Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος την έχει πιο μεγάλη (την επιμήκυνση); Ο Παναγιώτης Παπαμιμίκος, ο Ανδρέας Σταθάκης, ή ο Γιώργος Ρήγας;




Μερικές αποχρώσες ενδείξεις που ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε μια πρώτη άποψη, θα βρείτε στο βίντεο της χθεσινής πρωινής εκπομπής τού MEGA. Οδηγίες χρήσεως: Θα κλικάρετε εδώ, θα μπείτε στη δεύτερη σελίδα και θα πατήσετε το βελάκι στο κείμενο-λεζάντα «Κόντρα Άδωνι - ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του περί απόσυρσης των χρημάτων του από την τράπεζα». Κατόπιν, παρακολουθείστε τα επτά πρώτα λεπτά. Παράπλευρη ωφέλεια: θα αντλήσετε και κάποια πληροφόρηση για το εναλλακτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που τα στυλώσουν οι «μερκελιστές» στις προτάσεις του σχετικά με τη μείωση του χρέους.

Θα χυθεί αίμα γέλιο...



Η εικόνα είναι από τη Wikipedia

3 σχόλια:

anonymous anonymous είπε...

Το plan B του ΣΥΡΙΖΑ όπως το διάβασα τις προάλλες σε αστικό ΜΜΕ (δεν θυμάμαι πού ακριβώς): 1) αν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές θα ερωτηθεί ο λαός με δημοψήφισμα αν την εγκρίνει (διευκρινίστηκε ότι το ερώτημα δεν θα αφορά το ευρώ αλλά μόνο τη συμφωνία). 2) αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα γίνει προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. 3) αξιοποίηση του προέδρου της δημοκρατίας για διεθνείς επαφές.

Αλήτες σοσιαλδημοκράτες.

LeftG700 είπε...

Φίλε anonymous anonymous,


Καλά, από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ακούσει καμιά δεκαριά Plan B. Το ανώτερο όλων το ξεφούρνισε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, απαντώντας σ' εκείνη την κακομοίρα την Καλογεροπούλου: "Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε λέγοντας Plan B"!

Και μία απορία: εμείς είμαστε οι Αλήτες σοσιαλδημοκράτες;


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε anonymous anonymous,


Βλέπω ότι δεν μου την έλυσες την απορία. Εντάξει, το έπιασα το υπονοούμενο! Εμείς είμαστε οι Αλήτες σοσιαλδημοκράτες!

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! ;-) :-)


Τα λέμε (άμα καταφέρεις να διαβάζεις τα ανοιχτά...)