Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Δεν ξανάγινε! Η «πρώτη φορά Αριστερά» αποφάσισε να αυτοκτονήσει, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να διενεργήσει η ίδια τη νεκροψία της εν ευθέτω χρόνω!




Νωρίτερα, η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή τού ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία την παραπομπή τής αποτίμησης όλων τών δραματικών εξελίξεων που έφεραν το κόμμα στην τραγική θέση τής χωρίς όρους παράδοσης στη Νέα Ιερά Συμμαχία καθώς και την εξέταση των όρων και των προϋποθέσεων απεμπλοκής από το 3ο Μνημόνιο σε έκτακτο συνέδριο, κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο. Δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης και την υπογραφή αυτού τού 3ου Μνημονίου, το συνέδριο θα κληθεί να σπάσει το κεφάλι του για να το ανατρέψει, απελευθερώνοντας τη χώρα και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ από τα δεσμά του! Εκ των υστέρων! Μιλάμε για την απόλυτη σουρεάλ κατάσταση!

Στο μεταξύ, και μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αυτού τού έκτακτου συνεδρίου (πώς λένε οι μαμάδες η μία στην άλλη «έκτακτο το παιδάκι σας!»; ε, κάπως έτσι!), ο Αλέξης Τσίπρας —που δεν έχει γίνει Παπαδήμος, γιατί, απλούστατα, έχει γίνει super duper Παπαδήμος, πρωθυπουργεύων σε πέντε (5!) κόμματα κι όχι σε τρία όπως ο φουκαράς πρόδρομός του— θα συνεχίσει, ως άλλος Λένιν (παρά μία γουρουνότριχα κι εκατό γουρούνες!), να δίνει τα λεφτά μας στους ληστές μέχρι το τελευταίο καπίκι σέντσι, προκειμένου να σώσει τη δική του πολιτική ζωή!

Βρε τον καημένο! Μυρίζει λιβάνι από δέκα μίλια μακριά! Κι εκείνη η Περιστέρα, ήθελα να ’ξερα, που κοιμάται κάθε βράδυ δίπλα του και θα πρέπει να της έχουν σπάσει τη μύτη οι λιβανιές, τι διάολο περιμένει για να του το πει;


3 σχόλια:

Φοίβος είπε...

"Μιλάμε για την απόλυτη σουρεάλ κατάσταση!"

εδώ και χρόνια ο Μπρετόν σκίζει το μανιφέστο του.
άργησες.

LeftG700 είπε...

Φίλε Φοίβο,


Φυσικά και δεν έχω αργήσει. Αν έκανες τον κόπο να ‘‘ψάξεις’’ λίγο το μπλογκ θα το ήξερες αυτό...

BTW: Εδώ και δύο (συμπληρωμένες) μερούλεςσού έχω προτείνει κάτι. Τα ευγενικά παιδιά απαντάνε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εμένα τουλάχιστον έτσι με μάθανε...


Τα λέμε(;)

Ανώνυμος είπε...

Καλό, μικρο και περιεκτικό. Ρε συ λέφτι, γιατί δεν βάζεις κουμπάκια κοινοποίησης φ/β και τουι?