Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο θλιβερός κύριος Βεργόπουλος



Μίλαγε πριν από λίγο στο Action24, στην εκπομπή Αριστερά/Δεξιά (Δεξιά με πολιτικά/Δεξιά με στολή), εκπροσωπώντας, υποτίθεται, την Αριστερά. Και πώς την εκπροσώπησε; Εκθειάζοντας την πολιτική ...Ομπάμα σε αντιπαραβολή με τις στρατηγικές τής ΕΕ. Κατά τα άλλα, δηλώνει ...μαρξιστής!

Θεούλη μου, πόσα πρέπει να αντέξουμε ακόμα;


3 σχόλια:

ΑΕΚτζής είπε...

Θλιβερός ο κ. Βεργόπουλος, όντως. Υπενθυμίζω ότι, εκτός των άλλων, είναι και "κολλητός" με τον "πολύ αριστερό" κ. Αλέκο Αλαβάνο (ο οποίος κ. Αλαβάνος, προορίζεται για αντιΚΚΕ ανάχωμα μαζί με την "όλη" ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους προβοκάτορες του "Εργατικού Αγώνα"/"Νέας Σποράς" και ίσως και και το "Αριστερό Ρεύμα" το νυν ΣΥΡΙΖΑ όταν -πολύ σύντομα- αποκαλυφθεί στους εργαζόμενους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την πολιτική των κυβερνητικών προκατόχων του).

ελληνοφρενικος είπε...

Θλιβεροτατος φιλε left.Aντικατοπτριζει την κυριαρχη ταση των ευρωλιγουρηδων που αφου φαγανε τα μουτρα τους απο την ΕΕ τωρα μεταλλασοντε σε Αμερικανοφιλους κευνσιανιστες οπαδους του Ομπαμα.....Δεν προκειται ποτε να παραδεχτουν οτι ζουμε καραμπινατη κριση υπερσυσσωρευσης κεφαλαιου και προσπαθουν να αναβιωσουν τη σοσιαλοδημοκρατια με νεα υλικα τυπου συριζα,με πολυ ομως ΠΟΛΥ παλιες ιδεες.

LeftG700 είπε...

Παίδες, θα σχολιάσω αργότερα. Προηγούνται σχόλια που χρωστάω εδώ και περίπου ένα ...μήνα!


Τα λέμε