Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Granny, when I grow up, I want to be laskaratos!




Follow-up τής χθεσινής ανάρτησης. Έτσι, για να γελάσουμε, που έλεγε κι ο Μαλούχος στο Η Αλίκη στο Ναυτικό. (Ο αγγλόγλωσσος τίτλος και η εικόνα είναι προς τιμήν τού Λασκαράτου που, όπως έχει εκμυστηρευτεί εδώ κατά το παρελθόν, διαθέτει και τη βρετανική υπηκοότητα.)


11 σχόλια:

Τρικαλινός είπε...

Δηλαδή ανάμεσα σε αυτούς όλους που περιγράφει ο Λασκαράτος ως απειλή, ο πολίτης της Ευρώπης πρέπει να προτιμήσει τη Χάρυβδη που ονομάζονται Μέρκελ, Σόιμπλε, Ντάισεμπλουμ,τραπεζίτες των Ρότσιλτν που γίνονται Πρόεδροι, κυριαρχία των λεγομένων αγορών, λιτότητα, περικοπές, μνημόνια, ιδιωτικοποιήσεις, γερμανική Ευρώπη, τραπεζοκρατία και όλα αυτά τα "ωραία" που ζούμε τα τελευταία 7 έτη; Καλά , μέσος δρόμος δεν υπάρχει; Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη; Άσπρο ή μαύρο; Άλλα χρώματα δεν υπάρχουν για τον κύριο αυτόν;

Νίκος είπε...

Που χάθηκες ρε Λέφτι;

Νόστος είπε...

Χαθήκατε. Όλα καλά?

LeftG700 είπε...

Παίδες, Νίκο και Νόστε, για να τα λέμε όλα (και κάπως κομψά), έχω περάσει και καλύτερες μέρες...


Τα λέμε

kolokotronis είπε...

Στο ΄χω πει και παλιότερα, πως η ζωή είναι μεγάλη πουτάνα.
Μη σε παίρνει από κάτω.

Και με τον κίνδυνο να παρεξηγηθώ,
καθόσον δεν γνωρίζω τα καθέκαστα,

τσίμπα ένα σούπερ σπέσιαλ χασάπικο με φιλοσοφημένο στίχο,
του τεράστιου Άκη Πάνου, που για μένα λειτούργησε σαν βάλσαμο
σε μια δύσκολη περίοδο της δικιάς μου ζωής.

Να θυμάσαι: ο δρόμος είναι δρόμος, τι πα να πει είναι στραβός;

LeftG700 είπε...

Γεια σου, ρε μάγκα!


Τα λέμε

HollowSky είπε...

Αγαπητέ συντροφαντίπαλε LeftG? εύχομαι γρήγορη επανάκαμψη! Μας λείπεις!

LeftG700 είπε...

Εξ ίσου αγαπητέ συντροφαντίπαλε, σ' ευχαριστω για τις ευχές σου. Δεν κρύβω ότι τις δέχθηκα με χαρά. Είναι μια ανακούφιση να νιώθεις ότι σε θυμούνται, διαισθάνονται τα ζόρια σου κι έρχονται να σε στηρίξουν. Το διαισθάνθηκε ο συντροφοσυναγωνιστής πάνω από σένα, το διαισθάνθηκες κι εσύ. Να είσαστε καλά και οι δύο (τρεις, αν υπολογίσουμε και την "αδελφή ψυχή" σου, τον izi).

Αύριο είναι μια άλλη μέρα! :-( :-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗΣ


Δεν είναι μόνο ο συντροφοσυναγωνιστής Kolokotronis και ο συντροφαντίπαλος HollowSky που εκδήλωσαν μια κάποια ανησυχία για τη σιγή που έχει πέσει σε αυτό το μπλογκ. Είναι και ο Νίκος και ο Νόστος. Ευχαριστίες και σ’ αυτούς.

Τρικαλινός είπε...

Διαθέτει και τη βρετανική υπηκοότητα; Υπήκοος της Αυτού Μεγαλειότητος Βασιλίσσης Ελισάβετ; Στην Ελλάδα βέβαια πουλάει αντιμοναρχισμό εκ του ασφαλούς αποκαλώντας τον τ.Βασιλιά ως Γλύξμπουργκ και μιλώντας προσβλητικά και περιφρονητικά(Δημόσια Πτυεχοδοχεία) για την τ. βασιλική οικογένεια. Τι "δημοκράτης άνθρωπος" , τι "ανεκτικός άνθρωπος στη διαφορετική άποψη", τι "ευγενής" που είναι με τους άλλους.

LeftG700 είπε...

Φίλε Τρικαλινέ,


Ένα ακροκεντρώο ανθρωπάκι είναι, τι να λέμε τώρα; Ένα από τα πολλά «όντα μικρά χρωματιστά μες στον καθρέφτη κλειδωμένα» τής άλλης πλευράς.


Τα λέμε