Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Με αφορμή την αποχώρηση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Κίνησης από τη Λαϊκή Ενότητα, μεταφορικό, ελαφρώς κρυπτικό και έντονα politically incorrect σχόλιο που αποσκοπεί στη διάσωση της ΛΑΕ:



Και οι μισές πουτάνες να φύγουν από ένα μπουρδέλο, αν οι ιδιοκτήτες με το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτησίας δεν του αλλάξουν χρήση, το μπουρδέλο και πάλι μπουρδέλο θα είναι._

7 σχόλια:

Kαπνιστός είπε...

Κι εκεί που λέμε "άντε τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα", έρχεται και ο στρατηγός άνεμος που ως γνωστόν ποινή εκτίει και λες "οκ!, στα ψυχοφάρμακα θα το γυρίσουμε μπας και την γλιτώσουμε". Σε κάνουν να λες σαν τον Βέγγο σε μια ταινία "δεν είμαστε καλά που δεν είμαι καλά..." και να μην ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις, να γελάσεις, να θυμώσεις ή να σκεφτείς "ποτέ δεν είναι αργά για μοναστήρι".
Βέβαια ό,τι κι αν λέμε κατά βάθος είμαι σίγουρος ότι μας κρατάνε για έκπληξη και κάποια μεγαλύτερη μ@λ@κι@, διότι εδώ φαίνεται ότι είναι "κληρονομικό χάρισμα". Τούτοι δω δεν ξέρω αν θα πέσουν ή θα φύγουν (τρέχοντας) αλλά το σίγουρο είναι ότι η ιστορία θα τους αφιερώσει οκτάστηλο στο λήμμα "ξεφτίλα".
Εγώ πάντως κάνω την αυτοκριτική μου. Περίμενα κανα κυρ Φωτη, αντε καμιά Μαριλίζα, έστω (οριακά) έναν Τζουμάκο. Βύρωνα δεν το'χα. Αλλά έτσι είναι... αμα η 1η φορά αριστερά έχει στρατηγική και υψηλή τακτική, πάντα μας ξεπερνάει (...). Νομιζω οτι αν χρειαστεί να ξεδιπλώσουν πλήρως το στρατηγικό σχέδιό τους θα δούμε και στον Σερ Μαρκεζίνη στα πράγματα.
Η πρόταση (μπουυυυ) προφανώς είναι συνέχεια της προηγούμενης κατηφόρας λίγο "Σανέλ", λιγο Πάκη, λιγο διάφορα αζήτητα των Καραμανλικών... στο τέλος βλέπω μεταγραφή τον Μπένυ και να κλαίει ο Κυριάκος (σνιφ κλαψ).
Α... να μην ξεχάσουμε τα σέβη και μια βαθιά υπόκλιση στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη (ωι ωι μάν'μου).
Κι αν λένε οτι η λογική του κατήφορου οδηγεί στον πάτο ε... λάθος. Υπάρχει πάντα και ο (πολιτικός) απόπατος.

Smart Asss είπε...

τι κρίμα που κάποιοι άσπονδοι φιλελέ φίλοι σας τα είχαν προβλέψει ΟΛΑ μέχρι κεραίας, και μάλιστα χρόοονια πριν...

Kapnistos είπε...

ολο και ξαναδιαβαζω τη νεα λιστα... την ανασχηματισμένη. Και αναρωτιέμαι γιατι οι εκπληξεις δεν μου προκαλουν καμμια εκπληξη. Η φρικη της κατάντιας, ενα αυθόρμητο "δεν ντρέπεσαι ρεεεεε;;;", η ξεφτιλα της πολιτικής και η εκπομπή σε συχνότητα "δουλιτσες θελουμε να κανουμε". Ξεφτιλα!
Στο δι@ολο... κ@θικια που φτιαχτηκατε στις πλάτες μας
Ο καταληψιας της Άννας μαγκεψε... Αι σιχτιρ μ@λ...ισμένα... χαλασε και το πληκτρολογιο. Μην το δημοσιεύσεις απλά γ@μ.. σταυ..ιζω απο νευρα και θυμο.
Ουτε σαπιες ντοματες στο τελειωμα λαικης δεν τους αξιζουν
Ασε που καποιοι πηγαν με κορες, γιους, γκομενες και συζυγους
ου να χαθουν τα λιμάρια...
αυτα ουτε η δεξια δεν τα κανε
αλλα που να βρεθει ντροπή να τους κρατησει

Гриша είπε...

Προς πεφτοσυννεφακηδες:

Καλη προσγειωση παιδια.

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Η ευχή πάει και σε μένα;


Τα λέμε

Гриша είπε...

Οχι φιλε λεφτ,εσυ εισαι ακομα πανω στα συννεφα ; )

LeftG700 είπε...

Α, εντάξει! :-)


Τα λέμε