Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

To Whom It May Concern: My dear professor, why don’t you just shut the fuck up?




Το λέει η κυρία με το δολοφονικά αγγελικό υπομειδίαμα (όπως τη φωτογράφησε η Andy Prokh, καθώς είδαμε στο photodom.com.). Δεν ξέρουμε για ποιον το λέει, αλλά, επειδή μας αρέσουν οι γυναίκες που ξηγιούνται στα ίσια, προσυπογράφουμε τα λόγια της και της παραχωρούμε την πρώτη σελίδα.



19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πω ότι κατάλαβα; Ψέμματα θα πω...

ΑΕΚτζής

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Για να δούμε... Θα σε βοηθήσει κανένας άλλος σχολιαστής; ;-)


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Χριστοπουλος;;;

Νταξ, δε πεσαμε απ τα συννεφα...

Гриша

Khlysty είπε...

Ωρέ, ο Χριστόπουλος σας έφταιξε ή η μαλακία των κεφαλών της Κουμουνδούρου;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο:

http://902.gr/eidisi/ekloges-mais-2014/42123/dilosi-toy-n-sofianoy-ypopsifioy-dimarhoy-athinas-kai-meloys-toy-pg

Εγω στα χα πει λεφτ.Στη πραξη θελω να τον δω τον αντιφασισμο και οχι στα προσχηματικα περι β γυρου.Και τον βλεπω...Μια απ τα ιδια και στο δημ συμβουλιο στο Περαμα...

Гриша

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Θέλω να πιστεύω, πιστεύω, ότι η παραπομπή σου στη δήλωση του Σοφιανού δεν οφείλεται σε πρόθεσή σου να εκτρέψεις την κουβέντα πάνω σε ένα θέμα με μεγάααλη ουρά. Ωστόσο, εκεί οδηγεί. Δεν είμαι "μανιακός" τής ημερήσιας διάταξης, αλλά υπάρχουν και περιστάσεις που η παραβίασή της κάνει ζημιά. Σε παρακαλώ, και σε παρακαλώ θερμά, να εξετάζεις λίγο πιο προσεκτικά αν το εκάστοτε συζητούμενο θέμα σηκώνει "εκτροπή" ή όχι.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ειχα προθεση να εκτρεψω τη συζητηση.Με τη σειρα μου θελω να πιστευω οτι στο τελευταιο σου σχολιο-παραγραφο δεν εγραψες και μια κουβεντα παραπανω για το περιστατικο, ακριβως για να μην εκτραπει η συζητηση και οχι για να το αποφυγεις.
Επι της διαδικασιας λοιπον.Συνεχιστε με το κο καθηγητη.

Гриша

LeftG700 είπε...

Ναι, φίλε Гриша. Σωστή η εκτίμησή σου. Δεν σχολίασα τη δήλωση Σοφιανού για να μην ανοιχτεί άλλη παράγραφος. Μόνο γι' αυτό.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι "Χριστόπουλος" η απάντηση όπως λέει ο Γκρίσα, πάρτε λινκ από το Ριζοσπάστη με πλήρες ρεπορτάζ:
http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=7919764

Σιχάματα! Αυτή είναι η λέξη που ταιριάζει στους κυρίους/ες του ΣΥΡΙΖΑ (ανεξαρτήτως τάσης).

ΑΕΚτζής

LeftG700 είπε...

Φίλε Khlysty,


Ήτανε στραβό το κλήμα, το ’φαγε κι ο κύριος καθηγητής και του γαμήσαμε τη μάνα!


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Από το κείμενο του Ρίζου που λίνκαρες δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η φράση «Η απόσυρση της υποψηφιότητας της Σ. Σουλεϊμάν συνδέθηκε ευθέως με πιέσεις του τουρκικού προξενείου». Ο ενδοαριστερός εμφύλιος είναι θλιβερός έτσι κι αλλιώς. Όταν όμως κάποια πλευρά χρησιμοποιεί όπλα τού ταξικού αντίπαλου, δεν μιλάμε για θλίψη. Μιλάμε για αισχρότητα. Το κάνουν οι Συριζαίοι, το κάνετε κι εσείς. Συνεχίστε αφού τη βρίσκετε.

«Σιχάματα»;;; Δεν με έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά...


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

[...]Θυμίζουμε επίσης ότι ο Γ. Παπανδρέου ήταν ο πρώτος διδάξας στην προβολή της λογικής του λεγόμενου «συλλογικού αυτοπροσδιορισμού», λογική που διευκολύνει τα διάφορα ιμπεριαλιστικά κέντρα να εγείρουν «μειονοτικά», «εθνικά», «θρησκευτικά» ζητήματα, όπου αυτό τους είναι χρήσιμο, με ΗΠΑ και ΕΕ να πρωτοστατούν σε αυτήν τη λογική. Αυτήν την κοσμοπολίτικη επιχειρηματολογία επανέφερε ουσιαστικά ο άλλος υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Χριστόπουλος.[...]

*(http://902.gr/eidisi/apopseis-sholia/42175/syriza-ethnikismos-kosmopolitismos-simeiosate-h)

Гриша

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Όπως έχω γράψει πολλές φορές, όποιος κατουράει στη θάλασσα το βρίσκει στ' αλάτι! Προσαρμοσμένο στην περίπτωσή μας:

Όποιος κωλοτρίβεται με τον φιλελευθερισμό χωρίς να φυλάει τον κώλο του (χωρίς να παίρνει τις αποστάσεις του, άσχετα αν σε επί μέρους αιτήματα συμπίπτει με αυτόν), κάποια στιγμή την τρώει στον κώλο!


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

14

Khlysty είπε...

Πάντως, αν υπάρχει ένα επιμύθιο από αυτή την ιστορία, αυτό νομίζω ότι είναι ότι η αριστερά δεν διαθέτει επαρκή αριθμό στελεχών που να μπορούν να παίξουν μπάλα επιπέδου τσάμπιονς λίγκ -και δεν εννοώ μόνο τους υποψηφίους, αλλά γενικότερα.

Για να τελειώνω γρήγορα με το ΚΚΕ, θα αρκεστώ να πω ότι τα τελευταία χρόνια ανακυκλώνει τους ίδιους ανθρώπους σε διάφορες θέσεις/υποψηφιότητες, χωρίς να έχει κατορθώσει να αναδείξει νέα στελέχη με δυναμική παρουσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑς -που αποτελεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς αυτός είναι που διεκδικεί την εξουσία- έχει επιχειρήσει κάποια ανοίγματα, αλλά έχει φάει αρκετές, ούτως ειπείν, φλόμπες: ο Βουδούρης στην Πελοπόννησο ζορίζεται, ο Τατσόπουλος έγινε σχετικά σύντομα ξένο σώμα, ο Τσουκαλάς εξέθεσε το κόμμα, ο Λαπαβίτσας μπήκε και βγήκε στο ευρωψηφοδέλτιο, ο Λαζόπουλος είπε "όχι" και πάει λέγοντας και κλαίγοντας.

Θα επαναλάβω εδώ -για να τονίσω την ανεπάρκεια- ότι η υπόθεση Σαμπιχά υπερτονίζει ακριβώς αυτό το πρόβλημα: εννοώ ότι θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η όλη βαβούρα αν υπήρχε μια σοβαρή ομάδα η οποία θα (είχε την εμπειρία και θα) έκανε το απαραίτητο και εξονυχιστικό vetting των υποψηφίων.

Προσωπικά δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει δίκιο η Σαμπιχά ή ο Χριστόπουλος (αν και τα credits του τελευταίου δεν είναι αμελητέα). Ωστόσο, θεωρώ ότι η όλη φάση δείχνει αδυναμία κατανόησης των προϋποθέσεων για παιχνίδι με τους μεγάλους. Κι αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό.

LeftG700 είπε...

Φίλε Khlysty,


Μα ναι, το πολιτικό προσωπικό τής πολιτικής Αριστεράς είναι πολύ λίγο για την κρισιμότητα της περιόδου, δεν το συζητάω. Όμως, το ΚΚΕ, άσχετα αν το πετυχαίνει με λάθος τρόπο τη βγάζει σχετικά πιο καθαρή. Διότι ακουμπάνε στους κλασικούς, κι έτσι αποφεύγουν τις χοντρές πατάτες. Ενώ οι Συριζαίοι, που πολλοί από δαύτους κολυμπάνε στη σύγχυση γιατί έχουν κόψει τις άγκυρες με τα θεμελιώδη της αριστερής κοσμοθεωρίας και τα έχουν όλα ένα κουβάρι στο μυαλό τους, συχνά είναι για να τους κλαίς.

Περί Χριστόπουλου: Χωρίς να μπω στην ουσία τού θέματος (μειονοτικό ζήτημα, δηλαδή το εθνικό ζήτημα με άλλη μορφή), για το οποίο μπορούμε να συζητάμε μέχρι την Ανάληψη, ένα θα πω:

Θες, ρε άνθρωπε, να πεις το ποίημά σου (ανθρώπινα δικαιώματα, δικαίωμα εθνικού αυτοπροσδιορισμού, κ.λπ.); Να το πεις. Αλλά, γιατί πρέπει να το πεις στην τούρλα τού Σαββάτου, όταν είμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές κι όταν ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα ζητήματα ‘‘καίνε’’;;; Διαλέξεις; Να δώσει όσες θέλει ο κύριος καθηγητής. Από πολιτική; Μέχρι να κολλάει αφίσες και να πουλάει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης!


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε μου δεν ειναι αυτο το επιμυθιο.Το επιμυθιο οσο κι αν δε σου αρεσει και οσο κι αν σε βολευει να ξεφορτωθεις τη "καυτη πατατα"ειναι αλλο. Ειναι οτι ο συριζα πιανεται κατ εξακολουθηση να διολισθαινει σε ψηφοθηρικες λογικες και αρκουμενος σε αυτες εχει ισοπεδωσει καθε ψηγμα προοδευτικοτητας και ριζοσπαστισμου που ειχε απομεινει σε ενα αριστερο αυτοπροσδιοριζομενο σχημα εως τωρα εστω και παραδοσιακα .Αυτα ολα φυσικα δεν ειναι καθολου τυχαια.Δε συνιστουν παρεκκλισσεις λαθη ή... αυτογκολ (οπως ακουσα οτι ειπε ο Παπαδημουλης).Ειναι συστατικα στοιχεια της νεοαριστερας που εχει εγκαταλειψει τα βασικα...τα θεμελιωδη...
Μετα, τι παει να πει "επιπεδου champions league" και τι παει να πει "δυναμικη παρουσια";
Επιπεδου Ch.L. ειναι ο λαζοπουλος;Aπο που κι ως που;Mε τι κριτηριο;Και σιγα μην απαντουσε θετικα σου λεω εγω.Ο λαζοπουλος και καθε λαζοπουλος τη δουλεια του κοιταει .Φτιαγμενα τα χει ολα.Απο τετοιους περιμενεις;
Στα ψηφοδελτια του ΚΚΕ που εχουν ανανεωθει-και ηλικιακα εκτος των αλλων-υπαρχουν αγωνιστες,υπαρχουν ανθρωποι που πρωτοστατησαν σε αγωνες το προηγουμενο διαστημα.Εκει ειναι που παιζεται η μπαλα και εκει υπαρχει αν θες και η "λαμψη"της προσωπικοτητας που μπορει να εμπνευσει και οχι στους καθε λογης λαζοπουλους .Εκτος αν εννουμε τη λαμψη στο ματι απ τη κοκα. Καλα ειναι τα προσωπα ,θεμιτο ειναι να κανουν και καποιο "γκελ"στο κοσμο αλλα ανεξαρτητα προσωπικων ικανοτητων και αναγνωρισιμοτητας, το κυριο ειναι τι πολιτικη υπηρετεις. Θα μου πεις μετα,μα ο πολυς ο κοσμος δεν ενδιαφερεται γι αυτα κτλ κτλ. Μα ακριβως οταν γινεστε κι εσεις φορεις τετοιων τακτικισμων,οταν καλλιεργειτε κι εσεις παρομοιες λογικες τυπου ζαγορακη στο ψηφοδελτιο της ΝΔ,βαζεχα σ αυτο του σπηλιωροπουλου,του ποταμισιου γιατρου της σπιναλογκας που δε θυμαμαι το ονομα του Μπεζου στην δημαρ,του γενικως "νεου και αυθαρτου" ,"ανεξαρτητου και ακοματιστου", ε τοτε με συγχωρεις αλλα πως περιμενετε να εχει κι λαος ενα σοβαρο κριτηριο οχι μονο για την καλπη,για ολα.Αυτα μας πανε ετη φωτος πισω,ζημιωνουν και δυσφημουν ανεπανορθωτα την αριστερα.Δεν το καταλαβαινετε;

Гриша

ΥΓ.
Είμαι υπέροχος και ταπεινός
Ο ήρωας ολονών ο αγαπημένος
Είμαι ευαίσθητος και τρυφερός
Όποιο σκουλήκι μ’ ενοχλεί στο διάολο το στέλνω
Είμαι ένας άξεστος, είμαι ένας θρίαμβος
Είμαι ένας θρίαμβος χρυσός και πλατινένιος
Όσοι κι αν είστε σας περιμένω
Για την πατρίδα και την τέχνη είμ’ απ’ τη κούνια μου φτιαγμένος
Κύριε ευλόγησε τις ζόρικες καριέρες μας
και τ’ ακριβά πολυτελή μας καταφύγια
Με δόξα στόλιζε τις νύχτες και τις μέρες μας
να ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήρια

Κύριε σήκωνε ψηλότερα τις μύτες μας
Κάνε τα μούτρα μας ν’ αστράφτουνε μυστήρια
Με χρήμα γέμιζε τις μέρες και τις νύχτες μας
να ξελογιάζουμε νεκρά ακροατήρια
(Τρυπες)

Khlysty είπε...

@Γκρίσα: ε;

Ανώνυμος είπε...

Kοιτα να δεις κατι πραματα...
Ευθυγραμιση με τις αστικες φυλλαδες...;;;
Παπαδημούλης: Αν αποφεύγαμε και τα αυτογκόλ...
[...]"αν δεν υπήρχαν τέτοια “αυτογκόλ”, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συγκέντρωνε περισσότερες ψήφους από αναποφάσιστους."[...]
http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article-wide/143521/papadhmoylhs-an-apofevgame-kai-ta-aftogkol.html
Εφ. Καθημερινη,Aγγελος Σταγκος,στηλη "καθημερινα":
"Tα αυτογκολ"
..."Το τεταρτο και τελευταιο προς το παρον αυτογκολ οι παικτες του συριζα το εβαλαν με την υποθεση της σαμπιχα σουλειμαν.Δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι η συγκεκριμενη κυρια αποπεμφθηκε απο το ευρωψηφοδελτιο του συριζα γιατι διαπιστωθηκε με καθυστερηση οτι δε θα ειναι κραχτης ψηφων απο την τουρκογενη μουσουλμανικη μειονοτητα...
http://www.kathimerini.gr/763918/opinion/epikairothta/politikh/ta-aytogkol
....αλλα μηπως κι η βαση τα παει καλυτερα;
"Πάντως, αν υπάρχει ένα επιμύθιο από αυτή την ιστορία, αυτό νομίζω ότι είναι ότι η αριστερά δεν διαθέτει επαρκή αριθμό στελεχών που να μπορούν να παίξουν μπάλα επιπέδου τσάμπιονς λίγκ"
Khlysty Πέμπτη, Απριλίου 24, 2014 5:40:00 μ.μ.
....μα τι θελει να πει ο ποιητης...ερασιτεχναι που δε κανουν για τσου λου;
Εφ. Καθημερινη,Κωστας Ιορδανιδης,σχολιο:
"Παιγνια εν ου παικτοις"
..."Η υποθεση της κυριας Σαμπιχα Σουλειμαν-η υποψηφιοτητα της οποιας στις ευρωεκλογες ανακοινωθηκε αρχικως απο το συριζα για να αποσυρθει στη συνεχεια-αναδεικνυει την απειρια και ανωριμοτητα αυτου του πολιτικου σχηματισμου που διεκδικει την εξουσια"...

Гриша