Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αυγή, Αυγίτσα, Αυγούλα… Ωραίο μου πλυντήριο!




Ο Αντώνης Λιάκος, ο κάποτε και για κάμποσα έτη Πρόεδρος του σημιτικής έμπνευσης ΟΠΕΚ, ο οποίος προσδέθηκε αυτοβούλως χειροπόδαρα πίσω από τον αλήστου μνήμης εκσυγχρονισμό τού «καταλληλότερου» και τον έσπρωχνε με χέρια και με πόδια, αυτό το επιφανές μέλος τής ραφινάτα αντικομμουνιστικής φράξιας που ποζάρει ως Αριστερά, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με παλιά και καινούργια άρθρα του υπό τον τίτλο «Η επιστροφή τής Κοκκινοσκουφίτσας» και το συνοδευτικό υπότιτλο «Η Αριστερά και πώς να την σκεφτούμε σε κρίση-μους καιρούς».

Και η Αυγή, αυτή η ‘‘απίθανη’’ και εν πολλαίς αμαρτίαις περιπίπτουσα σχεδόν καθημερινά εφημερίδα που έχει γίνει έρμαιο στα χέρια μιας θλιβερής φράξιας, ανέλαβε να τον ξεπλύνει στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο της, με συνέντευξη μίας και ημίσεως σελίδας (δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά τώρα τον έβαλε στο τελευταίο και ανώτερο πρόγραμμα που βγάζει ακόμα και την πιο αόρατη στο γυμνό μάτι βρωμιά).

Χειριστής τού πλυντηρίου ο Στρατής Μπουρνάζος, ένας από τους στυλοβάτες τής παρέας τού Red Notebook. Ναι! Αυτής ακριβώς τής παρέας η οποία «είναι τόσο αριστερά, που πιο αριστερά της είναι ο τοίχος» και η οποία τη μια μάς καλεί να πιστέψουμε στο σοσιαλισμό και να μιλάμε γι αυτόν και την άλλη να συνειδητοποιήσουμε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο από τον κομμουνισμό και βγάζει και ωραία βιβλία με ωραίους τίτλους όπως Το Διαρκες 1917!...

Δεν υπάρχει ένας αριστερός-αριστερός, να μας πάρει το κεφάλι, να μη βλέπουμε;



17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως για το λαο που υπαρχει εναλλακτικη λυση στο συρριζα.
.
.
.
.
.
..
.
.
..Εννοω το σαμαρα γιατι οι αλλοι μας το εχουν κανει διφραγκα οτι δεν συμμετεχουν στο "παιχνιδι" των εκλογων.
Πρεπει πρωτα να φτυσουν αιμα οι ελληνες για να βαλουνε μυαλο.
Τωρα βεβαια οταν του δωσει 51% θα σου κανει ...παπαδες.
Ως τοτε κανετε κουραγιο, κρατατε την ψηλα κι ανεμιζετετην.

οργουελ

LeftG700 είπε...

Ορέ Όργουελ! Τι σχέση έχει το σχόλιό σου με την ανάρτηση;;; Αρχίζεις και γίνεσαι pain in the ass, το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

ηταν για να ανοιξει η κουβεντα μονο. αν θες ηταν αστοχο.

τωρα που το σκευτομαι ηταν αφελες. σε καμια περιπτωση δεν ειχε σκοπο να ειναι και pain.
καιρος ειναι λοιπον να την κανω απο δω. καλη τυχη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ξανάρθα για λίγο, και βλέπω ότι ωραία περνάτε εδω μέσα
Ο όργουλελ τόχει κάνει πολύ φολκλόρ και είναι καλύτερα έτσι φίλε λεφτ.
Εσύ τα θέματα σαν κι αυτό τα πιάνεις στα σοβαρά, αλλά είναι κωμικοτραγικά, δεν είναι για σοβαρή ανάλυση, κι είναι καλύτερα να μπορεί να τα δει κανείς κωμικά.
Πικάπα

Ανώνυμος είπε...

Ο Λιακος ειναι ο ιδεολογικός πατέρας αυτων των συριζαιων που ειναι Αριστεριστες (αλλα φιλοεοκικοι λογω κονδυλιων και ''ψεκασμενου'' τροτσκισμου) και πιστεύουν οτι δεν υπάρχει ελληνικός λαος ,αλλα το ελληνικό έθνος ειναι μια ανακαλυψη καποιων διανοούμενων στις αρχές του 180υ αιωνα.
Το τελευταίο είναι το νημα που ενωνει καποιους συριζαιους με τους οικολογους πρασινους , την δραση (βερεμης) και ψευτοδιανοουμενους στυλ Τατσοπουλου.
Μην ξεχναμε οτι ο Συνασπισμος απο το 96 μεχρι το 2000 που εκανε την αριστερή στροφη για να μην εξαφανιστεί,ηταν φουλ σημιτικος.
Ειχε συνεργαστεί με το πασοκ σε ολη την Ελλαδα στις δημοτικές,ενω μεχρι και στην επίσκεψη κλιντον δεν ηταν στα προπυλαια η το συνταγμα με τους υπολοιπους ,αλλα στην ακαδημιας με το ..πασοκ.
Τι με εβαλες και θυμήθηκα και συγχιστηκα βραδυατικα....

LeftG700 είπε...

Φίλε Πικάπα,


Θα διαφωνήσω κάπως. Κατ’ αρχήν, επί πραγματολογικού: δεν ήταν ανάλυση το ποστάκι. Ενημέρωση ήταν για όσους δεν προσέχουν τα ψιλά στα πρωτοσέλιδα και στις μέσα σελίδες τού αριστερού τύπου.

Κατά δεύτερον, ένα ερώτημα: σε τι βλάπτει η επισήμανση τέτοιων όντως κωμικοτραγικών και σε τι ωφελεί η αγνόησή τους;


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε Γιώργο θαλλάση,


Ο παλιός ΣΥΝ, αυτό το απίθανο μπουρδέλο, δεν έχει δει ούτε ένα (1) κουκί από την παρέα εδώ. Εκτός άλλων, μας προφύλαξε και η …ηλικία! :-)

Για τον Λιάκο ενημερώθηκα με κάποια σχετική πληρότητα με αφορμή την ιστορία τού βιβλίου τής Ρεπούση (συνωστισμός κι έτσι). Προηγουμένως θυμάμαι αμυδρά κάποια άρθρα του στο Βήμα, όταν ακόμα έμπαινε αυτή η φυλλάδα στο σπίτι. Διάβασα και κάνα δυο βιβλία του. Για δες τι ωραία που τα γράφει στο «Πώς στοχάστηκαν το έθνος αυτοί που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο» (είναι οι φράσεις με τις τελειώνει το βιβλίο):

Αν μας χρειάζεται η αναδρομή στο πώς στοχάστηκαν τον κόσμο αυτοί που ήθελαν να αλλάξουν τον κόσμο, είναι για να αντιλαμβανόμαστε την ιστορικότητα των προβλημάτων αυτών. Η ιστορικότητα, όμως, δεν περιορίζεται στο παρελθόν, καθώς περιλαμβάνει ως διαμορφωτικό της στοιχείο, έναν τετελεσμένο μέλλοντα. Επομένως, το πώς διαμορφώνουμε σήμερα τις απόψεις μας για το έθνος εξαρτάται επίσης από το πώς σκεφτόμαστε το εν δυνάμει μέλλον τού κόσμου. Στο κάτω κάτω, αν δεν μας ενδιαφέρει το σήμερα και το αύριο, γιατί να μας ενδιαφέρει το παρελθόν;

Και πώς σκέφτεται το «εν δυνάμει μέλλον τού κόσμου» ο κύριος καθηγητής τού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (εσχάτως και του ΣΥΡΙΖΑ, με τις ευλογίες τής «αριστεράς που πιο αριστερά της είναι ο τοίχος» —μη χέσω!);

Ως ένα μέλλον το οποίο θα εκτυλιχθεί με δεδομένο ότι «η ουτοπία τής κοινοκτημοσύνης κατέρρευσε» και, εννοείται, πρέπει να τη βάλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας (το ακούτε εσείς οι κομμουνισταράδες τύπου Μπαλτά, Λάσκου και Τσακαλώτου;), όπως μας λέει στο βιβλίο του «Αποκάλυψη, Ουτοπία και Ιστορία», και στο οποίο μέλλον η Αριστερά θα καταφέρει «να απογαλακτιστεί από κάθε νοσταλγία [της ιδέας] τού κομμουνισμού», όπως μας καλεί στο τελευταίο του πόνημα για το οποίο μιλάμε στην ανάρτηση να κάνουμε!

Κατά τα άλλα, όλα καλά (στην πορεία προς τα βράχια)...


Τα λέμε

Ελληνοφρενικος είπε...


Απίστευτη ξεφτίλα! Η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ κλέβει σημερινό κείμενο του ΚΚΕ για να παραστήσει τον αντι-ιμπεριαλιστή!


Όταν η δική σου ιστορία σε εξευτελίζει και θέλεις να αποφύγεις να μιλήσεις για τις δικές σου πράξεις, διπλοεξευτελίζεσαι κλέβοντας ξεδιάντροπα αυτούς που συκοφαντείς και υβρίζεις....

902, 3:45 μμ, Δευτέρα, 24 Μαρτίου:
Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ (Ίσκρα), 8:55 μμ, την ίδια μέρα:


Απόδειξη ότι δεν γίνεται πουθενά καν μνεία για "ξεσήκωμα" ολόκληρων παραγράφων από το 902 (η πρώτη είναι αντιγραμμένη σχεδόν λέξη προς λέξη από το 902, το ίδιο και ο τίτλος. Η τρίτη το ίδιο) είναι βέβαια η μη αναγραφή καμίας πηγής στο τέλος, η μη παράθεση οποιασδήποτε σημείωσης, εισαγωγικών, ή οποιουδήποτε άλλου τρόπου σήμανσης ότι το κείμενο είναι αντιγραφή. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ενσυνείδητη λογοκλοπή. Αλλά υπάρχει και περαιτέρω πειστήριο ότι η ποινικά διωκώμενη πράξη της λογοκλοπής είναι εσκεμμένη και ενσυνείδητη. Τα "σηκωμένα" εδάφια του 902 ταιριάζονται με άλλα, εξίσου κλεμμένα εδάφια:

Είναι σαφές ότι το ΚΚΕ ούτε έκανε ούτε θα έκανε λόγο για "Νόαμ Τσόμσκι." Απομόνωσα τη σχετική φράση στην μηχανή έρευνας του google και...presto, το δεύτερο μισό του άρθρου είναι κλεμμένο από το TVXS ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!!



ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ", ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΪΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!!! ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ!!!!!!


Μετά τα φωτοσόπ με τις κλεμμένες συγκεντρώσεις και δράσεις του ΚΚΕ σε πόστερ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη σωρεία ψεμάτων για διαγραμμένους δασκάλους, λογοκριμένους Μπογιόπουλους, Κόνιτσες, ίσες αποστάσεις για την Ουκρανία, 120 σκυλιά που τρώνε θείους και τα λοιπά αναλόγου (τουτέστιν συριζαϊκού) επιπέδου, ο ιστοτόπος του Παναγιώτη πραγματικά κατέβασε τον πήχυ ακόμα χαμηλότερα για το "κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς". Για να είμαι ειλικρινής, όταν λέμε ότι "δεν έχει πάτο το βαρέλι" του ευτελισμού της σοσιαλδημοκρατίας και των φορέων της σήμερα, δεν έχουμε πολύ ξεκάθαρη εικόνα του πόσο βαθιά βρίσκεται αυτός ο πάτος. Είναι φορές που, με όσα έχω ήδη δει και καταγράψει, εκπλήσσομαι. Για τέτοιου είδους εκπλήξεις, ναι, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι απόλυτα ικανό το κόμμα του κυρίου Τσίπρα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ" ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ 902.Υ.Γ.Στο σαιτ KKEpedia υπαρχουν αυτουσια τα ντοκουμεντα.

Ελληνοφρενικος είπε...

Και κατι ακομα φιλε Left εσυ οταν ειδες το χαστουκι του κλασιδιαρη χασκογελουσες η εβραζες απο νευρα;;;;;;εγω και καθε τιμιος ανθρωπος που αισθανεται αριστερος πιστευω πως ανηκει στην δευτερη κατηγορια.Ο αλεξης χασκογελουσε το παιδι του φανηκε αστειο......οχι οχι δεν ειναι τσογλανικη η συμπεριφορα του(που λεει η κανελη)απλα μια αμηχανια αισθανθηκε.....Γιατι ομως βαζει αυτο το βιντεο στο ντοκυμαντερ ο αλεξης μηπως κλεινει το ματι για ψηφαλακια και σε αντικομμουνιστικα τμηματα του πληθυσμου που καταχαρηκαν τις φαπες;;;;;Τους εχω πια ικανους για τα παντα εκει στο ροζ συννεφακι της ριζοσπαστικης καπιταλιστικης ευρωενωσιακης αριστερας.......

Ανώνυμος είπε...

καλά κάνεις και τα αναδευκνύεις,
αλλά περιμένεις σοβαρά σχόλια και άρα κάποια σοβαρή ανάλυση απο κάτω.
όχι πως όσοι γράψαν εδώ σοβαρά δεν είναι σοβαροί, είναι και παραείνα,ι
αλλά και ο όργουελ ήταν σοβαρός και μάλιστα με τον τρόπο που αρμόζει στο θέμα !
δηλαδή δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί το φοκλόρο του λέω.
τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά
Πικάπα

LeftG700 είπε...

Φίλε Ελληνοφρενικέ,


Περιόρισε λίγο τον κομματικό σωβινισμό σου, γιατί σε κάνει νε λες ανοησίες. Αν κάτι υπάρχει για να κατηγορήσει κανείς την ΑΠ στο θέμα τού συγκεκριμένου άρθρου, είναι α) η τεμπελιά κάποιων μέσα εκεί να πιάσουν να γράψουν ένα άρθρο με δικά τους λόγια κι όχι να κάνουν κόπι πέιστ και β) η ανοησία τους να κάνουν κάτι που ήξεραν ότι θα ξεσήκωνε κραυγές. Επί τής ουσίας δεν υπάρχει κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα όμως:

1) Δεν αντέγραψαν για να παραστήσουν τον ιμπεριαλιστή. Πρώτον, αυτές είναι οι θέσεις τους, και, δεύτερον το να μιλήσεις για λογοκλοπή είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και στηριγμένο μόνο στην τυπική τυπική διάσταση του γεγονότος. Δεν αντέγραψαν κάποια βαθυστόχαστη πρωτότυπη πολιτική ανάλυση, ούτε βέβαια κάποιο λογοτεχνικό έργο. Έλεος! Μην κάνεις την τρίχα τριχιά (και μην καταπίνεις αμάσητες τις υστερίες τού lenin reloaded, διότι θα καταλήξεις χειρότερα από εκείνον! ;-) ).

Τώρα για τον Αλέξη, τι να σου πω; Εκτός τού ότι κι εδώ κάνεις την τρίχα τριχιά, να σου πω και το άλλο: Υπάρχουν ένα σωρό σοβαρά ζητήματα για τα οποία μπορείς να κριτικάρεις τον Τσίπρα. Εσύ κόλλησες στο πώς αντέδρασε όταν είδε το σκηνικό;;; Ρε σεις, πότε θα βάλετε μυαλό; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτή η ταλιμπανίστικη λογική καταλήγει στο να χάνετε το δίκιο σας ακόμα κι εκεί που το έχετε;


Τα λέμε (αλλά κουλάρισε λιγάκι για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά και πιο πολιτικά)

LeftG700 είπε...

Φίλε Πικάπα,


Μα ο Όργουελ ποστάρισε ένα εντελώς τελείως άσχετο σχόλιο, γι’ αυτό τα άκουσε. Δεν με απασχόλησε αν το σχόλιό του ήταν σοβαρό ή όχι.

Κατά τα άλλα: Σόρυ αλλά δεν καταλαβαίνω. Αν «καλά κάνω και αναδεικνύω» παρόμοια ζητήματα, γιατί να μην περιμένω σοβαρά σχόλια; Δεν μου προκύπτει συνεκτικότητα. Εκτός κι αν εννοείς ότι δεν πρέπει να περιμένω σοβαρά σχόλια για τον ΣΥΡΙΖΑ γενικά. Αν δεν σου κάνει κόπο, διευκρίνισε τι ακριβώς θέλεις να πεις.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πω, αφού το θέμα είναι κωμικοτραγικό, χρειάζεται που και που να το διασκεδάσεις..
Τι πα να πει ήταν άσχετο το σχόλιο; Πολλές φορές, η πιο καλή απάντηση όταν πρόκειται για κουφαμάρες, είναι να πετάξεις κι εσύ κουφαμάρες και ασχετοσύνες. Δηλαδή γιατί να ξαναπεις αυτά για το πόσο απίθανο μπ...άχαλο του ντε μεκ (όπως λες) ήταν αυτός ο συνασπισμός στο μεγαλύτερο διάστημά του, και αυτό στην ουσία είναι ακόμα, και ότι η αριστερή στροφή σύριζα που έγινε για λόγους επιβίωσης και μόνο, ανεστράφη και μας τελείωσε, κλπ κλπ,
και να μην πετάξεις απλά ένα κουφό και άσχετο οργουελικό;
Προσωπικά ποτέ δεν θα τάκανα αυτά. Και τα ήθελα όλα σοβαρά. Τώρα τελευταία όμως δεν είμαι τόσο απόλυτος...
Πικάπα

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. πικάπα
ασε που τώρα που το ξαναδιαβάζω (το σχόλιο) δεν μου φαίνεται και τόσο άσχετο
λες να άλλαξα τόσο;

Ανώνυμος είπε...

Σ εκείνο πάντως που δεν άλλαξα είναι πως εξακολουθώ να νομίζω ότι αν δεν συγκροτηθεί μια ισχυρή ριζοσπαστική αριστερά με λαϊκή έκφραση και πρόσβαση ανεξάρτητα από τα (δεν θέλω ξανά να τα χαρακτηρίσω) Σύριζα και ΚΚΕ, φως δεν φαίνεται.

Για μένα είναι περισσότερο άσχετο (αναντίστοιχο των αναγκών της συγκυρίας)το να ασχολείται συνέχεια ένας αριστερός με τα κάθε λογής καμώματα στο συνασπισμό που λέγεται συριζα, ή στο κόμμα που λέγεται ΚΚΕ,
αντί να ασχολείται με το πως επιτέλους θα μπορούσε να συγκροτηθεί αυτή η αριστερά, σε πείσμα της σημερινής πολυδιάσπασης
Αυτά τα ξανάπα, αλλά φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι προτιμότερος ο σχολιασμός, δηλαδή η ανάθεση των ελπίδων. ΟΚ
Πικάπα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Πικαπα γραφεις:
"Για μένα είναι περισσότερο άσχετο (αναντίστοιχο των αναγκών της συγκυρίας)το να ασχολείται συνέχεια ένας αριστερός με τα κάθε λογής καμώματα στο συνασπισμό που λέγεται συριζα, ή στο κόμμα που λέγεται ΚΚΕ,..."
Συγγνωμη,εσυ δεν ησουν αυτος που σε μια απο τις προηγουμενες επισκεψεις σου εδω εφερες και ανεμιζες την συκοφαντικη και ψευδη υποθεση των δηθεν διαγραφων στην Κονιτσα;Kαι μαλιστα αφου ενημερωθηκες για το ανυποστατο της ειδησης-και ανεξαρτητα απ αυτο-επεμενες να λες για πρακτικες οι οποιες ουτως ή αλλως υπαρχουν.Kαι παρα τη κατηγορηματικη διαψευση ρωτουσες δεξια και αριστερα αν καποιος αλλος ειχε ακουσει τιποτα διαφορετικο.Φυσικα κανεις αλλος δεν κατεθεσε τιποτα διαφορετικο αφου αν το εκανε θα εκτιθοταν ο ιδιος οπως εκτεθηκε το Left.gr που το αναδημοσιευσε αλλα και ο Παπαδημουλης που σε χρονο dt το σχολιασε μεσω twitter.
Σε αντιδιαστολη με αυτο φιλε πικαπα μηπως ετυχε να ακουσεις τιποτα για αυτο εδω: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_7728.html ,που απο οτι φαινεται ειναι αληθες και κανεις δεν το εχει διαψευσειΣε προβληματιζει καθολου παρα το οτι ειναι ενα πραγματικο γεγονος και θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει απο το ΚΚΕ για να απαντησει στο παραπανω επελεξε να μην ασχοληθει; Γιαυτο και καμια αναφορα για το περιστατικο σε 902 και Ριζοσπαστη.Σε προβληματιζει το γεγονος οτι υστερα απ ολα τα παραπανω και αρκετα αλλα παραδειγματα που θα θελα 10 σελιδες χωρο, ερχεται παλι ο Παπαδημουλης ανερυθριαστα και μιλαει για κατρακυλα του ΚΚΕ;;;Eχεις αντιληφθει οτι το ΚΚΕ(ανεξαρτητα αν διαφωνεις ή συμφωνεις) αντιπαρατιθεται στο συριζα με πολιτικους ορους και οχι με κατινιες που αγγιζουν τα ορια γκαιμπελιστικων μεθοδων;

Гриша

Ανώνυμος είπε...

Гриша
πραγματικά δεν καταλαβαίνω το τι και το γιατί αυτής της παρέμβασης. Μου τη λες για ένα πράγμα που το έχω εξηγήσει και δεν αισθάνομαι το λόγο να επανέλθω και να απολογηθώ προσωπικά. Ακόμη όμως και αν νομίζεις ότι δεν στα εξήγησα σωστά, δεν έχει κανένα πολιτικό νόημα αυτού του είδους η προσωπική μομφή - γιατί αυτό το χαρακτήρα έχουν αυτά που μου λες.
Δεν αμφισβήτησα τον πολιτικό και όχι κατινίστικο τρόπο του ΚΚΕ (αν και ίσως θα έπρπεπε - ουδείς αναμάρτηρος!) - απλώς το έκρινα αρνητικά, αλλά σαφώς πολιτικά . Επομένως, μην κακοχαρακτηρίζεις εσύ τώρα το ΚΚΕ με προσωπικές μομφές του στυλ "θυμάσαι τι μ@@@@ία είπες τότε" κλπ κλπ κατινίστικα. Ποιο το πολιτικό νόημα;.
Το ΚΚΕ το έκρινα καθαρά πολιτικά και με ουκ ολίγα επιχειρήματα, αλλά ίσως εσύ δεν θέλεις να το θυμάσαι. Το έκανα αναλυτικά παλιότερα στη συζήτησή μας, και επιγραμματικά και μάλλον καλύτερα στα τελευταία που θυμίζεις και που κακώς μου καταλογίζεις.
Δεν σου το κρατώ πάντως.
Πικάπα