Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Εδώ υπάρχει ένα αίσθημα μεγάλο. Θυμηδίας.




Μόλις είδα τις φωτογραφίες από το αφιέρωμα-παρουσίαση-συνέντευξη που το γαλλικό περιοδικό Paris Match επεφύλασσε στον Γιάννη Βαρουφάκη. Δεν έχω λόγια. Βάλτε τα εσείς. Αν έχετε.


7 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

Εις υγεια των κοροιδων......Αντι αλλου σχολιου η ανακοινωση της ΠΟΣΠΕΡΤ που πεφτει και αυτη απο τα συννεφα!(Ειπαμε φορεστε κρανοι χιλιαδες συριζαιοι πεφτουν απο τα συννεφα)
ΠΟΣΠΕΡΤ: Αυτή δεν είναι νέα ΕΡΤ, αλλά νέα ΝΕΡΙΤ

Αρχισαν τα όργανα για το νομοσχέδιο της νέας ΕΡΤ και μάλιστα από τους κόλπους της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, ουσιαστικά κατακεραυνώνει το νομοσχέδιο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, αναφέροντας πως πρόκειται μόνο για μια αλλαγή ονόματος του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ! Η ανακοίνωση τονίζει ότι Ομοσπονδία πάλεψε και παλεύει για την άμεση επανασύσταση – σε πλήρη λειτουργία της ΕΡΤ. Ωστόσο επισημαίνει ότι μετά τον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων,

- οι συντάκτες του νομοσχεδίου αυτού "μας εξέπληξαν με την προχειρότητα και την ασάφεια (δημιουργική η όχι) προσέγγισης στα θεσμικά και νομικά ζητήματα, αλλά και με τη χρησιμοποίηση του Ν.4173. Ετσι αναπαράγουν το αποτυχημένο μόρφωμα-έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ.

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Το γεγονός ότι τσινάει η Αυγή, κάτι δείχνει.[***] Είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για προχειρότητα. Ας περιμένουμε λίγο να ακούσουμε το σκεπτικό τού υπουργείου, τις απαντήσεις που θα δώσει και τις πιθανές διορθώσεις που θα κάνει.


Τα λέμε


[***] Για να τα λέμε όλα: Φαντάζεσαι κάτι ανάλογο με τον Ρίζο, αν ήσαστε εσείς στα κουμάντα και έβγαινε η ΠΟΣΠΕΡΤ στα κάγκελα για την πάρτη σας; Εγώ ούτε κατά διάνοια!

ελληνοφρενικος είπε...

Ξερεις την γνωμη μου για τετοιου ειδους τσινισματα.....Οσο για το Ριζο εγω θα ηθελα να το εγραφε(με την αναλογη απαντηση του κομματος απο κατω).Αυτη τη λειτουργια θελω εγω στην αντικαπιταλιστικη εξουσια.Με συνεχη κριτικη-κριτικη-κριτικη.Μονο ετσι θα λυνονται προβληματα που θα προκυψουν.

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Την ξέρω την άποψή σου για τα τσινίσματα, πώς δεν την ξέρω. Όλα είναι ‘‘μηχανή’’ για να «αποκοιμίσουν» και να «εγκλωβίσουν» το λαό. Μήπως κι αυτό το τσαρδί έτσι δεν το βλέπουν οι περισσότεροι δικοί σου; Εκείνο που δεν μπορείτε να καταλάβετε όμως είναι ότι με μία τέτοια λογική αυτοπεριθωριοποιείστε και αποκτάτε πολύ περισσότερες αντιπάθειες από συμπάθειες. Κι όποιος δεν εμπνέει συμπάθειες δεν πρόκειται να ηγεμονεύσει στην ελληνική κοινωνία (και σε καμία κοινωνία) ποτέ!

Δεν κατάλαβα γιατί θέλεις αυτή τη λειτουργία στην αντικαπιταλιστική εξουσία μόνο. Αν την εφαρμόσετε τώρα τι θα πάθετε; Ό,τι έπαθε ο ΣΥΡΙΖΑ, που όποιος γουστάρει μπορεί να ξεχέζει τον Τσίπρα φάτσα κάρτα, και μάζεψε όλο το αριστερό χαρτί;;; Θα σας χάλαγε κάτι τέτοιο;

Φίλε ελληνοφρενικέ, η ίδια η ζωή δείχνει δρόμους. Εσείς έχετε τα μάτια σας ερμητικά κλειστά και δεν τους βλέπετε...



Τα λέμε

Ενη είπε...

Αριστερά Φιλαρακια

Σε ο,τι με αφορά, εχω γραψει, σημερα, καπου αυτά

"Aξιζει ομως να σημειωθει οτι , ολη αυτή η συμπεριφορά αφορά στο προσωπο του υπουργου οικονομικων μιας Αριστερης κυβερνησης.

Αραγε τα μελη, οι οπαδοι και ολοι οι αριστεροι ψηφοφοροι του Συριζα, μενουν αδιαφοροι σε ολα αυτά;;;

Στην πιο κρισιμη περιοδο της οικονομίας της χωρας βλεπουν τον ΥΠΟΙΚ να φωτογραφιζεται σε ενα κοσμικό περιοδικό με μια .........".ευτυχισμενη" ανεμελιά.

Ο Τσιπρας αραγε πως αντεδρασε;;;; Τα κομματικά εντυπα επισης;;;;"

υγ. Βεβαια στο f/b καποια κυρία μου αντετεινε οτι ο Βαρουφακης "ειναι ενας μεγαλοαστός με κουλτουρα".

Ασφαλώς, δεν ειπα τιποτα το διαφορετικό εγώ. lol


LeftG700 είπε...

Φίλη Ένη,


Όπως ξέρεις, το τσαρδί μας δεν είναι ούτε μέλος, ούτε οπαδός ή ψηφοφόρος τού ΣΥΡΙΖΑ κατ' αποκλειστικότητα (το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο αριστερό κόμμα, οργάνωση, κίνηση ή ρεύμα). Επομένως, μπορεί να μη σε βοηθάμε να δεις πώς αντέδρασαν τα μέλη, οι φίλοι ή οι ψηφοφόροι τού ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σου δώσαμε μια καλή ιδέα πώς αντέδρασαν μερικοί ανεξάρτητοι της Αριστεράς! :-)


Τα λέμε

Οργουελ είπε...

1.Oταν λεγαμε συριζα χωρις αυταπατες, ειναι προφανες οτι περιμεναμε τετοια, η διαφορα μας με τους χωρις ορια κριτικους του υπαρχοντος και αποθεωτες του ανυπαρκτου, ειναι οτι τωρα δεν πανυγηριζουμε με το 'λιτο βιο στη λιμνη Κομο', οπως αυτοι.

2.Ολη αυτη η κριτικη, προυποθετει, οταν δεν το λεει καθαρα, οτι οι πολιτικοι ειναι απατεωνες (οχι ομως αυτοι με τους οποιους εχει παρε δωσε το Κομμα) και ο λαος αποτελειται απο ηλιθιους και εξαπατημενους.

3.Οταν λενε οτι το κκε κανει αυτα που υποσχεται, τι ακριβως εννοουν? Αφου στην ουσια τιποτα δεν υποσχεται το κκε και αν αθροιστει η πολιτικη εμπειρια απο τους εξης
Πουλιοπουλος+Ζαχαριαδης,Αρης+Ζαχαριαδης, Πλουμπιδης+Ζαχαριαδης Φλωρακης+Παππαρηγα=Μηδεν