Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Δεν είναι ο Χρήστος Καραγιαννίδης του νομού Δράμας, ηλίθιοι (ή συνειδητοί ψεύτες)! Είναι ο Γιάννης Καραγιάννης του νομού Ιωαννίνων!



Πληροφορήθηκα από αξιόπιστη πηγή ότι σε ένα από τα κανάλια με τα θολά νερά (ΣΚΑΪ, ΜΕGA, ALPHA ή ΑΝΤ1) μεταδόθηκε νωρίτερα σήμερα η είδηση πως ανάμεσα στους 50 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της απερχόμενης Βουλής, που με μία κατάπτυστη και γελοία ταυτόχρονα επιστολή δήλωσαν την υποστήριξή τους στην πολιτική απάτη του Τσίπρα και των φίλων του, βρίσκεται και ο εικονιζόμενος Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής του νομού Δράμας από τον Ιούνιο του 2012. Ο δημοσιογράφος μάλιστα (ο Θεός να σε φυλάει από τέτοιους δημοσιογράφους, που θα ’λεγε κι ο Λένιν), έσπευσε να υπενθυμίσει πως ο Καραγιαννίδης ήταν ένας από αυτούς που αρνήθηκαν την υποστήριξή τους στο τρίτο και φαρμακερό (και ‘‘αριστερό’’) Μνημόνιο.

Κανένας Χρήστος Καραγιαννίδης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ νομού Δράμας  δεν υπογράφει την εξευτελιστική επιστολή! Την υπογράφει ο Γιάννης Καραγιάννης, βουλευτής Ιωαννίνων.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για τεράστιο και ασυγχώρητο λάθος ή για συνειδητή προσπάθεια υπονόμευσης του ηθικού των ανθρώπων που εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της αντίστασης στα Μνημόνια και τη βαρβαρότητα της Νέας Ιεράς Συμμαχίας. Γιατί αυτή θα είναι η επίδραση της παντελώς ανυπόστατης είδησης σε όποιον την πιστέψει, αφού θα βγάλει το απολύτως λανθασμένο συμπέρασμα ότι οι βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν να προσυπογράψουν την τερατώδη μετάλλαξη του κόμματός τους αρχίζουν σιγά-σιγά και ένας-ένας (και ίσως για να μη χάσουν την έδρα τους) να κάνουν «δήλωση μετανοίας».

Τέτοια λάθη ή ‘‘λάθη’’ έχουμε να δούμε πολλά. Παιδιά, το νου μας! Δεν φτάνει να έχουμε μόνο ψυχή βαθιά. Χρειάζεται να έχουμε αυτιά και μάτια ανοιχτά!



1 σχόλιο:

Ανανεωτικός κομμουνιστής είπε...

Ιδού ποιος είναι ο κύριος Γιάννης Καραγιάννης. Δέστε εδώ
http://www.avgi.gr/article/5802267/giannis-karagiannis-bouleutis-ioanninon-i-auriani-kubernisi-tou-suriza-tha-prepei-na-leitourgisei-os-omada-diaxeirisis-kriseon

Το highlight είναι βέβαια (για όσους βαριούνται να κάνουν κλικ στο παραπάνω λινκ) ότι ο κ. Καραγιάννης "χαρακτήρισε ιστορική την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση". Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος ήταν στην ΑΚΟΑ!