Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Το άλλο με τους Ροϊδολασκαράτους το ξέρετε;
Τσίνησαν οι «καλοί μας φίλοι» με την προηγούμενη ανάρτηση, παρ' όλο που δεν ήταν εκείνοι το θέμα μας, και δια χειρός Ροΐδη τής τράβηξαν μία φωτοκόπια και την ανέβασαν[1]   στο δεύτερο παραμπλόγκ που διατηρούν παράλληλα με το πρώτο. Τσίνησαν με τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς φιλελέδες και μαύροι αντικομμουνιστές. Νομίζουν ότι όλοι οι κυκλοφορούντες στο διαδίκτυο είναι σαν μερικά πολιτικά ραμολιμέντα (ανεξαρτήτως ηλικίας) που συχνάζουν στο τσαρδί τους και χάβουν την παραμύθα τους:[2] «Καλέ, κι εμείς αριστεροί είμαστε!». Τους άκουσε κι ο γατούλης τής φωτογραφίας και παρά λίγο να του λυθεί ο αφαλός από το πολύ γέλιο! Έτσι, ξέχασε και το καθήκον του: να τα φάει! Με αποτέλεσμα να εξοργιστεί κι ο Τενγκ, να στριφογυρίζει στον τάφο του και να τον απειλεί τώρα με διαγραφή!

Άδικε ντουνιά και ψεύτρα κοινωνία!...

≈≈≈≈≈


[1] Στη ζούλα, χωρίς καν ένα link προς ενημέρωση του εδώ τσαρδιού. Έτσι εννοούν την «τιμιότητα», για την οποία σκίζει τα καλτσόν του κάθε τρεις και λίγο ο άλλος θλιβερός, ο Λασκαράτος...

[2] Ή σαν μερικούς αριστερούς, όπως οι φίλοι μας της ΕΟΣ, που πλανώνται (και με τις δύο σημασίες τής λέξης) κάπου στο υπερπέραν δίχως έρμα, πυξίδα και συντεταγμένες...Δεν υπάρχουν σχόλια: