Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

BREAKING NEWS!!! Τεράστια νίκη τού ΛΟΑΤΚΙΑ+ κινήματος: ο Θέμης Κανέλλος στο Big Brother τού ΣΚΑΪ!



Όπως πληροφορηθήκαμε όλοι από τον έγκριτο τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό, ο Θέμης Κανέλλος (Themicorn κατά YouTube) είναι έν@ από τους παίκτες και παίκτριες του Big Brother που έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ πριν από τρεις-τέσσερις ημέρες. Όσοι δεν ξέρετε τι εστί Themicorn μπορείτε να πάρετε μια γεύση από ένα χαρακτηριστικό βίντεο του καναλιού που διατηρεί στο YouYube. Το βίντεο, που παρατίθεται στο τέλος, τιτλοφορείται Πώς έχασα την παρθενιά μου και έχει διάρκεια 12 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Απολαύστε υπεύθυνα.

Update τής τελευταίας στιγμής: Σύμφωνα με ευρέως κυκλοφορούσες φήμες, που όμως δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν, γι’ αυτό και τις μεταφέρω χωρίς να τις υιοθετώ, ο Θέμης Κανέλλος έχει ήδη δεχθεί συγχαρητήρια μηνύματα από όλες τις φεμινιστικές οργανώσεις (όχι υποχρεωτικά αποτελούμενες 100% από γυναίκες), από τη LGBTQ  ομάδα τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από τις φεμινιστικές ομάδες των τροτσκιστικών οργανώσεων που διατηρούν τέτοιες και από τη (συλλογική) διεύθυνση της εφημερίδας Η Κόκκινη καθώς και από τον κατά νόμον υπεύθυνο τής εταιρίας ΙΚΕ ThePressProject Κωνσταντίνο Πουλή. Ακόμα, εκ μέρους τών 53 τού ΣΥΡΙΖΑ, από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Πάνο Λάμπρου. Τέλος, από τον Νίκο Γιαννόπουλο του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, κι ακόμα, από την πρώην τής ομάδας Ρόζα και νυν ΛΑΕ Μάνια Μπαρσέφσκι, τον ανεξάρτητο Συριζαίο Άκη Γαβριηλίδη και άλλους περισσότερο ασήμαντους που δεν αξίζει ο κόπος να αναφερθούν.  

Update στο update: Ακόμα, ακούστηκε ότι συγχαρητήρια μηνύματα έστειλαν στον Θέμη και γνωστοί φιλελεύθεροι, όπως ο Πάσχος Μανδραβέλης και ο Νίκος Δήμου. Φυσικά, πρόκειται για τον ορισμό τών fake news που τα μεταφέρω μόνο και μόνο για να γελάσουμε. Πού ξαναακούστηκε να συμπλέουν φιλελεύθεροι με αριστερούς και τούμπαλιν;

 



3 σχόλια:

LeftG700 είπε...

Καημένε Ντίνο Χριστανόπουλε.... Τουλάχιστον, ευτυχώς που πρόλαβες και πέθανες....

Μάρκομ Ξ είπε...

Είναι κάτι σαν τις αμερικάνικες ταινίες: για να είναι πολίτικαλι κορέκτ το BB έχει έναν gay, μια γεματούλα, έναν "τρελάρα", μια με τατουάζ κλπ.

LeftG700 είπε...

Φίλε Μάρκομ Ξ,

Μα, αυτό το πράγμα δεν είναι gay. Είναι σούργελο της κακιάς συμφοράς και της μαύρης θλίψης! ! Αν ήμουν τρανς, θα του είχα καρφώσει το δωδεκάποντο στο δόξα πατρί! Πουλάει πρόκληση εξευτελίζοντας τους «δικούς του» για να κάνει καριέρα σελέμπριτι και να «προωθήσει στην αγορά» τα μπλουζάκια του και τα καπελάκια του. Γιατί, πιο μάγκας είναι ο Γαβαλάς; Κι έχεις και το «προχώ» κομμάτι τής Αριστεράς να σου λέει: «Αφήστε το παιδί, καλέ! Μην το ζουλάτε! Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει τη σεξουαλικότητά του όπως το νιώθει». Όπως λένε κι οι φέμινες (γυναίκες και μη), «ακόμα και να φορέσει τη φούστα του καπέλο»!

Τα λέμε