Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ψιτ, «αριστεροί ευρωπαϊστές», «αριστεροί ευρωκομμουνιστές», ή όπως αλλιώς σάς λέτε! Ναι, όλοι εσείς, που «πιο αριστερά σας είναι μόνο ο τοίχος». Θυμάστε που κωλοτριβόσασταν χρόνια και χρόνια με τον Mark Mazower για τα «αντιεθνιστικά» κι έτσι; Ε, σας τον έπιασε!




Και σας τον έπιασε άσχημα! Γιατί όχι μόνο προτρέπει τον Τσίπρα να κάνει στροφή στην κεντροαριστερά (είναι λίγο κοιμήσης κι ας έχει τελειώσει Οξφόρδη ο Mark: σιγά μην τον περίμενε ο Τσίπρας για να κάνει τη στροφή προς την κεντροαριστερά τώρα!), άρα, αφού εσχάτως έχετε βγει στα κάγκελα (αν και όσο πατάει η γάτα, για να τα λέμε όλα), τον προτρέπει παράλληλα να σας πετάξει κι εσάς σαν άδεια τσουβάλια εκεί πάνω που θα στρίβει, αλλά —άκουσον άκουσον!— επικαλείται την ...πατρίδα για να τον πείσει! Την πατρίδα! Αυτή την «καταραμένη» λέξη που όταν από παλιά την ακούγατε μαζί του, σας έρχόταν όλων σας να τραβήξετε πιστόλι! Να, άμα δεν μας πιστεύετε, μπείτε εδώ να διαβάσετε με τα ίδια σας τα ματάκια.

Μετά, να πάτε να πλυθείτε καλού-κακού, λεωγώ. Κάτι τέτοιοι τύποι, άμα σου πιάσουν τον κώλο, μετά τους ανοίγει η όρεξη και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι άλλο θα σου ζητήσουν... ;-) 


Δεν υπάρχουν σχόλια: