Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Να κλείσουμε τα αυτιά μας στην ύπουλη προπαγάνδα τών Ναιναίκων και να βοηθήσουμε το λαό να μη μολυνθεί από το δηλητήριο που εκτοξεύουν οι λακέδες τους. Εκείνοι που απέκρουσαν με επιτυχία την εχθρική προπαγάνδα στο Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν και οι τελικοί νικητές τού πολέμου!
Και ξέρετε βέβαια ποιοι είναι οι πιο επικίνδυνοι υπονομευτές τού αγωνιστικού φρονήματος που επιδεικνύει ο λαός, παρά την ανηλεή επίθεση που υφίσταται από ένα δηλητηριώδες κοκτέιλ όπλων που έχουν στόχο την ψυχή του. Είναι αυτοί που λένε περίπου λόγια σαν αυτά:

«Κι εγώ μαζί σας είμαι! Κι εγώ δεν θέλω τη λιτότητα —ποιος θέλει τη λιτότητα; Αλλά, βρε παιδί μου, δεν βλέπετε τι γίνεται; Μπορούμε να τα βάλουμε με όλη την Ευρώπη;». Κι από χθες, συμπληρώνουν: «Έρχεται κούρεμα καταθέσεων!».

Δυστυχώς, δεξί τους χέρι, αντικειμενικά δεξί χέρι σε όλα αυτά τα δηλητηριώδη φίδια, αναδεικνύεται η αριστερή γροθιά τών στελεχών τού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας που υποδαυλίζουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια για τις δυσκολίες τής καθημερινής ζωής, δυσκολίες που οι βασανιστές τού ελληνικού λαού, η Νέα Ιερά Συμμαχία, επέβαλε. Γιατί αυτοί, λέει, τάσσονται πάντα «στο πλευρό τής εργατικής τάξης και της λαϊκής οικογένειας». Και «έχουν χρέος να απαιτήσουν να μπει τέλος στις ουρές στα ΑΤΜ και στον περιορισμό τών αναλήψεων».

Βλέπετε, όπως στη «δική τους επανάσταση» «δεν θα σπάσει ούτε τζάμι», έτσι και στην δική τους αποχώρηση από την Ευρωζώνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ η μητέρα απλώς θα συνεχίσει ήρεμα-ήρεμα να «καθαρίζει φρέσκα φασολάκια στη δροσερή αυλόπορτα»...  


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: