Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δολοφονική επίθεση σε βουλευτίνα τών Εργατικών και υποστηρίκτρια του Bremain




Κάτω από όχι απόλυτα διευκρινισμένες συνθήκες, η βουλευτίνα τών Εργατικών και υποστηρίκτρια της παραμονής τής Μεγάλης Βρετανίας Τζο Κοξ δέχθηκε δολοφονική επίθεση πριν λίγη ώρα. Σύμφωνα με κάποιον μάρτυρα ο άνδρας που επιτέθηκε στην Κοξ φώναξε τη στιγμή τής επίθεσης «Πρώτα η Βρετανία». Η βουλευτίνα τών εργατικών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.
Το ερώτημα προκύπτει αυτομάτως: Cui bono? (Ποιος ωφελείται;). Και, φυσικά, το μυαλό κάθε στοιχειωδώς νοήμονος ανθρώπου, δεν γίνεται να μην πάει και στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας. Ανεξαρτήτως τού τι έχει συμβεί, δύο ελπίδες:
Να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή η βουλευτίνα τών Εργατικών. Και να μην επηρεάσει τους Βρετανούς υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή η δολοφονική επίθεση.  
  

11 σχόλια:

smart asss είπε...

με πήραν τηλέφωνο οι ΕΛ από τον πλανήτη Σείριο και μου είπαν ότι η ΕΕ μισθώνει δολοφόνους.
(καμία σχέση με θεωρίες συνωμοσίας)

ΑντιΦιλελέρας είπε...

Καλό και περιγραφικό το Smart ass (εξυπνάκιας), καλύτερο βρίσκω το μπαγλαμass...

http://www.euractiv.com/section/euro-finance/news/european-parliament-funding-of-neo-nazi-conference-rings-alarm-bells/

http://expo.se/2016/over-two-million-euros-in-eu-subsidies-granted-to-fascists_7074.html

http://expo.se/2016/swedish-mep-to-summon-parliamentary-group-to-stop-eu-subsidy-to-fascists-and-neo-nazis_7067.html

http://www.euractiv.com/section/global-europe/opinion/eu-s-acceptance-of-ukraine-s-radical-svoboda-party-is-shameful/

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑντιΦιλελέρα,


Θα σε παρακαλούσα πολύ, πριν από το ενδεχόμενο επόμενο σχόλιό σου να διαβάσεις τους κανόνες σχολιασμού που βρίσκονται πάνω από το πλαίσιο των σχολίων. Εκεί εξηγείται με απλά λόγια η απλή διαδικασία που θα σου επιτρέψει να περνάς το ψευδώνυμό σου στη θέση τού Ο/Η Ανώνυμος


Τα λέμε

Αντιφιλελέρας είπε...

Σόρι ρε φίλε, αλλά μου ανέβηκε το ζάχαρο μ' αυτό που γραψε ο άλλος ως και καλά "αντισυνομωσιολογική" εξυπνάδα. Πού πάτε ρε Καραμήτροι "ευρωπαϊστές"...

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑντιΦιλελέρα,


Πολύ διαφωτιστικά τα λινκς που πόσταρες. Τι διαφωτιστικά; Τα σπάνε!!! ;-) :-)


Τα λέμε

smart asss είπε...

Είστε στο σωστό δρόμο:
Λαφαζάνης: «To "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" υποκινείται από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ»

https://youtu.be/WEvJycVcSEA

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑντιΦιλελέρα,


Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη. Συμβαίνουν αυτά. Δεν παίρνουμε κεφάλια για μία παράλειψη ή ένα λάθος. Μπορεί το μαγαζί εδώ να είναι αντιφιλελεύθερο σαν και σένα, αλλά έλα που είναι και ελευθερόφρον! (είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις τη λεπτή κόκκινη γραμμή που διαχωρίζει τις δύο έννοιες).


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε μου smart asss,


Σε κανέναν δρόμο δεν είμαστε (μιλάω για λογαριασμό τού τσαρδιού εδώ). Εγώ μίλησα για ενδεχόμενο. Αντίθετα, εσύ, που αποκλείεις αυτό το ενδεχόμενο, είσαι εκείνος που δέχεσαι μόνο έναν δρόμο. Σε κάθε περίπτωση:

Απ' ό,τι βλέπω, αν και την πέφτατε ανέκαθεν στην Αριστερά για εμπόριο αίματος, νεκροφιλία, θυματοποίηση κ.λπ., μια χαρά εμπορεύεστε το αίμα τής καημένης τής Κοξ, μπας και καταφέρετε να αντιστρέψετε το ρεύμα.

Εύχομαι όχι μόνο να μην το αντιστρέψετε αλλά και να σας πνίξει...


Τα λέμε

smart asss είπε...

α) Υπάρχει το ενδεχόμενο να φιλοξενήσετε κείμενα του καθηγ. Κασιμάτη και του Δελάστίκ;
αν δεν εξετάζετε το ενδεχόμενο, να το σκεφτείτε, διότι σας πάει γάντι.
(με Μπίλντενμπεργκ ειδικά...)

β) Είτε φύγει η Βρετανία είτε μείνει, η ΕΕ έστω αργά-βασανιστικά, θα προχωρήσει.
Θα συνεχίσει να είναι η πλέον προηγμένη κοινότητα της υφηλίου (άντε, η λιγότερη χειρότερα) σε όλα τα κοινωνικο-πολιτικά ζητήματα...

Ξέρω, ο αντιδυτικισμός πουλάει τρελά!

Bella Ciao.

Σκεπτικιστης είπε...

Λεφτ, επειδη σου αρεσουν οι ιστορικοι παραλληλισμοι, σου βρηκα ενα.
Την πυρκαγια στο Ραιχσταγκ. Αν μαλιστα διαβασεις και την απολογια του Ντμιτρωβ θα βρεις πολλα χρησιμα επιχειρηματα!

Kapnistos είπε...

Κάποιες συντομες παρατηρησεις (έπιασαν και οι ζέστες ε...):

1) Οι πολιτικές δολοφονίες και μάλιστα με τέτοια χαρακτηριστικά (βουλευτής, εν μεσω προεκλογικής περιοδου ιδιαίτερα κρισιμης, ακροδεξιός και ολίγον "διαταραγμένος" ο δράστης) θυμιζουν παρακράτος (οχι κατ' ανάγκη και ευθέως κάποια ΚΥΠ, αλλα μηχανισμούς παρακρατικούς σίγουρα).
2) Στο Η.Β. (Ηνωμένο Βασίλειο) αλλά και στη Δυτ. Ευρώπη γενικότερα εδώ και δεκαετίες δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα. Εξαίρεση και μάλιστα στην πιο κρισιμη ή κατάλληλη στιγμή; Δεν μπορείς να το διαγράψεις ως ενδεχόμενο, αλλά οι διαβολικές συμπτώσεις με... διαολίζουν.
3) Οτι συμβαίνει, γενικώς, στην "Αγγλία" δεν πρέπει να το διαβάζουμε με τα δικά μας γυαλιά. Εχει πολλές ιδιαιτερότητες και ως κοινωνία και σε επίπεδο πολιτικών λειτουργιών και πολίτικού προσωπικού (δειτε λχ τους γιορτασμους για τη βασίλισσα και ας σκεφτουμε που αλλου γινονται τέτοιες παράτες). Επίσης, ας κρατήσουμε ότι ως κοινωνία η Αγγλία ήταν αντιφατική, απόρροια αφενός ότι τη χωρίζει (συμβολικά;) η θάλασσα απ' την Ευρώπη, αφετέρου έχει υπάρξει η τελευταία αυτοκρατορία (ακόμη και μετά το ΒΠΠ)
4) Θα φύγει ή θέλει να φύγει απο την ΕΕ; Ταπεινή μου άποψη είναι οτι η άρχουσα ταξη της ειναι διχασμένη, ανάλογα σε ποιο πεδίο δραστηριοποιείται. Θα μας "βολευε" να έλεγε "αντε γεια"; Θα σηματοδοτούσε αυτό το ξηλωμα στο πουλόβερ της ΕΕ ή μια πιο σκληρή, επιθετική ενοποίηση; Και στη μια και στην αλλη περίπτωση η Ελλάδα θα οφειλε να απαντησει στο δικό της ερώτημα (κατ' αρχην).