Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

BREAKING NEWS!!! Η Μεγάλη Στροφή τού roides.wordpress.com
Αναδημοσιεύουμε με μεγάλη χαρά την τελευταία ανάρτηση του δημοφιλούς ιστολογίου roides.wordpress.com, πασίγνωστου στους παροικούντες τη διαδικτυακή Ιερουσαλήμ τόσο για τον φανατικό αντικληρικαλισμό του, όσο και για την εξ ίσου φανατική υπεράσπιση τών φιλελεύθερων αξιών τής αστικής κοινωνίας. Οι τακτικοί αναγνώστες και αναγνώστριές μας ας μην ανησυχούν για το τι μπορεί να σημαίνει η αναδημοσίευση. Δεν είμαστε εμείς που κάνουμε ιδεολογική στροφή και συστρατευόμαστε με το περί ου ο λόγος ιστολόγιο στον αγώνα για τον εκσυγχρονισμό τού κρατούντος κοινωνικοοικονομικού συστήματος, με σκοπό την επιβίωσή του στους δύσκολους καιρούς που περνάει και, σε δεύτερο χρόνο, την οριστική, τελεσίδικη και αμετάκλητη εδραίωσή του στα πλαίσια του δόγματος Τ(here) I(s) N(o) A(lternative). Όπως θα δείτε, η ανάρτηση δείχνει ξεκάθαρα και χωρίς να αφήνει χώρο για την παραμικρή αμφιβολία ότι συνέβη ακριβώς το αντίθετο! Είναι το roides.wordpress.com που έκανε τη στροφή και συντάσσεται με την Αριστερά! Κοσμοϊστορικής σημασίας κίνηση ασφαλώς, αν λάβει κανείς υπ’ όψη του τη μέχρι χθες εμμονική προσήλωση του συγκεκριμένου blog στην επανίδρυση του υπαρκτού καπιταλισμού, χωρίς τα βαρίδια τής μεταφυσικής θρησκευτικής πίστης (αλλά και χωρίς τα ζιζάνια της εξ αριστερών αμφισβήτησής του, για να μη ξεχνιέται κανείς και μπερδεύει τον αντικληρικαλισμό με σώνει και ντε αριστερά φρονήματα). Γι’ αυτό και, εμπνεόμενοι από τη Μεγάλη Πορεία τού Προέδρου Μάο, δεν έχουμε κανένα δισταγμό να τη χαρακτηρίσουμε ως Μεγάλη Στροφή!

Απολαύστε λοιπόν κι εσείς το βίντεο που ανάρτησαν νωρίτερα σήμερα οι φίλοι που διαχειρίζονται το roides.wordpress.com και χαρείτε μαζί μας! Λέει όσα δεν μπορούν να πουν ούτε χίλιες χιλιάδες λέξεις! Και αποδεικνύει πέραν πάσης αμφισβήτησης γιατί από αυτή την ημέρα οι Ρο και Λασκαράτος πρέπει να λογίζονται χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη πανάξια και πλήρως ισότιμα μέλη τής Εκκλησίας της Αριστεράς!
(Οι άπιστοι Θωμάδες που, για να πειστούν, θέλουν να δουν ‘‘ζωντανή’’ και με τα ίδια τους τα μάτια την ανάρτηση, να κλικάρουν εδώ)


Η εικόνα, από το celebraterecoverymassena.blogspot.gr.4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ προχώ....λέμε

καλό +++++

Pepermint

LeftG700 είπε...

Φίλε Pepermint, θενξ. Για την ιστορία: Αυτό το βιντεάκι είχε κυκλοφορήσει γύρω στα Χριστούγεννα (νομίζω ότι το ανέσυραν πρώτοι οι Ελληνοφρένιοι). Η ιδέα να το αξιοποιήσω για πρωταπριλιάτικο αστείο μού καρφώθηκε σχεδόν αμέσως! Ούτε παραγγελιά να το είχαμε!


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι το δίδυμο Ροιδη και Λασκαρισμένου είναι ξενοκίνητο όργανο δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεης.
Ο ρόλος τους είναι κατά των Κομμουνιστών και κατά των λαϊκών πατριωτικών δυνάμεων.
Είναι ευρωλιγούρηδες και αμερικανοκίνητοι της Εταίρείας Σκοπιά.

LeftG700 είπε...

Φίλε μου (ή φίλη μου),


Εμείς δεν κατέουμε απ' αυτά. Εμείς οι φουκαράδες μόνο αριστεροί είμαστε. Από αυτή τη σκοπιά και μόνο βλέπουμε τα πράγματα. Ό,τι κατά την άποψή μας βοηθάει την Αριστερά, το επαινούμε. Κι ό,τι πάει να τη χαντακώσει, το κοπανάμε. Ενίοτε (συχνά) και με χιούμορ.

Εντάξει; ;-)


Τα λέμε (άμα πάρεις κι ένα ονοματάκι, να ξέρουμε τουλάχιστον το φύλο σου, θα τα λέμε και πιο άνετα...)