Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν οι Ζορό τού μαύρου αντικομμουνισμού βγάζουν τις μάσκες

Αφού εξαπατούσαν χρόνια και χρόνια το αναγνωστικό τους κοινό[1] εμφανιζόμενοι με το προσωπείο τών αριστερών,[2] οι άθλιοι Ροϊδολασκαράτοι έρχονται τώρα και ομολογούν την αληθινή τους Πίστη, επιφυλάσσοντας για την Αριστερά και αναγνωρίζοντάς της –για ιδιοτελείς λόγους συμφέροντος με τη χυδαία σημασία τού όρου, δικαιούμαστε να υποθέσουμε– απλώς και μόνο το ρόλο μιας ομάδας πίεσης που συντελεί στην κατάργηση «παλιότερων αυταρχισμών» και στην προώθηση «προοδευτικών αναθεωρήσεων και μεταρρυθμίσεων»:


Η ανάρτηση αφιερώνεται εξαιρετικά σε αυτούς τούς αριστερούς χρήσιμους ηλίθιους για τους οποίους γίνεται λόγος στην υποσημείωση...[1] Από το οποίο δεν έλειψαν και κάμποσοι εύπιστοι και αφελείς αριστεροί οι οποίοι, όπως αποδεικνύεται περίτρανα πλέον, κερδίζουν με την αξία τους τον επί σειρά ετών ρόλο τών χρήσιμων ηλιθίων.

[2] Ακόμα θυμάμαι, τον πρώτο ή το δεύτερο χρόνο λειτουργίας αυτού τού μπλογκ, ένα σχόλιο του Ροΐδη εδώ, στο οποίο ο απατεωνίσκος αυτός δήλωνε χωρίς ίχνος τσίπας: «Κι εμείς αριστεροί είμαστε»!

 

11 σχόλια:

Smart Asss είπε...

"Δεν έχουμε την αυταπάτη πως η Αριστερά μπορεί ως εξουσία να φτιάξει ένα καλύτερο πεδίο για τον άνθρωπο. Δοκιμάστηκε σε όλες της τις εκδοχές, από την σοβιετική μέχρι την τριτοκοσμική και λατινοαμερικανική και απέτυχε."

Αλήθεια, δεν δοκιμάστηκε;

Πού το ψέμα.

Ανώνυμος είπε...

Μιά χαρά τα λένε. Εσύ μεταφέρεις επιλεκτικά και ερμηνεύεις κακόπιστα.
Θεία Ευρυδίκη.

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Smart Asss και σεβαστή Θεία Ευρυδίκη,


Ή το παίζετε μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας ακόμα και αν πρόκειται για κείμενα της απλής νεοελληνικής ή όντως η αντιληπτική σας ικανότητα είναι επιπέδου κακού μαθητή τού Δημοτικού.

Το θέμα τής ανάρτησης δεν είναι αν η Αριστερά «δοκιμάστηκε σε όλες της τις εκδοχές, από την σοβιετική μέχρι την τριτοκοσμική και λατινοαμερικανική και απέτυχε». Ούτε, συνεπώς, αν «μιά χαρά τα λένε» (ή δυο τρομάρες).

Το θέμα της ανάρτησης είναι γιατί, αφού αυτά είναι τα πιστεύω τους, εμφανιζόντουσαν εδώ και πάνω από μια δεκαετία με το προσωπείο τής Αριστεράς. Γκέγκε;

Όσο για τον ισχυρισμό τής Θείας Ευρυδίκης («Εσύ μεταφέρεις επιλεκτικά και ερμηνεύεις κακόπιστα.»), είναι, επιεικώς, για κλάματα. Το απόσπασμα που παρέθεσα είναι μία αυτοτελής, ολοκληρωμένη και σαφής συμπερασματική θέση. Κι αν την έχω ερμηνεύσει αυθαίρετα και διαστρεβλωμένα, όπως υπονοεί η σεβαστή Θεία, παρακαλείται να μας δώσει τη δική της ορθή.

Αναμένουμε εναγωνίως.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...


Ο Χλωράκης

Τα λένε εξαιρετικά και με ευπρέπεια οι Ροϊδης και Λασκαράτος. Αν μετά από τον (σοσιαλιστικό) εφιαλτη που βίωσε η ανθρωπότητα για 70 χρονια περιπου εσυ δεν το καταλαβαίνεις και εξακολουθεις να δοξαζεις ενα απολυταρχικό σύστημα, που δεν εζησες, πρεπει να το σκεφτεις παλι.
Αλλά για να το σκεφτεις πρεπει να μπορεις να το κάνεις, κι εσύ, απ' ότι φαίνεται, δεν μπορείς.
Ισως μετά από καμιά 30αριά χρονια, όταν θα μεγαλώσεις.
Ισως ποτέ.

LeftG700 είπε...

Χλωράκη μου, Χλωράκη μου, πονεί το κεφαλάκι μου. Τα όσα έγραψα στους συνοδοιπόρους σου παραπάνω ισχύουν και για σένα. Κατά τα άλλα, όταν μάς κάνεις την τιμή να μας επισκεφτείς πάλι, να μου κάνεις τη χάρη να περάσεις το ψευδώνυμό σου στη θέση του ονόματος σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν πάνω από το πλαίσιο των σχολίων.

Ο Χλωράκης είπε...Συνοδοιπόρους φέρεσαι να έχεις εσύ που αυτοπροσδιορίζεσαι αριστερός (αν δέν έχεις μπορείς να δηλώσεις αλλαγή -πολιτικού- φύλου).
Αν έχω κι εγω το δικαίωμα στόν αυτοπροσδιορισμό (τουλάχιστον όσο ζούμε σε κοινοβουλευτική δημοκρατία), σου λέω ότι είμαι πολιτικά μόνος, αρα τα περι συνοδοιπόρων είναι μπούρδες.
Όπως και τά άλλα που γράφεις.

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Χλωράκη,


Αν αυτό που έγραψες στο πρώτο σου σχόλιο («Τα λένε εξαιρετικά και με ευπρέπεια οι Ροϊδης και Λασκαράτος.») δεν σε κατατάσσει αντικειμενικά στους συνοδοιπόρους τών Ροϊδολασκαράτων, τότε κι εγώ είμαι η Βασίλισσα της Αγγλίας!

Μάθε πως εδώ δεν περνάνε τέτοια φτηνά κολπάκια (εναλλακτικά: μάθε Ελληνικά).

Smart Asss είπε...

Φίλε Λεφτ, λες:

"Το θέμα τής ανάρτησης δεν είναι αν η Αριστερά «δοκιμάστηκε σε όλες της τις εκδοχές, από την σοβιετική μέχρι την τριτοκοσμική και λατινοαμερικανική και απέτυχε». Ούτε, συνεπώς, αν «μιά χαρά τα λένε» (ή δυο τρομάρες)./ Το θέμα της ανάρτησης είναι γιατί, αφού αυτά είναι τα πιστεύω τους, εμφανιζόντουσαν εδώ και πάνω από μια δεκαετία με το προσωπείο τής Αριστεράς. Γκέγκε;"

Δηλαδή, εκτός του ότι δεν απάντησες στο ερώτημά μου: "Αλήθεια, δεν δοκιμάστηκε η Αριστερά, Πού το ψέμα;"

Ουσιαστικά λες: "Δεν έχει σημασία αν η ιδεολογία μου πήγε, όσον αναφορά την πραγματικότητα, στα θυμαράκια, αλλά σημασία έχει να πιστεύω, με κάθε κόστος, στην Φρουτοπία, σημασία έχει να είμαι Αριστερός"

Αυτό αγαπητέ δεν σε κατατάσσει στους ιδεολόγους, αλλά στους οπαδούς.

Και ευτυχώς για την ανθρωπότητα, οι οπαδοί της ΦρΟΥΤΟΠΙΑΣ λιγοστεύουν παγκοσμίως.

Bella Ciao!

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Smart Asss, είσαι πολύ ορέος! Παρακάμπτεις το ζήτημα που βάζει η ανάρτηση, δηλαδή την πολιτική απατεωνιά τών Ροϊδολασκαράτων να εμφανίζονται ως αριστεροί ενώ έχουν τις απόψεις που έχουν, κι έρχεσαι μετά μέσα στην καλή χαρά να με κατηγορήσεις ότι δεν απαντώ εγώ στο ερώτημά σου!!! Δεν νομίζεις ότι και το θράσος πρέπει να έχει κάποια όρια;

Στο ερώτημά σου δεν απάντησα διότι αυτή είναι μια κουβέντα που δεν τελειώνει ποτέ, με την έννοια ότι δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε. Όχι στο αν απέτυχαν, αυτό είναι αντικειμενικό, αλλά στο πώς προχωράμε από εδώ και πέρα. Αντίπαλος της Αριστεράς είσαι, φυσικό κι επόμενο είναι, σε βολεύει μ’ άλλα λόγια, να θεωρείς ότι δεν υπάρχει το από εδώ και πέρα, ότι η Ιστορία σταμάτησε και τελείωσε την τριετία 1989 – 1991 με την κατάρρευση των πρωτοσοσιαλιστικών καθεστώτων. Για τους θιασώτες τής Αριστεράς όμως ισχύει αυτό που έχει γράψει ο Μπέκετ από το 1983.

Και τώρα, αφού εγώ απάντησα στο ερώτημά σου, θα τοποθετηθείς στο ζήτημα που βάζει η ανάρτηση, δηλαδή αυτό τής πολιτικής υποκριτικής αγυρτείας τών Ροϊδολασκαράτων;


Τα λέμε

Μιχαλης Σβίγκος είπε...

Λεφτ, χαθηκαμε ε;
Να σε ρωτήσω: Όσοι υποστήριξαν ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ ήταν απατεωνίσκοι;
Η αυταπατήθηκαν, ξεγελάστηκαν, έπεσαν σε λάθη;
Από την άλλη, όσοι τον "καταδίκαζαν" ως ρεφορμιστικό υβρίδιο ήταν ξεφτέρια;
Ήταν οι αριστεροί. Οι γνήσιοι, και οι λοιποί ήταν μπάσταρδοι.

Ξέρεις, αυτή η ιστορία, και η ευελιξία, των "λαθών" και των "σωστών" είναι παλιά στο στρατόπεδο του (αριστερού) αντικομουνισμού που κραδαίνει τα σφυροδρέπανα.


Ανώνυμος είπε...

Γνωστοι αργομισθοι που τρεφονται απο προγραμματα της ΕΕ και παθαινουν ονειρωξη με τη θεα του Κυριακου στην πρωθυπουργικη καρεκλα.Κριμα που καποιοι τοσα χρονια τους θεωρουσαν προοδευτικες φωνες