Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί! Κάποτε μας έστηναν στον τοίχο επειδή, «αντεθνικά δρώντες», θέλαμε και καλά να φέρουμε το ρούβλι. Σήμερα, επειδή θέλουμε να επανεισάγουμε το εθνικό νόμισμα!
2 σχόλια:

πικάπα είπε...

Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε όλοι, γιατί οι καταστάσεις είναι σοβαρές. Με μονοψήφια ποσοστά ΚΚΕ και ΛΑΕ κ δεκαδικά των υπολοίπων, να το βράσω για όποιον αυξήσει τους ψήφους του και βγει πρώτος του χωριού και να τους κάνει τότε τους ψήφους κομποσχοίνι.
Αν μετά τις εκλογές θα έχουν επιτύχει καθως φαίνεται αυτό που λένε πολιτική σταθερότητα, με 200 βουλευτές να ψηφίζουν ότι τους λένε, θα αρχίσουν τις αντιλαϊκές εκκαθαρίσεις και δεν μιλώ για τα πολιτικά, αλλά μιλώ για το φερε το σπίτι σου εσύ, φέρε το μισό μισθό σου εσύ, φέρε φόρο από το μηδεν εσύ, φέρε και το σερβίτσιο της γιαγιάς που έχεις στο σεντούκι, φέρε βοσκοτόπια, θάλασες, βουνά και κάμπους, κι αν δε μπορείς φύγε κι εσύ μαζί με τους Σύριους στις Εσπερίες και στις Αστραλίες.

Να τα βράσω και τα λαϊκά μετωπα και τις λαϊκές συμμαχίες και τις λαϊκές ενότητες και τις λαϊκές εξουσίες και τις εμπειρίες του κινήματος, λέξεις κενές και κούφια λόγια είναι, να τις βράσω και τις σημαίες και τα λάβαρα και τα γραπτά. Δεν τρώγονται.

Κοιτάξτε και εδώ
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22047:ohe-laiki-enotita-xreos&catid=81:kivernisi&Itemid=198
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Σήμερα, η διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους και η ανάκτηση της δημοσιονομικής πολιτικής βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και η έξοδος από τη φυλακή του ευρώ (αν χρειαστεί, που θα χρειαστεί, και ότι άλλο χρειαστεί, που πολλά θα χρειαστούν),
θα ήταν μια συνταρακτική επανάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο και μια ρήξη χωρίς επιστροφή με το συνολικό ευρω-ατλαντικό-σύστημα.

Όποιος δεν την αντέχει, τάζει παραδείσους και λαγούς με πετραχήλια και προϋποθέσεις, για του αγίου ποτέ, και μεγαλουργεί μόνος του τρομάρα του, σε ασκήσεις θάρρους.
Νομίζω όμως κύριοι και κυρίες πως δεν την αντέχουμε. Αυτό τελικά καταλαβαίνω. Αν κάνω λάθος, θα φανεί.

Μάρκομ Ξ είπε...

@πικάπα

Καλά τα λες, αλλά ποιος σ ακούει...