Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Κρετινισμός: Το έσχατο στάδιο του κομματικού τυφλού οπαδισμού (case #1: KKE)




Όσοι έχουν ήδη δικές τους προσωπικές εμπειρίες και έχουν πειστεί για το συμπέρασμα του τίτλου μας δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν τη διαδικασία που θα προτείνουμε σε όσους επί τού παρόντος στερούνται τις σχετικές «πληροφορίες και υλικό» (δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι οπωσδήποτε χρήσιμο). Για τους υπόλοιπους:

Κάντε ένα κλικ σε αυτή την πρόσφατη ανάρτησή μας. Αν δεν την έχετε διαβάσει, δεν χρειάζεται να το κάνετε ούτε τώρα (εκτός ίσως τής δικής μας εισαγωγής), είναι εντελώς τελείως περιττό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαβάσετε τα σχόλια. Δεν  είναι πολλά (υπάρχει όμως κι ένα δικό μας σεντόνι, για να τα λέμε όλα). Καλή δύναμη.

Μετά ελάτε να μας πείτε.


Στη photo, αφίσα από το περσινό φεστιβάλ τής ΚΝΕ. ;-)


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες να βάλεις κάτι για την ενότητα της αριστεράς .

γκόμενα προσπαθείς να βγάλεις ρε φίλε με αυτά ?

τα δείχνεις κάπου και σου λένε ότι είναι έξυπνα ?

αν ναι , καλά ξηγιέσαι !!!


" κάποιος σύντροφος " ( κ.σ.)

LeftG700 είπε...

Φίλε κ.σ.,


Αν εσύ πιστεύεις ότι η ενότητα της Αριστεράς περνάει μέσα από την αποσιώπηση της τραγικής πολιτικοδιανοητικής κατάστασης στην οποία κολυμπάνε σαν ψαράκια στο νερό πλείστοι όσοι αριστεροί (όλων ανεξαιρέτως τών "φυλών" τής Αριστεράς), be our guest. Εμείς δεν θα πάρουμε. Γιατί, αν όντως η πολιτική βλακεία είναι αήττητη, είμαστε χαμένοι από χέρι. Γι' αυτό προσπαθούμε να τη νικήσουμε (αν κατά την προσπάθειά μας τύχει να βγάλουμε και καμιά γκόμενα, δεν θα πούμε όχι! ;-) )


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν έχω βγάλει γκόμενα σε κομματικό γραφείο -ο χώρος δράσης μου για τέτοια ζητήματα ήταν το γήπεδο (Νέα Φιλαδέλφεια πριν τη γκρεμίσει ο αλήτης ο Γρανίτσας). Για όσους αναρωτιούνται: ναι, πάνε και γυναίκες στο γήπεδο!

ΑΕΚτζής

ΥΓ: Η αντιΚΚΕ επίθεσή σου είναι τόσο προβλέψιμη και κλισέ που δεν έχει νόημα να ασχοληθώ.

LeftG700 είπε...

Ρε φίλε ΑΕΚτζή, να χαρείς τον Κουτσούμπα σου! Θες αντιΚΚΕ; αντιΚΚΕ. Θες αντικομμουνιστής; Μέσα. Θες κουκουλοφόρος στην Οσία Ξένη, στο Μπλόκο; Κι αυτό! Θες να οδήγησα τους Πέρσες από το μυστικό πέρασμα στις Θερμοπύλες, να σταύρωσα το Χριστό, να άνοιξα την Κερκόπορτα να μπουν οι Τούρκοι στην Πόλη; Ναι σε όλα! Για πες μου όμως, για να μάθω κι εγώ:

Εγώ ή το ‘‘καμάρι’’ σας με το αγύριστο κεφάλι κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο Κόμμα (ορίστε, σου κάνω το χατίρι και το γράφω με κάπα κεφαλαίο!);;;

Βρε μπουμπούνες, δεν καταλαβαίνετε ότι όλοι αυτοί οι αγύριστοι σας παίρνουν στο λαιμό τους; Πες για μένα ό,τι θες. Για τον κουφιοκεφαλάκη που νομίζει ότι έτσι υπερασπίζεται το Κόμμα δεν έχεις να πεις τίποτε; Αυτός είναι ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός; Έτσι τον αντιλαμβάνεσαι; Να αφήνεις ανενόχλητο τον κάθε κρετίνο να σας τραβάει στον πάτο και να μη τολμάς να βγάλεις κιχ;;; Τι φοβάσαι, ορέ; Μην είναι ο ...Κουτσούμπας;;;

Τι να σου πω ρε φίλε, τι να σου πω! Ούτε ατροφία εγκεφάλου εκ γενετής να είχατε!...


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

αν αυτός που λες κάνει κακό στο ΚΚΕ , εσύ το ξέρεις ότι του κάνεις καλό ?

αν υποθέσουμε ότι διαβάζει κόσμος που παίζεται , βλέπει τι κρύβεται πίσω από το " με την αριστερά , ενότητα και πάλη " και σου λέει , σέχτα ξε σέχτα , ξύλινο ή όχι τις απεργίες τις πουλάνε αμφότεροι αν ενοχλούν τους νοικοκύρηδες , την συνθήκη ζωής που μας επιφυλάσσει το ευρώ ( και όλο το κοινωνικό - ταξικό - εθνικό πλέγμα σχέσεων πίσω από την εσωτερική υποτίμηση ) και οι 2 δεν την αμφισβητούν , οπότε πάμε σε ηθικές κατηγορίες , κρίσιμες στην αριστερή πολιτική .

συνέπεια λόγων και έργων , ειλικρίνεια , σταθερότητα και τέτοια , υπεράσπιση του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε ( χωρίς να μας λένε ούτε τι είναι σοσιαλισμός , ούτε υπεράσπιση ) και πολλά που εμένα μου φέρνουν και ένα χασμουρητό .

τα επίκτητα κουσούρια φίλε είναι μομφή , για την κοινωνία , τον καπιταλισμό δηλαδή ( μπανάλ ο όρος ) . τα εκ γενετής και να τα έχει κάποιος , δεν γίνεται κάτι .

το ΚΚΕ έχει αρκετά επίκτητα , μικρότερη δόση όμως κρατικού καιροσκοπισμού και όπου φυσάει ο άνεμος πάω .

για να αρχίσουμε να τα ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα , να μιλάμε όχι με ονόματα και διευθύνσεις , αλλά με φυσιογνωμίες , καταβολές , γραμμές μέσα στην αριστερά και πραγματικά επιχειρήματα .

αν πάλι θες να διώχνεις κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ , πάω πάσο , είσαι μπροστά !!!

" κάποιος σύντροφος "

LeftG700 είπε...

Φίλε κ.σ.,


Δεν είμαστε καταχθόνιοι που προσπαθούμε να διώξουν κόσμο από οπουδήποτε εντός Αριστεράς για τον στείλουν σε οποιοδήποτε άλλο αριστερό ‘‘μαγαζί’’, φίλε μου. Όταν, στις περσινές εκλογές τού Ιουνίου κρίναμε ότι έπρεπε να υπερψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το κάναμε χωρίς φόβο και πάθος. Κατά τα άλλα, το δικό μας ‘‘ποίμα’’ λέμε κι εμείς, όπως όλοι. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Ο κόσμος που διαβάζει τις ‘‘σοφίες’’ μας, ας κάνει τις σκέψεις του κι ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Νου και ηλικία έχει.

Δεν ξέρω αν βοηθάμε το ΚΚΕ κάνοντας κριτική σ’ αυτό. Δεν νομίζω άλλωστε ότι μπορούμε να το βοηθήσουμε απ’ ευθείας. Ο σκοπός μας είναι να το βοηθήσουμε από καραμπόλα. Δηλαδή, ασχέτως τού τι μας σούρνουν εδώ οι λίγοι φίλοι τού ΚΚΕ που γράφουν σχόλια, υπολογίζουμε και ελπίζουμε να ερεθίσουμε θετικά το μυαλό εκείνων τών μελών και οπαδών του που περνάνε απ’ το τσαρδί μας και δεν έχουν στενά μυαλά. Μετά θα κάνουν αυτοί παιχνίδι. Επειδή είναι δικοί τους, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να τους ακούσουν. Αν γίνουν αυτά, θα είμαστε υπερευχαριστημένοι. Ακόμα κι αν οι διάφοροι Κουκουέδες κουφιοκεφαλάκηδες μας σούρουν άλλα τόσα κι άλλα τόσα. Χαλάλι. Πολύ περισσότερο χαλάλι γιατί (κι εδώ, αν θέλεις, υπάρχει κάτι καταχθόνιο, αλλά με την καλή έννοια) κι αυτά τα ίδια τα ‘‘ορέα’’ που γράφουν για μας οι κουφιοκεφαλάκηδες, κι αυτά είναι τροφή για σκέψη για όσους έχουν το μυαλό να σκεφτούν...

Δεν είναι περιττά ούτε άνευ αξίας για συζήτηση τα όσα άλλα γράφεις. Όμως, είναι πολύ απομακρυσμένα από το προκείμενο ζήτημα. Και το προκείμενο ζήτημα είναι η διεκδίκηση από το Αγύριστο κεφάλι (για λογαριασμό τού ΚΚΕ) τού αποκλειστικού δικαιώματος να ορίζει άνευ συζήτησης ποιος ειλικρινώς υψώνει το σφυροδρέπανο και ποιος πολιτικός στοχαστής τής Αριστεράς είναι ειλικρινής μαρξιστής. Αυτό ήταν το ζουμί.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Τί γλυκός ο λόγος σου!!!
Μας αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθωνόμαστε!!!

LeftG700 είπε...

Το βλέπω! Δεν το βλέπω;