Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Κι όμως, σύντροφοι! Δεν μπορεί! Για να έχει πάθει τέτοια κρίση ο Λασκαράτος, κάτι καλό κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!




Και τι κρίση! Κρισάρα! Μόνο αφρούς δεν βγάζει από το στόμα του![*] Αφού, μέχρι τη «χώρα» που «βουλιάζει» έφτασε να επικαλείται! Ποιος; Ο Λασκαράτος! Αυτός ο διαπρύσιος κήρυκας του (επιλεκτικού) α-εθνισμού, ο ορκισμένος εχθρός κάθε έθνους-κράτους (με την προϋπόθεση ότι ονομάζεται Ελλάδα και έχει γαλανόλευκη σημαία με το σημείο τού σταυρού). Αυτός που έχει πιαστεί το χέρι του να γράφει και να ξαναγράφει τον αφορισμό τού S. Johnson «Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των αχρείων»!

Να όμως που η αγάπη του για την Ελευθερία (τών αστών) και η λατρεία του για τα συνοδά Ατομικά δικαιώματα (με πρώτο-πρώτο το δικαίωμα του αφεντικού στη νόμιμη παρακράτηση της υπεραξίας από τους μισθωτούς στους οποίους «δίνει ψωμί και τρώνε») υπερίσχυσε. Και σαν καλός φιλελές αμάρτησε για χάρη τής Ελευθερίας, εμφανιζόμενος ενώπιον τού αναγνωστικού του κενού ως αχρείος.

Κάποιος να τον παρηγορήσει. Με τέτοιο πάθος που έχει για την Ελευθερία αυτός ο άνθρωπος, υπάρχει κίνδυνος να προβεί σε κανένα απονενοημένο διάβημα. Και τι θα κάνουνε μετά χωρίς Λασκαράτο οι πιστοί τού «καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο»;

Αριστεροί θα γίνουν;



[*] Δυστυχώς, όμως, όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, παρατηρήθηκε έντονη διαρροή ατμών από τα αυτιά του...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Left G859
Ούτε ο Μπογδάνος δεν θα έγραφε τέτοιο ποστ.Μωρέ μπραβο ο Λασκαράτος..Τελικά ο σύριζα ήταν ευκαιρία να ξεσκεπαστούν πολλοί.

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο/η:


Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά, αν πήρες τώρα πρέφα τι εστί Λασκαράτος (και Ροΐδης, μην τον ξεχνάμε αυτόν επειδή δεν είναι τόσο κραγμένος...), πρέπει να γυμνάσεις λίγο το πολιτικό σου αισθητήριο... Πάντως, κάλιο αργά παρά ποτέ! :-)


Τα λέμε


ΥΓ Αν ξαναπεράσεις από εδώ και θελήσεις να πάρεις το λόγο, φρόντισε, σε παρακαλώ, να σχολιάσεις σεβόμενος τους κανόνες σχολιασμού (στην πραγματικότητα ένας είναι). Βρίσκονται στο μικρό κειμενάκι, πάνω από το πλαίσιο των σχολίων, είναι πολύ απλοί και είναι παιχνιδάκι να τους ακολουθήσεις. Θα λυπηθώ που θα πρέπει να σου διαγράψω το επόμενο σχόλιο, αλλά θα το κάνω.

ivan o tromeros είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=YHM9NtiMMLU

LeftG700 είπε...

Φίλε ivan o tromeros,


Ευχαριστώ και ανταποδίδω:

https://www.youtube.com/watch?v=torD_3oBSb8


Τα λέμε (αλλά πες και κάτι σοβαρό...)

Eriugena είπε...

http://aftokathorismos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_59.html
Αν υπήρχε μυαλό. Δεν το βλέπω να υπάρχει..


Αυτό που τρέμουν όλοι οι αστοί, οι ντροπαλοί αριστεροί μεσοαστοί, και οι ευρωχαφιέδες στην χώρα είναι η "γεωπολιτική υποβάθμιση" που θα συνοδεύσει μια χρεωκοπία, την έξοδο από την ευρωζώνη και ίσως από την ένωση των ευρωπαίων Βρυκολάκων.
Σε αυτό συντονίζονται με την μάζα του λαού που φοβάται την αλήθεια και θέλει να ζεί στο ψέμμα της γεωπολιτικής σταθερότητας, γιατί για "ευημερία" ας μην μιλήσουμε.
Η αστική τάξη, οι ντροπαλοί αριστεροί της και οι ευρωχαφιέδες επιτείνουν τον φόβο του λαού, δημαγωγούν, κινδυνολογούν, χυδαιολογούν, συκοφαντούν.
Οι άλλες "αριστερές δυνάμεις" πέραν του σύριζα (χρησιμοποιώ τον όρο "αριστερές δυνάμεις" για λόγους πρόχειρης συντομίας) έχουν την εξής γραμμή:
1) κΚΕ=πέρα βρέχει
2) Ανταρσύα=πέρα βρέχει αλλά κάτι λέει, με μισόλογα
3) Αλαβάνος, Φωτόπουλος, Καζάκης και άλλοι=ορθή γραμμή, αλλά το μίσος μεταξύ τους και με την Ανταρσύα (πλήν Αλαβάνου) είναι αγεφύρωτο.
Πρόταση για το 2) και 3): ομαδική ψυχοθεραπεία στην πλατεία Ομονοίας. Υποχρεωτική ύψωση σημαίας και ανάκρουση του εθνικού ύμνου (οι τροτσκιστές μπορούν να απέχουν πίνοντας στο μεταξύ καφέ, μέχρι το τέλος της σεμνής τελετής)
Πρόταση για το 1): έκτακτο συνέδριο και ανάδειξη του Μπογιόπουλου σε γενικό γραμματέα, με έκτακτες οργανωτικές αρμοδιότητες.
Πρόταση προς όλους, ακόμα και προς τον Συριζα και τον Καραμπελιά-Κοτζιά:
Υποσχεθείτε δάκρυα ιδρώτα και αίμα.
Υποσχεθείτε "γεωπολιτική υποβάθμιση".
Υποσχεθείτε άλλο πολιτικο-στρατιωτικό και πολιτικό σύστημα.
Χλωμό το βλέπω..
Τι κάθομαι και χαλιέμαι;



Ι.Τζανάκος

LeftG700 είπε...

Φίλε Eriugena,


Θα τα πούμε αύριο, που θα είναι μια άλλη μέρα. Στο μεταξύ, για να διώξεις το χάλασμα, βάλε τη μουσική που σου αρέσει και πιες κάνα ποτηράκι με το ποτό που προτιμάς. Εγώ έτσι κάνω και δουλεύει (εντάξει, όχι πάντα... :-) ).


Τα λέμε