Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να ποια είναι η πραγματική ταυτότητα των Ροϊδολασκαράτων!





Όπως ξεκάθαρα αποδεικνύει το παραπάνω βίντεο, οι Ροϊδολασκαράτοι είναι στην πραγματικότητα ένα πρόσωπο: γυναίκα, νέα σε ηλικία, μύωψ και ελαφρώς υπέρβαρη! Παρ’ όλο που από το βίντεο δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αν οι Ροϊδολασκαράτοι είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη καθ’ οιονδήποτε τρόπο, οι προτάσεις γάμου/συμφώνου συμβίωσης αναμένεται να πέσουν βροχή από τους απανταχού τής Ελλάδας άθεους –ή και, ενδεχομένως, άθεες! 

*** 

(Και όπως σημειώνει ο Νίκος Ζαχαριάδης στη χιουμοριστική στήλη του στο protagon.gr, σημειώνουμε κι εμείς:

Η ανάρτηση αυτή και το βίντεο που τη συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα.) 

  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βρίσκετε σωστό κύριε και θεωρείτε αντρική συμπεριφορά το να εκθέτετε έτσι, έστω και με αθώα πρόθεση δεν το αμφισβητώ αυτό, μια "ανώνυμη" γυναίκα με σεξιστικούς χαρακτηρισμούς;
Λασκ.

LeftG700 είπε...

Μπα, μπα, μπα! Τι μεγάλη τιμή για το τσαρδί μας να μας επισκεφτεί ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος τής σέχτας τών (άθρησκων) Φαρισαίων! Και τι μεγάλη χαρά να τον βλέπουμε να αυτογελοιοποιείται χωρίς να υπάρχει η χρεία ούτε καν για έναν μάρτυρα που θα το βεβαιώσει!

Φίλε μου Λασκαράτε, για πες μου, αλήθεια:

Είναι πια τόσο μεγάλη η θρησκοληψία τής αθεϊστικής τυφλής πίστης που σε δέρνει ώστε έχεις κάψει εγκέφαλο; Με ποιο τρόπο εκθέτω την εν τη αθεΐα συντρόφισσά σου; Επειδή αναμεταδίδω ένα βίντεο το οποίο προέκυψε μετά από δική της αυτόβουλη απόφαση να εμφανιστεί ενώπιον του φακού για να προβεί σε δημόσιες, επίσημες και έγκυρες δηλώσεις εκπροσωπώντας την Ένωση Άθεων;;; Θα έπρεπε να μου πείτε και ευχαριστώ!

Και για πες μου και το άλλο:

Τίνι τρόπω εκφράζει σεξισμό η παρούσα ανάρτηση; Επειδή αναφέρεται σε φύλο; Επειδή αναφέρεται στην ηλικία τής τύπισσας; Ή μήπως επειδή αναφέρεται στη μυωπία της και στα παραπανίσια κιλά της; Ρε συ, πας καλά; Από πότε οι αναφορές σε φύλο, σε ηλικία ή σε άλλα χαρακτηριστικά/γνωρίσματα ενός προσώπου συνιστούν σεξισμό; Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ότι εκτός από το πολύ το κάπα κάπα, που όλοι ξέρουμε τι κάνει στο παιδί, τα ίδια ή και χειρότερα ολέθρια αποτελέσματα έχει η πολύ πολιτική ορθότητα[***], αυτό το χαρακτηριστικό και τυπικό γνώρισμα των ακροκεντρώων σαν την αφεντιά σου;

Να ’σαι καλά, μ’ έκανες και γέλασα! Αν δεν ήσουν τόσο σφιχτόκωλος, θα είχες γελάσει κι εσύ με την ανάρτηση, αντί να γράψεις αυτές τις καμαρωτές παπαριές!

[***] Φαρισαϊκή βέβαια κι αυτή, σαν τη φύση σου. Διότι όταν οι σύντροφοί σου με χαρακτήριζαν στο τσαρδί σας ως επιδιδόμενο στο «ακατασχέτως αυνανίζεσθαι», τότε δεν παραβιαζόταν καμία πολιτική ορθότητα. Τότε κρυβόσουν σαν πούστρα κότα και δεν έβγαζες μιλιά. Κι ας είσαι εσύ αυτός που έχεις γράψει μέχρι και 1.000 φορές μέχρι τώρα «η σιωπή είναι συνενοχή»! Φυσικά, εννοούσες τη σιωπή «τών άλλων», όχι τη δική σου. Εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό, εδώ και χρόνια. Αλίμονο από τα θύματα που παίρνουν τα λόγια σας τοις μετρητοίς χωρίς να ξέρουν «τί κάλπικο[ι] παρά[δες]» και «μια ολόκληρη ζωή μέσα στο ψέμα» είσαστε κι εσύ κι ο ομόσταβλός σου o Ρο.

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Λασκαράτε,


Πάρε κι αυτό, για να μη στο χρωστάω:

Φαίνεται ότι δεν σου έχει μείνει άκαυτο κανένα εγκεφαλικό κύτταρο για να έρχεσαι εδώ και να καταγγέλλεις σεξισμό, ενώ την ίδια στιγμή γράφεις μες στη καλή χαρά:

«Το βρίσκετε σωστό κύριε και θεωρείτε αντρική συμπεριφορά [...]»

Προφανώς, με τη διατύπωση «αντρική συμπεριφορά» εννοείς την ευθύτητα του λόγου και την παρρησία μιας πράξης, αρετές που τις χαρακτηρίζεις αντρικές. Από πότε η ευθύτητα και η παρρησία είναι αποκλειστικά προνόμια των αντρών;

Ξέρω κάτι κοριτσάκια (κοριτσάκια κοριτσάκια, που γουστάρουν άντρες) που θα σε γαμούσαν όρθιο (με την πολιτική έννοια) γι’ αυτή σου την κουβέντα. Να μου χρωστάς χάρη που δεν θα σε μαρτυρήσω!