Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Θα βάζατε σήμερα στοίχημα 300 ευρώ με αυτόν τον άνθρωπο, βασιζόμενοι στη δέσμευσή του ότι θα το τηρήσει στην περίπτωση που τα γεγονότα δεν επαληθεύσουν τις εκτιμήσεις του;




Ναι;;; Μπράβο μαλάκες!!!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε φίλε,αλλά δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.
Είναι τραγικά γελοία η θέση σου.
Ίσως η "σιγή ασυρμάτου" για ένα διάστημα να στρογγύλευε κάπως την γελοιότητα της "μεταστροφής-πτώσης από τα σύννεφα".
Από την άλλη όμως,θα συμφωνήσω ότι και η σιωπή τέτοιες ώρες είναι συνενοχή.Πράγμα όμως που δεν σε απαλλάσσει από την ευθύνη της προώθησης επί μακρού χρονικού διαστήματος,αυτού του πράγματος που ξευτελίζει κάθε έννοια της Αριστεράς.

Όσοι δεν φάγαμε την φόλα,δεν διεκδικούμε δάφνες μαντεψιάς.
Όπως δεν θα διεκδικήσω εύσημα για την πρόβλεψη ότι αύριο θα είναι Τετάρτη.

Διατηρώ όμως το δικαίωμα να μου φαίνεται κωμικοτραγική η πτώση από τα σύννεφα,όσων μας τα έκαναν "τσουρέκια" τα τελευταία χρόνια.

Και κάτι τελευταίο.
Καταλαβαίνεις ότι η αξιοπιστία αυτού που πέφτει τόσο έξω διαλύεται.Τώρα δύσκολα θα πουληθούν τα όποια "φρέσκα κουλούρια" σου.
Το ίδιο πρόβλημα έχει και η ουρά(η Ανταρσύα),αλλά δεν το έχει καταλάβει...
Τα ψέματα τελείωσαν,τα δήθεν "φρέσκα" αποδείχτηκαν μεταλλαγμένα...
Στο φιδίσιο δηλητήριο που ετοιμάζει η άλλη πλευρά,το μόνο δοκιμασμένο και αξιόπιστο και φρέσκο αντίδοτο είναι εκείνο το "μπαγιάτικο" των "100 χρόνων".



"Δίχτυ Ασφαλείας"

ελληνοφρενικος είπε...

Ευτηχως που υπαρχει το μπαγιατικο.....Φιλε λεφτη ουτε η μανα του αλεξη δεν θα το εβαζε τωρα πια.....Το θεμα ειναι το απο δω και περα.Το πως θα κανουμε το λαο να σηκωσει κεφαλι.Να πιστεψει πως υπαρχει αλλος δρομος αυτος της πραγματικης αριστερας.Επεσαν και θα πεσουν τονοι προπαγανδας του υπερ του ευρωμονοδρομου και το μεγαλυτερο μερος του κοσμου εχει δηλητιριαστει.Θα δημιουργηθουν νεα αναχωματα τωρα αρκει ο κοσμος να μην παει στην πραγματικη επιλογη ρηξης και αντιστασης,που ειναι το αποκουμπι ολων εμας που επιμενουμε αριστερα με την πραγματικη εννοια του ορου.Η Αριστερα εχει λογω υπαρξης μονο αντικαπιταλιστικη καιυπερ της εθνικης ανεξαρτησιας.

Δρ Σπινγκ είπε...

Όχι βέβαια! Αλλά για κάτσε: θα έβαζες τέτοιο στοίχημα με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ από τους κομματικούς "μαγαζάτορες";