Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ένα (απλό) ερώτημα προς την πλειοψηφία τού ΣΥΡΙΖΑ και τους συντασσόμενους με αυτή: Δραγασάκην ή Σταθάκην;




Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Επίκαιρα και δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του, ο Γιάννης Δραγασάκης αντιμετώπισε την ερώτηση των «60.000 dollars» που απουσιάζει από τις συνεντεύξεις στελεχών τού ΣΥΡΙΖΑ όσο λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή:

Σε περίπτωση σύγκρουσης [με την ΕΕ], το σενάριο επιστροφής στο εθνικό νόμισμα πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι;

Η απάντηση που δίνει είναι η εξής:

Και σ’ αυτό το ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει ξεκάθαρες επιλογές, μετά από ανοιχτή, δημοκρατική συζήτηση στο Συνέδριό του. Και η αφετηριακή και ιδρυτική θέση μας είναι ότι η έξοδος από το ευρώ δεν είναι επιλογή μας. Και τούτο γιατί η κρίση που ζούμε αφορά στο ίδιο το μοντέλο και όχι μόνο στη διαχείρισή του. Και η πάλη για την ανατροπή τού νεοφιλελεύθερου υποδείγματος θα ευοδωθεί μόνο αν δοθεί σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι ότι πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο είναι για εμάς οι άνθρωποι, οι ανάγκες και η αξιοπρέπειά τους, η σωτηρία και η αναπαραγωγή τής κοινωνίας. Κανένα νόμισμα και καμιά συμφωνία δεν μπορεί να κάμψει την ιεράρχηση των αξιών και των προτεραιοτήτων μας.

Η τρίτη σταθερή επιλογή μας είναι ότι η πολιτική μας θα χαράσσεται πάντα σε αντιστοιχία με τη δημοκρατικά εκφρασμένη συλλογική βούληση και τη διαρκή στήριξη του λαού.

Αυτές οι τρεις επιλογές, στην ενότητά τους, ορίζουν ένα σαφές και διαυγές πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούμε, έτοιμοι πάντα να αντιμετωπίσουμε και ενδεχόμενα ή απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν ανεξάρτητα από τις δικές μας προτιμήσεις ή επιθυμίες.

Από την άλλη, διαβάζουμε στα Νέα και στα Επίκαιρα ότι ο Γιώργος Σταθάκης κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση που διοργάνωσε ο ΣΒΒΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος) στη Θεσσαλονίκη χθες είπε τα εξής (η φράση του δημοσιεύεται στην εφημερίδα εντός εισαγωγικών):

«Είμαι πολέμιος της δραχμής, δεν τίθεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θέμα επιστροφής στη δραχμή. Ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ το θέμα αυτό ούτε στην Ευρώπη, παρά τα φοβικά σύνδρομα, ούτε βέβαια τίθεται τώρα.»

Ισχυριζόμαστε ότι τα όσα είπε ο Γιάννης Δραγασάκης μεταφέρουν ακριβώς και μέχρι κεραίας τις αποφάσεις τού Ιδρυτικού Συνεδρίου τού ΣΥΡΙΖΑ (εκ μεταφοράς από τις αποφάσεις τής Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης τού Δεκεμβρίου 2012). Κι εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι, από τα στελέχη τής πλειοψηφίας, ο Δραγασάκης είναι ίσως και ο μοναδικός που κινείται στο δημόσιο λόγο του σεβόμενος τις συλλογικές αποφάσεις. Εξ άλλου, δεν πάει πολύς καιρός που έδωσε επί της ουσίας την ίδια απάντηση σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου —και Σύμβουλου Έκδοσης στην Αυγή— Βασίλη Πάικου από τα ερτζιανά τού Αθήνα 98,4. (Η μικρή ‘‘λεπτομέρεια’’ είναι ότι τότε ο Πάικος είχε πλαστογραφήσει εν ψυχρώ και αναίσχυντα την απάντηση του Δραγασάκη, μετατρέποντάς την, απολύτως ‘‘αντισταλινικώ’’ των τρόπω, στο ακριβώς αντίθετό της! Το έχουμε πει πολλές φορές και το κάναμε και πρωτοσέλιδο, αλλά δεν ίδρωσε κανένα Συριζαίικο αυτάκι…).

Και ισχυριζόμαστε, απολύτως αντίστροφα, ότι τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Σταθάκης από το βήμα τής αίθουσας του ξενοδοχείου TheMet, όπου ο ΣΒΒΕ διοργάνωσε την εκδήλωσή του, μπορεί να εκφράζουν τις δικές του προσωπικές ευρώδουλες απόψεις, αλλά καταστρατηγούν, διαστρεβλώνουν και βιάζουν έως ανασκολόπησης τις αποφάσεις που πήραν 3.500 μέλη τού κόμματος, τον Ιούλιο του 2013. (Απολύτως αναμενόμενο για εμάς, αφού έχουμε πάρει προ πολλού χαμπαρι και έχουμε επισημάνει ότι ο Σταθάκης είναι πρωταθλητής στο να γράφει συστηματικά, μεθοδευμένα και τεχνηέντως τις αποφάσεις του κόμματος στα παλαιότερα των υποδημάτων του...)

Στη βάση τών παραπάνω ισχυρισμών μας —οι οποίοι πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν επιδέχονται ούτε ένα «μα…» και που πολύ θα το διασκεδάζαμε αν εμφανιζόταν εδώ κάποιος γραμμιτζής τής πλειοψηφίας για να επιχειρήσει την αντίκρουσή τους—, θέλουμε να ρωτήσουμε τους συντρόφους ‘‘μπολσεβίκους’’:

Ποια προσέγγιση πρέπει να ακολουθούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν εκπροσωπούν δημόσια το κόμμα (αλλά και τους οπαδούς, φίλους ή και απλούς ψηφοφόρους); Την προσέγγιση Δραγασάκη ή την ‘‘αφήγηση’’ του Σταθάκη; —μέλη τής πλειοψηφίας αμφότεροι, να τους το υπενθυμίσουμε αυτό. Και, παραπέρα και ειδικότερα, θέλουμε να ρωτήσουμε αυτούς που θα συμφωνήσουν μαζί μας ότι όλοι, από τον Πρόεδρο μέχρι το τελευταίο μέλος, πρέπει να κινούνται στη γραμμή Δραγασάκη (δηλαδή στη γραμμή τού Ιδρυτικού Συνεδρίου):

Πότε θα έρθει η στιγμή που θα πει κάποιος από εσάς στον Σταθάκη (και στον κάθε Σταθάκη) να βγάλει επί τέλους το σκασμό;;;


Η photo, από το zmescience.com.



50 σχόλια:

Khlysty είπε...

Ωρέ Λέφτηδες, ο Δραγασάκης έχει αλλάξει γραμμή από το Μάϊο-Ιούνιο 2012; Όχι (τότε έλεγε "καμία μονομερής ενέργεια, εκτός κι αν υποχρεωθούμε")! Ο Δραγασάκης μιλάει ερήμην της ηγεσίας; Μάλλον όχι. Ο Δραγασάκης είναι ο τοπ οικονομικός του ΣΥΡΙΖΑς; Μάλλον ναι. Οπότε, προς τι το ερώτημα; (υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ με τον ΣΥΡΙΖΑς, μπας και υπάρξουν παρεξηγήσεις... ;-) )

LeftG700 είπε...

Φίλε Khlysty,


Γιατί σε απασχολεί και τόσο αν ο Δραγασάκης άλλαξε γραμμή; (Παρεμπιπόντως: δεν άλλαξε. Το «καμία μονομερής ενέργεια εκτός και αν υποχρεωθούμε» μου κάθεται μια χαρά!).

Το ουσιώδες είναι ποιες είναι οι στρατηγικές κατευθύνσεις που ψηφίστηκαν στο Ιδρυτικό Συνέδριο. Και φυσικά το γεγονός πως ούτε στα μπουρδέλα δεν μπορεί ο κάθε πικραμένος να γαμάει έτσι, χωρίς καπότα, για να το πω χοντρά, τις αποφάσεις συλλογικών ανώτατων οργάνων!!! (Λεπτομέρεια για να γελάσουμε: ο Σταθάκης κόβει φλέβες για «σοσιαλισμό με ...δημοκρατία και ελευθερία»!!! Ο χαρακτηρισμός αχρείος μού φαίνεται υπερβολικά ευγενικός στην περίπτωσή του!)


Τα λέμε

Khlysty είπε...

Φίλοι Λέφτηδες, ξαναδιαβάστε το σχόλιο και θα το πιάσετε γιατί επικεντρώνομαι στον Δραγασάκη, για τον οποίο επιβεβαιώνω ότι ΔΕΝ άλλαξε γραμμή ούτε πόντο.

LeftG700 είπε...

Φίλε Khlysty,


Το ξαναδιάβασα και επειδή καταλαβαίνω πού το πας (από την πρώτη ανάγνωση το είχα πιάσει, αλλά δεν ήταν αυτό στο οποίο κυρίως ήθελα να εστιάσω· τώρα με υποχρεώνεις), λέω το εξής:

Θα ήμουν ευτυχής αν η ηγεσία (υποθέτω εννοείς τον Πρόεδρα) κινείτο σταθερά στη γραμμή Δραγασάκη (δηλαδή αποφάσεις Συνεδρίου, επαναλαμβάνω, για να μην ξεχνιούνται ορισμένοι —όχι εσύ).

Και μόνο το περίφημο ταξίδι στο Τέξας να φέρεις στο νου σου φτάνει.


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Και με τους δυο...
Πως λεγανε οι παλιοι "...και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ..."
Σαμπως πρωτη φορα θαναι...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γένει κόμμα μόνο όταν εφαρμόσει τον Δημοκρατικό Συγκεντρωτισμό.
Ο Δραγασάκης σωστά εφαρμόζεi τις αποφάσεις του συνεδρίου.
markos

LeftG700 είπε...

Φίλε Μάρκο,


Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ξεκάθαρη θέση που παίρνεις. Ιδιαίτερα επειδή, αν δεν κάνω λάθος (κι αν κάνω λάθος, συγγνώμη προκαταβολικά), είσαι και μέλος τού ΣΥΡΙΖΑ. Φρόντισε να μεταδώσεις και σε άλλους συντρόφους σου αυτό το πνεύμα τής σωστής κομματικότητας που φαίνεται να διακρίνει εσένα! Διαφορετικά, θα χάσουμε όλοι. Οι μέρες που έρχονται, έτσι και αλλιώς, θα είναι πολύ ζόρικες!


Τα λέμε (συντροφικά)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Κωστή Παπαϊωάννου:


Στο είπα και στο ξαναλέω: Το μοναδικά σχόλια που δεν θα διαγράφονται θα είναι αυτά με τα οποία θα ενημερώνεις (απλώς θα ενημερώνεις: με έναν τίτλο ή/και λινκ ) για κάποια ανάρτησή σου που θα σχετίζεται άμεσα μ' αυτό το μπλογκ. (Αν είναι χρήσιμο στους σκοπούς μας θα αναδημοσιεύω κιόλας!)

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Λέφτηδες

βλέπω πέφτει τσεκούρι ανελέητο στο δύστυχο το ΚΠ

Γιάκοβ

ΥΓ : στο ερώτημα του ποστ απαντώ σχεδόν μονολεκτικά :

Και με το μπάρμπα Γιάννη ΚΑΙ με το κυρ Γιώργη . Μάθετε επιτέλους τα στοιχειώδη των οικονομικών , διαβάστε τη τρέχουσα πραγματικότητα και μετά να υποβάλλετε τέτοιου τύπου ερωτήματα όσα θέλετε

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,


Ξέρεις πολύ καλά γιατί κόπηκε από εδώ ο ΚΠ.[***] Ωστόσο, τώρα τελευταία έχει περάσει σε ανοιχτό υβρεολόγιο με κάποια σχόλιά του εδώ. Μπορεί να λέω ότι ακόμα και οι βρισιές επιτρέπονται σε βάρος μας, αλλά δεν εννοώ τη συνεχή επανάληψη (τότε γίνεται παρενόχληση του μπλογκ και γινόμαστε λίγο ‘‘σταλινικοί’’… ;-) ). Μία, άντε δύο, άντε τρεις. Δεν έχει νόημα η ατέρμονη κασέτα με βρισιές. Οπότε, ακόμα κι αν δεν με είχε δείξει ως ύποπτο, μάλλον θα κοβόταν τώρα. Any way, επειδή βρίσκεσαι σε μπλογκανάπαυση σου παρουσιάζω το αρχικό σχόλιο της επανεμφάνισης (είναι ένα από αυτά που τα έχω αφήσει γιατί με εξυπηρετεί… ;-) ) και το τελευταίο που πήρε την άγουσα για τον πάγκο τού χασάπη.

Το πρώτο:


Ανώνυμος είπε...

http://www.critici.gr/PageText.php?text_flag=2&item_id=46
είσαι εντελώς τελείως μαλάκας έναν βαθμό μαλακίας ακόμα πεθαίνεις ... (όπως πολύ σωστά λες και συ) !!!
Δεν με ενοχλεί που είσαι λαμόγιο ηλίθιε θα μπορούσα και να σε συμπαθώ με ενοχλεί που είσαι βλάκας σε βαθμό κακουργήματος.

Κωστής Π.
Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014 4:39:00 μ.μ.



Και το τελευταίο:


Ανώνυμος είπε…

Επιτέλους κατάλαβες ηλίθιο κάθαρμα,
Αυτή είναι η μοίρα όσων καταφεύγουν στην λογοκρισία ... όσο περισσότερο προσπαθούν να φιμώσουν τους αντιπάλους τους τόσο ξεφτιλίζονται στα ίδια τους τα ματια.
Και κανένας άλλος να μην καταλάβει τι κάθαρμα είσαι, εσύ καθε φορά που θα θυμάσαι το όνομά μου θα ξέρεις πως είσαι καθαρμα.
Αυτός είναι ο λόγος ηλίθιε που δεν διαγράφεις όσα σχόλια, μπορείς να παρουσιάζεις (κυρίως αυτά που δεν αποδεικνύουν πόσο ανίσχυρος είσαι), νομίζεις πως έτσι θα δικαιολογηθείς απέναντι στον εαυτό σου.
Εσύ όμως το ξέρεις καλά γελοίε πως δεν μπορεις να κανεις διάλογο ... με κάποιον που απλά δεν έχει συνδέσει την προσωπικότητά του με το σφαγείο της εξουσίας ... παρά μόνο κρύβωντας την σκατόφατσα σου κατω από την κουκούλα, και μόνο με διαφορους ψυχανόμαλους σαν εσένα που ανακάλυψαν την Αριστερά στα φασιστοπορτουνιστικά επιτελεία.
Αντε διαγραψέ το κι αυτό και πάρε κανενα χάπι για τα νεύρα σου αλητάμπουρα.
Κ.Π.

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014 6:20:00 μ.μ.



[***] Να πω για τους μη γνωρίζοντες τα ‘‘κατορθώματα’’ του ανδρός: για λασπολογική συκοφαντία με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήριζε ‘‘ύποπτο’’ αυτό το μπλογκ, αφήνοντας κάθε περιθώριο να υποθέσει κάποιος ότι διατελεί σε διατεταγμένη χαφιεδίστικη υπηρεσία (σε σύμπλευση με κάποιο σεσημασμένο πανύβλακα που έκανε λόγο για «Μανιαδάκια» και με κάποιον άλλο «κομμουνισταρά» και «μπαντιουολόγο» που αναρωτήθηκε στο μαυσωλείο τού Lenin Twisted αν, μαζί με τη Νέα Σπορά, είμαστε κι εμείς σε σύνδεση με την ΕΥΠ…


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

LeftG700 είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ


Θέλεις και το κερασάκι στην τούρτα; Μετά το ‘‘γαλλόγλωσσο’’ σχόλιο του Κωστή Παπαϊωάννου, επανεμφανίστηκε το αγριεμένο θηλυκό, η Δέσποινα, να του πλέξει το …εγκώμιο! Διάβασε (και έχε πρόχειρο και το μαντίλι σου γιατί θα σου έρθουν δάκρυα! ;-) ):


Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ LOL G700,
Σύμφωνα με μια θεωρία, στο ίδιο σύμπαν δεν μπορούμε να έχουμε και την Υψιστη Ερώτηση και την Υψιστη Απάντηση στη Ζωή, στο Σύμπαν και στα Πάντα....αν γινόταν αυτό, η ερώτηση κι η απάντηση θα αλληλοαναιρούνταν και θα έπαιρναν και το σύμπαν μαζί τους, το οποιο θα εξαφανιζόταν ακαριαία (Hitchhiker's Guide to the Galaxy).
Ακριβώς με την ίδια λογική, είναι αδύνατον στο ίδιο σύμπαν ο Κωστής Παπαϊωάννου να είναι αυτός που είναι κι εσύ, ο LOL, να μπορείς να καταλάβεις έστω κι ένα κόμμα από την σκέψη του Κωστή, να μπορείς να αναγνωρίσεις το ήθος, το βάθος και τη σοβαρότητα του. Επομένως καλά του τα λες, καλά του τα είχες πει, καλά τον έκοψες από το 'τσαρδί' σου, γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι, κάποιος με τη δικη σου σκέψη, με το δικό σου ήθος, το δικό σου βάθος, τη δικη σου σοβαρότητα, τι άλλο θα μπορούσε να πει, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει;
Μην κανεις τον κόπο να στείλεις κάποια απάντηση, την έχω ήδη (δια)γράψει. Γράφω γιατί δεν μπορούσα να μην πω κάτι, για να είμαι εγώ εντάξει με τον εαυτό μου δηλαδή, όχι γιατί με ενδιαφέρει να κάνω κουβέντα με σένα (τα μαρτύρια του Robert-Francois Damiens θα ήταν προτιμότερα).

Δέσποινα
Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014 11:51:00 μ.μ.


Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, πήρε την πρέπουσα απάντηση (εκτιμώ ότι μάλλον θα της κόπηκε η περίοδος μέχρι το καλοκαίρι, αλλά, σε διαβεβαιώνω, δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου… ;-) ):


LeftG700 είπε...

Αγαπητή Δέσποινα,
Κοίτα τώρα να δεις πώς θα σε κάνω ένα ωραίο πακετάκι και θα σε στείλω στα άπλυτα:
Ώστε εσύ έχεις αναγνωρίσει «το ήθος, το βάθος και τη σοβαρότητα» του Κωστή;;; Πολύ ωραία! Τότε, φαντάζομαι, δεν θα είχες καμία αντίρρηση, αντίθετα θα ενθουσιαζόσουν, ίσως και να έκλαιγες από χαρά, αν αντέγραφα τα λόγια που έγραψε παραπάνω για μένα και τα προσάρμοζα σε σένα. Να, κάπως έτσι:
είσαι εντελώς τελείως μαλακισμένη έναν βαθμό μαλακίας ακόμα πεθαίνεις ... (όπως πολύ σωστά λέει κι ο Κωστής Παπαϊωάννου) !!!
Δεν με ενοχλεί που είσαι λαμόγιο ηλίθια θα μπορούσα και να σε συμπαθώ με ενοχλεί που είσαι βλάκας σε βαθμό κακουργήματος.


Και τώρα, μπορείς να κλάψεις από συγκίνηση επειδή, έστω και υποθετικά, βίωσες προσωπικά «το ήθος, το βάθος και τη σοβαρότητα» του Κωστή!!! ;-) :-)

Μαντίλια θα βρεις στο πρώτο ντουλάπι τής κουζίνας, όπως μπαίνεις δεξιά.

Τα λέμε
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014 12:59:00 π.μ.


Αυτά τα ολίγα και διασκεδαστικά. Για την απάντησή στο ερώτημα της ανάρτησης, θα ακολουθήσει νεότερο σχόλιο… ;-) :-)


Увидимся

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,


Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα οικονομικά ζητήματα έστω και στη στοιχειώδη τους μορφή με το θέμα τής πολιτικής στρατηγικής. Μπορεί κάποιος να μην ξέρει ούτε καν τι σημαίνει ΑΕΠ και να κρίνει συγκριτικά τις δύο γραμμές, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αν παίζει και πόκα μάλιστα, η κρίση του κατά πάσα πιθανότητα θα τον οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Πέρα από το ‘‘θεματάκι’’ της εσωκομματικής δημοκρατίας (που εδώ, σε αντίθεση με τα ισχύοντα για το «ευαγές», φαίνεται να μη σε πολυενδιαφέρει, για να τα λέμε όλα… ;-) ) λοιπόν, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία γραμμή που λέει κοντολογίς «όλα είναι πάνω στο τραπέζι» και με μία γραμμή που λέει, πάλι κοντολογίς, ό,τι έλεγε και λέει η ΔΗΜΑΡ («θα κάνουμε τα πάντα, αρκεί να μη τεθεί σε κίνδυνο η ένταξη της χώρα στο ευρώ»).

Μ’ άλλα λόγια, αυτό που φαίνεται να εννοείς εσύ (και το ένα και το άλλο, και στο καρφί και στο πέταλο), βρίσκεται ήδη στον πυρήνα των κομματικών αποφάσεων και των ισχυρισμών Δραγασάκη. Ο Σταθάκης σου μένει μετέωρος, κάπου μεταξύ Ανδρομέδας και Ωρίωνα!!! :-)


Увидимся

Ανώνυμος είπε...

"Όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις, πήρε την πρέπουσα απάντηση (εκτιμώ ότι μάλλον θα της κόπηκε η περίοδος μέχρι το καλοκαίρι, αλλά, σε διαβεβαιώνω, δεν ήταν μέσα στις προθέσεις μου. ;-) ):"

Ποιος τον γαμεί τον LOL?
Κανεις!

Γι' αυτό κακομοίρη, ανέραστε LOL λες τέτοιες μαλακίες...
Ρε σπαταλη οξυγόνου, κάθε φορα που μια γυναικα ακούει μαλακίες της κόβεται η περίοδος?
Η μήπως έχεις την εντύπωση ότι αυτό ήταν αστείο και μάλιστα έξυπνο?....
Η μήπως κοκορεύτηκες ότι με τρόμαξες τόσο που μου κόπηκε η περίοδος?
Είσαι πολύ άντρας, ρε κακομοίρη, τι να σου πω, άμα σου σηκώνεται μονο με την ιδέα ότι τρομάζεις γυναίκες! Μήπως την βρίσκεις να τις δέρνεις κιόλας?

ελπίζω τα 600 ευρώ να μην σου φτάνουν να πληρώνεις για sex!!...σκέφτομαι τις ταλαίπωρες τις πόρνες που θα πρέπει να σε ανεχτούν και μου έρχεται μια αναγούλα εκ μέρους τους...

Δέσποινα

LeftG700 είπε...

Αγαπητή Δέσποινα, Δεσποινάκι, Δεσποινιώ,


Τι κουβέντες είναι αυτές, κορίτσι μου; «Γαμεί»; «Σου σηκώνεται»; Δεν σε αναγνωρίζω!

Ρε φιλενάδα, γιατί επιμένεις να εκτίθεσαι; Επειδή υπογράφεις με ψευδώνυμο; Και λοιπόν; Η ανθρώπινη υπόσταση χάνεται επειδή αλλάζεις απλώς όνομα;

Σε καμία γυναίκα δεν κόβεται η περίοδος άμα ακούει μαλακίες —τι ερώτηση! Κόβεται όμως στα γυναικάκια άμα τους δίνεις να φάνε με το κουταλάκι τού γλυκού τις μαλακίες που εκείνα είπαν. Γκέγκε;

Άντε, πήγαινε τώρα να κλάψεις στον ώμο τού Κωστή…

Ανώνυμος είπε...

Λέφτηδες

Η παρατήρηση μου για το ανελέητο τσεκούρι ήταν μια μικρή προβοκάτσια . Εξηγούμαι ( για να μη παρεξηγούμαι ) :

παρά το γεγονός ότι σπανίως σχολιάζω και ακόμα λιγότερο ανεβάζω κείμενα στο τσαρδί μου , παρακολουθώ τα τελταινόμενα , τόσο εδώ όσο και αλλού . Το πρώτο σχόλιο του ΚΠ που παραθέτετε το είχα δει , αλλά με έπιασε μια γεροντική περιέργεια να δω τι καινούργιο ξεφούρνισε αυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης . Ευχαριστώ επομένως για τη ( πλάγια ) δημοσίευση - αναμετάδοση του δεύτερου προγράμματος ( ζεϊμπέκικα , ρούμπες , τσιφτετέλια και τέλος η λεζάντα - ομορφιά της αποχώρησης όπου πέφτει και το πολύ λουλούδι ) . Μου δώσατε την ευκαιρία να γουστάρω και τη δευτεράντζα - γλάστρα που ξελαρυγγιάστηκε αβαντάρωντας τη βεντέττα . μου θύμισε η ερίτιμος το κυρ σάββα το θεοδωρίδη όταν μιλάει για το πρόεδρα και συγχρόνως για τον πράσινο εχθρό.

να σας ευχαριστήσω λοιπόν για τη διασκέδαση και να απολογηθώ για την αθώα λούμπα

Γιάκοβ

Ανώνυμος είπε...

Λέφτηδες

"Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα οικονομικά ζητήματα έστω και στη στοιχειώδη τους μορφή με το θέμα τής πολιτικής στρατηγικής"

Αφού δεν καταλαβαίνετε αυτό τι συζήτηση να στήσουμε παραπέρα ;;;

Για να γίνω πιό ποδοσφαιρικός :

Σταθάκης και τα μυαλά στα κάγκελα

Γιάκοβ

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,

Εντάξει, έπεσα στην προβοκάτσια σαν να πήγαινα ακόμα Λύκειο! :-) Αλλά δεν υπάρχει ζήτημα συγγνώμης. Ξέρεις ότι τις προβοκάτσιες (πάντα με την καλή έννοια, όπως λέμε «κουφάλα» με την καλή έννοια… ;-) ) τις γουστάρω και συχνά καταφεύγω σ’ αυτές. Οπότε δεν με παίρνει να πω κάτι, ακόμα και να ήθελα (που δεν θέλω).

Να σου πω κάτι να μου πεις μια γνώμη εσύ που είσαι άσος στις δημιουργικές μετονομασίες;

Σκέφτομαι τον Παπαϊωάννου να τον μετονομάσω σε Παπ Ποτ (εκ του Πολ Ποτ) και τη Δέσποινα σε Ρόμπα Κλαρωτή (εκ της Κλάρα Τσέτκιν).

Τι λες; Το παίρνω το πενταράκι; :-)


Увидимся


ΥΓ Ποστάροντας το σχόλιο είδα και το δεύτερο απανωτό το δικό σου. Λοιπόν, για απάντηση, εγώ θα τσιτάρω μια γνωστή φράση "μοντάροντάς" την κάπως:

Η οικονομία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευθούμε στους οικονομολόγους!

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,


Κάτσε γιατί μού ’φυγε (μου διέφυγε) η απάντηση/ανταπόκριση στην ποδοσφαιρική αναφορά σου:

Μαθαίνω ότι ο Καπετάνιος ψήνει αρνιά αυτή την ώρα στο τσαρδί του και βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι στο μπαλκόνι και ντουφεκάει με το κυνηγετικό. Αληθεύει; :-)


Увидимся

Ανώνυμος είπε...

Λέφτηδες

ούτε πενηνταράκι ... ! Συμβουλεύω να μη ξανα ασχοληθείτε με κομψευόμενους ( αν και το κάνετε συνέχεια )

Και άλλη φορά να μη πέφτετε τόσο εύκολα στις προβοκάτσιες ( συμπεριλαμβάνω και αυτές του μουρούτη )

Περί καπετάνιου δεν έχω κάτι να πω , ίσως το Πάσχα

Γιάκοβ

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα !!!

«Να σου πω κάτι να μου πεις μια γνώμη εσύ που είσαι άσος στις δημιουργικές μετονομασίες;

Σκέφτομαι τον Παπαϊωάννου να τον μετονομάσω σε Παπ Ποτ (εκ του Πολ Ποτ) και τη Δέσποινα σε Ρόμπα Κλαρωτή (εκ της Κλάρα Τσέτκιν).

Τι λες; Το παίρνω το πενταράκι; :-)»

Ρωτάς τον Γιάκοβ που είναι ειδικός Ε!

Να σου πω και εγώ την γνώμη μου. Τι πενταράκι να πάρεις ρε γελοίε παίρνεις σίγουρα το ένα από τα δύο στα οποία μεταφράζεις την πολιτική αρχών.

Να μη σου πω ότι αν κάνεις μια προσπάθεια μπορεί να πάρεις και τα δύο.

Ειλικρινά, βλακώδης η παρομοίωση. Θα σκεφτώ να σου προτείνω κάτι πιο βάσιμο να παρηγορηθείς βλαμμένο !!!

Δεν θα έκανα τον κόπο να σου γράψω ηλίθιε αλλά το κάνω μόνο για να γιορτάσω το λούσιμο που σου έριξε η Δέσποινα.

Τώρα άρχισε να μιλάει πολιτικά η κοπέλα !!! Κατάλαβε, αλιτήριε, πως με κάτι βλακο-φασιστό-μουτρα σαν εσένα μόνο αυτή η γλώσσα έχει νόημα.

Και για να το βάλεις καλά στο μυαλό σου καραγκιόζη ΔΕΝ σε είπα χαφιέ σου είπα πως δεν κάνεις ούτε για χαφιές !!!!!

Σιγά να μην πληρώνουνε στην ΚΥΠ ηλίθιους σαν εσένα.

φιλάκια μαλακισμένο

Ανώνυμος είπε...

Λεφτ τι έγινε ρε φίλε;
Το κυνηγετικό του καπετάνιου σημερα δεν το άκουσα.
Φήμες λένε οτι σημερα είχε την τιμητική της η σούβλα ... Χωρίς το αρνί.

Κατ εξαίρεση σχόλιο...και μόνο για το σημερινό...μη παρεξηγηθώ.

Гриша

LeftG700 είπε...

@Κωστή Παπαϊωάννου (Ανώνυμος Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014 7:37:00 μ.μ.):


Surprise, surprise! Κι αυτό το σχόλιό σου θα το αφήσω! Μαντεύεις γιατί; Πού να μαντέψεις κακομοίρη. Κι ας στο έχω πει και ξαναπεί! Άντε, άλλη μια φορά:

Θα στο αφήσω γιατί εξυπηρετεί το σκοπό μου. Να φαίνεται σε όλους που θα περνάνε από εδώ, ότι εκτός όλων τών άλλων ‘‘αρετών’’ σου στη ‘‘δημιουργική’’ γραφή, δεν έχεις ούτε καν το θάρρος (και να ’ταν η πρώτη φορά!) να υπογράψεις τις βρισιές σου. Παλικάρι! Σκέφτομαι ότι άμα σε είχαμε στον εμφύλιο θα κερδάγαμε!

Γι’ αυτό, λοιπόν, στο αφήνω. Θυμάσαι; Άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί να πιάνει ποντίκια!

Άντε, πήγαινε τώρα να κοιμηθείς. Και να ονειρευτείς ότι είμαστε στην Καμπότζη στη δεκαετία τού ’70, κι εσύ είσαι αξιωματούχος τών Κόκκινων Χμερ, και με έχεις δεμένο στον πάσαλο. Κι αφού η Δέσποινα μου βγάλει τα νύχια με τανάλια και τα μάτια με την ξιφολόγχη, εσύ μετά με περιλούζεις με βενζίνη και με καις ζωντανό (εκτός κι αν σκεφτείς να με αλείψεις μέλι για να με φάνε τα κόκκινα μυρμήγκια, αργά-αργά).

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Για να τα λέμε όλα, με μπερδεύεις με τον Καπετάνιο. Φως φανάρι! ;-) :-)


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φοβάσαι μσλακισμένο ... τρέμεις.
Κ.Π.

LeftG700 είπε...

@Κωστή Παπαϊωάννου:


Βρε τρελόγερε, τον εαυτό σου να μη τον σκέφτεσαι και να τον εκθέτεις με όλο αυτό το υβρεολόγιο. Ούτε το γιό σου όμως να μη σκέφτεσαι; Θέλεις να κάνω ένα ωραίο πακετάκι τους οχετούς που αφήνεις εδώ κάθε λίγο και λιγάκι και να του το στείλω; Λίγη τσίπα δεν έχεις;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Mε συγχωρείτε που επεμβαίνω, κ. Κ.Π., αλλά ειλικρινά δε σας καταλαβαίνω. Μιλάτε για φασιστόμουτρα, ύποπτους τύπους, κουκουλοφόρους κλπ κλπ. Ισχυρίζεστε μάλιστα ότι αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι κατανοητοί σε όλους όσους συχνάζουν εδώ μέσα. Κατ' αρχήν, σας ζητώ να με εξαιρέσετε από αυτό το "όλοι όσοι", διότι εγώ προσωπικά δηλώνω αδυναμία να κατανοήσω αυτού του είδους τους χαρακτηρισμούς. Επιπλέον, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι, εφόσον χαρακτηρίζετε κάποιον "φασιστόμουτρο", είναι αντιφατικό από μέρους σας να τον αποκαλείτε επίσης "ύποπτο τύπο". Αν κάποιος είναι εξακριβωμένα φασίστας, παύει αυτομάτως να είναι ύποπτος. Εφόσον τον κηρύξατε ένοχο, πώς μπορείτε ταυτόχρονα να τον αποκαλείτε ύποπτο;
Τέλος -και αυτό είναι για μένα το σημαντικότερο-, εφόσον βγάλατε για κάποιον την ετυμηγορία ότι είναι φασίστας, γιατί επιμένετε να συχνάζετε στο μαγαζί του; Για να σώσετε τα τυχόν απολωλότα πρόβατα;

Τα σέβη μου
Φιλίστωρ

LeftG700 είπε...

Φίλε Φιλίστορα,


Ούτε και πρόκειται να τον καταλάβεις. Ο Κωστής Παπαϊωάννου βρίσκεται σε μόνμη παράκρουση εδώ και κάτι μήνες, ίσως και πάνω από χρόνο, και παθαίνει συχνά παραληρηματικές κρίσεις. Για την περίπτωσή του μόνοι αρμόδιοι είναι οι θεράποντες της ψυχικής υγείας και σε καμία περίπτωση οι φίλοι τής Ιστορίας...


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Νάσαι καλά, ρε LOL, οι τελευταίες σου ανηθικότητες με ενέπνευσαν να ξαναδιαβάσω αυτό το απολαυστικότατο άρθρο του Κωστή Παπαϊωάννου http://www.critici.gr/PageText.php?text_flag=1&item_id=356 στο οποιο πέρα από την εξαιρετική ανάλυση της περίπτωσης σου, μιλάει ο άνθρωπος (ο μονος και μοναδικός) και για την αναισχυντία που διέπραξες εις βάρος μου.

Αποφάσισα ότι κι οι επισκέπτες στο 'τσαρδί' σου πρέπει να το διαβάσουν....

Don't worry, LOLακι, είσαι busy, το ξέρω, θα το φροντίσω εγώ, πού να τα προλάβεις όλα...σε βαραίνουν και τα μεγάλα αρχίδια που έχεις - είναι περήφανη η μάνα σου, ρε αξιοθρήνητε ΑΝΩΝΥΜΕ λεβέντη που ΑΠΕΙΛΕΙΣ κάποιον ο οποιος ανοιχτά λέει ποιος είναι? (το διέγραψες το σχόλιο του Κωστή που σου απαντάει, έτσι? άσπρη γάτα, μαύρη γάτα, αρκεί όλοι οι άλλοι να είναι ποντίκια! μόλις εμφανιστεί καμια άλλη γάτα, η κλανιάρα, θρασύδειλη LOL-γάτα όπου φύγει-φύγει, χα, χα...)

Όπως είπα, θα το φροντίσω εγώ, σε κάθε ανάρτηση σου, θα στέλνω αυτό το σχόλιο, έτσι για να μαθαίνουν οι καινούριοι και να θυμούνται οι παλιοί.

A, και πες χαιρετίσματα στον φιλαράκο σου, τον ήρωα του Πολυτεχνείου ντε, ξέρεις κι εσύ κι αυτός ποιος είναι, ότι έτσι καταλαβαίνουμε εμείς οι "γλάστρες" (sic και sick) το ήθος και την ακεραιότητα...δεν σιωπούμε μπροστά στην ανηθικότητα και την ανεντιμότητα.

Δέσποινα

Y.Σ. Φίλτατε Φιλίστορα, εάν ανατρέξετε στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον Κεφαλαιο 23 και ιδιαιτέρως το 23.24, όλες σας οι απορίες θα λυθούν.

LeftG700 είπε...

Δέσποινα, Δεσποινάκι, Δεσποινιώ,


Ο φεμινισμός δεν σε βοήθησε. Ο μαρξισμός δεν σε βοήθησε. Ο αναρχισμός δεν σε βοήθησε. Ο παπαϊωαννισμός δεν σε βοήθησε.

Μήπως, λέω μήπως, είναι καιρός να δοκιμάσεις την ψυχανάλυση;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

Φίλε Φιλίστορα,


Εκπληρώνοντας μία ‘‘παραγγελιά’’ τού Κωστή Παπαϊωάννου που μου έδωσε για σένα στο προτελευταίο διαγραμμένο του σχόλιο (Τρίτη, Μαρτίου 04, 2014 12:09:00 π.μ.), να σου παραδώσω το μήνυμά του που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του και όλα όσα αυτές αποδεικνύουν για το πολιτικό ήθος τού ανδρός:

Και πες στον κύριο "φιλίστωρ" ότι εδώ δεν έρχομαι για [να] "συχνάσω" έρχομαι για να βρίσω.

Και επίσης δεν έχω σκοπό να σώσω κανέναν απολωλότα ούτε πρόβατο ούτε βόδι ούτε κότα.

Φίλε Φιλίστορα, ελπίζω να κατάλαβες. Ο ‘‘κύριος’’ είναι σαφής…


Τα λέμε

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βλαμενο καραγκιοζακι μετεφερες μιά πολιτική μου δήλωση χωρίς μα την διαστρεβλωσεις ... μπράβο ...

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω, κ. Κ.Π. Λέτε ότι έρχεστε στο παρόν "μαγαζί" μόνο και μόνο για να βρίσετε. Αναρωτιέμαι λοιπόν: Στην πραγματική σας ζωή, έτσι κάνετε στα μαγαζιά που δε σας αρέσει η πραμάτεια τους, που τη θεωρείτε σκάρτη κλπ; Μάλλον όχι. Βλέπετε, στην πραγματική ζωή θα είχατε φάει ξύλο από το μαγαζάτορα (κι απ' τους θαμώνες μαζί), ή θα σας είχε μαζέψει η Αστυνομία.

Τα σέβη μου
Φιλίστωρ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Δέσποινα,

Το Ματθ. 23, όπου με παραπέμπετε, συμβαίνει να είναι το αγαπημένο μου καινοδιαθηκικό απόσπασμα -και πιστεύω ότι μας δίνει τη λύση στο αίνιγμα που αποκαλείται "ιστορικός Ιησούς". Έστω κι έτσι όμως, αδυνατώ να κατανοήσω τη συνάφεια με τα εδώ διαδραματιζόμενα.

Τα σέβη μου
Φιλίστωρ

Ανώνυμος είπε...

Φιλίστορα,
Η αδυναμία κατανόησης σας του Ματθαίου 23 είναι απόλυτα κατανοητή...ούτε οι Γραμματείς κι οι Φαρισαίοι δεν κατάλαβαν Χριστό, πολύ απλά γιατί ο Χριστός γι' αυτούς μιλούσε.
Δέσποινα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε φιλιστορα δεν είχα καταλάβει ότι το "τσαρδί" αυτουνού εδώ του νεαρου (κατα την δηλωσή του) καθαρματος είναι μαγαζί που πουλάει πραγμάτεια.
Σας πληροφορώ ότι στα μαγαζιά ειμαι πολυ ευγενής και επιεικής.
Αλλά δυστυχώς σ αυτό το μαγαζί δεν μου είναι καθόλου εφικτό να συμπεριφερθώ σαν σε παπουτσιδικο.
Δοκίμασα να κάνω διάλογο αλλά γρήγορα κατάλαβα περί ποιου καθαρματος πρόκειται ... εσείς δεν καταλάβατε?
Θεωρείτε π.χ. ότι στην πολιτική συζήτησή έχει θέση η περίοδος των κυριών που συμμετέχουν.
Αν ναι μπορείτε να συνεχίσετε να συζητάτε πολιτικά και για τις τρίχες των αιδοίων στις οποίες είναι ειδικός ο οικοδεσπότης και για αλλά τέτοια.
Και επειδή αυτός ο θρασύδειλος θα σβήσει κατά πάσα πιθανότητα το σχόλιό μου ... αν το κάνει ... θα ακούσετε την απάντηση μου από το δικό μου site ...
Να είσαστε καλά.
Κωστής Παπαϊωάννου

LeftG700 είπε...

Φίλε Φιλίστορα,


Θα ήθελα να σε ενημερώσω για τα εξής, τα οποία, επειδή είσαι σχετικά καινούργιος εδώ, δεν μπορείς να τα ξέρεις, (αν και ορισμένα τα έχεις υποθέσει, ενδεχομένως):

1. Στον Κωστή Παπαϊωάννου έχει απαγορευτεί να παίρνει το λόγο εδώ, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2012. Οι λόγοι εξηγούνται εν συντομία αλλά απολύτως κατατοπιστικά στη δεξιά παράπλευρη στήλη κειμένων (Ημερολόγιο περιθωρίου Εγγραφή #62) και όπως είδες επιβεβαιώνονται από τα τωρινά σχόλιά του.

2. Επανήλθε ως μη όφειλε (αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια, που δεν την έχει) με ένα σχόλιο απολύτως υβριστικό —υβριστικό με τη στενή έννοια του Ποινικού Νόμου πια[***]— που το ακολούθησαν πλήθος άλλα.

3. Τα περισσότερα σχόλιά του διαγράφτηκαν, εκτός από εκείνα που εξυπηρετούσαν το σκοπό να καταδειχθεί το ‘‘επίπεδο’’ του ανδρός, όπως ήδη έχω εξηγήσει.

4. Αφήνω τα σχόλιά του που αφορούν στον μεταξύ σας διάλογο. Προφανώς από σεβασμό σε σένα και μόνο, αφού αποφάσισες να συζητήσεις μαζί του —απολύτως ατελέσφορα όπως θα διαπιστώσεις. Όταν ολοκληρωθεί η κουβέντα σας, θα σε παρακαλούσαν να μην επανέλθεις σε διάλογο μαζί του, αν τυχόν κάποιο νεότερο σχόλιό του μείνει στον αέρα για κάποια ώρα (δεν μπορώ να είμαι πάνω από τον υπολογιστή για χάρη τού Παπαϊωάννου). Εξ άλλου στο είπε φάτσα κάρτα: έρχεται εδώ για να βρίσει. Κλασική παρενόχληση κάνει ο άνθρωπος (τρολάρει στην ιντερνετική διάλεκτο).

5. Φρόντισε να ολοκληρώσεις και τον διάλογό σου με τη Δέσποινα. Αν πραγματοποιήσει την εξαγγελία της ότι σε κάθε νέα ανάρτηση θα ποστάρει το ίδιο σχόλιο, θα αντικρίσει μία ωραιότατη κόκκινη κάρτα και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια…


Τα λέμε


[***]Ανώνυμος είπε...

http://www.critici.gr/PageText.php?text_flag=2&item_id=46
είσαι εντελώς τελείως μαλάκας έναν βαθμό μαλακίας ακόμα πεθαίνεις ... (όπως πολύ σωστά λες και συ) !!!
Δεν με ενοχλεί που είσαι λαμόγιο ηλίθιε θα μπορούσα και να σε συμπαθώ με ενοχλεί που είσαι βλάκας σε βαθμό κακουργήματος.

Κωστής Π.
Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014 4:39:00 μ.μ.

Khlysty είπε...

Ωρέ Λέφτηδες και οι λοιποί συνδαιτημόνες, δεν αφήνετε τους καυγάδες να ασχοληθούμε και με κανένα... ποτάμι;

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να ομολογήσω ότι το εξτραδάκι - αρπαχτή ήταν απολαυστικό . Η γλάστρα με κολάκευσε από σκηνής κατά τα ειωθότα . Δυστυχώς ο ..Ήρως ( τρομάρα του ) δεν είχε δεκάρα στη τσέπη ώστε να ενισχύσει το τζίρο του μαγαζιού στις γαρδένιες . Πάντως την επόμενη φορά που θα ανέβω στο βουνό ( για χόρτα ) θα φέρω αγριολούλουδα ...

Γιάκοβ

LeftG700 είπε...

Φίλε Khlysty,


Γύρω από το Ποτάμι τριγυρνάω κι εγώ. Αλλά δεν έχω καταλήξει από πού να προσεγγίσω το ζήτημα.

Καβγάδες... Είχες ποτέ τέτοια "τύχη" σαν τη δική μας να δεις τη "γλύκα";

Να μη τη δεις ποτέ! ;-) :-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,


Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες! Κι όχι τίποτε άλλο! Κάποτε έλεγα ότι έχω δει τα χειρότερα στο ίντερνετ… Ποτέ μη λες ποτέ!


Увидимся


ΥΓ Αγριολούλουδα;;; Ναι, από εκείνα τα ωραία, τα Lexotanil…

Khlysty είπε...

Κόμμα χωρίς μέλη, ψηφοδέλτιο χωρίς υποψηφίους, συμμέτοχοι χωρίς συμμετοχή, θέσεις εκθέσεις ιδεών... Μια χαρά πάει το πράμα, έτσι; Κάτι δεν σας προβληματίζει σε όλο αυτό; Ή μήπως, "φτιάξε κι εσύ ένα ΠΑΣΟΚ, μπορείς"; Λεωγωτώρα...

Ανώνυμος είπε...

Λέφτηδες


"Τι τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες"

Είναι το μότο απελπισίας που ανακράζαμε οι τότε εργαζόμενοι στη νύχτα μετά από ατελείωτες ώρες ταλαιπωρίας . Εσείς πού το μάθατε αυτό το μότο ;;

Γιάκοβ

LeftG700 είπε...

Товарищ Яков Федотович,


Εμείς είμαστε σοκολατόπαιδα, που λέει κι ο Σαββό, και δεν μπορούσαμε να το έχουμε βιώσει. Το έλεγε ο Λαζόπουλος στο σκετσάκι με τους φυλακισμένους, στους Μήτσους...

Σόρυ αν σε απογοήτευσα, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια κι εμείς τα λέμε όλα... :-)


Увидимся