Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Και πάνω εκεί που φωνάζαμε το σύνθημα «δεξιοί κι αριστεροί, ίδιοι είναι οι πούστηδοι», άνοιξε ο καιρός και εμφανίστηκαν κι οι σκατόμυγες!



 
Ασχολήθηκα πολύ πρόσφατα σε τρεις διαδοχικές αναρτήσεις (μία, δύο, τρεις) για το πώς καταλήξαμε, χάρη στις «άοκνες» προσπάθειες των καμένων τής ΕΟΣ (Ένωση Οπαδών για τη Συσπείρωση της ριζοσπαστικής αριστεράς), να εμφανιζόμαστε τάχα ως δεξιότεροι των ...ΑΝΕΛ! Εκείνο όμως που αγνοούσα μέχρι χθες ήταν ότι στο ίδιο ‘‘άθλημα’’, της διαστρεβλωτικής και συκοφαντικής λασπολογίας δηλαδή, είχαν επιδοθεί (την ίδια μάλιστα ημέρα που κατέβηκαν στο ‘‘στίβο’’ οι χαμένοι τής ΕΟΣ, απλώς με οκτώ ώρες διαφορά) και τα γνωστά σιχαμερά πολιτικά περιτρίμματα του διαδικτύου, οι Ροϊδολασκαράτοι.

Κανονικά –αν δεν αποδεικνυόμουν δηλαδή λίγο μπούφος στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να τα λέμε όλα–, έπρεπε να το είχα πάρει είδηση και να μη χρειαζόταν να μου ανοίξει τα μάτια κάποιος από την παρέα. Διότι ο αναγνώστης τους που ήρθε εδώ για να μας αποκαλέσει «παλιόπαιδα», ο Ρωμανός, το έγραψε καθαρά και ξάστερα: «Δεν ήξερα ούτε την ύπαρξή σας παλιόπαιδα, με έφερε εδώ ο σύνδεσμος του Ροΐδη.» Πώς και την πάτησα έτσι; Θα σας πω πώς έγινε και την πάτησα, για να δείτε κιόλας, ιδίως όσοι είστε καλόπιστοι πλην όμως αφελείς, τι είδους κουμάσια είναι οι αριστερόμορφοι φιλελεύθεροι.

Φυσικά και διάβασα αυτό που έγραψε ο σχολιαστής Ρωμανός. Αλλά, μη βλέποντας στον πίνακα σχολίων είσοδο από το blog τών ‘‘κυρίων’’ υπέθεσα ότι ο Ρωμανός αναφερόταν στο σύνδεσμο των σχολίων μου, από την εποχή που σχολίαζα στο ‘‘μαγαζί’’ τους (δεν κράτησε πολύ· κατάλαβαν ότι δεν τα βγάζανε πέρα και προκειμένου να ξεφτιλίζονται στο αναγνωστικό τους κενό, φρόντισαν να με ξεφορτωθούν γρήγορα). Κακώς το υπέθεσα; Κάκιστα! Ιδίως από τη στιγμή που τους είχα ξανατσακώσει να αναφέρονται στο ιστολόγιό μας στη ζούλα, σαν κοινοί λωποδύτες: χωρίς δηλαδή να βάζουν link (σύνδεσμο) που λειτουργεί ως κοινοποίηση –κατά παράβαση άγραφου αλλά θεμελιώδους νόμου τού διαδικτύου. 

Ναι, αλλά τώρα, όπως μάς έγραψε ο Ρωμανός, είχαν βάλει σύνδεσμο. Πώς έγινε και δεν εμφανίστηκε στον πίνακα του ιστολογίου μας είσοδος από το roides.wordpree.com, ώστε να ενημερωθώ;

Elementary, our dear readers! Φρόντισαν ο σύνδεσμος να περνάει μέσω ενδιάμεσου προγράμματος (feedly), ακριβώς για να μη δούμε την αναφορά που έκαναν σ’ εμάς!

Έχετε δει πιο υποδειγματική τήρηση του fair play; Έχετε συναντήσει υψηλότερη αίσθηση Ηθικής (ναι! με κεφαλαίο ήτα!); Έχετε ποτέ γίνει μάρτυρας τέτοιας Εντομότητας Εντιμότητας και Ακεραιότητας; Ναι; Ψέματα λέτε! Δεν σας πιστεύουμε!

Για την Ιστορία, ιδού το ψευδέστατο, συκοφαντικό και λασπώδες σχόλιό τους (δια χειρός Ροΐδη), που φρόντισαν να αποκρύψουν, για να τους ‘‘καρφώσει’’ ο αναγνώστης τους:    

 
Ο/Η Po λέει:



Και με την έγκριση του Λένιν! 

***

ΥΓ Η ανάρτηση αφιερώνεται βεβαίως βεβαίως στους θλιβερούς «Οπαδούς της ριζοσπαστικής αριστεράς», τους ΕΟΣτζήδες. Για να δουν με ποιους άλλους συγγενεύουν στην  αθλιότητα και να καμαρώσουν... Αλλά και στο Ρωμανό. Για να δει κι αυτός τι ‘‘βράχοι’’ ‘‘Ηθικής’’ είναι οι αγαπημένοι του... Παρεμπιπτόντως: Ακόμα τον περιμένουμε το φίλο μας από την ημέρα που τον καλέσαμε να φανεί συνεπής προς την υπερασπιστική γραμμή του για την Πορτάλιου (την επίκληση δηλαδή τών αντιφασισιικών περγαμηνών της, χάριν τών οποίων δεν θα πρέπει και καλά να της ασκείται κριτική) και να αναφωνήσει «Ζήτω ο μεγάλος Στάλιν!», χάριν ακριβώς τών όμοιου χαρακτήρα περγαμηνών, αν και απείρως μεγαλύτερου όγκου και βάρους. Προφανώς, και μόνο η ιδέα τού ανέβασε το ζάχαρο!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: