Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μετά την επίδοση στον Αλέξη Τσίπρα τού φακέλου με το Plan B τής Νέας Ιεράς Συμμαχίας, αποδείχθηκε περίτρανα πως ο μοναδικός μαλάκας τής υπόθεσης που ήταν ειλικρινής όταν έλεγε «δεν έχουμε Plan B» ήταν η ελληνική πλευρά!




3 σχόλια:

ελληνοφρενικος είπε...

Χαιρω πολυ.....Τι λεμε τοσο καιρο.....

LeftG700 είπε...

Φίλε ελληνοφρενικέ,


Να μη χαίρεσαι και τόσο. Για σας, το μοναδικό Plan B που υπάρχει (και δεν συζητάτε κανένα άλλο) είναι η επανάσταση και το άμεσο πέρασμα στο σοσιαλισμό. Στις επόμενες εκλογές, αν είστε τυχεροί, μπορεί και να το ακολουθήσει το 3,01% τού λαού. Διαφορετικά, θα γυρίζετε τις τσέπες σας ανάποδα μπας και καταφέρετε να μαζέψετε τα λεφτά για το ρεύμα και τα τηλέφωνα του Περισσού...


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

To ξερω οτι το ευχεσαι,αλλα πολλοι το ευχηθηκαν αλλα ποτε δεν το καταφεραν.....Ναι πιστευω πως οποιος λεει οτι ειναι αριστερος και ταυτοχρονα ειναι υπερ της παραμονης σε ΕΕ-ΝΑΤΟ ειναι η αφελης η απατεωνας.Οδηγειται σε αλεπαλληλα αδιεξοδα και δημιουργει στο βαθος απογοητευση και ηττοπαθεια.Το προγραμμα της λαικης εξουσιας δεν ειναι ουτε επανασταση ουτε αμεσο περασμα στο σοσιαλισμο.Βαζει τις βασεις για επανασταση και σταδιακο περασμα στο σοσιαλισμο.Εκει πρεπει να δοθει βαση απο τους πραγματικα αριστερους γιατι αυτη ειναι η πραγματικα αριστερη προταση που δεν κοροιδευει για να παρει απλα την εξουσια.Αλλα να παρει την πραγματικη εξουσια.Η κυβερνηση του συριζε(ε=ευρωπη)το εδειξε ξεκαθαρα αυτο.