Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ακόμα κι αν χάσουμε, ο καβγάς πρέπει να γίνει!




Κάλεσμα στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και σε όλες τις αριστερές και αντιμνημονιακές  δυνάμεις να οργανώσουν και να στηρίξουν αυτή τη μάχη

Η κυβέρνηση προχωρά ταχύτατα, ώστε μέχρι την ερχόμενη  Κυριακή να  έχει  ψηφιστεί  από την βουλή το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιό της, που θεσπίζει ή αυξάνει τους  έμμεσους φόρους, οδηγώντας σε μια νέα φοροληστεία του λαού, σε ολοκληρωτική εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, την εκχώρηση των κόκκινων δανείων και  κατά συνέπεια των κατοικιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε αρπακτικά κερδοσκοπικά, κυρίως ξένα, συμφέροντα.
Το  κυριότερο όμως  είναι ότι  με  το πολυνομοσχέδιο εισάγουν ένα διαρκή “κόφτη”, όχι  μόνο μισθών, συντάξεων  και δημοσίων  κοινωνικών  δαπανών , αλλά  και  της  ίδιας  της  δημοκρατίας  και της  λαϊκής  κυριαρχίας .
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, καλεί όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προκηρύξουν  αγωνιστικές  κινητοποιήσεις για όλες  τις  ήμερες  συζήτησης  του  πολυνομοσχεδίου στη  βουλή, με  επίκεντρο, στην Αθήνα, την  πλατεία  Συντάγματος.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, καλεί επίσης όλες τις αντιμνημονιακές, προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις σε συνεχή αγωνιστική δράση  και παρουσία, σε ενωτικές, μαζικές κινητοποιήσεις  και σε  πολιτική  καμπάνια  για  παλλαϊκό ξεσηκωμό.
Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, θα είναι παρούσα  στην  πρώτη γραμμή αυτών των αγώνων και θα  δώσει όλες τις δυνάμεις της, σε όλη τη χώρα, ώστε  οι αντιστάσεις να πάρουν παλλαϊκά χαρακτηριστικά.
Παλλαϊκός ξεσηκωμός παντού ενάντια  στα νέα μνημονιακά μέτρα!
 
Το Γραφείο Τύπου τής Λαϊκής Ενότητας
17/05/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: