Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ προς τους διαχειριστές τού ιστολογίου anemosnaftilos.gr: Άμα τη λήψει τού παρόντος, κατεβάστε από το blog σας την αναδημοσιευόμενη σήμερα ανάρτησή μας! Την ίδια στιγμή!




Το κακό δευτέρωσε! Και μάλιστα εμφανίστηκε σε ακόμα χειρότερη μορφή!

Πριν από λίγο καιρό, κάποιο ‘‘τζιμάνι’’ από τους διαχειριστές τού site που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είχε πιάσει και είχε αναδημοσιεύσει μία παλιά ανάρτησή μας με τίτλο «Όταν ο Λένιν έκανε ‘‘κωλοτούμπες’’ και είχε το ‘‘θράσος’’ να τις προπαγανδίζει κιόλας!». Η ανάρτηση αυτή είχε γραφτεί στις 29 Μαΐου τού 2012, στο ενδιάμεσο των «δίδυμων» βουλευτικών εκλογών εκείνης τής χρονιάς και βρισκόταν σε ευθεία συνάρτηση όχι μόνο με τα κρίσιμα διακυβεύματα της τότε συγκυρίας, αλλά, κυρίως και πάνω από όλα, με μία προηγούμενη δική μας ανάρτηση στην οποία αναλύαμε τους κατά την άποψή μας λόγους, για τους οποίους η αντιφατική στρατηγική τού ΣΥΡΙΖΑ (ναι στο ευρώ – όχι στα μνημόνια) ήταν η βέλτιστη εκείνη την περίοδο, βέλτιστη ακόμα και για τον πιο ορκισμένο εχθρό τού ευρώ. Το περί ου ο λόγος ‘‘τζιμάνι’’ αναδημοσίευσε εκείνη την παλιά ανάρτησή μας σε κάποια φάση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κι όταν πια είχε γίνει φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προετοιμαζόταν για να πάρει τη γνωστή και δημοφιλή στάση «στα τέσσερα». Προφανώς, ο φίλος μας είπε να καταφύγει στο πιο ωραίο πλυντήριο για κάθε αριστερή αμαρτία, τον Βλαδίμηρο. Κι αντί να μπει στον κόπο να το κάνει αυτό με τα δικά του λόγια, χρησιμοποίησε εμάς ως μεταφορείς τού πλυντηρίου! Τέλος πάντων, αφού τον ξεχέσαμε κανονικότατα για την αποκοπή τού άρθρου μας από την εποχή στην οποία γράφτηκε και από το post με το οποίο συνδεόταν αναπόσπαστα, η ανάρτησή μας κατέβηκε και το θέμα μπήκε στο αρχείο, για να το θυμόμαστε καμιά μέρα που έχουμε τις μαύρες μας και να σκάει λίγο το χειλάκι μας. Φευ!

Σήμερα είχαμε χειροτερότερα! Διότι οι διαχειριστές τού ιστολογίου anemosnaftilos.gr έκριναν σκόπιμο να αναδημοσιεύσουν και αυτοί την ίδια επίμαχη ανάρτηση. Και γιατί αυτό είναι χειροτερότερο; Μα, γιατί, απλούστατα, ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η ηγετική κλίκα του, δεν ετοιμάζεται απλώς να πάρει τη γνωστή και δημοφιλή στάση «στα τέσσερα», αλλά έχει πια παραδοθεί ψυχή τε σώματι στις ανώμαλες ορέξεις τής Νέας Ιεράς Συμμαχίας (κατά μερικούς, φαίνεται να το απολαμβάνει κιόλας!). Οπότε, η αναδημοσίευση της ανάρτησής μας σε αυτή τη χρονική στιγμή, εκτός τού ότι ανασκολοπίζει τον Λένιν, βιάζει και εμάς, αφού μας εμφανίζει να προσπαθούμε να κρύψουμε την ολοκληρωτική χρεοκοπία τού ΣΥΡΙΖΑπίσω από το Μεγάλο Μπολσεβίκο!!! Γιατί, ερωτώ: πόσοι από τους αναγνώστες τού  anemosnaftilos.gr που θα διαβάσουν το κείμενό μας θα προσέξουν πότε έχει γραφτεί και, ακόμα πιο δύσκολο, πόσοι θα μπουν στον κόπο να ανατρέξουν στην ανάρτησή μας (χώρια τα δεκάδες σχόλια-σεντόνια!) με την οποία αυτό ήταν συνδεδεμένο; Ελάχιστοι (κι αν). Therefore:

Ο χρόνος για να αποκαθηλώσουν την ανάρτησή μας τα παιδιά που διαχειρίζονται τις τύχες τού anemosnaftilos.gr αρχίζει και μετράει από τώρα (για την ακρίβεια σε πέντε λεπτά από τη στιγμή που θα ανέβει αυτή η ανάρτηση —τόσο θα μου πάρει να αφήσω το σχετικό σχόλιο στο τσαρδί τους για να μη μας πουν πως δεν ειδοποιήθηκαν). Ελπίζω να ανταποκριθούν γρήγορα και να μη χρειαστεί να γίνουμε από δυό blogs bloggers


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έχετε το λόγο! Με την αυστηρή και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση ότι,
αν δεν σχολιάσετε κάνοντας χρήση λογαριασμού Google,
θα πάρετε ένα όνομα της αρεσκείας σας (αλλά όχι τής πλάκας και της προβοκάτσιας) και θα το γράφετε πάντα
στο σχετικό κουτάκι στην προτελευταία επιλογή ταυτότητας (Όνομα/Διεύθυνση URL)
.
Με άλλα λόγια: Εδώ θα πρέπει να σχολιάζετε με ένα και πάντα το ίδιο όνομα,
το οποίο και θα είναι η πρώτη-πρώτη λέξη τού σχολίου σας και όχι η τελευταία (ως υπογραφή)
. Επιπροσθέτως:
Τα σχόλια, αν δεν είναι 100% επί τού θέματος της εκάστοτε ανάρτησης,
θα πρέπει τουλάχιστον να εφάπτονται οπωσδήποτε με αυτό
.
Οι παραβάτες αυτών τών απλούστατων και ελάχιστων κανόνων δεν θα έχουν τη χαρά να βλέπουν τα σχόλιά τους να δημοσιεύονται.