Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ε, κορίτσια! Το νου σας στους μήνες που πάνε ο ένας μετά τον άλλο!





4 σχόλια:

Гриша είπε...

Ωρε λεφτ εγω δεν ειμαι κοριτςι αλλα για καποιο λογο με ιντριγκαρει η αναρτηςη.Σπαςτα και ξαναριχτα.Καπου υποψιαζομαι οτι το πας αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Υγ.Πρωτοψαλτη πονας;

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Πού το πάω, πού το πάω... Μα η ανάρτηση (ο Θεός να την κάνει ανάρτηση, θα ’λεγε ο Μεγάλος, ξέρεις ποιος ;-) ) παίρνει τα κομμάτια τών κοριτσιώνε. Δεν είναι φανερό; Εκείνο που δεν είναι τόσο φανερό και το εξηγώ τώρα μια και ενδιαφέρθηκες είναι αυτό που, εκτός άλλων, λέω πλαγίως στα κορίτσια:

Μην περιμένετε να έρθει ένα Σαββατόβραδο που θα σιδερώνετε στην άκρη τής κουζίνας και το μόνο που θα έχετε να πείτε στον άντρα σας θα είναι «πάει κι’ αυτός ο μήνας». Ακόμα κι αν η σκουριά σε μία σχέση οφείλεται στον έναν από τους δύο, το καθήκον τού ξεσκουριάσματος βαραίνει και τους δύο.

Σειρά σου τώρα να μου πεις πού πήγε ο νους σου! :-)


Τα λέμε

Гриша είπε...

Τι τα θες λεφτ η παντρεια για τις περιςοτερες την σημερον εχει γινει ενα κουτακι που περιμενουν να βαλουν τικ and thats all...👌Μια εκκρεμοτητα που συμβαδιζει σχεδον παντα με το συμφερον οτι πουν η μαμα κι ο μπαμπας ...να εγκρινει κι ο περιγυρος κλπ.Το μικροαστικαριατο εξαπλωνεται σαν νοοτροπια.Θα μου πεις ετςι ηταν παντα αλλα ...αλλα...Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα τι ψαχνεις να βρεις...τεσπα.

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Μα δεν απευθύνομαι σε αυτά τα κορίτσια! Απευθύνομαι στα κορίτσια που παντρεύονται από έρωτα και, χωρίς να το καταλάβουν, σε λίγα χρονάκια, τον βλέπουν να ξεθωριάζει! Και τους λέω: κορίτσια, ακόμα κι αν ο άντρας σας αποκοιμήθηκε νανουρισμένος από την καθημερινή ρουτίνα, πάρτε το παιχνίδι στις πλάτες σας, κάντε εσείς παιχνίδι και ξυπνήστε τον! Μην αφήσετε τον έρωτά σας να ξεφτίσει.


Τα λέμε