Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Διοίκηση πουλημένη, ο Θρύλος δεν πεθαίνει! Και ψηφίζει ΟΧΙ!




Αν είναι δυνατόν! Η ομάδα τής εργατούπολης του Πειραιά να ψηφίζει «Ναι» στο αυριανό δημοψήφισμα, σύμφωνα με τα γούστα τού Προέδρου του και πια υπόδικου Βαγγέλη Μαρινάκη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και του ανεκδιήγητου Διευθυντή Επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έγραψε τα εξής απίστευτα στο Facebook:


Πας καθόλου καλά, ρε Καραπαπά; Οι οπαδοί τού Ολυμπιακού, οι μεγαλωμένοι στις φτωχογειτονιές τής Τερψιθέας, του Κερατσινιού και της θρυλικής Κοκκινιάς, θα ψηφίσουν ό,τι θα ψηφίσει το αφεντικό σου;;; Για άκου, μπας και αρχίσεις να παίρνεις μυρωδιά με τι παιδάκια έχεις μπλέξει!




6 σχόλια:

dimK. είπε...

left
συγνωμη που σε απογοητευω αλλα τα τελευταια χρονια και ειδικα με την "No Politica" γραμμη του προεδρου "σας",ο Ολυμπιακος εχει καταντησει οχι απλα ενα κλαμπ ξεκομενο απο το κοινωνικο του περιγυρο αλλα ενα φυτωριο φασιστων!!
Η Θ7 εχει στις ταξεις της την αφροκρεμα των τοπικων πειραιωτικων και λοιπων περιοχων φασιστων και συνεχεια προωθει την δημμιουργια και αλλων!
Εμενα στην Νικαια σχεδον ολη την δεκαετια του 2000(μεχρι το `08) και τους ειδα να αντρωνονται στα τοπικα γυμναστηρια!
Πιστεψε εχει πολυ σαπιλα και ΧΑ το οπαδιλικι της ομαδας σου!
Φυσικα δεν χρειαζεται να πω πως αυτοι οι "οπαδοι" ειναι μετα υποχειριο της εφοπλιστικης εργοδοσιας και μπροσταρηδες σε φαινομενα οπως "μεροκαματα μονο για ελληνες" "εξω το κκε απο την ναυπηγοεπισκευαστικη" κλπ

ΑΕΚτζής είπε...

Εκτός από το λαό του "θρήνου", όχι ψηφίζει και ο Γιαννακόπουλος της Βιανεξ και του Παναθηναϊκού.

Τώρα τι σχέση με το λαϊκό συμφέρον έχει η αντιπαράθεση των διαφόρων μερίδων της αστικής τάξης για το μνημονιακό μείγμα που θα ακολουθηθεί (μνημόνιο "θεσμών" vs πρόταση μνημονίου 47 σελίδων από Τσίπρα), το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.

Το παιχνίδι είναι στημένο κυρίες και κυριοι. Είτε "όχι" ψηφίσετε αύριο, είτε "ναι" ψηφίσετε αύριο, μνημόνιο ψηφίζετε.

Όποιος είναι αντίθετος με κάθε μνημόνιο και δεν θέλει να του υποτιμούν τη νοημοσύνη, έχει λύση για αύριο: να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

LeftG700 είπε...

Φίλε DimK.,


Επειδή είσαι καινούργιος εδώ, να σε ενημερώσω: Όπως το ιστολόγιο δεν σηκώνει αποκλειστικά κάποια κομματική σημαία, έτσι δεν σηκώνει και καμιάς ομάδας. Απευθύνομαι σε Ολυμπιακούς γι' αυτό μιλάω όπως μιλάω (αν μίλαγα σε Παναθηναϊκούς ή Παόκια θα μίλαγα ανάλογα). Το τι κάνω στην πραγματική ζωή και τι κάνει η τσακαλοπαρέα μου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και το έχουμε αφήσει απ' έξω με θρησκευτική ευλάβεια. Τις οπαδικές ταυτοτητες, ειδικά τού ποδοσφαίρου, τις φοβάμαι πολύ και δεν θέλω να μπλέξουμε και με αυτές. Σαν να μη μας έφταναν οι πολιτικές, να 'χουμε κι άλλα; :-)


Τα λέμε


ΥΓ Το ρεπορτάζ σου συμπίπτει με το δικό μου. Γάμα τα με κεφαλαία γράμματα...

LeftG700 είπε...

Φίλε ΑΕΚτζή,


Όπως ίσως έχεις πάρει είδηση, το συμπέρασμα και η πολιτική εκτίμηση που έχει βγάλει αυτό το ιστολόγιο είναι πως η απόφασή σας για άκυρο-λευκό-αποχή (το ‘‘ψηφοδέλτιο’’ με το δήθεν κι έτσι «Όχι τού ΚΚΕ» είναι αντίστοιχης γελοιότητας με την αντικατάσταση της τρόικας από τους θεσμούς...) συνιστά αντικειμενικά προδοσία. Συνεπώς, όσοι την αποφάσισαν και όσοι θα τη στηρίξουν ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο της προδοσίας στην κάλπη είναι αντικειμενικά προδότες. Το αντικειμενικό δεν ταυτίζεται με το υποκειμενικό για μας. Ο Στάλιν όμως, που τον αγοράζετε σούμπιτο (μαζί με όλο το κόκαλο και τα ξύγκια δηλαδή), τα ταύτιζε και θα σας φύτευε στο σβέρκο μία με το Τοκάρεφ που θα βλέπατε το Χριστό ολοζώντανο μπροστά σας!

Ακολουθείτε πολιτικά κνώδαλα, η ηλιθιότητα των οποίων σας οδηγεί στην καθαρή προδοσία. Συνεχίστε. Στις επόμενες εκλογές, θα είναι θαύμα αν θα μπείτε στη Βουλή. Και στις μεθεπόμενες, θα συναγωνιστείτε σε ψήφους το ΚΚΕ (μ-λ) και το ΜΛ ΚΚΕ. Επειδή έχουν φτιάξει εκλογική συμμαχία μεταξύ τους, μάλλον θα σας περάσουν...


Τα λέμε


ΥΓ Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στ’ αλεύρι είσαι! Εκεί που πρέπει να αναλύεις τα πράγματα δεν το κάνεις και καταπίνεις αμάσητη όποια παπαριά σας σερβίρει η καθοδήγηση. Και σε πήρε ο πόνος τώρα, τώρα που μιλάμε για καθαρή διεκδίκηση ψήφων μισή μέρα πριν το δημοψήφισμα; Τι άλλο θ’ ακούσουμε ακόμα από σας!...

ΑΕΚτζής είπε...

Αγαπητέ μου δεν προπαγάνδα του ΚΚΕ ότι ο κ. Γιαννακόπουλος (Βιανέξ-ΠΑΟ) υποστηρίζει το "όχι". Δες το λινκ αυτό: http://www.express.gr/news/business/772933oz_20150701772933.php3 όπου αναγράφεται η είδηση (κάθε άλλο παρα φιλοΚΚΕ σάιτ είναι το express.gr). Τι δείχνει η υποστήριξη του κ. Γιαννακόπουλου στο "όχι"; Δείχνει ότι υπάρχουν μερίδες της αστικής τάξης που υποστηρίζουν το μείγμα μνημονιακής πολιτικής του κ. Τσίπρα. Είναι πλειοψηφία στην αστική τάξη αυτές οι μερίδες; Όχι, αλλά είναι υπαρκτές.

Τώρα γιατί οι εργάτες θα πρέπει να διαλέξουν με ποιον τρόπο θα γίνει το ξεζούμισμα τους (με μνημόνιο Γιουνκερ ή με μνημόνιο Τσίπρα) δεν το καταλαβαίνω.

LeftG700 είπε...

Αγαπητέ μου δεν [είναι] προπαγάνδα του ΚΚΕ ότι ο κ. Γιαννακόπουλος (Βιανέξ-ΠΑΟ) υποστηρίζει το "όχι". Δες το λινκ αυτό: http://www.express.gr/news/business/772933oz_20150701772933.php3 όπου αναγράφεται η είδηση (κάθε άλλο παρα φιλοΚΚΕ σάιτ είναι το express.gr). Τι δείχνει η υποστήριξη του κ. Γιαννακόπουλου στο "όχι"; Δείχνει ότι υπάρχουν μερίδες της αστικής τάξης που υποστηρίζουν το μείγμα μνημονιακής πολιτικής του κ. Τσίπρα. Είναι πλειοψηφία στην αστική τάξη αυτές οι μερίδες; Όχι, αλλά είναι υπαρκτές.

Τώρα γιατί οι εργάτες θα πρέπει να διαλέξουν με ποιον τρόπο θα γίνει το ξεζούμισμα τους (με μνημόνιο Γιουνκερ ή με μνημόνιο Τσίπρα) δεν το καταλαβαίνω.



Φίλε ΑΕΚτζή,


Την αφήγηση των αριστερών ευρωπαϊστών τού ΣΥΡΙΖΑ κατά 90%+ μού αναπαράγεις! Αλλά σού έχω πολύ άσχημα νέα: τελευταία, κάμποσοι από δαύτους έχουν αρχίσει να βλέπουν πιο καθαρά τα πράγματα. Εσείς, εκεί, στουρνάρια!

Έχεις την εντύπωση ότι το ΚΚΕ μένει ουδέτερο στο ζήτημα τι να διαλέξουν οι εργάτες; Ας γελάσω! Αδυνατίζοντας το έτσι κι αλλιώς αντιευρώ και αντιΕΕ μέτωπο του ΟΧΙ, διαλέγετε αντικειμενικά στρατόπεδο. Και είναι το στρατόπεδο (εσύ ο ίδιος το είπες!) των κυρίαρχων μερίδων τής ντόπιας αστικής τάξης! Να σε τι συνίσταται η προδοσία τής ηγεσίας σας, στην οποία κρατάτε φανάρι, έχοντας την εντύπωση ότι υπηρετείτε την Υπόθεση της εργατικής τάξης...


Τα λέμε