Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Η δυστυχία να είσαι αριστερός κουφιοκεφαλάκης: βρίσκεσαι, αντικειμενικά, αγκαλιά και πλάι-πλάι με ακραιφνείς φιλελεύθερους (δηλαδή μαύρους αντικομμουνιστές)...




Έτσι καταλαβαίνω εγώ απ’ αυτά κι απ’ αυτά που διαβάζω και, την ίδια στιγμή, θυμάμαι την τρικυμία η οποία ξέσπασε στο μικρό ποτηράκι που αντιπροσωπεύει αυτό το ιστολόγιο.
Κι ύστερα χαμογελάω πικρά, πίνοντας τη ζεσταμένη από τον τυφλό ήλιο μπύρα μου...


7 σχόλια:

Μιλτιάδης ο Αθηναίος είπε...

Εξαιρετικό το άρθρο του Ροϊδη, μπράβο left700 για την παραπομπή.

LeftG700 είπε...

Α, φίλε Μιλιτιάδη Αθηναίε! Βλέπω είσαι κι εσύ ακραιφνής φιλελεύθερος και μαύρος αντικομμουνιστής! Χαρά που θα κάνουν οι Ροϊδολασκαράτοι!...

Smart Asss είπε...

define κομμουνισμό
και τότε βλέπουμε αν το "αντικομμουνισμός" είναι καλό ή κακό πράγμα.

Bella Ciao!

LeftG700 είπε...

communism
[kom-yuh-niz-uh m]

a theory or system of social organization based on the holding of all means of production in common, actual ownership being ascribed to the community.

Smart Asss είπε...

"....being ascribed to the state or the party clan of whom the party's general secretary decides"

πάμε παρακάτω.
γιατί προς το παρόν, με βάση την ιστορική "υπαρκτή" εμπειρία, δεν είναι και τόσο κακό πράγμα το αντικομμουνισμός.

Bella Ciao!

LeftG700 είπε...

Ρε συ Smart Asss, μη λες τα ίδια και τα ίδια, όταν στα έχω κάνει θρύψαλα και μια και δυο και τρεις! Άντε, να σου κάνω τη χάρη να στα κάνω και τέσσερις:

Γουστάρεις κομμουνισμό, αλλά όχι με βάση την «ιστορική "υπαρκτή" εμπειρία»; Join the club και ρίξε στο τραπέζι τις δικές σου ιδέες, προτάσεις και στρατηγικές.

Πού να join the club! Αφού τον προορισμό απεχθάνεσαι και απλώς πας να κρυφτείς πίσω από τη διαδρομή! Και μας θεωρείς τόσο μαλάκες εμάς που, παρά τις διαφορές μας, συναντιόμαστε και τα λέμε εδώ, ώστε ελπίζεις ότι θα χάψουμε το παραμύθι σου! Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σου πω ότι το παραμύθι σου είναι τόσο ανέμπνευστο και βαρετό που δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα να γίνει πιστευτό ακόμα και από μαθητή τού Λυκείου που ενδεχομένως διαβάζει το μπλογκ μας...


Τα λέμε

Smart Asss είπε...

Left...
1. θρύψαλα και μια και δυο και τρεις και χίλιες δεκατρείς έχει κάνει τις απόψεις σας, η ζωή. Βλ. διεθνή απήχηση (=Ζερό).

2. Ό,τι πρόκειται να επιτευχθεί, είτε θα επιτευχθεί με τη συναίνεση και την ελεύθερη βούληση της πλειοψηφίας. είτε δεν θα επιτευχθεί ποτέ.

συνεχίστε.

Bella Ciao!