Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ιστορίες για αγρίους (Νοσφεράτους)


Ήταν γραφτό. Να πρέπει να επιτελέσουμε σήμερα —λίγες μέρες αφ’ ότου υποχρεωθήκαμε να διαγράψουμε σχόλιο για πρώτη φορά (στην πραγματικότητα δεύτερη, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω) όταν οι παρακλήσεις μας για απόσυρσή του δεν εισακούστηκαν—, ήταν γραφτό λοιπόν σήμερα να εκπληρώσουμε ένα ακόμα πιο θλιβερό καθήκον. Και, ακόμα χειρότερα, να πρέπει να απασχολήσουμε όσους θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές με διαδικτυακές «προσωπικές» συγκρούσεις μεταξύ bloggers· δηλαδή, με μια τρικυμία εν ποτηρίω! Αλλά, δυστυχώς, πρέπει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Background information

Όπως είναι ηλίου φαεινότερο, ο πρωταγωνιστής των σημερινών «άγριων ιστοριών» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος παλιός blogger Νοσφεράτος (Η Σπηλιά του Νοσφεράτου).

Με τον Νοσφεράτο λοιπόν, γνωριστήκαμε διαδικτυακώς προς το τέλος του 2009. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα τον πρώτο καιρό. Τα βάσανά μας άρχισαν όταν ανεβάσαμε ένα post σχετικό με το σχέδιο νόμου για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας και το δημοψήφισμα που ζητούσε ο ΛΑΟΣ. Λίγο μετά, καπάκι, κάναμε και το «έγκλημα καθοσιώσεως» να μην «αποκεφαλίσουμε» κάποιον τακτικό τότε σχολιαστή, επειδή χρησιμοποίησε τη βέβηλη φράση «οι αφρικανές γεννούν σαν κουνέλες» και να συνεχίσουμε να συζητάμε μαζί του! Ήταν πάρα πολλά για να τ’ αντέξει ο Νοσφεράτος. Διότι ο Νοσφεράτος είναι αδιάλλακτος αντιεθνικιστής και αντιφασίστας. Και, προφανώς, κρίνοντας ότι εμείς αλληθωρίζουμε προς τα εκεί που αυτός μισεί, λίγο μετά μας «κούνησε μαντήλι» (παρά τις προσπάθειές μας να τον μεταπείσουμε) και, ταυτόχρονα, μας τράβηξε και μια διαγραφή από τη λίστα ιστολογίων του, που ήταν όλη δική μας! Παρά το ότι δεν μας είπε, όπως ο Δήμος καλή του ώρα, «μην κάνεις τον κόπο να περάσεις από το άλλο μαγαζί, εδώ χωρίζουμε τα τσανάκια μας», όπως καταλαβαίνετε, το σχετικό «υπονοούμενο» ήταν αυτονόητο. Το πιάσαμε λοιπόν κι εμείς το υπονοούμενο σαν έξυπνα παιδιά και δεν ανεβήκαμε ούτε μέχρι τη Λάρισα!

Αμέσως μετά ξεκίνησε μια εκστρατεία αποστολής σχολίων εδώ, είτε ανωνύμων, είτε με κάτι περίεργα ονόματα —τύπου «τσουνάμι της Μαύρης θάλασσας» ή «βαποράκι του Βοσπόρου και καρότσα της στεριάς» και άλλα τέτοια ορέα, αναλόγου περιεχομένου.

Ότι μας μπαίνανε ψύλλοι στ’ αυτιά, μας μπαίνανε, να τα λέμε όλα. Όμως, κύριοι. Κάναμε τον Γερμανό, κι ας μας ψιλοέκραζαν κάτι κανονικοί σχολιαστές πως κοιμόμαστε όρθιοι και πληρώνουμε ξενοδοχείο. Μέχρι που ένα βράδυ, επειδή οι ψύλλοι κόντευαν να μάς πιούν όλο το αίμα, παρακαλέσαμε θερμά κάποιον ανώνυμο (που κάτι μας θύμιζε, κάτι μας θύμιζε…) να διευκρινίσει ρητά αν είναι ή δεν είναι ο περί ου ο λόγος. Για να πάρουμε την απάντηση που μας έλεγε «παιδιά δεν είμαι ο Νοσφεράτος», αλλά υπογράφοντας με το όνομα της σύνδεσης, από την οποία, προφανώς, είχε ξεχάσει να βγει, φαρδύ-πλατύ: Νοσφεράτος!

Τα «περίεργα» σχόλια με τα «περίεργα» ονόματα συνεχίστηκαν και κάποια στιγμή άρχισαν να εμφανίζονται και φαινόμενα πλαστοπροσωπίας όταν τα σχόλια υπογραφόντουσαν με nicknames άλλων ανθρώπων που σχολίαζαν εδώ, χωρίς όμως εκείνοι να έχουν ιδέα! Στο τέλος, γίναμε κι εμείς οι ίδιοι θύματα πλαστοπροσωπίας, όταν είδαμε έκπληκτοι να «απαντούμε» σε κάποιο σχόλιο! Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει ο καθένας, έγινε εδώ προς στιγμή ένα μπάχαλο απερίγραπτο όπου κανείς δεν ήξερε σε ποιον μίλαγε! Τότε υποχρεώθηκαν κάποιοι σχολιαστές μας να ανοίξουν λογαριασμό. Και τότε πρέπει να ήταν που ένας από αυτούς, θεωρώντας προφανώς τον Νοσφεράτο υπεύθυνο, έφτασε στο σημείο να τον βρίσει. Διαγράψαμε το σχόλιο αμέσως, και μάλιστα εντελώς τελείως (να γιατί η πρόσφατη διαγραφή ήταν η δεύτερη, κι όχι η πρώτη…).

Ήταν ο Νοσφεράτος πίσω από όλα αυτά; Δεν εννοούμε, φυσικά, τα σχόλια με τα «τσουνάμια της Μαύρης θάλασσας» και την περίπτωση που πιάστηκε στα πράσα να λέει πως δεν είναι ο Νοσφεράτος, αλλά με το ονοματάκι του λινκαρισμένο φαρδύ-πλατύ (τόσο «έξυπνος»…)! Εννοούμε τα υπόλοιπα. Αποδείξεις δεν υπάρχουν, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή. Ενδείξεις όμως υπάρχουν. Και για όποιον ξέρει την ιστορία του Νοσφεράτου στην «Καλύβα», ή έχει διαβάσει αυτό και κυρίως αυτό, παραϋπάρχουν. Εν πάση περιπτώσει, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Τράβηξε αυτή η ιστορία όσο τράβηξε (κάμποσο δηλαδή) και κάποια στιγμή τελείωσε. Και μετά άρχισε …άλλη!

Σε όποιο blog συναντιόμαστε, μας άλλαζε την Παναγία! Αν και είχε όλο το ελεύθερο να έρθει εδώ και να ξεδώσει, και μάλιστα με το συνηθισμένο του nickname αφού εμείς ποτέ δεν είχαμε εκδώσει «απαγορευτική οδηγία» για εκείνον, ούτε τυπικά, ούτε ατύπως, όπως είχε κάνει εκείνος για εμάς, ο Νοσφεράτος προτιμούσε να μας «την πέφτει» σε blogs τρίτων που δεν χρώσταγαν τίποτε (καμιά φορά το «πέσιμο» εκφραζόταν με χαιρετισμούς σαν να μην τρέχει τίποτε!). Του το είχαμε πει: «έλα παιδάκι μου σ’ εμάς να δεις και πόσα απίδια βάνει ο σάκος κι άσε τις τζάμπα μαγκιές». Τίποτε ο Νοσφεράτος! Το βιολί, βιολάκι! Τους τελευταίους δε μήνες, τα είχε δώσει όλα. Και πάλι τον Γερμανό εμείς —με κάποιες εξαιρέσεις, όταν μας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Κι έτσι πήγαινε η δουλειά. Μέχρι πρόσφατα.

Recent history

Πρόσφατα ο Νοσφεράτος μάς έκανε την «τιμή» να εμφανιστεί μετά από ένα χρόνο εδώ. Αυτοπροσώπως. Ούτε «τσουνάμι του Βοσπόρου», ούτε «τσουνάμι της Μαύρης θάλασσας», ούτε τίποτε. Σκέτο Νοσφεράτος. Φυσικά, ξέραμε ότι δεν ήρθε ούτε επειδή μας αγάπησε, ούτε για να συζητήσει —κι αυτό αποδείχθηκε συντομότατα. Ήρθε για να κοπανήσει τον Δήμο (φρόντισε κι εκείνος να του στρώσει το ψωμί με βούτυρο, άλλος «έξυπνος»!). Τυπικός Νοσφεράτος. Το blog του το έχει για μόστρα φαίνεται· προτιμάει να κοπανάει τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συγκρουστεί από τα blogs άλλων. Κρίμα που, όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, δεν θα του δοθεί η ευκαιρία να καταλάβει ότι αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει από εδώ, ακόμα κι αν μας απειλούσε ότι θα πέσει απ’ το Λευκό Πύργο!

Τέλος πάντων, πέρασε κι αυτό. Αλλά μετά, εννοείται, άρχισε άλλη ιστορία. Άρχισε να παραπονιέται, εδώ και αλλού, ότι λέμε «ψευτουλίτσες» για την αφεντιά του, ότι τον συκοφαντούμε ισχυριζόμενοι[1] πως μας είχε κομμένους εδώ κι ένα χρόνο από το blog του! Μιλάμε για μεγάλο θράσος! Ήθελε μάλιστα απάντηση εδώ και τώρα, λες και δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να ασχολούμαστε με τον Νοσφεράτο. Τελικά, επειδή το ερώτημα άρχισε να απασχολεί και ανθρώπους που αγαπούμε και σεβόμαστε, απαντήσαμε «εσπευσμένα». Και απαντήσαμε με αδιάψευστα ντοκουμέντα. Όπως αυτό το σχόλιο του ίδιου του Νοσφεράτου σε κάποιο άλλο blog (τα bold δικά μας):

«Νοσφερατος says:
01/01/2011 στις 4:23 μμ
λεφτουδεςτο ειδατε το δωρακι που σας ετειλα; ..
αντε βρε και με τη νεα χρονια κοιταξτε να βαλετε ενα προγραμμα να διαβαζετε τα μαθηματα σας να μη καρφωνετε γατακια στις εξωπορτες και γενικά να γινετε σωστοι ανθρωποι και χρησιμοι στη κοινωνια.. και γω σας υποσχομαι πως αν δω βελτιωση θα σας ξαναβάλω στη λίστα των ιστολογιων μου και θα σας επιτρεψω να ξανασχολιασετε στο μπλογκ μου..
ομως σοβαρα ε!!! .. οχι ζαβολιες .. προσπαθεια θελω ..».


Μιλήσαμε πριν για μεγάλο θράσος. Τώρα θα δείτε τι σημαίνει απύθμενο!

Νομίζετε πως ίδρωσε το αυτί του από το αδιάψευστο ντοκουμέντο; Λάθος νομίζετε! Ο καλός μας, εδώ και αλλού, αλλά και στο blog του —επιτέλους, θυμήθηκε ότι έχει δικό του blog!—, εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν μας είχε κομμένους, για τον απλούστατο λόγο ότι η Blogger.com δεν παρέχει την τεχνική δυνατότητα να κόβεις εκ των προτέρων σχολιαστές, όπως συμβαίνει με τη Wordpress.com! Λέει μ’ άλλα λόγια ότι και να ήθελε (που δεν ήθελε το παιδί!) δεν θα μπορούσε να μας έχει κόψει. Εκείνος (λέει) έχει απλώς …moderation! Αλλά να μη σας τα μεταφέρουμε. Δείτε τα δικά του λόγια, από την ανακοίνωση που ανέβασε στο blog του:

«ΕΚΤΑΚΤΟς ανακοινωση της Σπηλιας
1.- σε αυτο το Μπλογκ δεν εχω κανενα ....'' κομμένο(ειδικά )
2.- εχω μετριασμό σχολιων: Μoderation
3- αυτο σημαινει οτι για να δημοσιευτει ενα σχόλιο πρεπει να το επιτρεψω
4.- Το μετριασμό σχολιων τον εχω βαλει απο το Ξεκινημα αυτου Του Μπλογκ
δηλαδή απο τον Ιουλιο του 2008
5. Δημοσιευω καθε σχολιο αρκει να μην ειναι α) εμφανώς ΠροβοκατορικοΒ) Φασιστικό -Ρατσιστικο - ρουφιανιστικο ..γ) εμφανώς Υβριστικό (με καποιες εξαιρεσεις)

-- ΕΛΠΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ :»

Ποιοι είναι οι εικονιζόμενοι; Α, αυτό δεν μπορούμε να σας το μεταφέρουμε. Αυτό πρέπει να το δείτε. Ένα σας λέμε μόνο: ο Νοσφεράτος παρουσιάζει σε «πανελλαδική πρώτη» πώς είμαστε στην πραγματικότητα, κάτι που δίνει και την …εξήγηση(!) γιατί μας έβγαλε από τη λίστα ιστολογίων του και μας είχε κομμένους[2]. Μπείτε να δείτε!

You can never beat stupidity…

Δεν έχουμε αυταπάτες περί αυτού. Δεν πιστεύουμε πως θα πείσουμε τον Νοσφεράτο πόσο ηλίθιο είναι να προσπαθείς να πείσεις ότι δεν έχεις κομμένους κάποιους, μόνο και μόνο επειδή δεν τους αποκλείεις εκ των προτέρων, αλλά αφού έχεις δει ότι σου στέλνουν[3] σχόλιο! Ούτε πιστεύουμε ότι θα του δώσουμε να καταλάβει πόσο εκτίθεται και γελοιοποιείται σε όλη τη μπλογκόσφαιρα με τέτοια θλιβερά καμώματα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε την ηλιθιότητα και ανενόχλητη, να σουλατσάρει δεξιά κι αριστερά και να λέει μαλακίες, προσπαθώντας να μας βλάψει!

Γιατί λέει όλες αυτές τις μαλακίες; Ένιωσε άραγε ντροπή που εμείς, οι «αριστεροί εθνικιστές» όπως μας αποκαλεί[4], όχι μόνο δεν τον αποκλείσαμε (όπως και κανέναν από όσους μας έχουν κομμένους), αλλά υπερασπιστήκαμε και το δικαίωμά του να παίρνει τον λόγο[5] εδώ, ερχόμενοι και σε σύγκρουση με άλλους σχολιαστές για χάρη αυτού του δικαιώματός του; Και γιατί ήταν ανάγκη να γίνει, εκτός από συκοφάντης που κατηγορεί εμάς(!) επί συκοφαντία, και ρεζίλι των σκυλιών; Γιατί δεν έμεινε σε αυτό που έγραψε εδώ, προφανώς για μας «[…] ..Εχω μαθει πιά οτι τα εξαιρετικά κειμενα δεν γραφονται πάνατ απο αντιστοιχης ποιοτητας ανθρωπους οπως και το αντιστροφο.. […]»;

Γιατί δεν το αντέχει! Δεν αντέχει να αποδεικνύεται αυτός, ο αδιάλλακτος «αντιεθνικιστής και αντιφασίστας», ο άτεγκτος «μαχητής της δημοκρατίας» (όπως θεωρεί τον εαυτό του), τόσο ελάχιστος σε σύγκριση με εθνολαϊκιστές και σταλινοτσολιάδες (όπως θεωρεί εμάς)!

…but you can beat provocation!

Ο Νοσφεράτος, εκτός όλων των ορέων που εκθέσαμε, επιχείρησε να προβοκάρει τη σχέση μας με δυο blogs. Στη μια περίπτωση απέτυχε, αν και οι προσπάθειές του ήταν συστηματικές και πολύμηνες. Στη δεύτερη το πέτυχε, ελπίζουμε προσωρινά.

Η δεύτερη αυτή περίπτωση γίνεται ακόμα πιο αποκαρδιωτική, αν σκεφτούμε ότι ήταν ο Αντώνης που μας άνοιξε τα μάτια σε μια άλλη, παλιότερη προβοκάτσια με όμοια στόχευση. Τώρα οι «μαθητές» ανταποδίδουν στον «δάσκαλο». Μακάρι να αξιοποιήσει αυτή την ανταπόδοση…

Therefore:

Για όλους αυτούς του λόγους που αναλύσαμε παραπάνω, ο Νοσφεράτος κηρύσσεται παμψηφεί απολύτως ανεπιθύμητο πρόσωπο στο παρόν blog. Δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να αυτοπροστατευθούμε από αυτόν. Είναι κάτι που κάνουμε με μεγάλη μας λύπη αλλά και με απόλυτη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Salus leftg700blogspotcom suprema lex, esto!

Έχει κάθε δικαίωμα να έρθει εδώ, σ’ αυτό το post —και με το όνομά του, όχι τσουνάμια και μαλακίες—, και να πει τις απόψεις του απολύτως ελεύθερα. Αν δεν του φτάνει τόσο «ξύλο» που έφαγε και θέλει κι άλλο, να έρθει, κανένα πρόβλημα από εμάς. Μόνο να ξέρει:

Επειδή είμαστε «εθνολαϊκιστές» μας συγκινεί, εκτός των άλλων, κι ο Πρωτοκαπετάνιος, ο μαύρος Καραϊσκάκης. Έλεγε λοιπόν της καλογρίτσας ο γιός:

«Άμα θέλω γίνομαι άγγελος, κι άμα θέλω διάβολος».

Αυτό μας αρέσει και πιστεύουμε ότι πρέπει να το υιοθετήσει άπασα η Αριστερά. Εμείς πάντως το υιοθετούμε. Και προσπαθούμε να το εφαρμόσουμε.

Μέχρι τώρα, είχαμε την ελπίδα ότι θα μπορούσαμε να τον φέρουμε σε λογαριασμό με την πρώτη ιδιότητα. Αλλά η ελπίδα μάς τελείωσε!...

Με αυτό στο νου του λοιπόν, ας προσέλθει να πει ανεμπόδιστα ό,τι θέλει. Θα γίνει ό,τι γίνει μέχρι να ανέβει το επόμενο post. Μετά, αν έχει απομείνει κάτι από δαύτον κι επιμένουν να έρχονται κατά ’δω έστω και τα κομμάτια του, θα αναλάβει η ΟΠΛΑΔ (Ομάδα Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών Διαδικτύου)[6]!



[1] Μη θεωρηθεί ότι είχαμε πάρει και τους δρόμους γι’ αυτό, όπως ο Αλέφαντος, που, ακόμα και τώρα, μετά από εφτά χρόνια, γυρνάει στα κανάλια και κλαίγεται, γιατί δεν τον παίρνει τηλέφωνο ο Δούρος! Όποτε αναφερόμαστε σε τέτοια φαινόμενα αναίτιων αποκλεισμών, το κάνουμε για να καγχάσουμε με τη «λατρεία για τη δημοκρατία» που δείχνουν ορισμένοι (μερικοί εκ των οποίων καταγγέλλουν εμάς για «σταλίνες» —αν υπάρχει Θεός!).

[2] Η πλάκα είναι ότι άλλους, με τους οποίους θεωρεί ότι συμπίπτουμε στις απόψεις, τους προσκαλεί σε κουβεντούλα εκ του σύνεγγυς και εκτός διαδικτύου! Η τρανότερη απόδειξη πως δεν υπάρχει Θεός!

[3] Δεδομένου ότι ακόμα(!), μετά από όχι ένα αλλά δυο posts(!!) και πάνω από 3.000(!!!) λέξεις (χώρια τα σχόλια), δεν έχει καταλάβει αν είμαστε υπέρ ή κατά του φράχτη στον Έβρο, καταλαβαίνετε τι «βαρύτητα» έχει η εκτίμησή του αυτή…

[4] Και του στείλαμε σχόλιο. Ή μάλλον δυο. Όταν, όπως γράψαμε πρωτύτερα, μας έστειλε χαιρετισμούς σε τρίτα blogs, θεωρήσαμε καλόπιστα (ή μαλακωδώς, διαλέγετε και παίρνετε!) πως είχε συμφιλιωτικές διαθέσεις. Του στείλαμε λοιπόν κάποια στιγμή ένα σχόλιο και μάλιστα «καλό». Τίποτε. Του ξαναστείλαμε ένα δεύτερο όπου τον ρωτούσαμε γιατί δεν το ανεβάζει. Και πάλι τίποτε. Και τότε συνειδητοποιήσαμε πόσο αισχρές πλευρές μπορεί να έχει η προβοκάτσια: Ο «άνθρωπος» μάς προσκάλεσε εμμέσως στο blog του, για να έχει την ηδονή να μας κόψει το σχόλιο! Τέτοια διαστροφή!

[5] Όχι όμως για να πετροβολάει άλλους εκ συστήματος, όπως νόμιζε, κι όπως, δυστυχώς, φοβήθηκαν και άλλοι, οι οποίοι, αν και δεν είναι καθόλου ηλίθιοι, φέρθηκαν ακριβώς ως τέτοιοι!

[6] Όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, τους προτρέπουμε, αν δεν το έκαναν ήδη, να ρίξουν μια ματιά εδώ και κυρίως εδώ.


Η εικόνα, από το ciaoant1.blogspot.com

54 σχόλια:

Αντωνης είπε...

Ενημερωτικά, το θέμα με το RD έληξε, μπορείς να ξαναμπείς. Εγώ βέβαια απ' την πλευρά μου θα τηρήσω αυτό που είπα, δηλαδή θα απέχω από το σχολιασμό εδώ προς αποφυγή διαιώνισης καταστάσεων.

Νοσφεράτος είπε...

Γιατί δεν έμεινε σε αυτό που έγραψε εδώ, προφανώς για μας «[…] ..Εχω μαθει πιά οτι τα εξαιρετικά κειμενα δεν γραφονται πάνατ απο αντιστοιχης ποιοτητας ανθρωπους οπως και το αντιστροφο.. […]»;

Για σας το ειπα ; δεν πατ(ε) καλά ....

LeftG700 είπε...

Φίλε Αντώνη,


Οk. Θα μιλήσουμε ιδιωτικώς.


Τα λέμε

Νοσφεράτος είπε...

για το Ραντικαλ ντιζαιρ το ειπα το παραπάνω και το ειπα Κ Α Θ Α Ρ Α.

καλά ειναι δυνατον να νομιζε(ετε) οτι το εγραψα για σας;


----
και καλά το Τσουναμι του Αιγαιου σας πειραξε; Αλλοι εδώ δεν γραφουν χρησιμοποιωντας αλλο ψευδωνυμο απο το συνηθες; Να σας θυμισω μερικους που τους θαυμαζετε κιολας;

και γιατι δεν θυμηθηκατε το ''τρελο Φορτηγο'' με το οποιο υπεγραψα σε εκεινη την αισχρη προβοκατορικη αναρτηση εναντιον μου οταν με αποκαλουσατε ετσι;

---
τα θυμαμαι τα δυο εκενα σχολια .. Το πρωτο μου ειχε ερθει - με ενα γλυκερο και συναμα απειλητικο υφος Μεσουσης τηςς Γνωστης Προβοκατσιας του καλλοκαιριου .. Περιπου με μαλωνε ..
--
- το δευτερο ηρθε ΠΡΙΝ προλαβω καν να δω το πρωτο .. Με Υφος εξοργιστικά απειλητικό με μαλωνε που δεν ειχα εγκρινει ακομα (ενω δεν ειχα ακομα δει .. το πρωτο )
----------------------------
σας εστειλα Ιμέηλ .. Με αυτο σας ελεγα οτι δεν ειναι η καταλληλη στιγμή και ΜΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ..
επισης ρωτησα γιατι δεν πατε να τα πειτε αυτά στους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕς και ηρθατε σε μένα ;
-----------------------------

το θυμαστε ;

---------------
Κοιταξτε. Θελετε να γραψετε στο Μπλογκ μου ενα αξιοπρεπες σχόλιο;Θετικο ή αρνητικο οπου ομως θα λέτε ξεκαθαρα την αποψη σας για μια αναρτηση ; Γραψτε το και θα το Εγκρινω
-----
Θελετε να σας ξαναβάλω στη Λιστα των Ιστολογιων μου;
Κανετε αξιοπερπεις - δεν χρεριαζεται να ειναι αξιοθαυμαστες- ' και θα σας ξαναβάλω ..( εχω βαλει Πολλά και ''πατριωτικο αριστερά ''Μπλογκ ουτως η αλλως γιατι μ'ενδιαφερουν οι αποψεις τους οταν βεβαια ειναι σοβαρές
-----------------
αλλά σταματηστε αυτο το κακό βρε.. Σταματηστε να επιτιθεστε στον ενα και στον αλλο και μετα να παραπονιεστε και να γκρινιαζετε .. Δεν κερδιζετε ετσι η προσοχή ..
Αυτά ..
ελπίζω να μη το συνεχισετε(εις)
Αντε γιατι εχουμε και δουλειες ..

LeftG700 είπε...

Νοσφεράτε, είναι προφανές ότι δεν πάμε καθόλου καλά κι ότι ειδικά με την περίπτωσή σου αποδειχθήκαμε οι μεγαλύτεροι μαλάκες του διαδικτύου! Δεν το είπες αγόρι μου για μας; Ακόμα χειρότερα! Αλλά για σένα για σένα ρε Νοσφεράτε! Για σένα, όχι για μας! Δεν το καταλαβαίνεις; Δεν καταλαβαίνεις πως όταν δεν μας αναγνωρίζεις ούτε αυτό που πήρε είδηση όλος ο κόσμος μέσα εδώ, ότι δηλαδή υπερασπιστήκαμε με νύχια και με δόντια το δικαίωμά σου να παίρνεις τον λόγο εδώ (σαν άνθρωπος όμως, όχι σαν Νοσφεράτος!), κι αυτό παρά τις διαφορές μας (και τα «προσωπικά» που έχουμε με σένα κατά Herr K., άλλος κι αυτός!) δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι έτσι εσύ εξευτελίζεσαι ακόμα περισσότερο, κι όχι εμείς; Τόσο πολύ έχεις χάσει κάθε τσίπα; Να πας να κρυφτείς ρε! Ν' ανοίξεις ένα λαγούμι να μπεις μέσα, να μη ρεζιλεύεις ούτε την ευθύτητα, ούτε την παλληκαριά, ούτε τα παντελόνια που φοράς!

Δεν θα υπερασπιστείς ρε τον εαυτό σου από τις "συκοφαντίες" μας; Έλα ρε! Απόδειξε ότι είμαστε "συκοφάντες"! Κάνε μας «σκόνη»! Βάλε και το λινκ αυτού του ποστ! Γιατί δεν το βάζεις; Δείξε σ’ όλους πόσο «αληταράδες» είμαστε, εκτός από «εθνοκομμουνιστές»! Άντε ρε μάγκα! Εκμεταλλεύσου και την καλοπιστία του Κώστα Καλλωνιάτη, όπως εκμεταλλεύτηκες τη δική μας!

Μίλα ρε! Σε προκαλούμε! Έλα να μιλήσεις ρε! Έλα να εξευτελιστείς ακόμα περισσότερο!

Δεν θα ’ρθεις; Πάλι θα εξευτελιστείς! Διπλά! Κ α ι ως συκοφάντης κ α ι ως δειλός!

Μίλα ρε!


ΥΓ Βλέπουμε ..."μίλησες"! Να αναμένεις στο πισί σου. Και θα δεις τι σημαίνει "άμα θέλουμε γινόμαστε διάβολοι"!

Νοσφεράτος είπε...

Οι πλαστοπροσωπίες συνεχίστηκαν και κάποια στιγμή άρχισαν να επεκτείνονται και στα nicknames άλλων ανθρώπων που σχολίαζαν εδώ. Στο τέλος, έφτασαν και σ’ εμάς, όταν είδαμε έκπληκτοι να «απαντούμε» σε κάποιο σχόλιο! Τότε υποχρεώθηκαν κάποιοι σχολιαστές μας να ανοίξουν λογαριασμό. Και τότε πρέπει να ήταν που ένας από αυτούς έφτασε στο σημείο να τον βρίσει. Διαγράψαμε το σχόλιο αμέσως, και μάλιστα εντελώς τελείως (να γιατί η πρόσφατη διαγραφή ήταν η δεύτερη, κι όχι η πρώτη…).

''
Φυσικά αν τα υπολοιπα ηταν ενα αυθαιρετο και χαζό ανακατεμα μισοαληθειας και ψεμματων και χαζων ερμηνειων ......
Το παραπάνω ειναι ΧΟΝΤΡΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ και το ξερετε παρα πολύ καλά .. Γνωστα τα κολπα .
Υ. γ
--Ωραια ΚΟΛΠΑ .. γΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΗΤΙΚΑ υΠΟΝΝΟΟΥΜΕΝΑ -( αυτο το περι ...''πλαστοπροσωπιας'' του ειδα κια απο αλλονα ..- και μετα κανετε και τους θιγμενους ..

παιδες ..τα υπολοιπα ειναι Γλεντι ..Αλλά μη περνατε τον κοσμο για χαζους ..
- φανταζομαι βεβαια οτι θα ακολουθηγσει η δευτερη σειρα προβοκατορων καιθυα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ αυτά τα Βρωμερα που λέτε ΤΩΡΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ-Ως ΔΗΘΕΝ ..ΑΠΟΔΕΙΞΗ (ΔΗΛΑΔ΄ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΝΑς ΜΙΑ βΡΩΜΙΑ -ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ Ο ΑΛΛΟς κ.οκ

ΟΠΩς ΑΚΡΙΒΏς ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ..
--

ε ..Για να δουμε ..

Νοσφεράτος είπε...

Μίλα ρε! Σε προκαλούμε! Έλα να μιλήσεις ρε! Έλα να εξευτελιστείς ακόμα περισσότερο!

Δεν θα ’ρθεις; Πάλι θα εξευτελιστείς! Διπλά! Κ α ι ως συκοφάντης κ α ι ως δειλός!

Μίλα ρε!


ΥΓ Βλέπουμε ..."μίλησες"! Να αναμένεις στο πισί σου. Και θα δεις τι σημαίνει "άμα θέλουμε γινόμαστε διάβολοι"!

------------------------------

παιδια ΔΕΝ πατε καλά .. Συνελθετε

Νοσφεράτος είπε...

Λοιπον ακουστε τι εχω να σας προτεινω.
Ολα τα αλλα αστεια και για γελια .. Αυτο το περι πλαστοπροσωπιων ομως ειναι καθαρρυη ΠΡΟΒΟκΑΤΣΙΑ .. και γραφτηκε προφανέστατα για να συνεχιστει η γνωστη Βρωμια : Γραφει ο ενας οτι θελει αφηνονντας υποννοουενα .. Τα χρησιμοποιει ο δευτερος για να αποδειξει την Συκοφαντια του λεγοντας ειδατε ... το λεει καιο ταδε ..
Λοιπόν σβηστε αυτο το ακρως συκοφαντιθκό και ψευδεστατο και αντε στο καλλό η στο διαλο μιας και ειστε και ..διαολοι ..
Φυσικά- οπως καταλαβαινετε - οταν Προβοκαρομαι τοσο Βρωμερα και Υπουλα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ..

Κατανοητον Λεφτηδες; Την σπιλωση και την Προφανή λασπη με τα περι πλαστοπροσωπιας και τα Υπολοιπα Αλητικα και προφανώς -και νομικά -συκοφαντικα εις βαρος μου βαλτε τα εκει που ξερετε ..
αιντε το ΠΑΡΑΞΗΛΩΣΑΤΕ

LeftG700 είπε...

Βρε εξευτελισμένο υποκείμενο, βρε ντροπή της γενιάς σου και της ράτσας σου, πάλι σε συκοφαντούμε; (Καλά, για τις δήθεν «απειλές» εις βάρος σου, θα τα πούμε αργότερα). Ρε δεν έχεις Θεό; Βρε άγος του διαδικτύου, σού θυμίζει τίποτε ο παρακάτω διάλογος:


LeftG700 είπε...
Φίλε Νοσφεράτε,


Αν ο παραπάνω ανώνυμος είσαι εσύ, θα σε παρακαλούσαμε θερμά να βάζεις την υπογραφή σου. Δεν είναι ωραίο για σένα. Και φυσικά δεν τιμά και την παράταξη (μας) για την οποία αγωνίζεσαι.

Αν δεν είσαι, επίσης παρακαλούμε να το διευκρινίσεις. Θα μας διευκολύνει στον διάλογο με τον ανώνυμο φίλο.


Τα λέμε.
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 3:29 Π.Μ.

Ανώνυμος είπε...
αγαπητοι Φιλοι
δεν εχω καμμια υποχρεωση να διευκρινισω απολύτως τιποτε...
στην Δημοκρατια μας αλλά καιστην Μπλογκοσφαιρα προς το παρόν τουλαχιστον Οτι δεν απαγορευεται Ρητως -επιτρεπεται...
Ετσι καθώς δεν απαγορευεται να υπογραφει κανεις με το ονομα του η με το Ψευδωνυμο
επιτρεπεται ...
ελπίζω φυσικά να μη γινει κανενα Δωσιμο ε; ;)

(παντως ρε παιδιά ...αυτά που λέτε για το Δημοψηφισμα και το οτι επειδή το ζητανε οι Καρατζαφερικοι αρρα μπορουν και οι ..Αριστεροι ειναι για Γελια ή για εντελώς χαζά παιδια ..

Φυσικά το να ζητάς ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΟΠΟΥ Η αΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ζητά ..Δημοψηφισμα για το μεταναστευτικό σε τοποθετει διπλα διπλα με τους φασιστες ..Εδώ εχει διαμορφωθει εκ των πραγματων μετωπο ..Απο την μια πλευρά η Χρυσή αυγή ΤΟ λΆΟς ΚΑΙ Η ν. δ ΤΟΥ σΑΜΑΡΆ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΤΕς , ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕς ..ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ;σιγά -σιγά θα μας πειτε να μαζευψουμε υπογραφες για να διωξουμε την ..Δραγωνα
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 8:42 Μ.Μ.

Νοσφεράτος είπε...
επιπλεον για να μπουρδουκλωθειτε ακομα περισσοτερο και για να μην εχετε το μονοπώλιο στο ....''χιουμορ''
και στους περιεργους μπουρδουκλεμέδες
σας λεγω με καθε δυνατη ειλικρινεια οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 10:31 Μ.Μ.

Μίλα ρε!

Νοσφεράτος είπε...

θα ...μιλήσω

1. Οπως πολύ καλά σας ειπα σατ σχολια που παρεθεσα ..στη δημοκρατια μας οτι δεν απαγορευεται ρητως επιτρεπεται ..
Συνεπως
Οπως και ο Γιακωβ και αλλοι εδώ αλλά και σε αλλα ιστολογια και στο δικο μου εχουν το δικαιωμα
να υπογραφουν με αλλα Ψευδωνυμα απο το συνηθες χωρις αυτο να θεωρειται παρανομο ή ανηθικο για κανενα ετσι κι εγω - εφοσον δεν το απαγορευει κανενας Ρητως - μπορω να στελνω σχόλιο ως Νοσφερατος , ως Τζιτζιμιτζιχοντζιρας η ως Τσουναμι τουΑιγγηαιου

2. Διαφορετική ΕΝΤΕΛΏΣ ειναι η περιπτωση Πλαστοπροσωπιας .. οπως ριξατε το Βρωμερο σαςΥποννοουμενο . Ποτε - και το ξερετε καλά - δεν χρησιμοποιησηα Νικ αλλου .. Αυτο το ΒΡΩΜΙΑΡΙΚΟ περι Πλαστοπροσωπιας ΠΡΟΦΑΝΩΣ το γραψατε για ναδωσετε Λαβή στους αλλους Προβοκατορες .. Αυτο να σβησετε γιατι ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ψεμμα και αλητικη προβοκατΣΙΑ
3. τΩΡΑ - οταν σας λεω οτι δεν ειμαι ο Νοσφερατος και υπογραφω ως Νοσφερατος προφανώς σαας κανω Πλακα ..
εσεις δε λέτε οτι ειστε ..πεντε και γραφει ..ενας ..; Αφου υποδυεστε τους χιουμοριστες γιατι δεν σηκώνετε εξισου πλακες ..Αλλά
δε μου λετε ρε Εξυπνοποπυλια .. αποδειξη ειναι αυτο; ε; Για τα αλλα τα ακρως - και Νομικώς - συκοφαντικά και προφανως ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ - που γραψατε σε αυτο το Ποστ εναντιον μου ..περι πΛαστοπροσωπιας ..
4. Τις μαγκιες και τα αλητικα τα Μιλα ρε( που ..κατι μου ..θυμιζουν - εννοώ Αυτοι Που λενε Μιλα ρε συνηθως κανουν ενα σΥΓΚΕΚΡΙΜΜΈΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ'' ) κρατηστε τα για ατομα της Ηλικιας σας και της ποιοτητας σας ..

..

Νοσφεράτος είπε...

''Βρε εξευτελισμένο υποκείμενο, βρε ντροπή της γενιάς σου και της ράτσας σου,''

καλά αυτο το ντροπή τη γενιας μο οταν ειδικά ξεστομιζεται απο εσας τους πένετε δεν ειναι καθολου ...ντροπή ..καλά

Αλλά αυτο της ρατσας σου Για εξηγηστε το ρε Λεφτοπουλα που ειστε και ..αριστερά; Τι εννοειτετ αποκαλώντας με ..Ντροπή της ...ρατσας μου; ε; Τι εννοειτε ρατσα
Ποιος αριστερος χρησιμοποιει τον ορο ..Ρατσα ;

Για μιληστε ΚΑΘΑΡΑ μια φορά επιτελους..

Ανώνυμος είπε...

Τα κάνατε ρόϊδο ορέ

Κάποια στιγμή μόνο ελπίζω να υπάρξει ηρεμία και γαλήνη μεταξύ σας.

Μη μου ζητήσει κανείς να πάρω θέση στη περίπτωση μόνο.

Θα μείνω εκτός και θα παρακολουθήσω με λύπη μου τα τεκταινόμενα.

Θα παρακαλέσω τέλος τις δύο πλευρές να μην ερμηνεύσουν τη παραπέρα σιωπή μου και την άρνηση μου να επιρρίψω ευθύνες ως "αντικειμενικά" μεροληπτική υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς.

Είναι στιγμές που η λύπη σε συνεπαίρνει...


Γιάκοβ

Νοσφεράτος είπε...

Aγαπητε Γιάκοβ ( εγω βεβαια σε ξερω και σεχω αγαπήσει με αλλο Νικ - αλλα οπως βλεπεις τα ΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ χρησιμοποιουν την δυνατοτητα που εχουμε για να χρησιμοποιουμε και αλλο Νικ στα Μπλογκια μιας που εχουμε ακομα Δημοκρατια και οχι φασισμο- ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΌΝ ΕΜΕΝΑ )
Φυσικά δεν σε αφορά καθολου αυτή η ιστορια
και Φυσικά δεν προκειται σε καμμια περιπτωση να ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ..ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΤΟ..ΜΕΡΟς ΜΟΥ ..

------------------
Φυσικά δεν πστευω οτι εναι δυνατον να περιμένεις να Αφησω ετσιι αυτην τηνν ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ
πει Πλαστοπροσωπιας και οτι δηθεν χρησιμοποιω Νικ ΑΛΛΟΥ .
αυτοο δεν το δεχομαι .Και δεν το δεχομαι γιατι το εργο τοχω ξαναδει πολλάκις .. Κανει ενας μια Προβοκατσια -πχ.δινει ονομα και στοιχεια και μετα ερχεται ο δευτερος και ..επικαλειται την προβοκατσια του Πρωτου ... τοχουμε δει το ..συστημα

-----------------------

Τωρα .. Λεφτοπουλα ..
Για ..εκπροσωποι της Γενιας ..σε οτι αφορά την Μαγκα , την επιδειξη εξυπναδας , τα Βρωμερα Υποννοουμενα , το σεβασμό στον Συνομιλητη , τον Δηθεν ελευθερο διαλογο , την αποσπασματική χρηση σχολιων απο αλο πλαισιο γιασ να στηριξετε εντελώς προβοκατορικες ΒΡΩΜΙΕς ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕς

Καλά τα πατε ..
---------------------------------------
Κοιταξτε τωρα να διαβασετε κανενα βιβλιο για να μη σας ξεφευγουν εκφρασεις οπως '' της ρατσας σου '' η ακατι αλλα που πετατε κατ καιρους ..
Αιντε και επειδή εχω δει και χειροτερα στο διαδικτυο σας.... συγωρω (αρκει βεβαια να Αποσυρετε τις ΒΡΩΜΙΕς ΚΑΙ ΟΛΦΑΝΕΡΕς ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙ ..πλαστοπροσωπιας )
αντε ρε Λεφταριε η Δρακοναριε η Λεφτοπουλα ή οπως αλλιως γουσταρετε .... Ως εδώ...

LeftG700 είπε...

Товариш Яков Федотович Павлов,


Για να τα λέμε όλα, μάς στενοχώρησε λίγο που σκέφτηκες ακόμα και ως ενδεχόμενο, κάτι τέτοιο για μας. :-)

Αποδίδουμε το γεγονός πως δεν πρόσεξες ποιος σε ανέφερε ονομαστικά μέσα εδώ στην ελλιπή, ακόμα, δυνατότητά σου να διαβάζεις το όνομά σου στα ελληνικά. ;-)


Увидимся

Νοσφεράτος είπε...

παλι εξυπναδες..

not_me είπε...

καλησπερα,

δεν θα εγραφα γιατι οσο ασχοληθηκα ασχοληθηκα αλλα επειδη αναφερθηκε η περιπτωση μου (εγω ειχα "βρισει" και ειχε σβηστει το σχολιο μου - αν το "εισαι μαλακας" ή κατι τετοιο τελος παντων που ειχα πει τοτε θεωρειται πλεον βρισια),απλα να πω 2 πραγματα:

1. εγω τοτε τα ειχα παρει στο κρανιο για το γεγονος οτι ενω ηταν φανερο ποιος εγραφε τι ,ο νοσφερατος δεν ειχε τα αντερα να παραδεχτει οτι αυτος ηταν ο σχολιαστης και το επαιζε κινεζος
και
2. οτι επιτελους τωρα μπορω να πω με χαρα: ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΚΟΥΓΕ !!!
απο μικρο και απο τρελο μαθαινεις την αληθεια και πολυ φοβαμαι οτι πληρω και τις 2 προϋποθεσεις!!!

χαιρετω και ελπιζω οντως να ξεμπερδεψετε μια και καλη με καποια θεματα και καποιους !

Νοσφεράτος είπε...

Νοσφεράτος είπε...
επιπλεον
σας λεγω με καθε δυνατη ειλικρινεια οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 10:31 Μ.Μ.

ΑΦΟΥ ΡΕ ( για να χρησιμοποιησω κι εγω το ΡΕ κτα το Μιλα Ρε) σας λεω

'' για να μπουρδουκλωθειτε ακομα περισσοτερο και για να μην εχετε το μονοπώλιο στο ....''χιουμορ''
και στους περιεργους μπουρδουκλεμέδες''
γιατι δεν καταλαβαινετε Η δεν καταλαβαινετε οτι κανω - κατα τον δικο σας τροπο - Χιουμορ

;
Ακομα και ο πιο ΧΑΖΟΣ θα το καταλαβαιε αυτο..


Αφου σας λεω '''για να μπουρδουκλωθειτε ακομα περισσοτερο και για να μην εχετε το μονοπώλιο στο ....''χιουμορ''
και στους περιεργους μπουρδουκλεμέδες''

αλλά στην προηγουμενηαναρτηση εσεις λεγατε οτι εγώ δεν εχω χιουμορ οταν γραφατε εκεινα τα αζα που νομιζατε ..χιουμοριστικά ..


Καλά ρε Παιδες Τοσο σας κοβει;
οταν καποιος σας λεει

Νοσφεράτος είπε...
επιπλεον
σας λεγω με καθε δυνατη ειλικρινεια οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 10:31 Μ.Μ.

ΑΦΟΥ ΡΕ ( για να χρησιμοποιησω κι εγω το ΡΕ κτα το Μιλα Ρε) σας λεω

'' για να μπουρδουκλωθειτε ακομα περισσοτερο και για να μην εχετε το μονοπώλιο στο ....''χιουμορ''
και στους περιεργους μπουρδουκλεμέδες''

και υπογραφει με το Γνωστο Νικ του
το κανει για να κρυψει την ταυτοτητα του;
-----
Η μηπως Παριστανετ τους Χιουμοριστες για να παγιδεψετε τον καλοπιστο συνομιλητη σας και να χρησιμοποιησετε αργοτερα ( στη συγκεριμμένη περιπτωση ενα Χρονο και βαλε μετα) για να στηριξετε την προβοκατσια ποου ετοιμαζατε; ----------------

---------------
τωρα ..Ποτε θα απαντησετε στα περι Ρατσας που ξεστομισατε ως βρισια εναντιον μου ..;
Τι θα πει αυτο που μου πεταξατε;
τι εννοιετεμε τον ορο Ρατσα Λεφτηδες;
-----
- εγω βεβαια Δεν θα χρησιμοποιησω την Φραση ''Μιλα Ρε ''που χρησιμοποιησατε εσεις(υ)
αν οχι τιποτε αλλο γιατι εχωπολυ συγκεκριμμένες Μνημες και Αποψη για οσους Χρησιμοπουν τετοιες εκφρασεις
--- αν θελετε απνατατε στα περι ''Ρατσας '.. και φυσικά ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του..

Νοσφεράτος είπε...

δεν ξερω ποιος ειναι αυτος ο τυπος παραπάνω .. Δεν το εχω συνατησει πουθενα αλλου και εδω δεν τον θυμαμαι ..Μπηκα στο Προφιλ του.. εχει ελαχιστες προβολες Ιστολογιο δεν εχει ..
Μου φαινεται μια περσονα φτιαγμένη ειδικά για να το παιζει οπως το παιζει ..
Εχω την εντυπωση οτι αυτο το σχόλιο Ειναι συνεχεια της Προβοκατσιας .. Τοχω δει πολλές φορες το εργο οπως ξερετε εξυπνοπουλια ..
Κανει καποιος μυστηριος μια προβοκατσια .. Ερχεται ο αλλος η ο ιδιος και την ενισχυει(σας ταλεγα εγώ κλπ ..Ποιον δουλευετε ρε παιδες ;

Νοσφεράτος είπε...

Λοιπόν αρκετα -ελπιζω για σημερα - Λεφτοπουλα .. Οπως βλεπετε απαντησα στοο Μιλα Ρε και..μιλησα
..
εσεις βεβαια .δεν μιλησατε για να απαντησετε στα Συγκεκριμμένα που σας ρωτησα στο αλλο ποστ -(το προηγουμενο)
και στο ..περι Ρτασας - το ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΤΕ
σε αυτο..
αντε Καληνυτχα- ελπίζω να μη ξαναδω να επαναλαμβανεται το Γαιτανακι της Προβοκατσιας του καλοκαιριου ..
Καληνυχτα και Φρονιμα ε;

not_me είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Νοσφεράτος είπε...

α ετσι .αναγκαστηκες να κανεις λογαρισαμό στο Gοogle για να μη χρησιμοποιω το ..νικ σου
και ποιο λογαριασμό εκανες '' Το ..george
αυτο ηταν το Νικ σου; Και τωρα το ..κατοχυρωσες ;

- Ακου προβοκατοράκο ..
1.Κατ αρχήν ποτε δεν χρησιμοποιησα το Νικ...george..


2..δευτερο σιγά το πρωτοτυπο νικ που αναγκαστηκες λεει να κατοχυρωσεις και το χρησιμοποιεις ΜΌΝΟ για να προβοκαρεις

. Παραδεχεσαι Δημοσια οτι Χρσιμοποεις αυτο τον Λαγαριασμό και τον εφτιαξες ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΌΝΟ για να πεισεις για τηννΠροβοκατσια οτι Δηθεν χρησιμοιποισηα το ..Νικ σου ...
Προφανώς η Μόνη Φορά που εμφανιστηκες Ως .george

ειναι Τωρα και ισως και την Προηγουμενη Φορά για να πεταξεις μια ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΛΑΣΠη

4. παιδες δεν εχετε να κανετε με χαζους ..Ολοι καταλαβαινουν .. Και τα γελακια κρατηστε τα για τον εαυτο σας και τα μουτρα σας .. Αυτο το εργο φταιχνει καποιος μια περσονα για να την χρησιμοποιησει ειδικά για ΠΡΟΒΟΑΚΑΤΣΙΕς τετοιου ειδους εχει παιχτει απειρες Φορές ..
ουτε καν Φαντασια δεν εχετε

------------------

Νοσφεράτος είπε...

Λοιπόν αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο..Για να δουμε
1.Καποιος ονοματι george ισχυρζεται οτι εγραψα ενα σχόλιο με το δικο του ...νικ
2. Ως αποδειξη για τον ισχυρισμό του χρησιμοποει τον ..ισχυρισμό του ..
3. Ο Τυπος αυτος -που βρισκει την ευκαιρια να Βρισει και ομολογει οτι με ειχε ξαναβρισει - δεν εχει καμια αλλη παροσυαι στην Μπλογκοσφαια , δεν εχει ιστολογιο , εχει ελαχιστες προβολές Προφίλ και παρολα αυτά Θεωρει οτι μόνο με την Προβοκατοριή εμφανιση του εδω μπορει να πεισει για τον ισχυρισμό του οτι εχω ΔΗθεν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ το Νικ ..
4. Οι Λεφτηδες ανεχονται τετοια ολοφανερη προβοκατσια για να με συκοφαντησουν οτι χρησιμοποισηα το Νικ αυτου του τυπου του ...george

ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

που μωρε Λφτοπουλα εχει - σε πιο αλλο ιστολογιο -εχει ματα εμφανιστει αυτος ο τυπος ;
και απο που κιως που ο ισχυρισμός ενος τυπου που εμφανιζεται - και το δηλώνει κιολας μονο για να πει οσα εδω λεει μπορει να ..αποδεξει τιποτε ;
αυτον α Βρηκατε για να πεταξετε εκεινη την ΒΡΩΜΙΑ περι πλαστοπροσωπιας;

Εναν τυπο που εφτιαξε λεει λογαριασμό στο Γκουγκλ μόνο και μόνο για να πει οσα λεει;
Και αν εμφανιστηκε κανα δυο φορές ηταν για να βρισει και να προβοκαρει;
Και πουυειναι εντελώς αγνωστος ως σχολιαστης;
βρε αντιλαμβανεστε τι κανετε;

------------------
σΑς ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ ..εΛΠ΄ΖΙΩ ΝΑ ΜΗ ΔΩ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ΤΗς πΡΟΟΚΑΤΣΙΑς ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ..
----------------

και μην αρχιζετε παλι τα .''.Μιλα Ρε και Μιλα ρε .. ''

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις: "...μας συγκινεί, εκτός των άλλων, κι ο Πρωτοκαπετάνιος, ο μαύρος Καραϊσκάκης."

Να ξέρεις ότι ο Καραϊσκάκης μέχρι το Φλεβάρη του 1823 δεν είχε ανακατευτεί με τους επαναστάτες. Ήταν αρματωλός (ήτοι δοσίλογος) στη Ρούμελη. Του είχε παραχωρήσει το αρματολίκι ο Χουρσίτ πασάς και ένοιωθε ότι βολευόταν καλά. Μόνο μετα τη μάχη με τους τουρκαρβανίτες στον Άη Βλάση, όταν επιχείρησαν να ανέβουν στα Γιάννενα μέσα από τα εδάφη του, αποφάσισε να εγκαταλείψει την ουδετερότητα και να πάει με τους επαναστάτες. μετά έγινε ο Καραϊσκάκης που ξέρουμε..



Tώρα γιατί στη "σύγκρουση" με το Νοσφεράτο μου φαίνεται ότι τζάμπα ταλαιπωρήστε και αντί να αγνοήσετε μικρολεπτομέρειες τις μετατρέπετε σε Ανατολικό Ζήτημα;


Βησσαρίων Σ.

Νοσφεράτος είπε...

καμμια συγκρουση δεν αισθανομαι να εχω με τα Λεφτοπουλα

Βησσαριωνα ..
λενε καμμια ...ακια ποτε ποτε οπως αυτην περι ..πλαστοπροσωπιας αλλά κατανοώ οτι εχει να κανει 1,με την ηλικια τους,
2.με το αναμφισβητητο γεγονός οτι ειναι πολλοι μεσασε εναν και φυσικά μπερδευουνε τα Μπουτια τους...
Το κακό με δαυτους ειναι οτι δεν θελουν να μαθουν και Αρνουνται -ητοι απωθουν την πληρη τους Αγνοια βαυκαλιζομενοι οτι κανουν επανασταση καρφωνοντας διαρκώς Γατακια στις εξωπορτες των γειτονων τους και χτυπώντας μετα τα κουδουνια για να κανουν πλακα .. ΜΕΤΆ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ..μΙΛΑ ρΕ
και..'' τωρα θα δεις''
ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΚΑΙ αΓΓΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ γΛΑΦΥΡΆ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΏς παιδαριωδη.

.αλλά και αυτά κατανοητα..

παιδια ειναι και φαντασιωνουν την παντοδυναμια . Οπως ειναι γνωστον
η φαντασισωη ειναι η σκηνοθεσια του πραγματικου

----------------
αιντε ρε λεφτοπουλα ...αφηστε τις πλακιστες και τις αγριαδες και καντε καμμια αναρτηση της προκοπής για να μη σπαταλάμε τζαμαπα τον χρόνο μας ..καιρος να ωριμασετε λιγουλάκι.

zalion είπε...

Ενταξει? Εληξε? Να βγαλουμε τα κρανη?
Καποια στιγμη λεφτηδες θα ηθελα να μου εξηγησετε, οχι εδω, ποια ηταν η χρησιμοτητα ενος τετοιου ποστ.

Νοσφεράτος είπε...

ποια ηταν η χρησιμοτητα ενος τετοιου ποστ.q
ελπίζω να μην ειναιη ..Γνωστη -οπως την ειδαμε να επαναλαμβανετε πολλακις : γραφει ο ενας ενα τετοιο απιστευτο σε αισχρροτητα ποστ εις βαρος ενςο Μπλογκερ καιμετα απο καποιο χρονικο διαστημα ερχεται ενας δευτερος και χρησιμοποιει το πρωτο προβοκατορικο δημοσιευμα προς ενισχυση της δευτερης προβοκατσιας εις βαρος του ιδιου Μπλογκερ ..


- ελπίζω να εναι απλώς ενα απο τα πολλά δειγματα του Πως οι Λεφτηδες αντιλαμβανονται την δική τους Παρουσια στην Μπλογκσφαιρα ..
εξαλλου οιλα τους σχεδόν τα Ποτσ καπως ετσιειναι: Χολή, ανεξηγητη και Α- νοητη επιθετικοτητα,ασχετος συνδυασμός πληροφοριων , μπολικη πολιτική αγαραμματοσυνη και ουσια Μηδεν
----------
Οσο για το Μιλα Ρε και τις αλλες υβρεις εις βαρος μου - και επειδή ισχυριζονται οτι ανηκουν στην γενια των 70 ευρω..-ητοι 25-30 ετων ..

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥς πΩ :


παιδες ετσι μιλατε ΡΕ στους Γονεις σας ..
Ετσι μιλατε ΡΕ σε οσους εχουν τα διπλα σας Χρονια;

ποιος σας εμαθε ΡΕ να μιλατε ετσι;
- Ποιος αριστερος χρησιμοποιουσε ποτε την ..εκφραση ''Μίλα Ρε'';

Κοιταξτε να γινετε πρωτα ανθρωποι και μετα μας το παζετε και ...Λεφτ .

--------------
ελπίζω ναληξε και να μην ασχολουμαι αλλλο με τοσο ανουσια και Ηλιθια ....πραματα.

LeftG700 είπε...

Φίλε george,


Που πριν από κάνα χρόνο σε λέγανε ernesto (σωστά;) και μετά εμφανίστηκε ένας άλλος ernesto και γίνατε δυο, και μετά εμφανίστηκε ο αληθινός ernesto, και μετά έγινες george με ρετζιστραρισμένο λογαριασμό πια, κι ησύχασες κι εσύ κι εμείς. ;-)

Θα σε παρακαλούσαμε θερμά να αποσύρεις το σχόλιο με τη γνωστή παροιμία. Μπορείς να στείλεις άλλο και να τον απαξιώσεις όσο θέλεις (μην έχεις όμως την αυταπάτη ότι θα προσεγγίσεις το 0 με λέξεις).

Όχι όμως ύβρεις. Περιμένουμε να το σεβαστείς και να ανταποκριθείς το ταχύτερο.


Τα λέμε

Νοσφεράτος είπε...

''Που πριν από κάνα χρόνο σε λέγανε ernesto (σωστά;) και μετά εμφανίστηκε ένας άλλος ernesto και γίνατε δυο, και μετά εμφανίστηκε ο αληθινός ernesto, και μετά έγινες george με ρετζιστραρισμένο λογαριασμό πια, κι ησύχασες κι εσύ κι εμείς''

α ετσι ο george που τον λεγανε ernesto και μετα διπλασιαστηκε και αντι να ρετζιστραρει το ernesto ρετζιστραρει το george και του οποιου την ....'' αξιοπιστια''
επικαλεστηκατε για να πεταξετε την εδώ απαραδεκτη λάσπη εις βαρος μου;....

και γιατι του λετε ''οχι υβρεις'';
εσας ειδε το παιδι ( ο george που τον λεγανε ernesto) που με Βριζετε με τον χειροτερο και τον πιο αδιανοητο τροπο και.. πηρε θαρρος ..
Καλά ρε Λεφτηδες δεν αντιληφθηκατε οτι εσεις Πρωτοι και καλυτεροι (με ) Βρισατε μεσα στο Μπλογκ σας - στο οποιο παρολα αυτά με καλειτε για δημοκρατικό διαλογο και μαλιστα με τον Πιο τραμπουκιακα απαραδεκτο Τροπο; Βρε μπας και δεν επικοινωνειτε με τους πολλαπλους εαυτους σας;
-----------------------------
βρε δεν ταφηνετε αυτα και να κανετε καμμια σοβαρή αναρτηση και να αφησετε τον κοσμο -κι εμενα ησυχο να ασχοληθουμε με πιο σοβαρά πραματα ;
Αντε Βρε Λεφτηδες..Κι αμα δεν μπορειτε λογω ασχετοσυνης εδω ειμαστε να σας βοηθησουμε ..


Μονο σταματηστε αυτο το ΠΡΑΜΑ

Νοσφεράτος είπε...

Λοιπόν ακουστε Λεφτηδες
1. στο δικο μου Μπλογκ ερχονται συχνά προβοκατορικά και υβριστικά σχόλια (ακομα και σημερα).. Φυσικά πηγαινει το μυαλο σε πολλους και διαφορους.. Ομως αποτην στιγμή που δεν μπορώ να απδειξω οτι μου ταστειλε ο ενας ή αλλος Δεν βγαινω στον αερα να αποδωσωσω τα Υβριστικά ή απειλητικά σχόλια στον ενα και τον αλλο.Καταλαβατε;

2 . απο σοσο καταλαβα η ..παστοπροσωπια που μου πεταξατε ως Λασπη εγιε εις βαρός αυτου του ...ernesto (και γίνατε δυο, και μετά εμφανίστηκε ο αληθινός ernesto, και μετά έγινες george)
Σωστα;
ε Σας δηλώνω κατηγορηματικά οτι Δεν ημουν εγω. Κατανοητο;
(και σε μένα εμφανιστηκαν περιπτωσεις που καποιος εγραφε Προβοκατορικα σχόλια χρησιμοποιωντας το Νκ μου.... Βγηκα , το κατηγγειλα αλλά Φυσικά δεν διανοηθηκα να Λασπώσω αλον - και μαλιστα Γνωστο Μπλογκερ- οπως κανατε εσειις η (και)ο... ernesto (και γίνατε δυο, και μετά εμφανίστηκε ο αληθινός ernesto, και μετά έγινες george)

Καταλαβατε τι θελω να πώ; Το λεω ευγενικα..


3. Θελω να γινει σαφεστατο οτι ο λόγος που εφυγα απο το Μπλογκ σας πριν απο ενα χρόνο περιπου

ΔΕΝ

ηταν επειδή ταχα σας θεωρουσα .... Αριστερο Πατριωτικο Μπλογκ ..
αποδειξη : Περαν του οτι μερικά απο τα πιο σοβαρά Μπλογκς του Αριστερο Πατριωτικου χωρου τα εχω στη Λιστα των ιστολογιων μου
(και εκεινα επισης ) ημουν επι χρνια ενας απο τους βασικωτερους σχολιαστες ενός απο τα Πιο Αξιολογα Μπλλογκ του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ .. και Απηλαυσα τις απειρες συζητησεις μαζ΄΄ιμε πραγματικά Μορφωμένους και με περιεχόμενο ανθρωπους .. και στα Μπλογκ τους και στο δικο μου..
ενας δε απο τους αξιολογωτερους εκπροσωπους του αριστερο πατριωτικου χωρου υπηρξε και τακτικοτατος καθημέρινος σχολιαστης του Μπλογκ μου..


Δεν ειναιαυτος λοιπόν ο Λόγος
Ποιος ειναι; ο λόγος;

Νοσφεράτος είπε...

Ο Λόγος που εφυγα απο το ιστλογιο σας -και σας εβγαλα απο τη Λίστα - ειναι πιο απλός : Εχανα τον χρόνο μου εδω περα μέσα ..


Οπως τον χανω και τωρα .

Καμμια ουσια ..τιποτε να μαθεις .Αντε ειπα στην αρχή θ ξεθυμανουν εναντιον αλλων και θα αρχισουν α λένε αυτο που εχοουν να πουνε ..

Περναει ενας μηνας ..Τιποτε .


αντε λέω να δω

μηπως εχουνε χιουμορ ..αντε πω κανενα αστειο

Ουτε καν χιουμορ ειχατε (διοτι η καεντρεχεια ΔΕν ειναι χιουμορ .. Το χιουμορ ειναι πολύ σοβαρή υποθεση Λεφτηδες ..)
Γι' αυτοσας λεώ ..

Σοβαρευτειτε λίγο ..

Να λέτε αυτο που θελετε να πειτε .. Να προσπαθειτε να το στηριξετε σοβαρά .. Να μη λέτε οτι σας ερχεται στο Μυαλό ..
Τωρα πετατε εμμεσως πλην σαφώς - Μιλωντας ταχα με τον Τζωρτζ - οτι με θεωρειτε 0..
ΑΚΟΥΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..

πΡΟΒΟΛΉ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΌ ..

εΣΕΙς ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΤΣΙ .. δΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ μΠΛΟΓΚ ΣΑς και επειδη αισθανεστε 0 προσπαθειτε -διατου στριβειν μεσω του Τζωρτζ - να βγαλετε εμενα.... 0 ..

αυτος που Ζηλευει θελει αυτο που εχεις ..

Αυτος που Φθονει θελει να μην υπαρχεις ..

Εσεις μακαρι να ζηλευατε .
Θα προσπαθουσατε λίγο να διαβασετε ,να βγαλετε λίγο Νοημα απο τα γραφομενα σας

να μη λέτε ασυναρτησιες ..


Αντι γι αυτο προτιματε να Φθονειτε .. Να αμαυρωνετε τους αλλους .. Να τους βγαζετε ..0
Γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Γιατι μεσα σας (σου) αισθανεστε (σε)0

Ανώνυμος είπε...

γειά σου, george,
σαν να μην πέρασε μια μέρα, έτσι; τα ίδια Παντελάκη μου κλπ κλπ :-)
@left
πάντως εκείνο περι Αφρικανών που γεννανε σαν κουνέλες μου έχει μείνει αξέχαστο εδώ που τα λέμε.
λ.κ

Νοσφεράτος είπε...

α κι εμενα !

LeftG700 είπε...

Νοσφεράτε, δεν έχεις καταλάβει καλά! (Όχι πως μας εκπλήττει. Αναμενόμενο). Τις ελπίδες να τις ξεχάσεις, όπως τις ξεχάσαμε κι εμείς, έστω κι αν μας πήρε έναν ολόκληρο χρόνο —οι καραμαλάκες! Όταν θα τελειώσουμε με σένα σ’ αυτό το ποστ, θα έχει καταδειχτεί αυτό που αντιπροσωπεύεις, το τίποτε δηλαδή. Και δεν θα τελειώσουμε αν δεν καταδειχθεί! Γκέγκε; Αρχίζει ο δεύτερος γύρος!

Λοιπόν, για να είμαστε δημοσιογραφικά πιο ακριβείς και —κυρίως— legally correct, αφού μας επισημαίνεις τη «νομική» διάσταση του θέματος (τόσο θράσος, να επικαλείσαι τους νόμους τη στιγμή που δεν έχεις αφήσει γραπτό και άγραφο νόμο της στοιχειωδώς ανθρώπινης συμπεριφοράς χωρίς να τον καταπατήσεις —φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!), αφού λοιπόν θυμήθηκες τα «νομικά», εσύ που δεν έχεις ούτε Θεό, τροποποιήσαμε το σημείο που σε έκανε να αγανακτήσεις. Διάβασέ το να χαρείς. Άλλη χαρά δεν έχει από εδώ και κάτω!

Για τα επόμενα, για να μην έχεις την ευκαιρία να τα μπερδεύεις και να τ’ ανακατεύεις, νομίζοντας ότι σηκώνοντας κουρνιαχτό θα ξεφύγεις, θα αριθμήσουμε. Έτσι θα διευκολυνθείς να βάλεις τη δαιδαλώδη σκέψη(;) σου σε κάποια σειρά και να απαντήσεις συντεταγμένα και με κάποια δομή.

1) Σκούζεις εδώ και μέρες ότι σε συκοφαντούμε επειδή διαδίδουμε ψευδώς ότι μας είχες κομμένους. Και εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι σε συκοφαντούμε ακόμα και μετά το σχόλιο που βάλαμε εδώ και αλλού. Και κατέθεσες ως «αποδεικτικό» το ότι δεν γίνεται εκ των προτέρων κόψιμο, αλλά μόνο εκ των υστέρων (αυτό δηλαδή που μας έκανες εμάς). Ποιον νομίζεις ρε πανύβλακα ότι πείθεις; Δηλαδή, όταν ξεμπερδέψουμε με σένα και σε κόβουμε πριν προλάβεις να γράψεις Ν (και χωρίς μοντερέισιον), δεν θα σε έχουμε κομμένο βρε πανηλίθιε; Απάντα ρε! Και ποιος συκοφαντεί ποιον; Μίλα ρε!

2) Τι ξεστόμισες ρε κατακάθι της κοινωνίας; Ότι σου στείλαμε απειλητικά σχόλια; Βρε άνανδρε, βρε ξεφτίλα, μέχρι εκεί έφτασε η βρωμιά σου; Πού είναι αυτά τα απειλητικά σχόλια ρε; Γιατί δεν τα ποστάρεις; Πόσταρέ τα ρε ξεφτιλισμένε άντρα, αν έχεις αρχίδια κάτω απ’ τη φούστα σου, πόσταρέ τα!

Και γιατί δεν μας κατάγγειλες ρε, παρά μάς …απάντησες κιόλας;! Πότε μας απάντησες ρε αρχιψεύταρε; Τα ’χει βάλει και το διαδίκτυο μαζί σου, είναι «εθνολαϊκιστικό» κι αυτό, και σου τρώει τα μέιλ και δεν φτάνουν σ’ εμάς; Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε; Νομίζεις ότι ‘χαμουτζήδες’ σημαίνει και ‘μαλάκες’; Και μάλιστα τόσο μαλάκες ώστε να πιστέψουν ότι απαντάς ως κύριος σε μέιλ που σε απειλούν, και μάλιστα σε «εξοργιστικό» βαθμό;

Και τι μας «απάντησες» λέει; «Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά»; Βρε αρχιπροβοκάτορα, δηλαδή στο μέιλ σού λέγαμε «Νοσφεράτε και λίγα λες, πες κι άλλα»; Αυτό θέλεις να «περάσεις»; Πάνε ρε αυτά, τελειώσανε! Όπως είδες, τα παιδιά του RD, αυτοί που κωλόγλυφες για να σου ανεβάσουνε ποστ, να νιώσεις πως είσαι κάτι κι εσύ, κάτι παραπάνω από το τίποτε, δε μασήσανε τελικά! Θα τα λέμε ρε μαζί τους, παρά τις διαφωνίες μας. Θα τα λέμε κι εσύ θα κλαψουρίζεις απ’ έξω σα δαρμένος σκύλος!

3) Ώστε δεν είναι ανήθικο να μπαίνεις με δυο και τρία και τέσσερα και πέντε ψευδώνυμα εναλλάξ, ούτε αντιδεοντολογικό; Και τότε ρε ξεφτιλισμένε, γιατί τσίνισες σαν το μουλάρι, όταν σε κάποιο άλλο μπλογκ παρερμήνευσες ένα σχόλιο του διαχειριστή που έλεγε «παιδιά, ένα ψευδώνυμο για τον καθένα» και νόμιζες ότι πήγαινε για σένα, γιατί ρε ρόμπα ξεκούμπωτη τότε είπες ότι «σε προσβάλλει»; Αφού «δεν είναι ανήθικο ούτε αντιδεοντολογικό ούτε παράνομο»! Μίλα ρε καραγκιοζάκο!

Και τι έκανε λέει; Υπάρχουν κι άλλοι στο μπλογκ μας με διπλά ονόματα; Αυτούς να μη τους πιάνει στο στόμα σου σίχαμα, τ’ ακούς; Αυτοί είναι άντρες με γενναία και καθαρή καρδιά κι εσύ ένας πόντικας των υπονόμων!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LeftG700 είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


4) Τι είπες καραγκιοζάκο; Έκανες πλάκα; Και ποιος σου είπε ρε ξεφτίλα ότι τέτοιες «πλάκες» είναι ευπρόσδεκτες ή ανεκτές; Ποιος στο είπε ρε κουτοκουτέ, που νομίζεις ότι θα πείσεις έστω και έναν μ’ αυτές τις παπαριές; Τι πλάκα ρε χαμένε; Παρενόχληση έκανες συστηματική και καραμπινάτη! Ποιον πας να δουλέψεις ρε θλιβερό υποκείμενο;

5) Τι τα θέλεις ρε τα 45 email και τα άλλα τόσα IP; Μη μας απαντήσεις ρε ούφο ότι «είναι δικαίωμά σου». Σε ρωτάμε τι τα θέλεις! Και τι δουλειά έχεις ρε ξεφτίλα να τρέχεις, όπως εσύ έχεις πει, τι δουλειά έχεις να τρέχεις στα Ίντερνετ καφέ, τώρα στα πενηνταφεύγα σου ή στα εξηνταέλα σου και να ποστάρεις από εκεί; Τι είσαι ρε χαμένε, κάνας δεκαεξάρης που δεν του παίρνουν πι-σι στο σπίτι για να μη ξεμυαλίζεται και την πέφτει στα Ίντερνετ καφέ; Τι κάνεις Οσφεράτε εκεί, και γιατί δεν ποστάρεις από το σπίτι σου ή το γραφείο σου;

6) Ρε Μπέκα μας κατάλαβες τελικά; Κατάλαβες ότι είμαστε μπάτσοι, επειδή μας ξέφυγε το «μίλα ρε»; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε Μπέκα! Σε παραδεχόμαστε κι ας μας ξηλώσουν απ’ το σώμα που την πάθαμε σαν αγράμματοι!

7) Τι είπες ρε καμένε εγκέφαλε; Δεν χρησιμοποιούν οι αριστεροί τη λέξη ‘ράτσα’; Κούνα ρε το μυαλό σου να πέσουν οι τσίχλες! Και μετά πήγαινε στη Wikipedia, στο λήμμα ‘Πόντιοι’, να δεις ότι τους αναφέρει ως ‘ethnic group’. Κατάγγειλε και τη Wikipedia για ρατσισμό ρε, τι κάθεσαι; Και μετά πήγαινε να γράψεις κι εσύ ένα βιβλίο με τίτλο «Ο λαϊκορατσισμός στο ρεμπέτικο τραγούδι και η αθεράπευτη ελληνολατρία της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και του Βασίλη Τσιτσάνη» στηριγμένο στο «Είμαστε αλάνια»! (Γιατί δηλαδή; Ο Γαβριηλίδης είναι πιο μάγκας;).

Και γιατί μας λες εκ πλαγίου «Για μιληστε ΚΑΘΑΡΑ μια φορά επιτελους..»; Αφού μας έχεις καταλάβει, προς τι τόση σεμνότητα; Αφού ξέρεις πως όχι μόνο είμαστε μπάτσοι, αλλά και χρυσαυγίτες ταυτόχρονα, έτσι δεν είναι; Κι όχι μόνο αυτό! Ξέρεις ότι εμείς γιαουρτώσαμε και τον Αλαβάνο στον Αγ. Παντελεήμονα! Αυτό δεν ήθελες να πεις όταν ποστάρησες το γιαούρτωμα από την ταινία «Νόμος 4000» (σε μπλογκς άλλων, όπως πάντα, για να προβοκάρεις!);

8) Ώστε ο george (πρώην ernesto) είναι δικό μας «κατασκεύασμα»; Νομίζεις ρε ότι έχουμε τα σουσούμια σου και τα 45 nicknames; Άντε να χαθείς να χάνεσαι ξεφτιλισμένε!

9) Σε …φθονούμε; Ρε χάνεις πολλά λάδια το ξέρεις; Ρε θα κάψεις φλάντζες! Τι να φθονήσουμε από σένα ρε κακόμοιρε κακομοίρη; Τη δημοφιλία σου στο νετ; Το ότι, έχoντας IQ ραδικιού, δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις τι πρέπει να βλέπουμε όταν το δάχτυλο δείχνει το φράχτη του Έβρου κι αν είμαστε υπέρ ή κατά του φράχτη; Τι να φθονήσουμε ρε από σένα; Ρε, αν κι όταν αποκτήσουμε παιδιά, δυο ευχές θα τους δώσουμε, μια θετική και μια αρνητική. Να γίνουν αριστεροί και να μη γίνουν Νοσφεράτοι!

Νοσφεράτος είπε...

τελειωσες;

Νοσφεράτος είπε...

ena ena .. ''Ρε, αν κι όταν αποκτήσουμε παιδιά, δυο ευχές θα τους δώσουμε, μια θετική και μια αρνητική. Να γίνουν αριστεροί και να μη γίνουν Νοσφεράτοι! ''

ωραια ..Αυτην την ευχή να τους δωσετε αν κι όταν αποκτήσετε παιδιά.

Νοσφεράτος είπε...

2. Σε …φθονούμε; Ρε χάνεις πολλά λάδια το ξέρεις; Ρε θα κάψεις φλάντζες! Τι να φθονήσουμε από σένα ρε κακόμοιρε κακομοίρη; ''

αν ρωτησεις καποιον Φθονερο γιατι Φθονει ετσι ακριβώς θα σ'απαντησει.. Και ρωτα οποιον θελεις ..

Νοσφεράτος είπε...

3.Το ότι, έχoντας IQ ραδικιού, δεν μπορείς ακόμα να καταλάβεις τι πρέπει να βλέπουμε όταν το δάχτυλο δείχνει το φράχτη του Έβρου κι αν είμαστε υπέρ ή κατά του φράχτη;

εναταξει εγω εχω IQ ραδικιού..
Εσεις που δεν εχτε τελικά ειστε Υπερ ή κατα; Καταλαβατε αν ειστε υπερ η κατα;

Νοσφεράτος είπε...

4. για ολες τις απιστευτες υβρεις .
Παιδες επικοινωνειτε με τον(ους) εαυτους σας . Τον George τον κοψατε λογω ''υβριστικου'' σχολιου ..ενώ συγκριτικα ειπε το ενα χιλιοστο απο τις απιστευτες Υβρεις που ξεστομιζετε εσεις .. Επικοινωνειτε ; Αντιλαμαβανεστε την ..αντιφαση ;

Νοσφεράτος είπε...

5.Αφού μας έχεις καταλάβει, προς τι τόση σεμνότητα; Αφού ξέρεις πως όχι μόνο είμαστε μπάτσοι, αλλά και χρυσαυγίτες ταυτόχρονα, έτσι δεν είναι; Κι όχι μόνο αυτό! Ξέρεις ότι εμείς γιαουρτώσαμε και τον Αλαβάνο στον Αγ. Παντελεήμονα! Αυτό δεν ήθελες να πεις όταν ποστάρησες το γιαούρτωμα από την ταινία «Νόμος 4000» (σε μπλογκς άλλων, όπως πάντα, για να προβοκάρεις!); ''

Οχι δεν ηθελα να πώ αυτο ..Αυτο μπορει να σας τσιμπησε αλλα εγω δεν εννοουσα αυτο ..Απλώς εννοουσα οτι το 60-70 % των αναρτησεων σας ειναι για να αμαυρωσετε προσωπα και αλλους Μπλογκερς .Χωρις επιχειρηματα ...Καν(τ)ε μια ερευνα εντος σας και θα το καταλαβετε και μόνοι σας ..

Νοσφεράτος είπε...

''Τι είπες ρε καμένε εγκέφαλε; Δεν χρησιμοποιούν οι αριστεροί τη λέξη ‘ράτσα’; Κούνα ρε το μυαλό σου να πέσουν οι τσίχλες! Και μετά πήγαινε στη Wikipedia, στο λήμμα ‘Πόντιοι’, να δεις ότι τους αναφέρει ως ‘ethnic group’. Κατάγγειλε και τη Wikipedia για ρατσισμό ρε, τι κάθεσαι;''

h Wikipedia, στο λήμμα ‘Πόντιοι’ μπορει να αναφερει ‘ethnic group’. και πολύ καλά κανει .. Δεν αναφερει την λεξη Ρατσα και παλι πολύ καλά κανει..
Την λεξη Ρατσα την χρησιμοπουμε για σκυλους και οι Ρατσιστες για ανθρωπους .

Νοσφεράτος είπε...

7.''Και τι δουλειά έχεις ρε ξεφτίλα να τρέχεις, όπως εσύ έχεις πει, τι δουλειά έχεις να τρέχεις στα Ίντερνετ καφέ, τώρα στα πενηνταφεύγα σου ή στα εξηνταέλα σου και να ποστάρεις από εκεί; Τι είσαι ρε χαμένε, κάνας δεκαεξάρης που δεν του παίρνουν πι-σι στο σπίτι για να μη ξεμυαλίζεται και την πέφτει στα Ίντερνετ καφέ; Τι κάνεις Οσφεράτε εκεί, και γιατί δεν ποστάρεις από το σπίτι σου ή το γραφείο σου;''

1. κατ αρχήν δεν τρεχω στα ιντερνετ Καφέ .. Καποιες φορές που δεν εχω ιντερνετ ειτε χρησιμοποιω ιντερνετ απο αλλα δικτυα- ολα τα συγχρονα Πισι εχουν τετοια δυνατοτητα , ειτε βρισκομαι εξω σε καφέ κλπ . Καποιες φορες παω και σε Ιντερνετ καφέ ..Προτιμώ συχνα ενα Ιντερνετ καφέ οπου συχναζουν μεταναστες και μαλιστα - εδω θα σας σοκαρω αλλά τι να κανουμε Αφρικανοι,Πακιστανοι κλπ
ειναι ενα εξαιρετικο περιβαλλον.. Το τι δουλεια εχω εκει μαλλον δεν σας αφορά .. Γιατι ομως νομιζετε Παιδες οτι εχετε το δικαιωμα να ελεγχετε και μαλιστα τους κατα Πολύ μεγαλυτερους σας Το που θα πανε και το που δεν θα πανε; ε; Απο που κιως που; Ετσι καντε και στους Γονεις σας; Ετσι μαθατε -Οχι μονο να μιλατε Βριζοντας - αλλά και να μας απαγορευετε;

Παιδες ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ .. ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

Νοσφεράτος είπε...

8-to δικο σας 1) Σκούζεις εδώ και μέρες ότι σε συκοφαντούμε επειδή διαδίδουμε ψευδώς ότι μας είχες κομμένους. Και εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι σε συκοφαντούμε ακόμα και μετά το σχόλιο που βάλαμε εδώ και αλλού. Και κατέθεσες ως «αποδεικτικό» το ότι δεν γίνεται εκ των προτέρων κόψιμο, αλλά μόνο εκ των υστέρων (αυτό δηλαδή που μας έκανες εμάς). Ποιον νομίζεις ρε πανύβλακα ότι πείθεις; Δηλαδή, όταν ξεμπερδέψουμε με σένα και σε κόβουμε πριν προλάβεις να γράψεις Ν (και χωρίς μοντερέισιον), δεν θα σε έχουμε κομμένο βρε πανηλίθιε; Απάντα ρε! Και ποιος συκοφαντεί ποιον; Μίλα ρε!

-------............................

θα ..μιλησω ρε παιδες ..Αλλά πειτε μου τι το θετε αυτο το Μιλα ρε..;
αφου σας μιλαω ..
----------------------------
Λοιπόν ..δεν λεω οτι με ...συκοφαντειτε ..

Λεω οτι ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ
ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙς η εκφραση ''εχω κομμενους καποιους '' σημαινει
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΈΝΟΥΣ
εδικά αυτους ..
---------------------
Εγω εχω μοντερεισον. Καταλάβατε; Κατ αρχήν λοιπόν ενα σχολιο για να δημοσιευτει στο Μπλογκ μου πρεπει να το πειτρεψω .. Και μερικά(ειπα πια ) δεν τα επιτρεπω..
Καταλαβατε ;
Δεν σας εiχa -η εχω κομμενους ειδικά εσας .. Γιαυτο ειπα : Καντε ευνα Θετικο η αρνητικό σχολιο στο Μπλογκ μου - ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ και αυτες τις υβρεις - ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ..
--
εσεις ειπατε οτι πηρα πισω αναδρομικά την απαγορευση που Δηθεν ειχα βαλει Ειδικά για σας
-----------------------

κι εγω σας ειπα οτι ΟΧΙ δεν ειχα βαλει Ποτέ καμμια απαγορευση ειδικά για σας ..Και Δεν ξερω πως θα μπορουσα να βαλω σε Μπλογκ της Γκουγκλ ..Εσεις ξερετε; Πως μπορει καποιος να απαγορευσει ειδικά καποιους σε Μπλογκ της Γκουγκλ;
-----------
α ξερετε στειλτε το μου σε σχολιο και θα το δημοσιευσω ..
-

Νοσφεράτος είπε...

9- 2) Τι ξεστόμισες ρε κατακάθι της κοινωνίας; Ότι σου στείλαμε απειλητικά σχόλια; Βρε άνανδρε, βρε ξεφτίλα, μέχρι εκεί έφτασε η βρωμιά σου; Πού είναι αυτά τα απειλητικά σχόλια ρε; Γιατί δεν τα ποστάρεις; Πόσταρέ τα ρε ξεφτιλισμένε άντρα, αν έχεις αρχίδια κάτω απ’ τη φούστα σου, πόσταρέ τα!''


δεν ειπα οτι μου στειλατε ξεκαθαρα απιελητικά σχολια ειπα επι λεξει
---
τα θυμαμαι τα δυο εκενα σχολια ..

α)Το πρωτο μου ειχε ερθει - με ενα γλυκερο και συναμα απειλητικο υφος Μεσουσης τηςς Γνωστης Προβοκατσιας του καλλοκαιριου .. Περιπου με μαλωνε ..
--
β)- το δευτερο ηρθε ΠΡΙΝ προλαβω καν να δω το πρωτο .. Με Υφος εξοργιστικά απειλητικό με μαλωνε που δεν ειχα εγκρινει ακομα (ενω δεν ειχα ακομα δει .. το πρωτο )

Τωρα τι σημαινει απειλητικό Υφος ; Ε αυτο που χρησιμοποιετε Εδω και Τωρα ..
Φυσικά τα δυο εκεινα σχολια τα διεγραψα αυτομάτως ..ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΑΤΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑΠΡΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΩ ΚΑΘΕ .. μπας και μου την ζητησουν οι Λεφτηδες για αποδειξη οτι εχουν ...απειλητικο υφος ..
Ας κοιταχτουνε λίγο στον καθρεφτη και θα τους το αποδειξει

Νοσφεράτος είπε...

10..

''Και γιατί δεν μας κατάγγειλες ρε, παρά μάς …απάντησες κιόλας;! Πότε μας απάντησες ρε αρχιψεύταρε; Τα ’χει βάλει και το διαδίκτυο μαζί σου, είναι «εθνολαϊκιστικό» κι αυτό, και σου τρώει τα μέιλ και δεν φτάνουν σ’ εμάς; Σε ποιον τα πουλάς αυτά ρε; Νομίζεις ότι ‘χαμουτζήδες’ σημαίνει και ‘μαλάκες’; Και μάλιστα τόσο μαλάκες ώστε να πιστέψουν ότι απαντάς ως κύριος σε μέιλ που σε απειλούν, και μάλιστα σε «εξοργιστικό» βαθμό;

-------------------


απαντησα με Reply στο σχολιο που μου στειλατε..συνηθως συνοδευεται απο μεηλ ..Μπορει και α μη το πηρατε αλλά εγω τοστειλα ..Δεν φαταιω εγώ ..ουτε καταγγέλω τηνΓκουγκλ
- αλλά να ρωτηξω κατι Παιδες .. Τοσο ολυτιμο τοσο εξυπνο τοσο βαθυ θεωρήσατε εκεινο το σχόλιο που μου στειλατε και σκουζετε ετσι; .. Σιγά
Ξερετε ποσα σχόλια εχω στειλει εγώ και δεν δημοσιευτηκαν; Σιγά ρε παιδια ..Σιγά τις σοφιες που γραφατε ..

Νοσφεράτος είπε...

11-4) Τι είπες καραγκιοζάκο; Έκανες πλάκα; Και ποιος σου είπε ρε ξεφτίλα ότι τέτοιες «πλάκες» είναι ευπρόσδεκτες ή ανεκτές; Ποιος στο είπε ρε κουτοκουτέ, που νομίζεις ότι θα πείσεις έστω και έναν μ’ αυτές τις παπαριές; Τι πλάκα ρε χαμένε; Παρενόχληση έκανες συστηματική και καραμπινάτη! Ποιον πας να δουλέψεις ρε θλιβερό υποκείμενο;
-------------------------------
αυτο το ειπα για αυτο το σχολιο:

Νοσφεράτος είπε...
επιπλεον για να μπουρδουκλωθειτε ακομα περισσοτερο και για να μην εχετε το μονοπώλιο στο ....''χιουμορ''
και στους περιεργους μπουρδουκλεμέδες
σας λεγω με καθε δυνατη ειλικρινεια οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΣΦΕΡΑΤΟΣ
24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 10:31 Μ.Μ.''


και γιατι το ειπα ; Διτι εσεις το χρησιμοποιησατε ανασυροντας το μετα απο ενα χρόνο για να πεταξετε την Λασπη περι ..πλαστοπροσωπιας .. Και σας ειπα οτι οποιος που δεν ειναι εντελώς χαζός το διαβασει καταλαβαινει οτι σπαω πλακα ..

----
εσεις δεν σηκώνετε πλακες οπως λετε..αλλά κανετε πλακες ..Πως την ειδατε την δουλεια ρε Λεφτηδες; Μόνο εσεις να κανετε πλακες; Και τα δικά σας ειναι ..χιουμορ ενώ τα δικά μου ..παρενοχληση ;
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ ΛΕΩΩΩΩΩ

Νοσφεράτος είπε...

δεν συνεχιζω ..Βαρεθηκα
------------------------------
Μόνο αναλέω ..Δεν παρατηρειτε κι εσεις στους εαυτους σας μια ΠΑΡΑΔΟΞΗ αντιφαση;
ενω εγκαλειτε τους διαφορους που βριζουν και μαλιστα σβηνετε και ..υβριστικά σχόλια

ξεσπατε οι ιδιοι σε εναν απιστευτο ΟΧΕΤΟ υβρεων;

Ποιον λόγο εχετε να το κανετε αυτο;
Κανένα ρε παιδες.

Απλώς κατι δεν παει καλά ..

--------

Λοιπόν ακουστε ..Υπαρχουν δυο εννοιες παραπλησιες
Ο Οικτος και η Συμπονια

------------------
Την συμπονια την κραταμε για οσους ειναι ανθρωπινοι εχουν καλοσυνη και συναισθημα . Αν εχουν αναγκη αν χρειαζονται την βοηθεια μας νιωθουμε γι αυτους συμπόνια
------------------
για οσους ξεπεφτουν τοσο που να μην ειναι πιά ανθρωπινοι , που εχουν αδειασει απο καλοσυνη και συναισθημα και παρολα αυτά ειναι αξιοθρηνητοι δεν νιωθουμε συμπονια
αλλά ΟΙΚΤΟ
----------------
Μη με ρωτατε που σας κατατάσσω ... Απλώς σας λεω οτι βλεποντας αυτο το Πραγμα δεν νιωθω Ουτε το ενα ουτε το αλλο..
Καληνυχτα Παιδες ..

zalion είπε...

Λεω για δευτερη φορα να βγαλω το κρανος. Θα ζησω?
Δε μ'ενδιαφερει τι λεει ο Νοσφερατος ετσι κι αλλιως εχω σχηματισει γνωμη εδω και καιρο.
Αλλα εκεινο με τα γεννητικα οργανα και τη φουστα πολυ αριστερο ρε παιδια, μπραβο!

LeftG700 είπε...

Φίλε Χρήστο,


Παίρνουμε τον λόγο για ένα μόνο από αυτά που αναφέρεις, προς το παρόν, επειδή μας πάτησες λίγο τον κάλο! ;-)

Είναι μια έκφραση της καθομιλουμένης τρέχουσας γλώσσας χωρίς τίποτε παραπέρα. Θα μας πεις, η γλώσσα δεν είναι αθώα. Συμφωνούμε.

Γι’ αυτό ακριβώς σε ένα παλιότερο ποστ, μιλώντας για κάποιο παρόμοιο ζήτημα (ευθύτητας, γενναιότητας, κ.λπ., κ.λπ.) είχαμε χρησιμοποιήσει τη λέξη παλληκαριά, φροντίζοντας, με αριθμημένη σημείωση, να υπενθυμίσουμε σε φέμινες και μάτσο ότι η συγκεκριμένη λέξη περιλαμβάνει κ α ι τα δυο φύλα.

Επιπλέον, να δηλώσουμε υπευθύνως πως θεωρούμε ότι η Αρτεμισία, την οποία έχουμε μνημονεύσει πριν κάποιες βδομάδες σε μια συζήτηση, είχε περισσότερα και βαρύτερα αρχίδια από όλους τους πλοιάρχους του στόλου του Ξέρξη.

Τέλος, για να μη το αφήσουμε αυτό απ’ έξω: Εξ όσων ξέρουμε για τον Μάνο Χατζιδάκι κρίνουμε ότι είχε περισσότερα και βαρύτερα αρχίδια από δέκα Ψωμιάδηδες!

Είναι όλα αυτά λίγο περισσότερα αριστερά; ;-)


Τα λέμε


ΥΓ Αν θέλεις να απαντήσεις με σχόλιο, στείλε γράμμα και γραφή για να το ανεβάσουμε.

LeftG700 είπε...

Νοσφεράτε, τρίτος και τελευταίος γύρος εδώ. Ν’ αρχίσουμε με κάτι διαδικαστικό.

Καθίσαμε εμείς σα μαλάκες και συμμαζέψαμε όλα όσα έγραψες το τελευταίο διάστημα. Και τα βάλαμε σε μια σειρά. Και τα αριθμήσαμε. Και πιάνεις ρε απίθανε τύπε, κι αντί να ακολουθήσεις την αρίθμησή μας ώστε να μπορεί να βγει μια άκρη, πιάνεις και αλλάζεις την αρίθμηση και τη γυρίζεις μπρος πίσω;;; Ρε συ, εκτός από φανατικός αντιρατσιστής είσαι και τρελός και παλαβός για την αποδόμηση; Ή νομίζεις ότι η διαδικασία της αρίθμησης είναι κι αυτή φασιστική; Και τι είναι αυτό ρε Νοσφεράτο το βιολί, να μην περιμένεις να διαβάσεις όλο το σχόλιό μας, να βάλεις το μυαλουδάκι(;) σου να σκεφτεί, να απαντήσεις μια και καλή και ολοκληρωμένα, αντί να στέλνεις ένα σχόλιο κάθε τρία λεπτά; Τόσο μεγάλη αδυναμία συγκέντρωσης έχεις; Τόσο άγεσαι και φέρεσαι από την παρόρμηση του δευτερολέπτου; Και απορούσες μετά, γιατί σε είπαμε «τρελό φορτηγό» χωρίς φρένα και τιμόνι; Είναι κι αυτά τα παραπάνω μια απάντηση ρε όργιο!…

Να πάμε σε μια απορία. Μας είπες στα πρώτα σχόλια: «είναι συκοφαντία ότι έκανα πλαστοπροσωπία, φτιάξτε το». Το ξαναείδαμε και διορθώσαμε τις λεκτικές ανακρίβειες, γιατί θέλουμε να είμαστε σωστοί. Ρε, δε βρίσκεις ούτε μια κουβέντα να πεις; Όχι να μας πεις μπράβο, ούτε να μας χειροκροτήσεις. Έτσι ρε, μια κουβέντα που να μας αναγνωρίζει αυτό ακριβώς που κάναμε και τίποτε παραπάνω. Τόσο μικρόψυχος είσαι;

Στην αρίθμηση τώρα. Ακολουθούμε τη δική σου, την αναποδογυρισμένη. Να μη σου χαλάσουμε το χατίρι.

2) Αυτό λένε όλοι οι φθονεροί; «Τι να φθονήσουμε από σένα»; Και δεν μας λες, αυτό που κάναμε εμείς για σένα, να σκοτωθούμε για το δικαίωμά σου να μιλάς εδώ, το κάνουν κι αυτό όλοι οι φθονεροί; Ρε αχάριστο πλάσμα, Θεό δεν φοβάσαι;

3) Τι να πούμε τι…

4) (Για ό,τι εσύ αποκαλείς βρισιές). Αυτό θα το κρατήσουμε για επίλογο.

5) Ώστε έτσι, «το 60-70% των αναρτήσεών μας είναι για να αμαυρώσουμε μπλόγκερς και άλλα πρόσωπα». 60-70%; Στατιστικολόγος είσαι; Φαίνεται! Και δεν μας λες, εννοείς μπλόγκερς σαν την Αριστερή Στρουθοκάμηλο ας πούμε, την οποία την καταγγείλαμε γι’ αυτό α κ ρ ι β ώ ς που εσύ καταγγέλλεις τον Πάνο της «Καλύβας», εδώ και δυο χρόνια, ότι έκανε εις βάρος σου; Και πρόσωπα σαν τον Β.Δ.Καργούδη ας πούμε ο οποίος ήρθε εδώ μετά το «γιαούρτωμα» που του κάναμε για να μας γράψει επί λέξει «ανταποδίδω το θαυμασμό μου»; Αυτούς εννοείς; Ρε ανόητο πλάσμα, καλά Θεό δεν φοβάσαι! Ούτε τον διάβολο φοβάσαι; Ούτε αυτός ρε δεν θα διαστρέβλωνε έτσι την πραγματικότητα!

6) (Δεν υπάρχει, το βάζουμε εμείς). Ώστε αντί να γράψουμε «βρε ντροπή της γενιάς σου και της ράτσας σου», έπρεπε να γράψουμε «βρε ντροπή της γενιάς σου και της ιδιαίτερης εθνοτικής και πολιτισμικής ομάδας από την οποία κατάγεσαι»; Κι αν είχαμε γράψει το πρώτο θα ήμασταν αντιρατσιστές, ενώ τώρα ρατσιστές; Μπράβο ρε ξεφτέρι! Τώρα το καταλάβαμε το έγκλημά μας! Και συνειδητοποιήσαμε ότι όλα αυτά τα καθάρματα, οι αγγλοσάξονες ντε, είναι όλοι, από τα μωρά παιδιά μέχρι τους παππούδες, racist, αφού όλοι χρησιμοποιούν τη λέξη race! Τέτοια μυαλά κουβαλάτε όλοι εσείς οι «αντιεθνικιστές» και «αντιρατσιστές» εκεί πάνω; Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί σας έχει πάρει τα σώβρακα ο Ψωμιάδης και κάνει πάρτι κάθε τετραετία!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LeftG700 είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ



7) Σε ελέγχουμε επειδή σου λέμε τι δουλειά έχεις να τρέχεις στα ίντερνετ καφέ; Ρε τι διαστρεβλωτής είσαι εσύ! Ποιος σε ελέγχει ρε; Κάνε ό,τι γουστάρεις! Αλλά δεν καταλαβαίνεις ότι το χόμπι σου (εννοούμε τη συλλεκτική σου μανία με τα 45 μέιλ) σε συνδυασμό με τα ίντερνετ καφέ αποκτά μια κάποια «ιδιαιτερότητα»;

Και γιατί να μας σοκάρει που πηγαίνεις σε καφέ με Πακιστανούς και Αφρικανούς; Έχουμε δώσει δικαίωμα να λες αυτή την παπαριά ρε αισχρέ λασπολόγε; Πότε και πού βρε ξεφτίλα; Γιατί δεν το αναδημοσιεύεις στο μπλογκ σου ρε, να μας κάνεις ρόμπα σε όλο το διαδίκτυο, να έρχονται εδώ να μας φτύνουν; Κάντο ρε σκουπίδι και απόβλητο, γιατί δεν το κάνεις;

Άκου τιποτένιε: Δεν μας σοκάρει καθόλου που πηγαίνεις στα καφέ όπου συχνάζουν Πακιστανοί κι Αφρικανοί. Κα-θό-λου! Περιμέναμε εσένα ρε πανηλίθιε να μας πληροφορήσεις ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα ερπετά, πριν φύγουν καν από τις πατρίδες τους;

8) (Το δικό μας 1) Καλά, άστο!...

9-2) Και πώς ρε ξεφτέρι το «εξοργιστικά απειλητικό ύφος» των σχολίων που σου είχαμε στείλει δεν είχε ούτε μια(1) κάπως πιο ξεκάθαρη απειλή; Αφού είχε «εξοργιστικά απειλητικό» ύφος; Πώς και δεν μας ξέφυγε κάποια κεκαλυμμένη απειλή; Και ποια είναι η απειλή που υποκρύπτει το ύφος των εδώ σχολίων μας; Το να …μιλήσεις (μίλα ρε); Το να απαντήσεις (απάντα ρε); Με τι σε απειλούμε ρε πανηλίθιε και θρασύτατε διαστρεβλωτή; Ποιον θα πείσεις ότι το εξοργισμένο ύφος μας, θρεμμένο από συσσωρευμένη οργή ενός χρόνου για τις απαράδεκτα αισχρές και απίστευτα άθλιες συμπεριφορές σου, είναι κεκαλυμμένες απειλές; Δεν ντρέπεσαι ρε; Ου να χαθείς να χάνεσαι! (Μήπως είναι κι αυτό κεκαλυμμένη απειλή ρε κατακάθι;).

10) Καλά, άστο!...

11-4) Εδώ αντιγράφουμε:

«εσεις δεν σηκώνετε πλακες οπως λετε..αλλά κανετε πλακες ..Πως την ειδατε την δουλεια ρε Λεφτηδες; Μόνο εσεις να κανετε πλακες; Και τα δικά σας ειναι ..χιουμορ ενώ τα δικά μου ..παρενοχληση ;
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΆ ΛΕΩΩΩΩΩ»

Τι λέει πάλι ρε το στόμα σου; Τι πλάκες κάνουμε εμείς; Τ έ τ ο ι ε ς, ρε χαμένε; Πήγαμε εμείς σε κανένα μπλογκ να το κάνουμε άνω-κάτω με πολλαπλά nicknames; Πήγαμε εμείς πουθενά, κι αντί LG700, να υπογράφουμε «τσουνάμι του Βοσπόρου» και «πωλείται GR» και άλλα τέτοια ορέα; Και να μας παρακαλάνε, και μάλιστα θερμά (όπως παρακαλάγαμε εμείς εσένα) να πούμε ποιοι είμαστε κι εμείς να τους γράφαμε στ’ αρχίδια μας; Τα κάναμε αυτά εμείς ρε ξεφτίλα; Μίλα ρε ντροπή της κοινωνίας! Αυτά κάναμε; Ως πού θα φτάσεις ρε σίχαμα;

Κι αυτά ήθελες να υπονοήσεις για μας, τις δικές σου υπόγειες και μέσα από υπονόμους διαδρομές ήθελες να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν ότι ακολουθούμε κι εμείς, όταν έλεγες για το σχόλιο του Νίκου Άλφα, που έκλεινε με την ίδια φράση με την οποία κλείνουμε κι εμείς τα δικά μας (για να ξεκινήσει τα γαϊτανάκι που ξεκίνησε):

«Νοσφερατος says:
12/03/2010 στις 4:17 μμ
τα λεμε ..ειπε
τυχαιο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ».

(Και μετά παλιοσίχαμα, όταν σφίξανε οι κώλοι, το ’ριξες δήθεν στην πλάκα, την ίδια «πλάκα» που έκανες όταν έλεγες «δεν είμαι ο Νοσφεράτος» υπογράφοντας ως Νοσφεράτος!)

Αυτό δεν ήθελες να «περάσεις» ρε ξεφτίλα υπογείως, μέσα δηλαδή από τους υπονόμους που ζεις; Ότι έχουμε κι εμείς γλοιώδη ουρά όπως εσύ;


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LeftG700 είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Εδώ τελειώνουν οι «απαντήσεις» σου. Πάνω στο καλύτερο! Πάνω δηλαδή που περιμέναμε πώς και πώς να μας απαντήσεις στην υπ’ αρ. 3 ερώτηση:

«3) Ώστε δεν είναι ανήθικο να μπαίνεις με δυο και τρία και τέσσερα και πέντε ψευδώνυμα εναλλάξ, ούτε αντιδεοντολογικό; Και τότε ρε ξεφτιλισμένε, γιατί τσίνισες σαν το μουλάρι, όταν σε κάποιο άλλο μπλογκ παρερμήνευσες ένα σχόλιο του διαχειριστή που έλεγε ‘‘παιδιά, ένα ψευδώνυμο για τον καθένα’’ και νόμιζες ότι πήγαινε για σένα, γιατί ρε ρόμπα ξεκούμπωτη τότε είπες ότι ‘‘σε προσβάλλει’’; Αφού ‘‘δεν είναι ανήθικο ούτε αντιδεοντολογικό ούτε παράνομο»! Μίλα ρε καραγκιοζάκο!’’.

Τι έγινε αυτή η ερώτηση ρε καραγκιοζάκο; Την «ξέχασες»; Μούγκα στη στρούγκα ρε ξεφτιλισμένη κότα, ε;

Πάμε τώρα και στον επίλογο:

Βρε πανηλίθιο πλάσμα τι λες και ξαναλές να σου στείλουμε «σχόλια σωστά και θα τα περάσεις»; Βρε βαρεμένε δεν έχεις πάρει είδηση ότι δεν θέλουμε ούτε να σε βλέπουμε; Ή πας να μας το παίξεις «καλός»; Όπως όταν μας έστελνες χαιρετίσματα σε άλλα μπλογκς για να σου στείλουμε σχόλιο και να ηδονιστείς κόβοντάς το; Ε, διεστραμμένε; Τέτοιος «καλός»;

Ρε ξεφτίλα, από τότε που μας έκοψες τα δυο μοναδικά σχόλια που σού στείλαμε αφ’ ότου έφυγες από εδώ (έφυγες ως Νοσφεράτος για να γυρίσεις με μια ντουζίνα ονόματα), από τότε ρε είχες τελειώσει οριστικά για μας. Ούτε και στο μπλογκ που συναντιόμαστε τους τελευταίους μήνες θέλαμε αρχικά να σου απαντήσουμε. Ξέρεις ρε σίχαμα πώς έγινε το πράγμα και σου απαντήσαμε τελικά; Διάβασε ρε αναίσχυντε και κάνε τις συγκρίσεις με την ελεεινή ύπαρξή σου:


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LeftG700 είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Αρχικά είπαμε να σου στείλουμε ένα σχόλιο περίπου σαν αυτό: «Ρε Νοσφεράτε, αποφάσισε τελικά τι θα κάνεις μ’ εμάς. Μας μιλάς ή όχι; Γιατί από τη μια μας στέλνεις χαιρετίσματα κι απ’ την άλλη όταν σου στέλνουμε σχόλια τα κόβεις! Αποφάσισε τι θα κάνεις με την πάρτη μας και μετά τα λέμε».

Μετά είπαμε, θα βρει αφορμή να στήσει καβγά και θα στενοχωρήσουμε τον διαχειριστή. Άσε, δεν απαντάμε.

Και μετά είπαμε «ναι, αλλά οι άλλοι που δεν ξέρουν την προϊστορία θα νομίζουν ότι περιφρονούμε ανθρώπους, άσε που και πάλι θα στενοχωρήσουμε τον διαχειριστή».

Έτσι σκεφτήκαμε ρε σίχαμα εμείς και σου απαντήσαμε! Κάνε τη σύγκριση με τις δικές σου συμπεριφορές!

Πόσες φορές ρε χαμένε δεν υποσχέθηκες στον διαχειριστή ότι θα μας αφήσεις ήσυχους; Πόσες; Να σου πούμε εμείς; Ακριβώς όσες τον έγραφες στ’ αρχίδια σου τελικά, και ξανάρχιζες τα ίδια!

Ποιες βρισιές ρε χαμένε; Ποιος σου είπε ότι σε βρίζουμε; Όσα επίθετα σου είπαμε αντιστοιχούν ακριβώς σε συγκεκριμένες αισχρές πράξεις και συμπεριφορές! Ακριβώς! Ούτε ένα(!) επίθετο δεν είναι «στον αέρα»! Ούτε ένα(1) δεν είναι συκοφαντικό!

Έχεις κάνει κι άλλα πράγματα στη ζωή σου που δεν είναι σιχαμένα και αισχρά και βρώμικα και ύπουλα; Μπράβο σου! Εμείς όμως δεν μιλάμε γι’ αυτά! Εμείς μιλάμε για όσα έχεις κάνει σ’ εμάς. Και γι’ αυτά τα συγκεκριμένα σού είπαμε ό,τι σου είπαμε! Γκέγκε πανύβλακα;

Τα σχόλια που ζητάμε να σβήνονται (και δεν κάναμε εξαίρεση ούτε για σένα, αν και θα σου άξιζε) τα θεωρούμε υβριστικά γιατί το ‘μαλάκα’ και το ‘άντε γαμήσου’ κι όλα αυτά τα ορέα που γράφει η τσαούσα π.χ. δεν πατάνε πουθενά, είναι απλώς χυδαία. Κι εμείς, όπως σου είπαμε, μπορούμε να γίνουμε διάβολοι άμα θέλουμε, όχι χυδαίοι. Κατάλαβες καθυστερημένε;

Πρόχειρα και στα γρήγορα:

Να σου πούμε πού πατάει το ‘σίχαμα’; Στη σιχαμένη πράξη της συκοφαντίας ότι τάχα μου ε μ ε ί ς είμαστε οι συκοφάντες που λέμε ότι μας είχες κομμένους. Στη σιχαμένη πράξη της συκοφαντίας ότι σε απειλήσαμε. Στη σιχαμένη πράξη να προσκαλείς ανθρώπους στο μπλογκ σου για να ηδονιστείς κόβοντας τα σχόλιά τους. Στη σιχαμένη επιθυμία να υπονομεύεις τις σχέσεις αυτών που εχθρεύεσαι με τρίτους. Θες κι άλλα, σίχαμα;

Να σου πούμε πού πατάει το ‘ξεφτίλα’; Στην εξευτελιστική πρακτική να σε διώχνουν από ένα μπλογκ κι εσύ να μη φεύγεις. Σου φτάνει αυτό, ξεφτίλα;

Να σου πούμε που πατάει το ‘ποντικός των υπονόμων’; Στη συστηματική τακτική να προσπαθείς να λαθρεπιβιβαστείς σε μπλογκς για να τα υπονομεύσεις και να τα φθείρεις. Σε αδικεί, πόντικα;

Νοσφεράτε από εδώ έχεις τελειώσει. Αν τριγυρνάς ακόμα εδώ κοντά, κάντην γρήγορα.

Έχουμε φωνάξει την εταιρία απολυμάνσεων!

LeftG700 είπε...

ΥΓ: Α, ξεχάσαμε. Αλλά είναι από τα βασικά!

Θέλεις να μάθεις πού πατάει το ‘πανύβλακας’; Στην προσδοκία που έχεις ότι θα πείσεις για τις παπαριές σου, όταν η αλήθεια βοά. Και στο ότι ακόμα δ ε ν έχεις καταλάβει αν είμαστε υπέρ ή κατά του …φράχτη! Σου φτάνουν αυτά, στόκε; Και να μη σου φτάνουν, δεν έχει άλλα. Δεν σηκώνει άλλες πληροφορίες το ακατοίκητό σου…