Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ντροπή Δράμας




Εντάξει, ας ακούσω τη Μαρία κι ας μη το κάνω θέμα αριθμητικώς και ολογράφως. Αλλά δεν μπορώ και να μη του «την πω» κάπως τού «μάγκα», του «λεβέντη», του «διεθνιστή», που, αν και «πιο αριστερά του βρίσκεται μόνο ο τοίχος» και κατά καιρούς γράφει και πύρινα άρθρα διαφωνίας (άλλοτε Μακριά κι άλλοτε Κοντά), μπροστά του —για λόγους (επί τής) αρχής—  δεν βλέπει παρά ένα μονόδρομο και κατουριέται επάνω του (σαν τον Γιώργο Κυρίτση όταν ήταν μικρός) και μόνο στη σκέψη να τον πάρει ανάποδα...



Εικόνα: Το ρομπάκι τής γιαγιάς (μπλε, κοντομάνικο). Aπό 25€. Το βρήκαμε στο madamepelagie.com

5 σχόλια:

Ανανεωτικός κομμουνιστής είπε...

Χωρίς να θέλω να κάνω τον προβοκάτορα, αναφέρεσαι στον κ. Καραγιαννίδη;

Γιαννης.Ν είπε...

Πάντως τώρα που το βλέπω και σε σένα θα πήγαινε μια χαρά ρε Left.

Δες το σαν ένα είδος ακαδημαϊκής τηβένου,γιατί έχεις αποδείξει ότι έχεις διδακτορικό στην Αριστεροπαπάτζα(μακράν ο καλύτερος στο αριστεριτζιλίκι-παπατζιλίκι)

Πάντως συγχαρητήρια που δεν πτοείσαι.Δεν τη γαμάς και την πραγματικότητα;Έτσι και αλλιώς τα θύματα με την κόσα να τα κόβεις δεν τελειώνουν ποτέ... πάντα θα υπάρχει πελατεία.

Και αυτό που σκούζεις σαν την απατημένη σύζυγο το τελευταίο διάστημα είναι βέβαια λίγο ντροπή από την μια για το επαναστατικό και θεωρητικό σου μεγαλείο αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει και θα ξεχάσουν όλοι ότι επί 3 χρόνια και μέχρι πριν μιάμιση εβδομάδα στήριζες τις συριζαικές αυταπάτες και ζούσες ιστορικές-ηρωικές-προεπαναστατικές καταστάσεις...
Έτσι μπράβο να μην ταυτίζεται η στρατηγική με την τακτική.Μπορεί έτσι να φαίνεσαι λίγο βλάκας αλλά το αντιστάθμισμα θα είναι ικανοποιητικό.

Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος που νίπτει τα χέρια του,εδώ ανάλογο παπά πουλάει ο Πιλαφ και στους λειψούς τουλάχιστον βλέπω να πιάνει.



LeftG700 είπε...

Φίλε Ανανεωτικέ,


Άσε με να το παίξω κι εγώ λίγο Τσίπρας! Να κάνω δήλωση και να μην απαντήσω σε διευκρινιστικές ερωτήσεις! :-)


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Άκου, ρε Γιάννη.Ν:


Όταν εγώ πλακωνόμουνα (με την πολιτική έννοια) διαδικτυακά με τον τύπο για τον οποίο κάνω λόγο στην ανάρτηση, εσύ ακόμα πάλευες να αποφοιτήσεις από το αχτίφ με θέμα «Πώς να κολλάμε ίσια τις αφίσες τού Κόμματος». Γκέγκε;

Είσαι φρέσκος εδώ και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι έχει γραφτεί (κι αν δεν είσαι φρέσκος, κάνεις χοντρή παραποίηση και παραπλάνηση που πιάνει μόνο σε αυτούς που έχουν προσβληθεί από τις παρενέργειες του πολύ Κάπα Κάπα). Φρόντισε να μάθεις και μετά να μιλήσεις. Όχι τίποτε άλλο, αλλά εκτίθεσαι χοντρά και δεν σε βλέπω να ξεκολλάς από τη θέση τού αφισοκολλητή...


Τα λέμε (σου είπα τις προϋποθέσεις στο άλλο σχόλιό σου, το χυδαίο)

dimK. είπε...

..τωρα τελευταια τρεχω λιγο, αλλα διαβαζω τι λεγεται και εδω.
Επειδη διακρινω μια επαναφορα της θεωριας περι αναχωματος (σε περιπτωση δημιουργιας κινησης/κομματος με Ανταρσυα μαζι με Αρ.Πλατφορμα),να πω μονο τουτο:
Το ολον δεν ισουται με το αθροισμα των μερων του ειναι, συνηθως, μεγαλυτερο(κακομοιρε Αριστοτελη σε "εσφαξα")
Δηλαδη αν κάποιοι μεσα στο κκε κανουν την συλογιστικη:
"Η αριστερα 100 ψηφους συνολικα, 30 εμεις 70 ο Συριζα..Αν διαλυθει ο Συριζα τοτε 90 εμεις 10 οι υπολοιποι",θεωρω οτι αυτο ειναι λαθος.
Η θεωρια του αναχωματος αφηνει τελειως απ`εξω την πολιτικη θεληση και θεση του λαου.
Αυτη η θεση ΔΕΝ ειναι ευνοικη σχεδον ποτε για το κκε(και δεν φταιει μονο ο λαος/το συστημα/η προπαγανδα για αυτο).
Αν καποιος δεν θα δεχτει το "σχεδον ποτε", μπορω να το γραψω "οχι τωρα".
Αφηνει απ`εξω το βαθμο αλλα το κυριοτερο την κατευθυνση της συνειδητοποιησης του.
Σε μια εποχη αναθεσης,σε μια εποχη που το μυνημα του κκε ΔΕΝ περναει στον λαο(σοβαρη ενδειξη για αυτο το ποσοστο των ψηφοφορων του κκε που ΔΕΝ ψηφισαν με το ψηφοδελτιο του κομματος),σε μια εποχη που δηλωσεις οπως του Κουτσουμπα περι μη εξοδου ΤΩΡΑ απο την ΕΕ,μπερδευουν αντι να διαφωτιζουν τον λαο,σε μια τετοια εποχη για μενα τουλαχιστον ΔΕΝ ειναι σιγουρο το το κκε θα "παρει" τους ψηφους του λαου,ΑΚΟΜΑ και αν δεν υπαρξουν "νεα αναχωματα".
Αν διαλυθει ο Συριζα το συνολο "Αριστερα" θα αποδειχτει μικροτερο απο οτι ηταν.
Το κκε ΙΣΩΣ παρει ενα μικρο ποσοστο,ο διαλυμενος Συριζα ενα αλλο και τα υπολοιπα σχηματα(αν υπαρξουν) ΔΕΝ θα παρουν το εναπομειναντα αριθμητικο υπολοιπο.
Η διαλυση λοιπον του Συριζα δεν θα ωφελησει εκλογικα το κκε..μιλαμε για εναν "αλλο" λαο/ψηφοφορους
και νομιζω οτι στη ΚΕ το ξερουν αυτο..