Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

«Κανείς δεν είναι λιγότερο αναίσθητος ή λιγότερο δεξιός από τον πρωθυπουργό»




Μεταγραφή επί το πραγματικότερον τής διαρροής τού Μαξίμου απ’ αφορμή τους λεκτικούς προσώρας λεονταρισμούς, προερχόμενους από ‘‘γατάκια’’ τύπου Σκουρλέτη ή Χριστοδουλοπούλου, για τον επερχόμενο πανωλεθρίαμβο της νέας ‘‘συμφωνίας’’. Σύμφωνα με την Καθημερινή, προς την οποία διοχετεύθηκε η διαρροή, αυτή, στην original ψευδολογική εκδοχή της, έχει ως εξής:

Αν η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που μπορεί να τη διαχειριστεί ιδεολογικά ο Τσίπρας, τότε μπορεί να τη διαχειριστεί ο κάθε βουλευτής. Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό.  


3 σχόλια:

LeftG700 είπε...

Ανώνυμε, αν θέλεις να δημοσιεύονται τα σχόλιά σου να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες σχολιασμού που βρίσκονται πάνω από το πλαίσιο των σχολίων και να φροντίσεις να τους τηρείς.


Τα λέμε (όμως, όχι όπως εσύ γουστάρεις)

Επισκέπτρια Χ είπε...

Ελά φίλε Λέφτη, μην τεμπελιάζεις!
Άσε τον Τσίπρα και τα καμώματά του και ασχολήσου λίγο με το Brexit!

Περιμένω ανάρτησή σου εναγωνίως!

LeftG700 είπε...

Φίλη Επισκέπτρια Χ,


Να γράψω για το Μπρέξιτ; Τι ιδιαίτερο ζόρι τραβάς για το Μπρέξιτ αυτήν την περίοδο; Θέλω να πω, υπάρχει κάποια ιδιαίτερη πτυχή του στην παρούσα φάση που η Τερέζα έβαλε μπρος για να ζεστάνει τις μηχανές και άρχισε να προετοιμάζει το Μεγάλο Νησί για το επικείμενο σαλπάρισμα που σε απασχολεί; Πάντως, στη δική μου παρούσα φάση, θα μου φαινόταν πιο εύκολο αν μού ζητούσες να αναλύσω από μαρξιστική σκοπιά την Παλαιά Διαθήκη! :-)

Τεμπελιά; Χμ.... Η κατάσταση των πραγμάτων είναι λίγο πιο σύνθετη:

(Με όχι αυτή τη σειρά υποχρεωτικά:) Τεμπελιά + απογοήτευση + προσωπικά + ψάξιμο στο πορτοφόλι μπας και υπάρχει κάπου κάνα ξεχασμένο πενηντάευρο. :-)

Με τέτοια συστατικά, ε, μην περιμένεις και θαύματα! :-)


Τα λέμε