Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Εleftερία ή Θάνατος!




ЖOЖOЖOЖOЖ





4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είδα παραδίπλα για την "αποκατάσταση" της νέας σποράς.είχα μείνει στο ότι έρχεται κατέυθείαν από τη ΓΑΔΑ, πράγμα τουλάχιστον γελοίο για όποιον είχε την υπομονή να παρακολουθεί τις αναρτήσεις τους.Μετα΄από αυτό, αφ' ενός χέσ...καν οι σύντροφοι αν τους αποκατέστησε ή όχι ο όποιος Αντώνης, αφ'ετέρου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σε ενδιαφέρει η δική σου"αποκατάσταση" από τον εν λόγω.

LeftG700 είπε...

Φίλε/φίλη (πάρε, σε παρακαλώ, ένα ψευδώνυμο),


Με το χέρι στην καρδιά, δεν έχω κάποια αγωνία και άγχος για την ‘‘αποκατάστασή’’ μου. Είναι τόσο ανυπόστατη η κατηγορία, είναι τόσο διαψευσμένη από εκατοντάδες χιλιάδες λέξεων που έχουν γραφτεί εδώ επί τέσσερα παρά κάτι ψιλά χρόνια, είναι τόσο γενική (κάθε ανώνυμος/ψευδώνυμος μπλόγκερ δυνητικά είναι πράκτορας), που μόνο ένα πιτσιρίκι θα ‘‘τσίμπαγε’’.

Τι συμβαίνει τότε, και προς τι η πλαϊνή σημείωση;

Δεν είναι παρά μια προσπάθεια να καταλάβει ο Αντώνης, και ο κάθε Αντώνης, πόσο ανόητη, ατελέσφορη και, σε τελική ανάλυση βλαπτική για όποιον (αλλά και το χώρο εξ ονόματος του οποίου μιλάει) καταφεύγει σε τέτοια μέσα ιδεολογικοπολιτικής αντιπαράθεσης.

Θα μου πεις: και τι σε κόφτει; Εδώ πάλι η απάντησή μου είναι η εξής:

Τέτοιες πρακτικές, όπως έγραψα και παραπάνω, εκθέτουν βέβαια κατ’ αρχήν αυτόν που τις χρησιμοποιεί και τον κομματικό χώρο στον οποίο είναι προσανατολισμένος. Κατ’ αρχήν, αλλά όχι και αποκλειστικά. Εκθέτουν και την Αριστερά στο σύνολό της. Να γιατί με κόφτει.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

ο κομματικός χώρος είναι βαθιά εκτεθειμένος ήδη. θα διάβασες πιστεύω την ομιλία της Παπαρήγα στη συνδιάσκεψη της Θεσσαλίας περί αγραμμάτων, συμμαχιών αλλά όχι με κόμματα, κίνημα αλλά δικό μας, κλπ κλπ. κάπου αλλού είδα ότι αυτή η ομιλία είναι η πιο εμπεριστατωμένη που έχει γίνει ποτέ (!).
ο κάθε Αντώνης, πήρε τη γραμμή περί ΓΑΔΑ έτοιμη και την μετέφερε απλά λίγο βελτιωμένη και επηυξημένη. Άλλωστε αυτό έρχεται από πολύ μακριά, δεν είναι κάτι καινούριο, μόνο που σε άλλες εποχές είχαμε τον Πλουμπίδη, τώρα γελάει και το παρδαλο κατσίκι και έφτασε το ΚΚΕ εκεί που έφτασε.
'Αρα: σωστά σε κόφτει, όπως και όλους όσοι ασχολούνται κάπως με αυτά που συμβαίνουν, αλλά το ζήτημα είναι συνολικο και όχι του κάθε όποιου.
Άλλωστε ο συγκεκριμένος δεν είναι και παράδειγμα με την πολιτική ανωριμότητα που κουβαλάει.
και τώρα και πριν, το μέλος του συλλόγου για τη διάδοση των Πολυνησιακών χορών.

LeftG700 είπε...

Φίλε χορευτή των πολυνησιακών χωρών,


Ο κομματικός χώρος είναι βαθιά εκτεθειμένος, όντως. Δεν έφτασε όμως και στο σημείο να μιλάει (από επίσημο βήμα, Ρίζος, π.χ.) για ...πράκτορες όταν φωτογράφιζε τη Νέα Σπορά (ούτε για τον γιό τού Χαλβατζή δεν το έκανε). Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Νέα Σπορά o Ριζοσπάστηαφιέρωσε ολόκληρο κατεβατό 3.500 λέξεων με πολιτικά επιχειρήματα. Στο οποίο, μπορεί να έκλεινε κάνοντας λόγο για ‘‘φίλους’’ που έχουν περάσει ήδη απέναντι, έδειχνε όμως κατά Κουμουνδούρου (ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ) μεριά κι όχι την Αλεξάνδρας. Είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που η βάση εκτροχιάζεται εντελώς τελείως. Και καλά να σημειώνονται τέτοια κρούσματα από ‘‘αγανακτισμένους’’ Κνίτες. Να τα ακούς από ανθρώπους διαβασμένους που, επιπλέον, συστρατεύθηκαν με το ΚΚΕ σε ώριμη ηλικία;;;

Εννοείται ότι το πρόβλημα είναι συνολικό. Όμως το πλαϊνό κειμενάκι εκ των πραγμάτων δεν γινόταν να το προσεγγίσει έτσι. Έτσι περιορίστηκε σε ατομικά πλαίσια.


Τα λέμε