Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Χρόνια Πολλά!

 



13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ζήσουμε να την επαναλάβουμε!
dimitris t

LeftG700 είπε...

Φίλε dimitris t, χρόνια και ζαμάνια! :-)

Ναι, να ζήσουμε να την επαναλάβουμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχουμε υπ’ όψη μας ότι, όσο κι αν οι σημαίες μας παραμένουν οι ίδιες, οι καιροί είναι διαφορετικοί. «Δις εις τον αυτόν ποταμόν ουκ αν εμβαίης». Κι ακόμα, ως προστασία από νέες αυταπάτες, νομίζω ότι πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος τού μυαλού μας και τα λόγια τού Beckett:

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.


Τα λέμε


ΥΓ Έχει που έχει αραιώσει η πιάτσα τών σχολιαστών (ακολουθώντας την αραίωση των αναρτήσεων). Mη μου τη χαλάς κι εσύ ξεχνώντας να περάσεις το όνομά σου στο σχετικό κουτάκι! :-)

Ενη είπε...

Γεια σας , Αριστερά Φιλαράκια

Πέρασα να σας δω και βλέποντας να λετε οτι αραιωσε η πιατσα των σχολιαστων, σκεφθηκα να σας πω δυο λογια. Μπορει να μη "τα λεμε" αλλά πάντα , τουλάχιστον εγω, σας θυμαμαι. Και κυριως οταν πρωτογνωρισθήκαμε και μετεπειτα σε σχολια που ανταλλαξαμε κι΄εδω και αλλου. Αληθεια, Χρονια σας Πολλα, βλέπεις ειναι και αυτή η βιβλιοθήκη του σπιτιου που ειναι γεματη με εκεινη την εποχή......

Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαράκια

Εγραψα μολις τωρα ενα σχολιο, αλλα δεν το βλέπω

LeftG700 είπε...

Γεια σου και σένα φίλη Ένη. Κι εμείς σε θυμομαστε, κι εμείς. Και πάντα με καλά συναισθήματα. Ευχαριστώ για τις ευχές. Το σχόλιό σου άργησες να το δεις, γιατί -ας όψεται κάποιος δικός μας κουφιοκεφαλάκης- εδώ και περίπου ενάμισο χρόνο έχουμε υποχρεωθεί να βάλουμε moderation στα σχόλια.


Τα λέμε

Costis Papaioannou είπε...

Θα σου φανεί παράξενο αλλά καθόλου δεν χαίρομαι που δεν ασχολείται κανείς πια μαζί σου και το περίφημο τσαρδί σου ερείπωσε. Σου έμεινε η κυρία Ένη να σε θυμάται αλλά νομίζω κι αυτή επειδή όπως είπε της σε θυμίζει η βιβλιοθήκη της περισσότερο, παρά τα γραφτά σου. Και εγώ σε θυμάμαι γι αυτό που είσαι και όχι για αυτά που γράφεις, και είπα να ρίξω μια ματιά γιατί είχα περιέργεια αν έχεις να πεις κάτι μέσα στην γενική αφασία.

Μου άρεσε πολύ, αυτό που είπες « ... οι σημαίες μας παραμένουν οι ίδιες, οι καιροί είναι διαφορετικοί» στην πραγματικότητα οι σημαίες αλλάζουν μαζί με τους καιρούς αν θέλουν να παραμείνουν σημαίες και όχι μεταμφίεση για μασκαράδες (κοινώς καραγκιόζηδες).

Παρηγορήσου όμως η επανάσταση δεν είναι αυτό που νομίζεις, δεν περιμένει εσένα να την αναγνωρίσεις και ο,τι καλό φέρνει το φέρνει και για τους επαναστάτες και για τους αντεπαναστάτες αρκεί να μπορούν να το απολαύσουν... και σύ φαίνεται πως είσαι ανίκανος ακόμα και να το μυριστείς, γιατί είσαι χωμένος μέχρι την μύτη μέσα στην ντόπα του φθόνου και τα φαρμάκια του κόμπλεξ.

Θυμάσαι γιατί πλακωθήκαμε ; τα προσχήματα εννοώ, την αιτία την ξέρεις ! Γιατί σου την έπεσα για τις βλακείες που έλεγες για να "υποστηρίξεις" τον ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί θεωρούσες πως ήμουν "οπαδός" του πόντιου ... ο ΣΥΡΙΖΑ χρεοκόπησε και ο πόντιος με βλέπει στο δρόμο και αλλάζει πεζοδρόμιο ...

Τέλος πάντων ... θλιβερό είναι να ρημαδιάζουν τα κτήρια ας είναι και πρακτορεία του φασιστοπορτουνισμού ... σου εύχομαι να αλλάξεις μυαλά χρήσιμος θα είσαι και σε άλλα πράγματα πιο επαναστατικά ... αν και πολύ χλωμό το βλέπω

Κ.Π.

Φίλεχθρος είπε...

ΖΕΙΤΕ???
Ελπίζω ναι...

nnnnnnn είπε...

Που βρίσκεσαι Λέφτη;

Μάρκομ Ξ είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Υπάρχετε ακόμα;

bhoy είπε...

Τέλος εποχής,ε;
"Έχει που έχει αραιώσει η πιάτσα τών σχολιαστών (ακολουθώντας την αραίωση των αναρτήσεων)"

Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαράκια

Περασε πολυς καιρός απο τοτε που τα ξαναειπαμε.
Σημερα βλεποντας ενα κειμενο αυτο:

https://www.protagon.gr/epikairotita/rosana-rosanta-i-italia-simera-einai-agnwristi-einai-aspondyli-44341717768

θυμηθηκα ενα δικο σας ποστ για τη Λουτσιανα.

Ειχα σχολιασει τοτε και ειχα αναφερθει στα "κοριτσια του περασμενου αιωνα" στην Ροσάντα, η οποια εγινε και παλι επικαιρη κρινοντας την καταντια της Ιταλιας με τον Σαλβινι.

Τα λεμε;

πικάπα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαρακια

Δεν μπορει μαλλον θα διαβαζετε τα σχολια. Δωστε και μια εξηγηση γιατι χαθηκατε?

Ενα δημοσιευμα πολυ ενδιαφέρον, τα εχουμε ξαναπει για τα "κοριτσια του περασμένου αιωνα" !

https://www.iefimerida.gr/politiki/i-aristeri-italida-kastelina-ypopsifia-me-ton-syriza

Τα λεμε