Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανικές εκλογές: Τα πράγματα θα επιδεινωθούν πριν αρχίσουν να βελτιώνονται...




Διακόπτουμε το συνηθισμένο μας πρόγραμμα και παραβιάζουμε την υπόσχεση για τη θεματολογία τού επόμενου post για να ...καγχάσουμε! Να καγχάσουμε την ‘‘αλλαγή’’ κλίματος στην Ευρώπη που ένιοι αριστεροί προαναγγέλλουν εδώ και κάτι μήνες —από τις εκλογές τού περσινού Ιουνίου και μετά, αν δεν κάνουμε λάθος...—, με την ελπίδα οι ισχυρισμοί τους να λειτουργήσουν επιτελεστικά (εν είδει αυτοεκπληρούμενης προφητείας). Όντως, ‘‘αλλάζει’’ το κλίμα στην Ευρώπη. Με την Άνγκελα να σαρώνει και την Αριστερά (Die Linke) να υποχωρεί από το παρα τρίχα 12% των προηγούμενων εκλογών στο οκτώ και κάτι ‘‘ψιλά’’...

‘‘Αλλάζει’’ το κλίμα, παίδες.

Πάρτε μαζί σας πολύ νερό...



4 σχόλια:

Khlysty είπε...

Λέω και γράφω τα ίδια, απλώς θεωρώ ότι ελάχιστοι "αριστεροί" υποστήριξαν τη γελοιότητα του "αλλάζει το κλίμα". 'Ντάξ', δέξου ότι παντού υπάρχουν και τζουτζέδες (αλλού πολλοί, αλλού λιγότεροι...) και πάμε παρακάτω, δηλαδή, στο τι διάλο κάνουμε από δω και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Να υπενθυμίσω επίσης τις ανεκδιήγητες αναλύσεις της Αυγής περί "νέου ανέμου που φυσά στην Ευρώπη μετά την εκλογή Ολάντ".

ΑΕΚτζής

Ανώνυμος είπε...

E οχι και παντου...Ολα ισωμα οταν μας συμφερει;Ειναι συγκεκριμενοι αυτοι και οι εκτιμησεις τους για ''αλλο αερα'' και ''κλιματικες αλλαγες'' στας Ευρωπας απορρεουν απο τη γενικοτερη πολιτικη τους κατευθυνση.
Τωρα παμε παρακατω...

Гриша

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς πως το SPD δικαιολογεί την άρνηση του να συνεργαστεί με την Αριστερά;

dimitris t