Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

20ό Συνέδριο του ΚΚΕ. Ο λόγος στη βάση!




Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα «του Κόμματος», χθες, κατά την πρώτη ημέρα τών εργασιών τού Συνεδρίου, «[μ]ετά την παρουσίαση της Εισήγησης από τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, και την Εισήγηση της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου από την Χρύσα Κακουλίδου, πρόεδρο της Επιτροπής, άνοιξε ο κατάλογος των ομιλητών». Συνολικά, τα πρόσωπα που μίλησαν ήταν 25. Αναλυτικότερα και κατά ιεραρχική σειρά:

1 μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής και τού Πολιτικού Γραφείου της.
1 μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας Επιτροπής Περιοχής.
1 μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής και μέλος Γραφείου  Επιτροπής Περιοχής.
4 μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνοι τμημάτων της.
1 μέλος τής Κεντρικής Επιτροπής.
4 Γραμματείς Επιτροπής Περιοχής.
7 μέλη Γραφείου Επιτροπής Περιοχής.
4 μέλη Επιτροπής Περιοχής.
1 υπεύθυνος τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής.

Τέλος, μίλησε και ο Γραμματέας τού Κεντρικού Συμβουλίου τής ΚΝΕ.

***

Για να μην κουράζεστε όσοι δεν κατέχετε την ιδιόλεκτο της κομματικής ιεραρχίας και δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη να σας μεταφέρω στη στρατιωτική. Λοιπόν, ο βαθμός τών μελών τού ΚΚΕ που πήραν το λόγο χθες αντιστοιχεί σε συνταγματάρχη και πάνω (με τη μοναδική εξαίρεση της υπεύθυνης του Τμήματος της Κεντρικής Επιτροπής για την Ισοτιμία και τη Χειραφέτηση των Γυναικών, η οποία δεν είναι μέλος τής ΚΕ).

Όπως καταλαβαίνετε, πάει, χάλασε και το ΚΚΕ! Με τέτοια προτεραιότητα που δίνει στα κατώτερα στελέχη και τα απλά μέλη του, μόνο ένα μικρό βήμα το χωρίζει πλέον από την αναρχοαυτονομία κι έτσι! Ο Λένιν να βάλει το χέρι του!


2 σχόλια:

Λουνατσάρσκι είπε...

Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αν ο λόγος δινότανε στην πιο βάση αυτής της βάσης, θ' ακουγόταν τίποτε διαφορετικό;

LeftG700 είπε...

Φίλε Λουνατσάρσκι,

Όχι, φυσικά, δεν το νομίζω. Όλοι ξέρουμε πώς προκύπτει η σύνθεση των συνεδριακών σωμάτων στα Συνέδρια του ΚΚΕ. Αλλά η ανάρτηση αναδεικνύει μία διάσταση που κάνει μπαμ χωρίς να χρειάζεται η παραμικρή ανάλυση.


Τα λέμε