Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να πηδήξει από το τρένο, με την ιδέα να καβαλήσει την 600άρα BMW του και να το προλάβει στον επόμενο σταθμό. Χα!




Έχει απ’ τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου 2015 πεθάνει, 2.822,16 χιλιόμετρα πέρ’ απ’ την Αθήνα...


13 σχόλια:

Καπνιστος είπε...

Με τέτοια μηχανη δεν θα προλάβει ούτε το επόμενο ωτομοτρις...
Αλλωστε με γερμανικη μηχανη με γιαπωνέζικη φιλοσοφία που να πας
(bmw χωρίς boxer κινητήρα είναι σαν να λεμε φυσικη ξανθια ελληνιδα).
Νομιζω οτι οσοι έχουν ποντάρει σε θεωρίες "παρενθέσεων" απλά πήγαν στον κουβά της ιστορίας. Το καλό είναι οτι η ιστορία διαθέτει μεγάλο κουβα...

kolokotronis είπε...

Α, ρε @Καπνιστέ!

το ίδιο ακριβώς σχόλιο για το συγκεκριμένο μοντέλο της BMW και για τον boxer κινητήρα, σκέφτηκα να κάνω και εγώ, πριν λίγες μέρες, αλλά μου φάνηκε πολύ απολιτίκ (και έχω κάνει πολλά τέτοια τελευταία) για ένα κατά βάση πολιτικό ιστολόγιο, όπως το παρόν, οπότε δεν το έκανα.
Το συγκεκριμένο, λοιπόν μοντέλο της BMW, που έχει ο Τσίπρας, αν και εμπορικά πετυχημένο, είναι
από τα πλέον άχρηστα μηχανάκια. Προσπάθησε να μπεί στον ανταγωνισμό με τα γιαπωνέζικα εντούρο και το μόνο που κατάφερε είναι μια τρύπα στο νερό! Να φανταστείς πως όσες φορές έχω κοντράρει τέτοιο μηχανάκι με το (παλιό) ΧΤ μου, του έχω ρίξει κατακέφαλα. Αν πεις, δε, για χωματόδρομο σχεδόν αρνείται να μπει! (εντούρο, κατά τα άλλα!) Άχρηστο από την αρχή μέχρι το τέλος. Απλώς, όσοι το αγόρασαν, ήθελαν να πουλήσουν μούρη, ότι τάχα αγόρασαν BMW (που πας, ρε χωρίς boxer κινητήρα) και δεν συγχρωτίστηκαν με την πλέμπα, που είχαμε γιαπωνέζικα. Ελιτισμός, αίσθηση ανωτερότητας και μπλαζέ ύφος για τους υπόλοιπους. Σκέτη φιγούρα. Μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι, που λέγαμε τη δεκαετία του ΄80!

Και για να μην το κάνουμε εδώ μέσα AutoMoto, ας το συνδέσουμε με τα πολιτικά δρώμενα του Τσίπρα, με τα οποία η παραπάνω ιστοριούλα έχει πολλά κοινά, όπως η (μετά δυσκολίας συγκαλυμμένη) αποστροφή, απέχθεια, αηδία, που αισθάνονται μέσα τους για τους εργάτες, τους φτωχούς, τους λαϊκούς ανθρώπους, οι κατά δήλωσή τους (και κατά φαντασία) "αριστεροί" του Συριζα και προηγουμένως του "εσωτερικού".
Τι τα θες; Οι επιλογές δείχνουν τον άνθρωπο.

LeftG700 είπε...

Φίλε Κολοκοτρώνη,


Όπως σού έχω πει, από μηχανές ...καμία σχέση! Άρα, δεν έχω να πω κάτι για το μηχανόβιο λακριντί που πας ν’ ανοίξεις με τον Καπνιστό. Επωφελούμαι όμως της ευκαιρίας για να αμολήσω τη (φιλική) σπόντα μου:

Παρατηρώ ότι σκας μύτη μετά από ανάρτηση υποστηρικτική προς το ΚΚΕ (και δεν είναι η πρώτη φορά). Βρε κουτό! Κι αν έχω διασύνδεση με την ΚΥΠ (όπως είχε κάποτε υπονοήσει κάποιος πρώην φίλος σας σε κάποιο τσαρδί κάποιου άλλου φίλου σας που εσχάτως δυστροπεί με τις θέσεις τού Κόμματος για το Κυπριακό και δεν ξέρω πόσο φίλος σας είναι τώρα) και ρίχνω άδεια για να πιάσω φίλους τού ΚΚΕ και να χύσω το δηλητήριό μου; Δεν το σκέφτεσαι αυτό το ενδεχόμενο; ;-) :-)


Τα λέμε

kolokotronis είπε...

@Left,

περίμενα καιρό πάσα από σένα για να σου πω τη γνώμη μου για τη ...σχέση σου με την Ασφάλεια.
Άκου, πως πάει:
στο ΚΚΕ δεν είμαστε τόσο αφελείς, όσο θέλεις να πιστεύεις. Το Κόμμα (μέσα από εμπειρίες πολλών χρόνων) έχει αναπτύξει τις δικές του λογικές και τους δικούς του μηχανισμούς απέναντι στις κατασταλτικές αρχές. Έχοντας σχετική επαφή με το θέμα, έχω καταλήξει (αλλιώς δεν θα πέρναγα ούτε απ΄έξω από το μαγαζί σου) πως δεν μπορεί να έχεις σχέση με την Ασφάλεια, βάσει της εξής λογικής:
είσαι πολύ εύστροφος και έχεις πολλά προσόντα, ώστε η Ασφάλεια να σε χαράμιζε, στο να πλακώνεσαι με τον κοσμάκη σε ένα μικρό ιστολόγιο. Θα σου είχε αναθέσει άλλα "καθήκοντα", ανώτερα.
(εκτός πιά, κι αν έχει πέσει τόση λειψανδρία στο Σώμα, που σας αναθέτουν πέντε-πέντε τα "καθήκοντα" στον καθένα :-) ).

ΥΓ 1. οι αναρτήσεις οι σχετικές με το ΚΚΕ με ενδιαφέρουν, στις υπόλοιπες μπορείτε να ομφαλοσκοπείτε και μόνοι σας.
ΥΓ 2. ως σταλινικός, θεωρώ πως ανήκω στο αποκαλούμενο "πατριωτικό" κομμάτι της Αριστεράς (σε αντίθεση με το "κοσμοπολίτικο") και επομένως είδα με μεγάλη μου χαρά τις τελευταίες επεξεργασίες του Κόμματος για το Κυπριακό. Ο Αντώνης και ο κάθε Αντώνης μπορεί να ακολουθήσει όποια πολιτική διαδρομή θέλει. Το ΚΚΕ, ευτυχώς, ποτέ δεν εξαρτήθηκε από "πρόσωπα".
ΥΓ 3. με τις μηχανές να ασχοληθείς, πιτσιρικάς είσαι ακόμη, ποτέ δεν είναι αργά. Αδρεναλίνη στο φουλ.
ΥΓ 4. ούτε η ΛΑΕ σου βγήκε και καταλαβαίνω τον καημό σου :-)
Αφού, κατά βάθος, στριφογυρνάει στο μυαλό σου (άλλο που δεν το παραδέχεσαι): όταν σε πάρουν τα γρανάζια της παραγωγής από κάτω, και προσπαθήσεις να βγάλεις το κεφάλι σου από τα σκατά, μόνο στο ΚΚΕ θα μπορέσεις να βρεις ομοίους σου να συμπορευτείς...

LeftG700 είπε...

Πω-πω φωτιές που άναψες, φίλε Κολοκοτρώνη! (δεν εννοώ την πλάκα με την καριέρα μου στην Υπερεσία :-) )

Θα επανέλθω άλλη στιγμή (είμαι κι εξόδου σήμερα! ;-) ) για να σβήσω μερικές και να φουντώσω άλλες! :-)


Τα λέμε

skipper είπε...

E , δεν νομίζω ότι μια φλωρομηχανή μπορεί να καθορίσει και την εν γένει στάση του καθενός-αποστροφή, απέχθεια, αηδία, που αισθάνονται μέσα τους για τους εργάτες, τους φτωχούς, τους λαϊκούς ανθρώπους.
Δίοτι άμα είναι έτσι , την κατά τ΄άλλα πολύ συμπαθή Λιάνα...πως να την δικαιολογήσουμε που μένει στην Εκάλη.Ωσάν διαβρωτήρα των αστών εκ των έσω?

LeftG700 είπε...

Φίλε skipper,


Παρεξήγησες. Δεν είχα σκοπό να υπονοήσω τίποτε το αρνητικό για τη μηχανή τού Τσίπρα με τη διάσταση που δίνεις στην ανάρτηση και δεν νομίζω να μου ξέφυγε κάποια λέξη που να επιτρέπει τέτοια ερμηνεία. Η φωτό απλώς "έδεσε" με την παρομοίωση του τίτλου. Στην πραγματικότητα, η φωτό μού έδωσε και την ιδέα τού τίτλου. (Αργότερα, πέρνα μια βόλτα από την ανάρτηση περί πόκας. Έχω κάτι συμπληρωματικό να σου πω.) Καλημέρες.


Τα λέμε

kolokotronis είπε...

Μωρέ, Left,

σε μένα απαντάει ο skipper, όχι σε σένα.

Άντε και σε είπα και εύστροφο :-)

LeftG700 είπε...

Φίλε Κολοκοτρώνη,


Το δίκιο σου βουνό! :-) Μην μου πάρεις όμως πίσω τα εύσημα. Έχω ελαφρυντικό:

Όπως σε είδα να μπουκάρεις μαρσάροντας και στην πίσω ρόδα, επειδή, είπαμε, από μηχανές δεν..., διάβασα το σχόλιό σου διαγώνια (παραλείποντας και κάνα δυο γωνίες... :-)

Μείνε σε επαφή. Κάτι σε θέλω. :-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε skipper,


Θεώρησε το παραπάνω σχόλιό μου προς εσένα άκυρο. Μου άνοιξε τα (ερμητικά κλειστά) μάτια μου ο Κολοκοτρώνης. :-)


Τα λέμε

skipper είπε...

Είναι τέτοιο το θέμα της ανάρτησης ... που σηκώνει λίγο χαβαλέ.
Σαφώς κι απευθυνόμουν στον Κολοκοτρώνη , αν και σένα φίλε λεφτ, δεν σε είδα ν' αντιδράς...
Μπορεί βέβαια ,να χες το μυαλό σου στο ΠΣΚ που "τρέχει"...οπότε , είσαι δικαιολογημένος. :-)

kolokotronis είπε...

Μάτια ερμητικά κλειστά;
Μμμμμ!
Γουστάρεις Nicole Kidman (in white lingeries), έτσι;
Πως αλλιώς, άλλωστε;
Δεν σε έχω για κανέναν ανώμαλο!

LeftG700 είπε...

Δεν σε έχω για κανέναν ανώμαλο!


Α, φίλε Κολοκοτρώνη, εσύ πας να μου ανατινάξεις το τσαρδί! Δεν εξηγείται αλλιώς! ;-) :-)


Τα λέμε