Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Πολιτικής αγυρτείας Λασκαράτου συνέχεια (έκτακτο update στην προηγούμενη ανάρτηση)



ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ διαφανεί με κάθε λαμπρότητα (τη λάμψη δεν μπορούσαν να δουν μόνο οι τυφλοί και οι αχρείοι), η αλήθεια σχετικά με την υποτιθέμενη συνάντηση του Τσίπρα με τον μάρτυρα υπεράσπισης του χρυσαυγίτη Περίανδρου που, κατά τον Λασκαράτο, ήταν ο εν ενεργεία Μητροπολίτης Νοτίου Αμερικής Ταράσιος, τον οποίο όντως συνάντησε ο Τσίπρας κατά το πρόσφατο ταξίδι του σε χώρες τής Λατινικής Αμερικής, ανέτειλε:

Ο μάρτυρας υπεράσπισης δεν ήταν ο Ταράσιος, αλλά ο προηγούμενος Μητροπολίτης Νοτίου Αμερικής Γεννάδιος. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Δημήτρης Ψαρράς, ο δημοσιογράφος που υπέγραφε το ρεπορτάζ στο οποίο βασίστηκε —βολικότατα!— ο Λασκαράτος, σε επικοινωνία του με το roides.wordpress.com, όπως μας πληροφορεί αυτοπροσώπως ο ‘‘επιδέξιος’’[1] κατασκευαστής ολόκληρων αληθειών από μισές, στην επίμαχη ανάρτηση (το πώς μας πληροφορεί θα το δούμε παρακάτω). Κι έτσι, επιβεβαιώθηκε αυτό που κατέδειξε πρώτος ο σχολιαστής στο τσαρδί τών Ροϊδολασκαράτων Γιώργος Γιαννόπουλος (τον αναφέρουμε επώνυμα όχι τόσο γιατί έτσι υπογράφει, αλλά κυρίως γιατί τού αξίζει κάθε έπαινος!), αυτό που υποστήριξε (έστω και με κείμενο γραμμένο στο πόδι και υποτιμώντας την αντικειμενικά λασπολογική ανάρτηση του Λασκαράτου) το left.gr, κι αυτό που υποστηρίξαμε κι εμείς στην προηγούμενη ανάρτηση, εξηγώντας αναλυτικά σε τι συνίστατο η πολιτική αγυρτεία τού πρώτου τη διαδικτυακή τάξει ‘‘Φρουρού’’ τής ‘‘Ηθικής’’ Λασκαράτου.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ πώς ακριβώς μας πληροφορεί ο Λασκαράτος για την αλήθεια των γεγονότων και πώς αποκαθιστά τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά γενικότερα (όχι τη δική του ‘‘Αριστερά’’· την Αριστερά!).

Όχι! Να μη δούμε! Να δείτε μόνοι σας! Να πάτε στην ανασκευασμένη ανάρτηση, αυτή που ‘‘αποκαθιστά’’ την αλήθεια. Για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα ματάκια ότι ο κατά τα άλλα έντιμος και φιλαλήθης (κατά τους ισχυρισμούς του, όχι κατά τη δική μας μαρτυρία!) Λασκαράτος όχι μόνο δεν ανασκευάζει πλήρως εκ βάθρων (= εκ τίτλου)[2] το άρθρο του, όχι μόνο δεν το αλλάζει από την πρώτη πρώτη πρόταση και διατηρεί την ίδια εισαγωγή,[2] αλλά δεν μπαίνει καν στον κόπο να τονίσει με έντονα μαύρα στοιχεία τις φράσεις με τις οποίες, μέσα σε ένα σώμα κειμένου (με τα ψιλά γραμματάκια που συνηθίζουν οι Ροϊδολασκαράτοι), γνωστοποιεί την παρέμβαση του Δημήτρη Ψαρρά που έβαλε τα πράγματα και τυπικά στη θέση τους! (Ενώ, στα updates που είχε ενσωματώσει στην ανάρτηση —ενημερωτικές παπαριές δηλαδή, ανάλογες με την αρχική—, και τα οποία διατηρεί, δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου τον τονισμό με bold στοιχεία εκεί που τον συνέφερε.) Περιορίζεται απλώς να αποκαθηλώσει τις φωτογραφίες τού Περίανδρου και του Δημήτρη Κουσουρή όταν χαροπάλευε, που ‘‘στόλιζαν’’ την ανάρτηση – ‘‘στολίδι’’ σκουπίδι. Τόση ‘‘εντιμότητα’’! Τόση ‘‘παρρησία’’! Τόση ‘‘φιλαλήθεια’’!


ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για αθλιότητες. Το μόνο πράγμα που θα έπρεπε να κάνει ο Λασκαράτος, αν ήθελε να διασώσει την τιμή και την υπόληψή του και αν δεν περνούσε για αφελείς έως ηλιθιότητας τους αριστερούς,[3] ήταν να ανεβάσει τάχιστα (να είχε ήδη ανεβάσει, για να τα λέμε όλα) μία νέα ανάρτηση με την οποία θα καθάριζε εντελώς τελείως τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ και την πάσα όλη Αριστερά από τη λάσπη που τους πέταξε! Κι αυτό, γιατί, όπως ξέρει πολύ καλά (το IQ του δεν σπάει και τα κοντέρ βέβαια, αλλά αυτό το ξέρει!), η ‘‘επανόρθωση’’ στην οποία προβαίνει είναι απολύτως ανεπαρκής για να διασκορπίσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε μέσω τών πολλών διαδικτυακών αναδημοσιεύσεων[4]  και συζητήσεων η παπαριά του!


ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ τη δουλειά του: να υπονομεύει ύπουλα την Αριστερά, τις ιδέες της και τις αξίες της με νύχια και με δόντια.


ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι κι εμείς θα συνεχίσουμε τη δική μας: να τον ξενυχιάζουμε και να τον ξεδοντιάζουμε, ξεσκεπάζοντας την άθλια προπαγάνδα του!


ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ να μη μπορεί πια να δαγκώνει!



[1] Επιδέξιος χωρίς εισαγωγικά, δηλαδή αποτελεσματικά επιδέξιος, είναι μόνο για τους, δυστυχώς, πολλούς ηλίθιους που κυκλοφορούν...

[2] Ο Λασκαράτος βασίζει όλη την αντιαριστερή προπαγάνδα του στο πασίγνωστο και παμπάλαιο παιχνίδι τών συνειρμών και τις επιτελεστικές ‘‘παρενέργειές’’ του. Δεν το εγκαταλείπει ούτε τώρα που έγινε ρόμπα κλαρωτή, σαν αυτή που φορούσε η Δέσπω Διαμαντίδου στην παλιά ελληνική ταινία «Τα κόκκινα φανάρια»!!!

[3] Για την ακρίβεια: όλους τους αριστερούς. Γιατί υπάρχουν και κάμποσοι που είναι όντως!

[4] Μέχρι κι ο ‘‘Λένιν’’ την ‘‘πάτησε’’! ;-)


Η εικόνα, όχι σε απολύτως πιστή αναπαραγωγή, από το roides.wordpress.com

2 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

οι πεμπτο-φαλαγγίτες δε θα λείψουν ποτέ.Θέλει χέσιμο.

LeftG700 είπε...

Φίλε Λύσιππε, σόρυ για την (πολύ) καθυστερημένη ανραπόκριση.


Πεμπτοφαλαγγίτες; Δεν θα το έλεγα. Παραπέμπει σε συνομωσιολογίες, "σκοτεινές" δυνάμεις και τα παρόμοια. Δεν θα κάνουμε ότι μας κάνουν διάφοροι άθλιοι που μας συκοφαντούν με τις γνωστές πρακτορολογικές φημολογίες. Δεν αντιλαμαβανόμαστε εμείς έτσι την πολιτική αντιπαράθεση.

Οι άνθρωποι λοιπόν, οι Ροϊδολασκαράτοι, είναι κλασικοί προοδευτικοί φιλλεύθεροι του κεντρώου χώρου. Η πλάκα είναι ότι όλο αυτό στο κεφάλι τους φαντάζει ως Αριστερά. Αυτή την πλάκα θέλουμε να κόβουμε, όποτε δίνουν την αφορμή.


Τα λέμε