Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Θέλει ο φιλελές να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει!




Στο μεταξύ, λίγο νωρίτερα, στο τσαρδί τών Διόσκουρων του πολιτικού φιλελευθερισμού (που βασίζεται στον οικονομικό, αλλά ντρέπονται να το πούνε), βγήκανε στα κάγκελα με ‘‘τρόπο’’, ‘‘διακριτικά’’ (όσο ελαφριά πατάει ο ελέφαντας):


Η ασφάλειά των, θα ήταν εγγυημένη;

Απλά ρωτώ.

Γιατί δεν γνωρίζω.

Φιλελεύθεροι-φιλελεύθεροι, αλλά και τα ΜΑΤ-ΜΑΤ! (Όχι παίζουν! —όπως νομίζουν μερικοί αφελείς.) Κατά τα άλλα, παραμένουν πάντα  ασυμφιλίωτοι πολέμιοι τής κυνικής αρχής τών ‘‘σταλινικών’’ «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»... Τι νομίσατε; Έχουν ηθικές αρχές αυτοί! Όχι αρχίδια! ;-) :-) 



15 σχόλια:

Θέκλα Φακλάνα είπε...

Θα τους ειδοποιήσω νεαρούλη μου και θα σε σιγυρίσουν οι φιλελέ αριστεροί όμως μικρούλη
Θέκλα Φακλάνα
Παρασκευή, Νοεμβρίου 14, 2014 9:11:00 μ.μ.

LeftG700 είπε...

Θεκλίτσα, κορίτσι μου, είναι αργά τώρα. Αύριο. Και κοίτα: άμα ξαναπεράσεις από εδώ, να μην παραλείψεις να διαβάσεις τι γράφει πάνω από το πλαίσιο των σχολίων. Δεν θα σου ξανακάνω το γραμματέα!

LeftG700 είπε...

Φίλη μου Θέκλα,


Πιο άκυρο σχόλιο δεν θα μπορούσες μάλλον να γράψεις! Φαίνεται ότι τα Σαββατόβραδα δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Γιατί, δες τι συμβαίνει:

Λες ότι θα «τους ειδοποιήσεις». Εσένα περίμεναν; Δεν τον βλέπεις κοτζαμάν σύνδεσμο που έβαλα; Ένα, δύο, τρία κλικ από εδώ και το είχαν πάρει το γράμμα, δεν χρειάζονται τις υπηρεσίες σου.

Έπειτα, μου γράφεις ότι «θα με συγυρίσουν». Βρε κουτό, άμα μπορούσαν να με «συγυρίσουν» δεν θα ‘‘φρόντιζαν’’ να με ‘‘ξεφορτωθούν’’ από το τσαρδί τους άρον-άρον, αξιοποιώντας τους ‘‘αντισταλινικούς’’ χουλιγκάνους τής τρίτης ηλικίας που τριγυρίζουν στο τσαρδί τους! Μιλάμε για κότες περιωπής! Καλά-καλά, ούτε έξι μήνες δεν με άντεξαν! Όπως δεν αντέχουν και καμία κριτική. Γι’ αυτό και περιμαζεύουν κάθε πικραμένο, φτάνει να συμφωνεί μαζί τους. Από τη δική τους μεριά, καλά κάνουν. Ημιαναλφάβητοι πολιτικά είναι, κάπως πρέπει να προστατεύσουν τον κώλο τους. Για έλα στη θέση τους!

Αλλά, μεταξύ μας, σε ποια θέση τους να ’ρθεις; Κι εσένα για ημιαναλφάβητη σε κόβω. Διαφορετικά, δεν θα μου κοτσάριζες εκείνο το «αριστεροί φιλελεύθεροι», που το ξαναβλέπω τώρα και μου βγάζει το μάτι πρωί-πρωί! Τι θα πει «αριστεροί φιλελεύθεροι», κορίτσι μου; Είναι κάτι σαν το «ευφραδής μουγγός», «αετομάτης τυφλός» και «Εσκιμώος θερμόπληκτος»; Κάτι τέτοια έχουν πέραση μόνο στα πολιτικά ραμολιμέντα που συχνάζουν εκεί —και που συχνάζεις κι εσύ κατά τα φαινόμενα.

Αυτά, συνοπτικά. Κι όπως είπαμε: άμα ξαναπεράσεις από εδώ και θέλεις να πεις τίποτε, κάνε μου τη χάρη να γράψεις το ονοματάκι σου στο προτελευταίο κουτάκι. Τα εξηγώ με το νι και με το σίγμα στο κειμενάκι πάνω από το πλαίσιο των σχολίων. Ακόμα κι εσύ μπορείς να τα καταλάβεις! ;-) :-)


Τα λέμε (όχι όμως όπως θες εσύ, όπως είναι)


ΥΓ Έγραψα πριν ότι σε κόβω για ημιαναλφάβητη πολιτικά. Μάλλον πρέπει να διευρύνω την εκτίμησή μου και να σε κατατάξω σους γενικώς ημιαναλφάβητους. Είδα ότι στο ειδοποιητήριο σχόλιό σου λες ό,τι «υβρίζουμε» τους φίλους σου. Πού την είδες την «ύβρι»; Και πού το είδες ότι «τους ηθέλω εραστάς τής βίας των ματ» Μαντάμ, σε τρώει ο πισινός σου να ‘‘παίξεις’’ στην πρώτη σελίδα. Κι εγώ δεν χαλάω ποτέ χατίρι σε γυναίκες! ;-) :-)

Costis Papaioannou είπε...

Ρε σαχλαμάρα, οι διόσκουροι είναι δηλωμένοι «φιλελεύθεροι» (σε εισαγωγικά γιατί ο όρος είναι πολύ λάστιχο χάρη σε κάτι αριστερούς σαν εσένα) και κατά την γνώμη κλασικοί συντηρητικοί που δεν έχουν καταφέρει να εκσυγχρονίσουν κάπως τον συντηρητισμό τους ... άρα με μια φυσική ροπή προς τον φασισμό.
Παρακολουθώ (όχι πολύ φανατικά) τις μαλακίες που γράφεις προσπαθώντας να προσαρμοστείς στην φασιστοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεσαλώσει μετά τις ευρωεκλογές ... παραμένοντας όμως στον «χώρο» ... γιατί πού αλλού να πας ταλαίπωρε ...
Ήθελα να σε ρωτήσω λοιπόν ... θυμάσαι που είχες «εισηγηθεί» στον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ;
Γιατί δεν έχεις την στοιχειώδη εντιμότητα ρε καραγκιόζη να πεις ότι έλεγες μαλακίες ???
Αυτά

LeftG700 είπε...

Βρε καλώς τον κυρ Κώστα! Καιρό είχαμε να σε δούμε! Σου αφήνω και πάλι το σχόλιό σου[***] γιατί με εξυπηρετεί. Σε τι με εξυπηρετεί;

Στο να σου θυμίσω ότι στο καθόλου απώτερο παρελθόν έτρεχες στο τσαρδί αυτών που τώρα χαρακτηρίζεις δηλωμένους «φιλελεύθερους» και κλασικούς συντηρητικούς που δεν έχουν καταφέρει να εκσυγχρονίσουν κάπως τον συντηρητισμό τους ... άρα με μια φυσική ροπή προς τον φασισμό για να ράψεις ότι έκοβαν αυτοί εναντίον τού ιστολογίου μας.

Να σου θυμίσω, κοντολογίς, την κατάντια σου, ύστερα από δεκαετίες στράτευσης στην Αριστερά!

Θα σου επιτρέψω ακόμα ένα σχόλιο (στο οποίο και δεν σκοπεύω να απαντήσω). Πολιτικά πτώματα δεν κλωτσάω!


[***] Σημείωση συντάκτη προς τους αναγνώστες: Στον περί ου έχει απαγορευτεί να παίρνει το λόγο εδώ, γιατί με συκοφαντικά υπονοούμενα έχει κατ’ επανάληψη ρίξει λάσπη στο ιστολόγιο ως «ύποπτο» και «κουκουλοφόρο» (με την κακή έννοια: δηλαδή, μέχρι και ασφαλίτικο).

Μιχάλης Σβίγκος είπε...

Λεφτ...τα θέλει όμως ο κώλος σου κι εσένα με αυτά που πας και μπλέκεις

"καταδικάζουμε απερίφραστα [την βία των ΜΑΤ], ειδικά όταν στρέφεται με σκληρότητα κατά ειρηνικών διαδηλωτών"...

η βια, που "στρέφεται με σκληρότητα" από τη μια και οι "ειρηνικοί διαδηλωτές" από την άλλη,

...ε είναι ηλίθιοι...
τέλος πάντων τα ξαναλέμε, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο

Αργόστροφος είπε...

Αριστερά ο οικοδεσπότης εννοεί τη σημερινή σοσιαλδημοκρατία των ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μόνο που γέρνει προς τον δεύτερο που είναι περισσότερο σοσιαλδημοκράτες. Και σιγά μη ζητήσει συγγνώμη για την εποχή που θεωρούσε τον ΣΥΡΙΖΑ βεριτάμπλ αριστερά και τον υπερασπιζόταν.

Αργόστροφος

Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 3:00:00 μ.μ.

LeftG700 είπε...

Φίλε Αργόστροφε,


Για κάποιους ανεξήγητους λόγους, ο Blogger μπλοκάρισε το σχόλιό σου και δεν το εμφανίζει. Το κάνω εγώ. Και περνάω το όνομά σου στο σχετικό κουτάκι (Όνομα/Διεύθυνση URL). Αν επανεμφανιστείς, να το κάνεις οπωσδήποτε εσύ, αν δεν θέλεις να διαγραφεί το σχόλιό σου (τα εξηγώ αναλυτικά στο κείμενο πάνω από το πλαίσιο των σχολίων).

Τώρα, επί τής ουσίας τού σχολίου σου, τι να σου πω; Να σου πω ότι είσαι ούγκα-μπούγκα που δεν ξέρεις καν τι διαβάζεις; Για πήγαινε στην πρώτη σελίδα να δεις τι γράφει το κειμενάκι στην ταυτότητα του ιστολογίου (εκεί που λέει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ). Εκεί περιγράφεται τι θεωρούμε εμείς Αριστερά και ο καθένας μπορεί να καταλάβει αν θεωρούσαμε ποτέ ότι το ΠΑΣΟΚ και κάμποσοι από τον ΣΥΡΙΖΑ ανήκαν στην Αριστερά .

Αφού τα κάνεις όλα αυτά, μετά, πήγαινε μέχρι τη γωνία, να δεις αν έρχομαι. Εντάξει;


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε Μιχάλη,


Δεν είναι καθόλου ηλίθιοι. Κι όσο κι αν είναι ηλίθια η μαύρη αντικομμουνιστική προπαγάνδα τους, πάντα υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι να την καταπιούν, όπως προφανώς θα έχεις διαπιστώσει στην πραγματική ζωή και στο διαδίκτυο.

Πάω και μπλέκω; Το διαδίκτυο δεν είναι κι αυτό πεδίο ιδεολογικής και ταξικής διαπάλης; Στραβά το έχω καταλάβει;


Τα λέμε

Λιλίκα Λασκαρατου-Ροϊδη είπε...

Πάρε να χεις λίγο Χαράλαμπο Ροϊδη Αθανασίου και λίγο Κωνσταντίνο Λασκαράτο Μαρκόπουλο ...και μόκο!
Θα μάθετε να ακολουθείτε τους νόμους, τρομοκράτες καταληψίες...
Ή ειρηνικοί διαδηλωτές ή βία με σιρόπι σκληρότητα...

http://youtu.be/KeeLtbOA1gQ

Costis Papaioannou είπε...

Δεν με πειράζει καθόλου να μην απαντήσεις ...
Τί να πεις ρε κακομοίρη ? ότι δεν είσαι εσύ αυτός που «εισηγήθηκε» το 12 να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Τσίπρας έκανε γαργάρα τα περί Ευρώπης όπως ο Λένιν έκανε γαργάρα τον αντικαπιταλισμό του με την Ν.Ε.Π ???
* * *
Τα μπούρδες περί συκοφαντίας που λες συνέχισε να τα λες ... την αλήθεια την ξέρεις και εσύ και εγώ και την αντιλαμβάνονται και όσοι διαβάζουν τις μαλακίες που γράφεις.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Φιλελεύθερος Μπούλης είπε...

Αν και αναγνώστης Ροϊδη είμαι μόλις 80 ετών ηλικιακέ ρατσίστα Λέφτ

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμος (Σάββατο, Νοεμβρίου 15, 2014 7:41:00 μ.μ)


Ό,τι πεις. Μοπρεί να είσαι και σε κρίσιμη ηλικία, οπότε να μη σου χαλάσω χατίρι. Στο μεταξύ, ρίξε μια ματιά τι γράφουμε στο κείμενο πάνω από το πλαίσιο των σχολίων. Θα καταλάβεις γιατί το σχόλιό σου το έφαγε η μαρμάγκα...


Τα λέμε (τώρε ξέρεις τις προϋποθέσεις)

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Φιλελεύθερε Μπούλη,


Σου έχω άσχημα νέα! Μόλις ανέβασα μία νεότερη ανάρτηση για τους δίδυμους πύργους τού φιλελευθερισμού. Ξέχνα τη Σαββατιάτικη έξοδο! Πάρε το κιτ Πρώτων Βοηθειών και φύγε όπως είσαι για να τους περιθάλψεις. Τρέχει το "αίμα" ποτάμι σου λέω! ;-) :-)


Τα λέμε (αφού τούς επαναφέρεις όμως πρώτα, έ; :-) )