Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Υπάρχει κάτι χειρότερο από την προδοσία; Ναι! Είναι η προδοσία που συνοδεύεται από δειλία και προσπαθεί να κρυφτεί!




Να σκεπάσει την αντικειμενικά προδοτική απόφασή του και απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας με την οποία η θλιβερή, κατάπτυστη και άξια κάθε περιφρόνησης ηγεσία τού ΚΚΕ ‘‘φιλοδοξεί’’ να σαμποτάρει και να υπονομεύσει την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής επιχειρεί ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κουτσούμπας με δήλωση που απέστειλε στον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση. Σε αυτήν, ισχυρίζεται με θράσος χιλίων πιθήκων ότι το ΚΚΕ συμμετέχει(!!!) στο δημοψήφισμα και καλεί τον υπουργό «να μεριμνήσ[ει] για τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής, για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα άρθρα 5, 9 παρ. 1, 5 και 21 του Ν. 4023/2011».

Συμμετέχει το ΚΚΕ στο δημοψήφισμα! Συμμετέχει σε ένα δημοψήφισμα, το οποίο, σε εφαρμογή τής γραμμής τού ΠΓ, αρνήθηκε στη Βουλή και στο οποίο τώρα, καθώς η κατακραυγή υψώνεται και από τη δική του κοινωνική βάση, προσπαθεί να δώσει το «Παρών». Μαύρο «Παρών»! Με δικά του ψηφοδέλτια που, ανεξάρτητα από το αν θα αναγράφεται επάνω τους ολόκληρο το «Μανιφέστο τού Κομμουνιστικού Κόμματος», φυσικά και θα προσμετρηθούν ως άκυρα, αφαιρώντας έτσι από το στρατόπεδο του ΟΧΙ ένα κρίσιμο ποσοστό που ίσως αποδειχτεί και καθοριστικό για την επικράτηση των συστημικών δυνάμεων! Για να συντελεστεί έτσι η ύψιστη Ύβρις τής προδοσίας όλων εκείνων που θα ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στη Νέα Ιερά Συμμαχία από θέσεις αριστερές, προοδευτικές ή και αγνά πατριωτικές!

Παραδίδουμε χωρίς το παραμικρό ίχνος οίκτου το πολιτικό πτώμα που επονομάζεται Δημήτρης Κουτσούμπας στην περιφρόνηση, τη χλεύη και το ανάθεμα της Ιστορίας!

ЖΟЖΟЖΟЖΟЖ


Του Δημητρίου Κουτσούμπα του Αποστόλου, Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.)

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με τα άρθρα 5 και 10 του Ν. 4023/2011, στο δημόσιο διάλογο επί του ερωτήματος που τίθεται για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 05-07-2015, συμμετέχουν και τα πολιτικά κόμματα, τα οποία εντάσσονται σε μια από τις αντίστοιχες «Επιτροπές Στήριξης» (του: ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΟΧΙ και του ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ / ΝΑΙ).

Όπως είναι γνωστό, το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.) δήλωσε ότι θα συμμετέχει στο δημοψήφισμα με τη δική του πρόταση, καλώντας το λαό να ψηφίσει στην κάλπη «Όχι στην πρόταση των ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ - Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης - Αποδέσμευση από την ΕΕ, με το λαό στην εξουσία». Ως εκ τούτου, λόγω των γνωστών ιδεολογικών και πολιτικών απόψεών του, όπως εκφράζονται και στην παραπάνω ρητά διατυπωμένη θέση του, δεν μπορεί να συμμετέχει σε καμία από τις αντίστοιχες «Επιτροπές Υποστήριξης».

Επομένως, με βάση τα παραπάνω, ως συμμετέχοντες στο δημοψήφισμα της 05-07-2015 με τις αυτοτελείς απόψεις μας, σας καλούμε να μεριμνήσετε για τη διάθεση και τον καθορισμό του απαιτούμενου χρόνου στα ΜΜΕ καθώς και των απαιτούμενων χώρων υπαίθριας προβολής, για την παρουσίαση και προβολή των θέσεων και της δραστηριότητάς μας, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα άρθρα 5, 9 παρ. 1, 5 και 21 του Ν. 4023/2011.



11 σχόλια:

Гриша είπε...

Να κι αλλος προδοτης ή μηπως εθνοπροδοτης :

http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/326168,OXI-kai-xana-OXI-kai-pali-OXI-.html

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Ναι, το έχω δει. Αυτός θα τα ακούσει μετά την Κυριακή.


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

Mαλιστα,προδοτες ειναι οι κομμουνιστες που συνεχιζουν να λενε οχι σε ολα τα μνημονια,και ζητουν αποδεσμευση απο την ΕΕ.Και δεν ειναι προδοτες αυτοι που εκλεγηκαν με σημαια την καταργηση των μνημονιων,και μετα μας ειπαν πως ηταν σχημα λογου.Αυτοι που προτειναν στους συνεταιρους τους την καταπτυστη συμφωνια των 47+10 σελιδων.Και τωρα κοροιδευουν τον λαο παλι λεγοντας να πει οχι ΜΟΝΟ στην συγκεκριμενη προταση των εταιρων της.Μια κυβερνηση που ο υπουργος οικονομικων της μας λεει πως ΑΝ η τροικα αλλαξει λιγο την προταση της θα προτεινει στον λαο να πει ΝΑΙ και ετσι λεει κιολας ο θρασυτατος πως θα περπατησουν και πιο ευκολα τα μετρα στην κοινωνια!Προετοιμαζουν οι σοσιαλοδημοκρατες με τους φασιστες συνεταιρους τους(ΑΝΕΛ)τον λαο να αποδεχτει το μνημονιο που ερχεται και να αποδυναμωσουν τις αντιστασεις του λαου.Το ΚΚΕ δεν μασαει και τους χαλαει την σουπα.Μολις τωρα ζωντανα στην ΕΡΤ ο αλεξης σου φτυνει καταμουτρα αυτο που ελεγες(πιστευοντας τον φιλη),και λεει ξεκαθαρα=ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΩΝ 47+10 ΣΕΛΙΔΩΝ παραμενει στο τραπεζι!Δηλ.ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ!Αλλα το ΚΚΕ ειναι οι προδοτες.....Σε λιγο καιρο θα καταλαβεις πως η σταση του ΚΚΕ θα του δινει το δικαιωμα να σηκωσει τη σημαια του αγωνα.Μια σημαια που δεν θα τολμουν οι σοσιαλοδημοκρατες να την ξεφτιλισουν παλι και να την κανουν σχημα λογου....

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Να με συμπαθάς, αλλά εμείς εδώ τα λέμε όλα. Δεν έχεις πάρει ούτε μυρωδιά από το ζήτημα που αναδεικνύει η ανάρτηση! Έχω όλη την καλή θέληση να βοηθήσω να καταλάβεις, αλλά δεν είμαι υπεράνθρωπος. Έχει και η υπομονή τα όριά της.


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

Καταλαβαινω φιλε λεφτ,θεωρεις την ηγεσια του ΚΚΕ προδοτες.Και την επιλογη του να προσπαθησει να παρει χρονο να προπαγανδισει τις θεσεις του θρασος.Δικαιωμα σου να το πιστευεις και δικαιωμα μου να μην το πιστευω,και να πιστευω πως τρωτε καποιοι μεγαλο κοροιδεμα.Παραδειγμα αυτο που σου λεω πως σημερα ο τσιπρας σου δινει την απαντηση σε αυτο που με παρεπεμψες χθες.Φαγωθηκες και εγραφες πως αποδειξες πως το ΚΚΕ λεει ψεματα πως ο συριζα εχει πανω στο τραπεζι την προταση των 47+10 σελιδων.Για αποδειξη οτι το ΚΚΕ λεει ψεματα ειχες μια δηλωση του φιλη στη βουλη πως αυτο δεν ισχυει!Και σημερα ο αλεξης στο πεταει στη μαπα πως ο φιλης σου λεει ψεματα και το ΚΚΕ αληθεια.Εσυ πιστεψε παλι τους ψευτες και κανε το μαυρο ασπρο δικαιωμα σου.Οπως δικαιωμα μας να πιστευουμε οτι τρωτε παπα,και οτι ολη η προσπαθεια του πολιτικου προσωπικου των αφεντικων(με πρωτοστατες φυσικα και τους σοσιαλοδημοκρατες)ειναι να υποταξουν την αντισταση του λαου στα μνημονια(αρα και στη ΕΕ).Αυτο θα αποδειχθει με τη μνημονιαρα που θα σου φερουν στη μαπα αυτοι που το παιζουν τωρα παλι υπουλα αντιστασιακοι......Αν γινει δημοψηφισμα(ακομα και τωρα μπορει να κανουν την κωλοτουμπα οι σοσιαλοδημοκρατες αφου ως γνωστον δεν εχουν καμια τσιπα)και βγει το ΝΑΙ ο αλεξης την κοπαναει και φερνουν μνημονιαρα οι φανεροι ευρωπαιστες(με τον λαο στη γωνια και ταπεινωμενο)Αν βγει το ΟΧΙ φερνει μνημονιαρα ο αλεξης(με το λαο εξαπατημενο και αποδεχομενο την ταπεινωση αφου η κυβερνηση των αγωνιστων εφερε βελτιωμενο μνημονιο-μεχρι το επομενο φυσικα.Το ΚΚΕ σου λεει οτι τωρα ειναι ευκαιρια να ωριμασει στο λαο η ιδεα της αποδεσμευσης απο αυτα τα σιχαματα.Εσυ πιστευεις πως με το δημοψηφισμα και την επικρατηση του ΟΧΙ κανεις ενα βημα συγκρουσης με την ΕΕ.Αυτο πιστευει και το μπλοκ πασοκ νδ ποταμι.Εγω πιστευω πως ακομα και το ΟΧΙ θα χρησιμοποιηθει για την καθηποταξη του λαου απο τους απατεωνες τους σοσιαλοδημοκρατες.

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Εγώ ποντάρω κατ’ αρχήν στο ΟΧΙ. Και παλεύω γι’ αυτό. Ας βγει ΟΧΙ, και μετά έχουμε καιρό για όλα τα άλλα. Ένα βήμα τη φορά. Ρεφορμισμός; Να πας να το πεις στον Λένιν:

«Το καθένα απ’ αυτά τα στάδια χαρακτηρίζεται από μια ουσιαστικά διαφορετική συγκυρία τής πάλης και από διαφορετικό άμεσο σκοπό τής επίθεσης. Κάθε στάδιο αποτελεί, σαν να λέμε, μια ξεχωριστή μάχη μιας γενικής πολεμικής εκστρατείας. Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε από την πάλη μας, αv δεν μελετήσεις τις συγκεκριμένες συνθήκες κάθε μάχης.»
(«Ένα βήμα μπρος, δυο βήματα πίσω»)


Τα λέμε

κάποιος σύντροφος είπε...

μια απορία ρε ελληνοφρενικέ.

το ότι η ΕΕ θεωρεί το όχι και το δημοψήφισμα γενικά κήρυξη πολέμου είναι

α)θέατρο για να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο
β)απόδειξη πως στο ΟΧΙ παίζονται πάρα πολλά ?

νομίζω το α είναι ότι πιο αστείο μπορεί να πει κανείς. Υπάρχουν άνθρωποι που το θεωρούν αστείο ότι πήγαμε στο φεγγάρι, τέτοια άποψη είναι. Διαφωνώ με την Εξέλιξη σου λέει ο άλλος, είναι μια θεωρία, εγώ διαφωνώ. Για τέτοια πράγματα μιλάμε.

πως τα φέρνει η ρουφιάνα η ζωή, το ΚΚΕ την Κυριακή ψηφίζει το Μάαστριχτ, την Ρώμη, την Νίκαια και την Λισαββώνα μαζί με όλα τα μνημόνια.

ούτε σε ένα δημοψήφισμα δεν μπορεί ο λαός λέει το ΚΚΕ να τα βάλει με την ΕΕ.

αλλά η εργατική εξουσία έρχεται από στιγμή σε στιγμή.

"κάποιος σύντροφος"

Δρ Σπινγκ είπε...

Τρομερή η αυτογελοιοποίηση του ΚΚΕ!

θου-κυδίδης είπε...

"Δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτε από την πάλη μας, αv δεν μελετήσεις τις συγκεκριμένες συνθήκες κάθε μάχης."

Λέφτη, ξανίχτηκες πολύ να μιλάς για προδοσία. Ίσως δεν μελετάς σωστά τις συγκεκριμένες συνθήκες της κάθε μάχης, όταν παροτρύνεις να ενωθούν όλοι ηρωικά σε ένα τέλος αλοζανφαν λάιτ. Το πράγμα δεν το έφερε έτσι το πεπερασμένο ΚΚΕ, αλλά όλα δείχνουν ότι εκεί το οδήγησε ο φουσκωμένος Σϋριζα. Δεν εκτίμησε σωστά με τον αφελή ευρωπαϊσμό του και τα ρίσκα του, αυτό είναι βέβαιο και κανείς δεν το αμφισβητεί. Δεν μπορεί τώρα λοιπόν να τα βγάλει πέρα και παίζει το τελευταίο ηρωικό χαρτί, που ακόμη κι αν κερδίσει ένα όχι, η καλή υπόσχεσή του είναι μια συμφωνία-μνημόνιο, που ούτε στο χειρότερο όνειρο του δεν το είχε ομολογήσει.
Ο Θουκυδίδης πάνω από το λόφο (προ)βλέπει την ήττα, και οι πολλές ιστορικές λεπτομέρειες θα είναι για τους ειδικούς. Βέβαια, για τους πολλούς ανθρώπους, στις δεδομένες συνθήκες, έχει μεγάλη σημασία τι διασώζει η "συνθήκη" και ποιες οι "λεπτομέρειες" της συνθηκολόγησης. Μεγάλη σημασία.
Κι αν πάλι ο Σύριζα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και περάσει έτσι πονηρά από τις συμπληγάδες, τροπαιούχος του ιστορικού συμβιβασμού, ή μακάρι ακόμη και...του λενινισμού...ποιος δεν θα πει ...ουφ; (έστω ενδόμυχα!)

Έτσι είναι τα πράγματα ή αλλιώς; Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, δεν είμαι Θουκυδίδης, και δεν θα θέλω να το πιστέψω το κακό, ακόμη κι όταν έχει (παρα)γίνει!.
Αν όμως το ΚΚΕ, παρόλα τα κακά της μοίρας του που δεν το αφήνουν να μεγαλώσει, εκτιμά σωστά πως είναι έτσι ακριβώς, μελετώντας ακριβώς τις συγκεκριμένες συνθήκες, γιατί εγκαλείται που αρνείται να εγκλωβιστεί σε μια λάθος μάχη;
Δεν ξέρω, δεν προβλέπω, ούτε είμαι Θουκυδίδης, ούτε καθηγητής της μαρξιστικής, και όλα αυτά είναι υποθέσεις μπερδεμένες με ελπίδες και φόβους, και αν βάλω κάτω τη ψυχρή λογική και μελετήσω τις δεδομένες συνθήκες, μαυρίλα βγαίνει στο τέλος.
Αλλά ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του όπως νομίζει και μπορεί και όπως του ταιριάζει, κι όλοι μαζί οι ηρωϊκοί να μαζευτούνε σ ένα μέρος, δεν φτάνουν. Τέλος εποχής, και αρχή δεν ξέρω γω ποιας άλλης...

ΥΓ., εννοείται βέβαια πως παρόλα αυτά, όχι και πάλι όχι..και τώρα και παντα, και όπως το σαράντα, κι όποιος αντέξει.
Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015 11:07:00 π.μ.

θου-κυδίδης είπε...

(συνέχεια, για να τα λέμε τα στραβα κι απο δω κι απο κει, μπας και βγαλουμε τι είναι σωστό..λες και μας περιμένουν...)

Αν υπάρξει ένα ισχυρό όχι και αν στη συνέχεια μπορέσει και δοθεί το πρόσχημα να πουληθεί στο εσωτερικό μια συμφωνία ως έντιμη, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει να σταθεί η αυταπάτη του προοδευτικού ευρωπαϊσμού. Αυταπάτη που ωστόσο αν και όταν στέκεται, πάει να πει πως είναι λειτουργική και επιθυμητή!. Το κεφάλαιο θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του με συναίνεση, και η αριστερά θα μπορέσει να δει πως θα προωθήσει την ταξική πάλη, χωρίς η καταστολή να είναι άγρια.
Λίγο; Πολύ λίγο, μετά από όλα αυτά. Το περισσότερο όμως πρέπει να μπορείς να το πάρεις, αν δεν σου φτάνει η ικανοποίηση της "ξεκάθαρης οπτικής", χωρίς αυταπάτες.
Κι εδώ πρέπει να δεις γιατί εσύ δεν μπόρεσες. Και δεν λέει τίποτε ότι σου φταίνε οι άλλοι.

Εν τω μεταξύ, αν υπάρχει μια ελάχιστη έστω πιθανότητα να μην χαθεί η συγκυρία και να δοθεί η μάχη για αντεπίθεση και διαγραφή του χρέους τώρα και όχι μετά από δεν ξέρω γω πόσα χρόνια, εννοείται ότι απαιτείται ένα βροντερό και δυναμικό όχι και ένα πολύ πολύ μαζικό μέτωπο που θα το προωθεί.
Δυστυχώς, για φέτος, δεν προβέπεται να υπάρξει τέτοιο μέτωπο που νάναι και μαζικό και ¨καθαρό¨. Ίσως λοιπόν, για τον κ. Θουκυδίδη, καθηγητή της μαρξιστικής, να είναι καλύτερα να το αφήσουμε για του χρόνου....(μέχρι να ξεκαθαρίσει!)
Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015 11:36:00 π.μ.

LeftG700 είπε...

Φίλε θου-κυδίδη,


Μίλησες με ανοιχτά χαρτιά (και, νομίζω, καρδιά) κι αυτό είναι κάτι που εγώ το έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Θα επανέλθω αργότερα (οι ώρες μου είναι πολύ ...γκαστρωμένες :-) ). Νομίζω ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή κουβέντα που δεν θα έχει νικητή γιατί δεν θα είναι αντιθετική.


Τα λέμε


ΥΓ Όπως είδες, πήρα το θάρρος να ξαναποστάρω εγώ τα σχόλιά σου βάζοντας το όνομά σου στο σχετικό κουτάκι. Θερμή παράκληση: όταν επανέλθεις, φρόντισε να το κάνεις εσύ (οι πολύ απλές οδηγίες για μία πολύ απλή διαδικασία βρίσκονται στο κειμενάκι πάνω από το πλαίσιο των σχολίων)