Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ζήτημα ζωής και θανάτου: Να εξουδετερώσουμε το τελευταίο όπλο τής εκτός κάθε πραγματικότητας αλλά πολύ ύπουλης προπαγάνδας για το κούρεμα των καταθέσεων. Έχουμε λιγότερο από 24 ώρες καιρό!




Την εισαγωγή στο σενάριο του τρόμου την έκαναν τα ΔΟΛια Νέα προχθές. Για να πάρουν χθες σκυτάλη το βαρύ πυροβολικό τού διεθνοποιημένου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, οι Financial Times. Άλλο που δεν ήθελαν τα ντόπια, ξεπουλημένα στο κεφάλαιο ΜΜΕ για να ξεσαλώσουν από χθες αργά το βράδυ μέχρι και σήμερα και προφανώς μέχρι τα ξημερώματα αύριο. Εξ άλλου, από σήμερα το πρωί, μπήκαν στη μάχη εναντίον τού «εχθρού λαού» και τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικου τύπου (μόνο ο Ριζοσπάστης ολιγώρησε και παρέλειψε να σκαρώσει κάποια δήλωση του Δήμου Κουμπούρη που να εκφράζει την αγωνία του για τις μικροκαταθέσεις τών συνταξιούχων και να την κοτσάρει στην πρώτη σελίδα του...).

Να μην υποτιμήσουμε αυτή την τελευταία τους απόπειρα να κλονίσουν τους ανθρώπους που η καρδιά τους τούς υπαγορεύει να πουν ΟΧΙ. Και να μην επαναπαυθούμε επειδή η τρομοεκστρατεία τους διαψεύστηκε επανειλημμένα και από πολλούς πολιτικούς, οικονομικούς και αρμόδιους τραπεζικούς παράγοντες (μέχρι και της Στουρναρικής Τράπεζας τής Ελλάδας!). Να διαφωτίσουμε τον κόσμο μας, ιδίως τους ηλικιωμένους που κουβαλούν την ανασφάλεια των γερατειών. Και υπενθυμίζουμε πάλι:

Εκείνοι που απέκρουσαν με επιτυχία την εχθρική προπαγάνδα στο Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν και οι τελικοί νικητές τού πολέμου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: