Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Οἱ μὲν ἄνδρες γεγόνασί μοι γυναῖκες, αἱ δὲ γυναῖκες ἄνδρες (ξεμουδιαστικό ποστ)



(Για να δούμε: λειτουργεί ακόμα το πληκτρολόγιο; και θυμάμαι πώς μπαίνουν τα διαλυτικά στο γιώτα;)

Από χρόνια, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι οπαδοί τού Ολυμπιακού είναι, έστω και στην τρίχα, οι πιο φαλλοκράτες. Ας πιουν τώρα το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο: μέσα σε μόλις δώδεκα μερούλες η ανδρική ομάδα τους στο μπάσκετ ηττήθηκε δύο φορές (μία μέσα, μία έξω) από τον «αιώνιο αντίπαλο», τον Παναθηναϊκό. Για να διασώσουν την τιμή τού «Θρύλου» οι παίκτριες της γυναικείας τους ομάδας, που νίκησαν νωρίτερα, μέσα στη Λεωφόρο παρακαλώ (στο γνωστό «Τάφο τού Ινδού», για όσους ξέρουν από Λεωφόρο), την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού. Τέτοια ‘‘ξεφτίλα’’…

Χα! Όλα εδώ πληρώνονται!
 

12 σχόλια:

Гриша είπε...

Οχι στο ΟΑΚΑ.Στο ταφο του ινδου στη λεωφορο νικησε η γυν.ομαδα του ολυμπιακου.
Οσο για το φαλλοκρατισμο που λες προσωπικα δεν εχω διαπιστωσει κατι παραπανω απο αυτο που συμβαινει γενικα στους καφρους ολων των ομαδων.Αν υπαρχει κατι αξιοσημειωτο σαν ενδειξη ας πουμε αλλοτριωσης των συγκεκριμενων φιλαθλων ειναι οτι κατα καιρους εχουν εκλεξει ενα σωρο απιθανους τυπους με μονο εφοδιο τη σχεση τους με τον ολυμπιακο.Βλεπε φασουλα, ανατολακη, μητροπουλο, μεχρι και β.μαρινακη εσχατως!
Καθως επισης στα πλην η πλεον γνωστη σχεση θυρας 7 και χρ.αυγης αν κ αυτο ειναι παλι αποτελεσμα υπογειων αλλα και φανερων μεθοδευσεων της προεδραρας.

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


ΟΚ, έγινε η διόρθωση, θενξ. Κατά τα άλλα: Εσύ το γενίκευσες το θέμα. Εγώ είπα να μείνω μόνο στη φεμινιστική πλευρά του. Μπας και βγάλω κι από το μπλογκ τη ρετσινιά τού φαλλοκρατισμού...

Μια φορά οπορτουνιστής, για πάντα οπορτουνιστής! :-) ;-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

ΥΓ Εντάξει, δεν έχω κάνει και έρευνα. Από τον κοινωνικό μου περίγυρο κρίνοντας (κι από κάτι εμπειρίες στού Καραϊσκάκη) έχω βγάλει το συμπέρασμα πως οι Ολυμπιακοί είναι οι πρώτοι ...φουστανοφάγοι!

ΑΕΚτζής είπε...

"Μικρά Ασία, προσφυγιά, η ΑΕΚ είναι ιστορικιά".

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Καλό το σύνθημα. Και πιο ασφαλές. Γιατί το άλλο (ΑΕΚ είσαι κάβλα, τελεία και παύλα) ενίοτε "ερεθίζει" τους αντίπαλους και σας ρίχνουν τέσσερα σερί μέσα σε μιάμιση ώρα, όπως έγινε στου Καραϊσκάκη πρόσφατα...

Έλα ρε, σε πειράζω! :-)


Τα λέμε


ΥΓ Καλά, για να εμφανιστείς εσύ εδώ, πρέπει να δεις φανέλες και μπάλες; Μάλλον γεννήθηκες σε γήπεδο, δεν εξηγείτασι αλλιώς! :-)

dimK. είπε...

St.Pauli..
Νικησαμε και στο ντερμπι "κορυφης" την Freiburg!

πικάπα είπε...

Μια φορά είχα πάει στο Αμβούργο, όλη κι όλη, ανοίγω την τηλεόραση και έδειχνε τα επεισόδια στο St. Pauli. Κι άλλη φορά είχα πάει στη Γερμανία, και πάλι στη τηλεόραση έλεγε επεισόδια στο St. Pauli. Βρε τι γίνεται εκεί; Τύφλα νάχει ο Πειραιάς και η Τούμπα. Γατάκια. Αργότερα πέρασα από εκείνη την περιοχή, πριν το Λιμάνι και τα κακόφημα, και είδα. Είπαμε, πολιτισμός στη τεχνολογία, κατασκευές σούπερ και γέφυρες και τα ρέστα, κατά τα άλλα βέβαια πολιτισμός στα ίδια και τα αυτά και στα πατροπαράδοτα. Αλλά από Αμβούργο καλύτερη είναι η Βρέμη νομίζω. Αν είναι να πάω εκεί θα πάω. Βέβαια, πολύ κρύο ρε παιδιά και μούχλα, μέσα κι έξω - κι έχει και καλά λουκάνικα, αλλά τα δίνουν σε κοντό ψωμάκι.

dimK. είπε...

Ο αγιος παυλος ειναι κατι σαν το αγιο σπυριδωνα παλια στον Πειραια.
Σηματοδοτει την κακοφημη περιοχη της πολης.
Αλλα η ομαδα δεν ειναι Ολυμπιακος με τιποτα..
Στις κερκιδες εχει πανο με τον Τσε,antifa,υπερ των ομοφυλοφιλων,σηκωνουν κοκκινομαυρες σημαιες στο γηπεδο κλπ
semmel λεγεται το ψωμακι και γενικα το τρωνε με οτιδηποτε μεσα!
Προτιμησε το με leberkäse

[Οσον αφορα τον καιρο τον πρωτο χρονο εδω(Μοναχο) εκανα να δω ηλιο πανω απο 1,5 μηνα..Mια ιδεα ειναι!!]

πικάπα είπε...

Λέμπερκάζε με τίποτε, πως το τρως μωρέ Dimk?. Τo σέμελ καλό, τα λουκάνικα γευστικά αλλά είχα κολλήσει κα τάτρωγα για 2 μέρες συνέχεια και κοκκίνισαν τα μάτια μου, είπα ότι ήταν από τις τοξίνες. Καλύτερο στο Μόναχο το σάντουιτς χοιρινή μπριζολίτσα με τηγανητά κρεμμύδια μέσα, σούπερ και στυλώθηκα, αλλά ακριβούτσικο τόχανε. Το ξυνολάχανο δεν τρώγεται και το απλβάιν δεν πίνεται, μαζί και τα δυο μου ήταν σκέτη τιμωρία.
Χωρίς ήλιο είσαι ήρωας, εδώ κάνει δεκα μέρες και τα παίζουμε. Αλλά όπως πάει το πράμα, όποιος προλάβει για κει θα είναι συνάδελφε. Αν και ακούω εκεί όλο και στενεύουν τα πράματα και όλο και πέφτουν τα μεροκάματα και τα μιστά.
Τώρα εδώ που τα λέμε, γιατί να μη θέλουν οι Γερμανοί να τα πάρουν αυτοί τα καλά τα μέρη μας και να ζουν εδώ, έστω συνταξιούχοι;

dimK. είπε...

@πικαπα
θεωρω το λεμπακεσε την "ασφαλεστερη" προταση για καποιον απο ελλαδα, μιας και τα λουκανικα μπορει να ειναι πολυ πικαντικα ή πολυ ανοστο(πχ το λευκο) ή το σνιτζελ δεν το τρωνε πολλοι.
Αλλα συμφωνω οτι το ξυνολαχανο δεν τρωγεται οπως επισης και η εμμονη τους να τρωνε το κρεας με σαλτσα απο "βατομουρα".
Κατι δηλαδη σαν κρεας με μαρμελαδα,σε ελληνικη μεταφραση!
Ο καιρος φιλε ειναι μια απλη πληροφορια..ειδικα τον πρωτο καιρο δεν με ενοχλουσε μιας και δεν προλαβαινα να τον δω..Δουλεια βραδυνη,πρωι φροντιστηριο για την γλωσσα,απογευμα baby sitting.
Πλεον η κατασταση αλλαζει και εδω πολυ γρηγορα..
Ελαστικες σχεσεις εργασιας,μινιτζομπς,ανασφαλιστη εργασια(ειδικα σε ελληνες) ειναι πλεον κανονας και οχι εξαιρεση οπως παλαιοτερα(λενε οι παλαιοτεροι εμου).
Πληθωρισμος πτυχιων(ενα απλο πτυχιο απο ελληνικο πανεπιστημιο δεν λεει σχεδον τιποτα),τεραστια εισροη ανθρωπων/μυαλων απ`ολη την ευρωπη.
Φουσκες παντου(ακινητα,τραπεζες).
Το γερμανικο θαυμα θα καταρευσει με παταγο σε λιγα χρονια και θα μας συμπαρασυρει και εμας.
Oι γερμανοι συνταξιουχοι εχουν κανει αποβαση στα Καναρια νησια και στην Νοτια Ισπανια.
Γιατι οπως ελεγε και μια (νορβηγικη νομιζω) ταινια,"τι να το κανεις το συνταξιοδοτικο προγραμμα ,αμα εχεις ηλιο? "

πικάπα είπε...

Τι να πω; να σου ευχηθώ να έρθεις πίσω σαν συνταξιούχος; Σου εύχομαι να έρθεις μια ώρα αρχύτερα - και νάναι για καλό. Και να μου ευχηθώ να μην αναγκαστώ να έρθω πάνω κι εγώ, αν πάμε εδώ για το μεγάλο το κακό. Αλλά αν οι πιο δυναμικοί και ζωηροί φεύγουν έξω, ποιοί θα μείνουν εδώ για να γίνει το καλό;

dimK. είπε...

φιλε αν μπορεις φυσικα μεινε..
Εκτος και αν εισαι κατω των 30,χωρις οικογενεια να παρεις μαζι σου.
Αν ισχυουν αυτα,ειναι μια πολυ καλη εμπειρια!
Μαθαινεις πολλα για σενα και για τους αλλους μολις βγαλεις απο πανω σου τα κυριαρχα στοιχεια που ειχες στην ελλαδα
Πλεον δεν μιλας την γλωσσα,δεν εχεις την ιδια κουλτουρα,δεν πιστευεις ακριβως στον ιδιο θεο(αν σε ενδιαφερει αυτο).
Δεν εισαι μελος καμιας οικογενειας και κανενος φιλικου κυκλου.Εισαι απλα εσυ.
Ειναι απελευθερωτικη αλλα και "τρομακτικη" αυτη η δυνατοτητα να ξαναορισεις τον εαυτο σου οπως θες.
Θα προσπαθησω να γυρισω οσο αργοτερα μπορω,μιας και η ζωη εδω κατα τα 2/3 εχει στρωσει(σταθερη δουλεια της συζυγου και σχολικη ζωη για την κορη).