Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Κι ενώ οι αριστεροί φύλαρχοι τσακώνονται για τον χαρακτήρα τής Επανάστασης, την καταλληλότερη ημερομηνία τής κήρυξής της και το ποιος πρέπει να ηγηθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ τους δείχνει γιατί θα εξακολουθήσουν να τρώνε τη σκόνη του!

 

Τίποτε από όσα είπε ο Τσίπρας στο μήνυμά του της Πέμπτης, χθες, –ορισμένα από τα οποία, να το πούμε αυτό, αντίθετα από ό,τι πιστεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ όπως και στην όλη Αριστερά, όχι μόνο δεν κλονίζουν την εικόνα τής κυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά στην πραγματικότητα την ενισχύουν– δεν αντιπροσωπεύει κάτι που δεν θα μπορούσε να ειπωθεί από τα κουρέλια τής Αριστεράς, που εξακολουθούν μεν να τραγουδάνε ακόμα, αλλά εντελώς παράφωνα πλέον. Και τίποτε (ούτε καν ο Λένιν, όπως εξηγήθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση) δεν τους εμπόδιζε από το να στείλουν εκείνοι πρώτοι το καθαρό και ξάστερο «διά ταύτα» που έστειλε αυτός (σε ελεύθερη απόδοση: εμβολιαστείτε, ρε μαλάκες, τι σας ζητάνε;).

Τίποτε... εκτός από την προετοιμασία τής Επανάστασης! (Α, ναι! Και το δίλημμα αν πρέπει φέτος να προτιμήσουν για τις διακοπές τους την Ίο των φοιτητικών τους αναμνήσεων ή τον ξενώνα τού Μεράντζα που, όσο να ’ναι, ταιριάζει περισσότερο στο status τής σημερινής ηλικίας τους....) 



Δεν υπάρχουν σχόλια: