Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Μαρία...




Σφαζότανε η Αριστερά πριν λίγα χρόνια για τα μάτια τής ωραίας Μαρίας και του «συνωστισμού» της. Σφαζότανε! Και με τις από χρόνια διπλωμένες στα σεντούκια σημαίες της ακολουθούσε, ίδια στραβή και κουφή, την ‘‘πρωτοπορία’’ τών Λιάκων και των Πολίτηδων, των Βερέμηδων και των  Πεσματζόγλουδων, παρέα και με κάτι Χριστίνες και κάτι Σίες που τους βαστάγανε το φανάρι... (Ευτυχώς που έσωσαν την τιμή της ένας Γιώργος Μαργαρίτης και κάνα δυο άλλοι που δεν τους θυμόμαστε και ζητούμε συγγνώμη γι’ αυτό, όταν βγήκαν και είπαν ότι η Αριστερά δεν έχει ακόμα καταφέρει να αποκτήσει τη δική της σύγχρονη αφήγηση για το έθνος στα χρόνια τού παγκόσμια κυρίαρχου καπιταλισμού...)

Σφαζότανε! Για ποια σφαζότανε; Γι’ αυτή που χθες το βράδυ, στην εκπομπή τού Πρετεντέρη, υπερασπιζόμενη στην ουσία το μη δικαίωμα στην απεργία τών καθηγητών και το δικαίωμα της κυβέρνησης στην επιστράτευσή τους και αντιδρώντας στην παρατήρηση του Γενικού Γραμματέα τής ΟΛΜΕ  πως αν ήταν η ίδια υπό απόλυση δεν θα έλεγε όσα έλεγε, απάντησε απόλυτα κυνικά, απόλυτα ανενδοίαστα και απόλυτα ξετσίπωτα:  

«Τι θέλετε; Να κλάψουμε;».

Γι’ αυτήν σφαζόντουσαν οι σύντροφοι-ουραγοί. Για μιάν τέτοια Μαρία...



9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρεις μια Ρεπούση σου δίνω και έναν Ιο (της πρώην "Ε") δώρο.

dimitris t

ΕΟΣ είπε...

Προσέχτε πατριωτάκια γιατί έρχονται ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ από το ΑΛΑΝ ΚΟΥΓΙΟΥ, και τότε τέρμα τα αστειάκια...

Ανώνυμος είπε...

Η Ρεπούση είναι βολικό θέμα για σένα γιατί ασχολούμενος μαζί της προσπαθείς να υπενθυμίσεις στους αναγνώστες σου ότι είσαι αριστερός (χωρίς εισαγωγικά) και να ξεπλύνεις (υπό μία έννοια) το στίγμα που θα σε ακολουθεί αιωνίως (δηλ. ότι εδώ και ένα χρόνο εγκατέλειψες τα προσχήματα και έγινες ανοιχτά cheerleader του Τσίπρα).

ΑΕΚτζής

Μάρκομ Ξ είπε...

Σχολιαστή ΑΕΚτζή μη σουτάρεις για να σπάσεις τα δοκάρια μόνο... παίξε κάποια στιγμή και για το γκολ ;-|

συντροφικά,
Μάρκομ Ξ

LeftG700 είπε...

Φίλε dimitris t,


Για κορόιδα ψάχνεις; ;-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλοι τής ΕΟΣ,


Τώρα, αυτό είναι σχόλιο; "Πατριωτάκια"; Και αναφορά στους τσιγγάνους που τα βάζουν με Χρυσαυγίτες; Συχνάζουν Χρυσαυγίτες εδώ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Εντάξει, αλλά μη το ξεφτιλίζουμε κι έτσι!


Τα λέμε (αλλά καλύτερα)

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Πολύ επιπόλαια διαβάζεις! Ώστε το θέμα τού ποστ είναι η Ρεπούση, μ' αυτήν τα βάζουμε; Για ξαναδές το το ζήτημα...

Cheerleader του Τσίπρα;;; Είσαι σοβαρός;;; Γι' αυτό δεν προλαβαίνουμε να μετράμε ορκισμένους Συριζαίους εδώ; Και γι' αυτό μού έγραψε τις προάλλες στο Red Notebook κάποιος μουτζαχεντίν τού ΣΥΡΙΖΑ Ε ψιτ μαλακες γιατι δεν ασχολειστε με την εξωφρενικα εξυπνη και διαβασμενη ατομαρα σας. Αντε στο διαολο απο δω χαμου γελοιοι που μαθατε ενα ονομα και το τσαμπουνατε οπου βρεθειτε κι οπου σταθειτε.

Ωραίος είσαι, μα τον Τουτάτη!


Τα λέμε



LeftG700 είπε...

Είδες, ορέ ναρόντνι κομισάρ, τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε; :-)


Τα λέμε

Μάρκομ Ξ είπε...

Βλέπω, βλέπω...

Ο Τουτατής γιατί δεν μας έχει ρίξει τον ουρανό ακόμα στο κεφάλι μας δεν ξέρω...

είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι,
Μάρκομ Ξ