Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Time-out: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό!




Ένα Κύπελλο Ευρώπης στο μπάσκετ, είναι ένα Κύπελλο Ευρώπης στο μπάσκετ, δεν είναι χάπα-χούπες! Συνεπώς, διακόπτουμε τη ‘‘συνήθη’’ ροή ειδήσεων, για να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Ολυμπιακό και στους οπαδούς του για την πανάξια νίκη στον αποψινό Τελικό και την κατοστάρα στη Ρεάλ!


ΥΓ Αλλά (πάντα υπάρχει ένα αλλά), για να τα λέμε όλα: Το χθεσινό Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε στο ποδόσφαιρο πανάθλια ήταν κάτι πολύ λιγότερο κι από χάπα-χούπες. Ήταν κλεμμένο! Να το θυμούνται αυτό οι οπαδοί τού Ολυμπιακού. Ιδίως οι αριστεροί...


10 σχόλια:

Μάρκομ Ξ είπε...

Τρίχες... τον εξάστερο έχει πολλά ψωμιά ακόμα για να τον φτάσει :-) :-)

οπαδικά,
Μάρκομ Ξ

Ανώνυμος είπε...

Πόσο φαίνεται ότι είσαι άσχετος από ποδόσφαιρο... Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, κύριε, δεν έγιναν "χαπα-χούπες", έγιναν "εγκλήματα" από τη διαιτητική "παράγκα" για να πάρει ο "Θρύνος" έναν ακόμα τίτλο.

ΑΕΚτζής

Ανώνυμος είπε...

τι είναι οι " χάπα - χούπες " ...

οι αριστεροί αντιλαμβάνονται την αξία μιας μαζικής λαϊκής έκφρασης στο πολιτιστικό πεδίο , οπότε ασχολούνται με τα αθλητικά , και το κάνουν με πλήρη δικαιώματα , δηλαδή αν θέλουν είναι και κάποια ομάδα .

επίσης δεν έχουν κάποιο θέμα με το αν πρέπει να υποστηρίζουν την εθνική ομάδα .

η αριστερά συλλογικά δεν σνομπάρει τον αθλητισμό , ούτε καταπίνει αμάσητα σοβιετικά στερεότυπα για τον μαζικό ερασιτεχνικό κλπ . Τα στηρίζει , δεν τα κάνει σημαία .

ο αθλητισμός τελικά , και ο πλέον ερασιτεχνικος , υγιής κλπ είναι ιδεολογικός μηχανισμός . Το κυνήγι της πρωτιάς , ο ανταγωνισμός , η λατρεία της τάξης και της " φυσικής " αγωγής , όλα κάπου τείνουν και καταλήγουν . Δεν γινόμαστε όμως εξωγήινοι και ελιτιστές .

Είναι τεράστιο το ποσοστό των ολυμπιακών που δεν γουστάρουν όσα έγιναν με αστέρα , και 100 % στους ολυμπιακούς , που είναι και αριστεροί .

αυτό που γίνεται στο μπάσκετ 2 χρόνια τώρα έχει περάσει στην ιστορία , σαν ένα παράδειγμα υγείας , συλλογικότητας και απλής καλής διασκέδασης , μέσα στον επαγγελματικό αθλητισμό , χωρίς εννοείται να μπορεί να αλλάξει στο ελάχιστο ότι μιλάμε για ένα πεδίο πανάκριβης ανακύκλωσης υπεραξίας μέσω διαφήμισης , και με όλες τις αρνητικές προεκτάσεις του αθλητισμού επαγγελματικού αλλά και ερασιτεχνικού .

" κάποιος σύντροφος " ( κ. σ. )

LeftG700 είπε...

Φίλε Μάρκομ Ξ,


Όσο κι αν ρίχνεις γεμάτα, τα δίχτυα σου θα μείνουν άδεια! Δεν θα τσιμπήσω! Όπως ακριβώς το μαγαζί εδώ είναι ακομμάτιστο και δεν σηκώνει τη σημαία κανενός συγκεκριμένου αριστερού κόμματος, έτσι ακριβώς δεν σηκώνει και τη σημαία καμίας συγκεκριμένης ομάδας! ;-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Αυτά τα "εγκλήματα" υπονοούσα κι εγώ. Νόμιζα ότι θα γίνει αντιληπτό. Προφανώς έκανα λάθος. Γι' αυτό και το έκανα σαφές. Είμαι σωστός τώρα;


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

χάπα-χούπες: άνευ ιδιαίτερης σημασίας και αξίας, κάτι εύκολο και γι' αυτό μη αξιομνημόνευτο.

Την ίδια ερώτηση έκανα κι εγώ όταν πρωτάκουσα την έκφραση. Αυτή την απάντηση πήρα και βέβαια με αυτό το νόημα τη χρησιμοποιώ.


Τα λέμε

Μάρκομ Ξ είπε...

Δεν ψαρευω. υποδηλώνω την ομάδα που υποστηρίζω (πολυ χαλαρά).

ΕΟΣ είπε...

(για την αντιγραφή από:
https://www.facebook.com/permalink.php?id=359542894068219&story_fbid=553587167997123)

"Αλέξη, θεέ πάρε την Ε.Ε" φωνάζουν οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση ευρωβουλευτού της Eυρωπαϊκής Aριστεράς να προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα για Πρόεδρο της Κομισιόν.

First we take Manhattan.

Then we take Berlin!

LeftG700 είπε...

Φίλε Μάρκομ Ξ,


Μα αστειεύομαι! Αφού σού έκλεισα ματάκι! :-) Πω πω πω, τι είσαστε εσείς οι ΠαναθηναϊΚοί, ρε παιδί μου! (πάλι αστειεύομαι! ;-) )


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

At the end, we'll take our arhidia, I think... ;-)


See you