Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Να κάνει κομματάκια χρυσαυγίτης μία κυβέρνηση με κορμό αριστερό κόμμα! Αντέχεται τέτοιος εξευτελισμός;




Συνέβη πριν από λίγο, κατά τη συνεδρίαση των συναρμόδιων επιτροπών τής Βουλής (Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης) με αντικείμενο το επικείμενο Μνημόνιο. Πρωταγωνιστής (θέλετε το πιστεύετε, θέλετε όχι) ο ...Ιωάννης Λαγός!


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγορι μου φασιστακος εισαι τελικα; τι θαυμασμος ειναι αυτος μια για τον κασιδιαρη μια για τον λαγο; ειδες ποσο κοντα ειναι συριζα κ χρυση αυγη δεν ξερεις ποιον να υποστηριξεις, τους ενωνει η αγαπη για τον καπιταλισμο.

χρυση ανταριζα

ο Οργουελ είπε...

εγω παλι βλεπω και τον κασιδιαρη υπουργο, να ψηφιζει 4ο μνημονιο,,,
χαχαχαχαχα.

LeftG700 είπε...

@Ανώνυμος (Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2015 5:36:00 μ.μ.),


Φασιστάκος; Και λίγα λες! Για το φτω χό σου το μυαλό (και το μυασλό και άλλων ομοίων σου) μπορεί να είμαι μέχρι και Ελοχίμ!


Τα λέμε (θα τα πούμε όμως μόνο αν πάρεις ένα ονοματάκι, σύμφωνα με τους κανόνες σχολιασμού -βλέπε το κείμενο πάνω από το πλαίσιο των σχολίων).


ΥΓ Με όλο το θάρρος και πάντα με την καλή έννοια: Είσαι εκ γενετής μαλάκας ή σου προέκυψε στην πορεία;

ο Οργουελ είπε...

Το οχι που εγινε ναι , βαζει το συριζα μαλλον διπλα σε νδ,πασοκ,ποταμι.
Η χ.α. (προς το παρον) ειναι μαζι με το κκε εναντια στο 3ο μνημονιο. Το θεμα ειναι πως οι εντιμωτατοι ελληνες ψηφοφοροι που τιμησαν το οχι , με τα σημερινα δεδομενα θα κινηθουν προς τα χρυσα αυγα. Μπορει η ηγεσια του κκε να κανει κατι γιάυτο ? Μπορει να την βοηθησει η βαση, οι κομμουνιστες? Ξερω ζηταω ππαααραπολλα .\

Μαλλον η ζωη (sic) θα λυσει και αυτο το προβλημα....

χρυση ανταριζα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@χρυση ανταριζα:


Προφανώς, δεν ξέρεις ακόμα γραφή και ανάγνωση σε ικανοποιητικό βαθμό. Για προσπάθησε να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες σχολιασμού (Αν ξημερώσεις προσπαθώντας να καταλάβεις, μη στενοχωρηθείς, βρε κουτό. Κι αύριο μέρα είναι... ;-) )

Μποτσόλας είπε...

για οργουελ
Δεν νομίζω αγαπητέ φίλε πως σε αυτή την χρονική στιγμή θα υπάρχουν σοβαρές μετακινήσεις-αποσκιστρήσεις απο τον Συριζα.Ούτε προς τους ναζί ούτε περισσότερο προς το ΚΚΕ.
Ακόμα και αν το μνημόνιο Συριζα είναι σκληρότερο απο τα προηγούμενα.Και φυσικά όχι μόνο επειδή γενικά η αντιπολίτευση είναι ανύπαρκτη και η κυβέρνηση κάνει παιχνίδι μόνη της.
Το πολιτικό σκηνικό είναι εν πολλοίς αυτή την στιγμή καλως η κακώς παγιωμένο.Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου,κουρασμένη απο την 5χρονη λιτότητα είναι σε αναμονή,περιμένοντας για το καλύτερο όπως το εννοεί ο καθένας..
Και το καλύτερο δυστυχώς για πολλούς είναι να ανοίξουν οι τράπεζες.
Θα είναι λάθος να κρίνουμε μόνο απο τις δικές μας αριστερές επιθυμίες.
Στο άμεσο προσεχές μέλλον που το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει,τότε θα υπάρχουν σοβαρές μετακινήσεις,σε άλλα κόμματα,παλιά ή νέα που θα γεννήσει η ανάγκη.
Και σε αυτή όμως την περίπτωση,θεωρώ οτι τα κέρδη του ΚΚΕ θα είναι μηδαμηνά.

ο Οργουελ είπε...

Φιλε Μποτσιολα, δεν διαφωνω με οσα γραφεις, μπορει να παρει μηνες ή χρονια, ισως δοθει περισσοτερη ανοχη μια που προκειται για αριστερη κυβερνηση, μπορει παλι και οχι. Εγω σαν αριστερος το ελπιζω γιατι δεν πιστευω οτι το δυναμικο του συριζα ειναι αυτο που φαινεται τωρα. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ολοι οι ψηφοφοροι του εχουν απεριοριστη υπομονη.
Υπαρχουν παααρα πολοι που ψηφισαν συριζα οχι γιατι υποσχεθηκε σοσιαλισμο, αλλα γιατι εχουν προβλημα επιβιωσης εξαιτιας των εφαρμοζομενων πολιτικων. Αυτοι ειναι σιγουρο οτι, ακομα κι'αν προσεγγιζουν για πρωτη φορα αριστερες ιδεες, και ειναι διατιθεμενοι να εχουν καποια υπομονη,η καθημερηνοττητα τους, θα τους κανει να ακουν με ενδιαφερον καθε φωνη εναντια στα μετρα της κυβερνησης.