Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Shocking Revelations!!! O Paul Krugman επί κεφαλής τής ομάδας εφόδου, με την οποία η Αριστερή Πλατφόρμα σκόπευε να καταλάβει το νομισματοκοπείο! Το σχέδιο κατέρρευσε, όταν ο Αμανατίδης το κάρφωσε στην ομάδα Τσίπρα, προκειμένου να υπουργοποιηθεί!




Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει αβίαστα από συνέντευξη του νομπελίστα οικονομολόγου που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου. Δύο χαρακτηριστικά όσο και αποκαλυπτικά αποσπάσματα τα λένε όλα (επιπλέον, το δεύτερο δείχνει σαφώς ότι ο Krugman παραμένει αμετανόητος υποστηρικτής τής αδιάλλακτης «σκληρής» γραμμής):

Δεν μπορούσε καν να μου περάσει από το μυαλό ότι ετοιμάζονταν να προβάλουν αντίσταση χωρίς να έχουν ετοιμάσει ένα εναλλακτικό σχέδιο. Απίστευτο. Πίστευαν απλώς ότι μπορούσαν να διεκδικήσουν ευνοϊκότερους όρους. Οπότε σίγουρα αυτό είναι ένα σοκ.

Εάν η Ελλάδα βγει και αρχίσει να ανακάμπτει, το οποίο πιθανότατα θα συμβεί, αυτό με τη σειρά του θα αποτελέσει με κάποιον τρόπο ενθάρρυνση για άλλα πολιτικά κινήματα να αμφισβητήσουν το ευρώ.


Photo: Ο Paul Krugman (τρίτος από αριστερά) με στολή παραλλαγής και αγνώριστος μαζί με τους τρεις διμοιρίτες τής ομάδας εφόδου σε άσκηση η οποία κατά πάσα πιθανότητα έλαβε χώρα το κρίσιμο 48ωρο μετά τη συμφωνία για το 3ο μνημόνιο που έκλεισε ο Τσίπρας στις Βρυξέλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: