Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Σύντροφοι και Συντρόφισσες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας! Πόσες φορές μάς διαβεβαιώσατε πως εσάς δεν σας βάζουν στο χέρι; Θα δεχτείτε τώρα να σας βάλουν στο χέρι το ψηφοδέλτιο της προδοσίας;;;




Ένα ψηφοδέλτιο που θα προσμετρηθεί ως άκυρο και θα στερήσει από το στρατόπεδο του λαού, το στρατόπεδο του ΟΧΙ, ένα ποσοστό κρίσιμο που ίσως αποδειχτεί και μοιραίο!

Μην το πάρετε, σύντροφοι! Μη λερώσετε τα χέρια σας! Οι κομμουνιστές ποτέ δεν ξέκοψαν από το λαό! Πολύ περισσότερο: Ποτέ δεν τον πρόδωσαν!

Μετατρέψτε την ψήφο σας σε καθοριστικό παράγοντα νίκης για μας και ήττας για τους εχθρούς μας! Πείτε αυτό που μπορεί να γίνει εφαλτήριο αγώνων και αφετηρία θετικών εξελίξων για το λαό! Πείτε ΟΧΙ!

Αυτό να κάνετε!

Αυτό έκαναν πάντα οι κομμουνιστές!

ЖΟЖΟЖΟЖΟЖ




37 σχόλια:

κάποιος σύντροφος είπε...

αν και το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο τελικά (το σπρώξιμο του ΝΑΙ στην ΕΕ) ειδικά η επιλογή του άκυρου, αυτό το θέαμα ανθρώπων του ΚΚΕ στα κανάλια να μιλάνε για την "πάλη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα χέρια", η σκέψη συντρόφων από την ΚΝΕ που θα πάνε την Κυριακή έξω από εκλογικά κέντρα να λένε στον κόσμο να μην ψηφίσει κατά των εκβιασμών της ΕΕ και σύσσωμης της αστικής τάξης (επιχειρήσεις μεγάλες και μικρές, κανάλια, κόμματα, ΠτΔ, Εκκλησία, βιοτέχνες, έμποροι, επιμελητήρια, συνεταιρισμοί, συστημικοί διαννοούμενοι τα πάντα όλα) κάνει μια επιλογή αποχής αξιοπρεπέστερη.

ποιο ψηφοδέλτιο ρε μπαγλαμάδες ? χάσατε κάθε επαφή ? να βλέπεις μέλη του ΠΓ να λένε καλούμε τον κόσμο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο μας, και να λέει ο δημοσιογράφος δηλ άκυρο, και να λένε όχι άκυρο, το ψηφοδέλτιο μας.

θλίψη.

"κάποιος σύντροφος"

LeftG700 είπε...

Φίλε κ.σ.,


Θλίψη; Ναι. Αλλά όχι ατόφια θλίψη. Θλίψη ανάμικτη με απέραντη οργή!


Τα λέμε

Γιώργος είπε...

http://www.enikos.gr/society/326952,D-Giannakopoylos-Den-8a-synainesoyme-sthn-katastrofh-ths-ellhnikhs-paragwghs-f.html

Άλλη η υπόθεσή ΣΑΣ.

Και άλλη η υπόθεσή ΜΑΣ.


Τους κομμουνιστές δεν θα τους βάζεις στο στόμα σου.

ελληνοφρενικος είπε...

Σημερα ο τσιπρας με την προταση που εστειλε σας φτυνει καταμουτρα το ΟΧΙ που θα πειτε.Δειχνει τι θα κανει το ΟΧΙ που θα γινει αμεσως ΝΑΙ.Χειροπιαστα πραγματα.Και εσεις νιωθετε οργη με το ΚΚΕ........Αξιοι της μοιρας σας......Καναλια επιχειρηματιες και ευρωπαιοι εχουν λυσσαξει να ξεφτιλισουν την κυβερνηση γιατι εχουν βρει το καταλληλο θυμα.Μια κυβερνηση που δεν εχει καμια σχεση με την αριστερα αλλα διαλαλει πως ειναι ειναι το καλυτερο παραδειγμα προς ξεφτιλισμα απο το συστημα.Δεν εχει κανενα οπλο να αντιδρασει και κανει την μια μαλακια μετα την αλλη.Μιλαμε για πραγματικο τσιρκο αυτογελοιοποιησης που δυστηχως δεν ξεφτιλιζει μονο τον εαυτο του αλλα την αριστερα σαν εννοια σε απολιτικοποιημενες μαζες σε ελλαδα και ευρωπη.Τιποτα επικινδυνο δεν μπορει να φερει αυτο το δημοψηφισμα για το συστημα κυριοι απλα δωσατε πατημα να σας λιωσουν μια ωρα αρχιτερα.Ειτε με ΝΑΙ(πεφτει η κυβερνηση)ειτε με ΟΧΙ που θα γινει σιγουρα ΝΑΙ απο την κυβερνηση(μονο απιστευτα αφελης δεν το βλεπουν)η κυβερνηση αυτη δεν μπορει να σταθει.Το εχουν αποφασισει τα αφεντικα και δεν μπορει να αντισταθει με κανεναν τροπο γιατι απλα δεν ειναι αριστεροι.Ειναι σοσιαλοδημοκρατες εγκλωβισμενοι που βλεπουν τα αφεντικα τους να τους κλωτσανε αλλα δεν εχουν ουτε τα οπλα ουτε την θεληση να αντιδρασουν .Και ετσι αποφασισαν να κανουν το δημοψηφισμα ωστε να ριξουν τα βαρη στο λαο να διαλεξει με πια θηλια θελει να τον πνιξουν.Η μηπως πιστευετε πως το ΟΧΙ απειλει την ενταξη μας στην ΕΕ και στο ευρω οπως προπαγανδιζουν τα παπαγαλακια;

LeftG700 είπε...

Φίλε μου Γιώργο,


Τι μου το κοτσάρισες αυτό μέσα στην καλή χαρά; Βρήκες παιδάκι να δουλέψεις! Για κάτσε και ποστάρισε πόσες ενώσεις αφεντικών κάνουν εκκλήσεις υπέρ του Ναι! Άμα αρχίσεις τώρα, δεν θα έχεις τελειώσει ούτε όταν ξημερώσει! Και για ρώτα εκεί στο ΠΑΜΕ να σου πουν πόσα αφεντικά εκβιάζουν τους υπαλλήλους τους μη πληρώνοντάς τους και εκβιάζοντάς τους να ψηφίσουν Ναι αν θέλουν να κρατήσουν τη δουλειά τους!

Αυτό το τελευταίο τι το ήθελες; Μου ταυτίζεις όλους τους κομμουνιστές με τα μέλη και τους οπαδούς τού ΚΚΕ; Δηλαδή έξω απ΄το ΚΚΕ δεν υπάρχουν κομμουνιστές; Ας γελάσω! Ρε συ, δεν πας μέχρι τη γωνία να δεις αν έρχομαι;

Γιώργος είπε...

KKE ,KKE(μλ),(ΜΛ)ΚΚΕ δεν τρώνε την φόλα.

Κομμουνιστές του ΝΑΤΟ και "εταίρων" της ΕΕ δεν ξέρω.

Τώρα έμαθες ότι το κεφάλαιο είναι ενωμένο μόνο απέναντι στην εργατική τάξη,ενώ έχει τεράστιες ενδοαστικές διαφορές που έχουν οδηγήσει μέχρι και σε πολέμους;

Κάτι που συμφέρει τον Γιανακόπουλο είναι δύσκολο να συμφέρει και την εργατική τάξη.

Η εργατική τάξη την άλλη βδομάδα και μετά το "ηρωικό" -δήθεν- όχι το μόνο που θα λάβει θα είναι ... ο λογαριασμός.

Ο λαός λέει ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα μνημόνια.Και η κυβέρνηση το όχι του, θέλει να το κάνει σαν τα μούτρα της:

http://tvxs.gr/news/ellada/pappas-tin-kyriaki-epilegoyme-ti-symfonia-ton-thesmon-i-mia-lysi-biosimi


Ταυτίσου εσύ με τον ΣΥΡΙΖΑ,τον Ψεκασμένο και την Χρυσή Αυγή(που θαυμάζεις και την τακτική της *και δεν σε έκραξε κανένας που πρότεινες τον Κασιδιάρη ως πρότυπο προς αντιγραφή σε κομμουνιστές) και τον Γιαννακόπουλο και άσε τους κομμουνιστές να κάνουν λάθος.

Αν ταυτιζόμουν μαζί σου και μαζί με τους από πάνω που ανέφερα,θα έψαχνα να βρω το λάθος.

Το αντικειμενικό συμφέρον της τάξης μου δεν το προδίδω, ακόμη και αν με κρεμάσει η ίδια!!

Η αλήθεια είναι ένα διαμάντι μέσα στη λάσπη.Μπορεί να διακρίνεται δύσκολα,αλλά ένα γραμμάριο διαμαντιού αξίζει όσο άπειρους τόνους λάσπης.
Η αλήθεια είναι επαναστατική.
Το μόνο θανάσιμο λάθος είναι να σταματήσεις να λες την αλήθεια όταν πρόσκαιρα δεν βολεύει. Και το μόνο σίγουρο λάθος είναι να λες αυτό που βολεύει άσχετα αν είναι αλήθεια ή όχι.

LeftG700 είπε...

Φίλε Γιώργο,


Το νέο σχόλιό σου είναι ένα μνημείο πολιτικής ανοησίας με πλούσια διακοσμητικά στοιχεία από αποστηθισμένα κλισέ, που άμα σου ζητήσω να τα πεις με αντίστροφη σειρά θα μπερδευτείς και θα καταλήξεις να ξύνεις την κεφάλα σου με απορία.

Θα στο αφήσω απείραχτο να το χαρείς απόψε. Αύριο όμως θα στο κάνω κομάτια και θρύψαλα για πλάκα, καθώς θα πίνω το καφεδάκι μου...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Ανώνυμος (Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 2:36:00 π.μ.),


Στη σπηλιά σου, ζωάκι. Μπρος!

Φοίβος είπε...

Ο Τσίπρας στην ομιλία του: "Σας καλούν να γίνετε συνένοχοι στη συνέχιση των μνημονίων"

Λίγες ώρες πριν (ναι ο ίδιος Τσίπρας) είχε ζητήσει τρίτο μνημόνιο.

Κοροϊδία χωρίς τέλος.

Λεφτ, είσαι αφελής.
(όχι μόνο εσύ)

Καλημέρα.

niko demo είπε...

Ψευδολογείτε και παραπλανάτε ‘’ελληνοφρενικοί’’. Το ζήτημα είναι αν κάποιος ζητάει δανεικά ή οι όροι του δανείου; Το να δανείζεται κάποιος έτσι γενικά και αόριστα είναι κακό; Εσείς δεν έχετε βρεθεί ποτέ στην ανάγκη;
Όταν η σημερινή κυβέρνηση ,μια κυβέρνηση με καθαρά σοσιαλδημοκρατικά χαρακτηριστικά, γιαυτό και την θεωρείται ως το βασικό σας εχθρό, αναφέρεται στους όρους του δανείου, είναι ξεκάθαρη : βιωσιμότητα του δανείου για να μη πεθάνει ο δανειζόμενος και ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ του χρέους. Και τα δυο μαζί ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΚΕΤΟ . Οχι σκέτο δάνειο λοιπόν όπως παραπλανητικά το τοποθετείτε γιατί έτσι σας βολεύει αλλά δάνειο με όρους βιωσιμότητας
Βέβαια το ΚΚΕ με την τεράστια πλειοψηφία του κόσμου να ζητά βελτίωση της θέσης τους ΕΝΤΟΣ ΕΕ και ευρώ, και αυτό να θεωρεί την περίοδο που διανύουμε ως περίπου προεπαναστατική προβάλλει και τα ανάλογα συνθήματα. Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως. Τρεις μέρες μείνανε για να επιβεβαιωθεί ακόμα μία φορά η ορθότητα των εκτιμήσεών του. Η πρώτη φορά ήταν οι βουλευτικές του ’12 , η δεύτερη, οι ευρωεκλογές , η τρίτη οι εκλογές του Γενάρη του 2015 και η τέταρτη θα είναι την Κυριακή. Στα χρόνια της κρίσης, το ΚΚΕ είναι το μόνο ελληνικό κόμμα που έπεσε μέσα, δηλαδή έξω, στις πολιτικές του εκτιμήσεις ,όχι στις θεωρητικές του επεξεργασίες για την κρίση. Η μόνη πραγματική νίκη του όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης που υποτίθεται ότι οι θέσεις σας θα περνούσαν πιο εύκολα στις μάζες,,ήταν όταν στις εκλογές του περασμένου Γενάρη κράτησε τις δυνάμεις του όταν η βάση του κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε ούτως ή άλλως την πλειοψηφία. Δυστυχώς, όπως θαλεγε η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη του Ποταμιού :
Οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές σε κρίσιμες στιγμές

υ.γ. Αυτό το περί φτωχών το είχε πει και κάποια άλλη που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομά της

niko demo είπε...

Επανάληψη : Οταν ένα κράτος φτάνει στο σημείο να δανειστεί, φροντίζει να το κάνει με τους λιγότερο επαχθείς όρους αγαπητοί κκεδες.

Τους όρους του δανείου προσέχουμε που προσπαθούμε να είναι οι λιγότερο απεχθείς σύμφωνα με τις δυνατότητες της στιγμής και τις ανάγκες μας αγαπητοί 9τρόπως του λέγειν) ελληνοφρενικοί.Το περιεχόμενο των λέξεων και όχι το περιτύλιγμα.

Γιαυτό και μην παίζετε με λέξεις όπως Μνημόνιο μπας και ψήσεται κανέναν αργόστροφο υποψήφιο αφισοκολητή.

Гриша είπε...

Αυτο που σ ενώνει με τη Λυμπεράκη και το ποτάμι ειναι αυτο ακριβώς.Η οικονομία της αγοράς.Να δανείζεσαι λέει με τους καλύτερους όρους.

Απο το σκίσιμο του μνημονίου φτάσαμε να συζητάμε για τους όρους του δανείου σύμφωνα με τις "δυνατότητες της στιγμής" και τις ανάγκες μας...Μόνο που οι ανάγκες μας δεν χωράνε στους όρους καμίας δανειακής σύμβασης, οι ανάγκες μας συνθλίβονται μεσα στην ΕΕ του κεφαλαίου.

Το Καταργούμε το μνημόνιο με ενα νόμο για να υφαρπαξουνε τη λαϊκή ψήφο εγινε μετα τις εκλογές σχήμα λόγου.

Η χείρα φιλίας προς το ΚΚΕ για να ψαρέψουνε κι απο κει κατι πριν τις εκλογές εγινε σύμπραξη με τους ΑΝΕΛ στο και 1´ των εκλογών με συνοπτικές διαδικασιες.

Ο ενφια που θα τον καταργούσανε παρέμεινε ως είχε.

Πρώτη φορά αριστερά και πρώτη φορά μετα το 74 υποσχεση για νέα νατοϊκή βάση στο Αιγαίο.

Απο κει που κατειγγειλαν τη λεηλασία των ταμείων φτάσανε να τα λεηλατούν οι ίδιοι με τον ίδιο τροπο με ΠΝΠ.

Η ΕΕ του κεφαλαίου που θα άλλαζε λέγανε και θα ξαναγίνει Ευρώπη των λαών και των αξιών ( λες και ήτανε ποτέ τέτοια)φτάνει να πάνε εκεί και να διαπραγματευτούν
ΔΕΝ άλλαξε.
Ειναι η ίδια και πιο αδίστακτη.

Και οταν ύστερα απο 5 μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων είχανε φτάσει στο σημείο να προτείνουν το δικό τους μνημόνιο,οταν είχαν φτάσει στο σημείο η δίκη τους πρόταση να απέχει ελαχιστα απο αυτή των δανειστών αποφάσισαν οι απατεώνες της σοσιαλδημοκρατίας να πετάξουν στο λαό το μπαλάκι. Διαβεβαιώνοντας μαλιστα σε όλους τους τόνους οτι το αποτέλεσμα δεν θα αποτελέσει ρήξη αλλα διαπραγματευτικό χαρτί.
Αποδεικνύεται οτι εντός των τειχών αυτού του συστήματος δεν γίνεται να υπάρξει λύση.Αντιθετα η λογική του μικρότερου κακού οδηγεί πάντα στο μεγαλύτερο κακό για τα λαϊκά συμφέροντα.

Φτάσανε στο σημείο λίγες μέρες μέρες μετα την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος να ζητάνε νέο δάνειο με χειρότερους όρους ακομα κι απο αυτούς που τους πρότεινε ο Γιούνκερ ακυρώνοντας και υπονομεύοντας στην ουςια οι ίδιοι το δημοψήφισμα.

Ψέμα στο ψέμα,απάτη στην απάτη,κοροϊδία στην κοροϊδία !

Και ο λαός στις ουρές των τραπεζών φοβισμένος,ταπεινωμένος να καλείται να επιλέξει τη θηλιά που θα του φορέσουν και που θα σημάνει την παιρετερω εισοπεδωση του.Με την αστική τάξη και το πολιτικό της προςωπικο συσπειρωμένους και φερόμενους και ως δικαιωμένους.
Μπονους η συστράτευση στο κάλπικο οχι των φασιστών νεοναζί της χρυσής αυγής καθόλου τυχαία με τους κασιδιαρηδες αποφυλακισμένους.

Μιλάμε για συμμορία απατεώνων, για επαγγελματίες γκάγκστερ !

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΛΑΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ








niko demo είπε...

Гриша κάντε τώρα εσείς την επαναστατική γυμναστική σας στο Κοινοβούλιο,στο Ευρωκοινοβούλιο και στη διαδρομή Χαυτεία,Αιόλου,Ερμού,Αδριανού,Αγ.Παύλου,σταθμός Ακροπόλεως,σύντροφοι δυαλυόμαστε ησύχως και άσε τους άλλους να συγκρούονται στην πράξη με Ε.Ε.,ΕΚΤ και τρόικα εσωτερικού ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ.

Το γνωστό κόμπλεξ σας απέναντι στη σοσιαλδημοκρατία σας τυφλώνει τόσο πολύ που δεν σας επιτρέπει να δείτε αυτό που βλέπουν ΟΛΟΙ:

Οτι αυτή τη στιγμή, η σοσιαλδημοκρατία είναι αυτή που συγκρούεται με τις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού και κανένας άλλος, και την ίδια στιγμή βάλλεται και από το ΚΚΕ το οποίο την θεωρεί ως τον κύριο εχθρό του (το Μνημόνιο του Τσίπρα είναι χειρότερο από αυτό των δανειστών-Κουτσούμπας).Η νεοτροτσκιστική παρεούλα Κουτσούμπα κάποτε θα μάθει ότι δεν πρέπει να μπερδεύεται τον στρατηγικό με τον τακτικό στόχο όπως έκαναν μια ζωή οι παλαιοτροτσκιστές.

Την ερχόμενη Κυριακή η όρθότητα της εκτίμηση σας για τη συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης προβλέπεται να επιβεβαιωθεί για ακόμα μία φορά και ο συν Κουτσούμπας φαντάζομαι ότι στο μετεκλογικό του λόγο θα το αναφέρει όποιο και ναναι το εκλογικό αποτέλεσμα.Εδώ είμαστε και θα δούμε να επιβραεύεται και πάλι ο διασπαστικός ρόλος του ΚΚΕ μέσα στο κίνημα

ελληνοφρενικος είπε...

Βρε καλως τους φανερους τουλαχιστον σοσιαλοδημοκρατες.Να ξερεις οτι σας θεωρω αντιπαλους ναι.Αλλα σας σεβομαι γιατι τουλαχιστον δεν φορατε αριστερο φερετζε....Το διασπαστικο ρολο του ΚΚΕ στο κινημα τι το ηθελες;Τι δουλεια εχουν οι σοσιαλοδημοκρατες με το κινημα;Αντε με το καλο να επιστρεψετε στο πασοκ η οτι αλλο καινουργιο κανετε.Και φυσικα στην οικουμενικη που ψηνετε.Ασε μας εμας ειμαστε κολλημενοι δεν θα παρουμε....

ο Οργουελ είπε...

στον μπλαχιν

ΓΡΑΦΕΙς Μιλάμε για συμμορία απατεώνων, για επαγγελματίες γκάγκστερ !

η εκτιμηση ειναι πολιτικη για αστυνομικη?
εσυ απ οτι ξερω τεινεις στις αστυνομικες ερμηνειες.

Για απλως παπαγαλιζεις τα οραια που ελεγε χτες ο βουλευτης σας (που τον ειχα σε εκτιμηση)
Παντως αν θες να το τεκμηριωσεις, αναμενω.

ελληνοφρενικος είπε...

Yπάρχει όριο στην κατρακύλα;
Διαφήμιση των φασιστών της ΧΑ στο tvxs.gr - την ιστοσελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου!
Aσχολιαστο το αφηνω παντως ισχυει ειναι τσεκαρισμενο.Τα ποντικια των ανελ πηδαν και αυτα απο το πλοιο που βουλιαζει......Αυτη η πατριωτικη δεξια ρε παιδια δεν ειναι και πολυ φερεγγυα.....Μηπως να συνεργαζοσασταν σιγα σιγα με την αλλη;την γερμανοτσολιαδικη;Υ.Γ.Πλακα κανω φυσικα ποτε δεν θα συνεργαζοσασταν φανερα με ναζιστες,αλλα καποιος πρεπει να πει στον κουλογλου να μην σας ξεφτιλιζει τοσο......

ο Οργουελ είπε...

στον μπλαχιν (συνεχεια)

ΓΡΑΦΕΙς 'Μιλάμε για συμμορία απατεώνων, για επαγγελματίες γκάγκστερ' !

Αν εχεις στοιχεια, εχεις υποχρεωση -το τονιζω να τα καταθεσεις και εδω τουλαχιστον για να μαθουν οι αριστεροι και να κρινουν.

Αν παλι δεν εχεις, κρινεσαι και εσυ για την μεθοδο που ακολουθεις στην προσπαθεια να στηριξεις τη γραμμη.

dimK. είπε...

@Гриша
καλα αυτα που ειπες αλλα "καλυτερα" οσα δεν ειπες.
Δεν αντιλεγει κανενας για το ποιον των σοσιαλδημοκρατων.
Το προβλημα ομως ειναι οτι ξεχασες να αναφερεις αυτο που εχει βουιξει ολη η ευρωπη.
Οτι σε περιπτωση ΟΧΙ,θα προσπαθησουν να σε διωξουν,και μαλλον δεν ειναι δυσκολο να το καταφερουν!
ΑΝ συμβει αυτο,ποια η θεση σου?
Δεν θα ηθελες να εχεις εναν εχθρο λιγοτερο?
Φυσικα δεν θα εχει αλλαξει τιποτα αλλο ,περα απο αυτο.
Δεν θα εχει παρει κανεις εργατης την κατασταση στα χερια του,δεν θα εχουν καταληφθει τα χειμερινα ανακτορα.
Ενας εχθρος ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ,τοσο απλα.
Η μλκ/αβλεψια/χειρισμος αναγκης του τσιπρα ΙΣΩΣ σου προσφερει κατι που μεσα απο λαϊκη παλη,δεν καταφερε κανεις μας τα τελευταια 23 χρονια:Να φυγει η ελλαδα απο την ΕΕ,μια ωρα αρχυτερα(γιατι καποια στιγμη θα φυγει αναγκαστικα)!
Και θα ηθελα μια τοποθετηση:το `74 το δημοψηφισμα ΔΕΝ ελεγε για Λαϊκη Δημοκρατια της Ελλαδας,δεν το κανανε οι "ομοροι" σου πολιτικα σοσιαλδημοκρατες αλλα η παραταξη της καθαρης αστικης ταξης,παρολα αυτα το κκε ηταν εκει και βοηθησε να παει ενα βημα μπροστα το κινημα.
Αν δεν σου αρεσει η φραση "ενα βημα μπροστα" ,δες το σαν να ειμαστε σε μια ζουγκλα καπιταλισμου και ταυτοχρονα να ειχαμε πεσει στην κινουμενη αμμο της βασιλευομενης "δημοκρατιας"
Ε,βοηθησε το κκε και βγηκαμε απο την κινουμενη αμμο,φυσικα παραμενωντας στην "ζουγκλα",αυτο εννοω ενα βημα μπροστα.
Ξαναλεω για μενα ειναι θεμα ΚΑΙ "φωτισμενης" ηγεσιας,πραγμα που οπως εχουμε συζητησει/αφησει στην μεση,ΔΕΝ υπαρχει σημερα!

Гриша είπε...


Κοτζιάς: Και τη Δευτέρα θα είμαστε "παντρεμένοι" με τους θεσμούς...

Καλά στέφανα και...καλούς απογόνους που θα ειναι σίγουρα καλοί με τόση καρπεροτητα και με την ιδιαίτερη συμβολή της ευγονικης...


ΥΓ dimk

Δεν αποφεύγω να ξέρεις τα ερωτήματα αλλα πρέπει να αναδιοργανώσουμε αλλιώς το χρόνο μας και η εναςχοληςη με το διαδίκτυο παει αναγκαςτικα πίσω.

ελληνοφρενικος είπε...

Φιλε Dimk επειδη το λενε δεν σημαινει οτι ισχυει....Και το ΟΧΙ η κυβερνηση ειναι πανετοιμη να το κανει ΝΑΙ.Μη μου πεις οτι δεν θα το κανει;Τι θα εχει καταφερει;Να ακουει αριστερα η αποπολιτικοποιημενη μαζα και να γελαει-να κοβει περα....Πρεπει να γινει οσο πιο διακριτη η θεση της πραγματικης αριστερας απο αυτο το τσιρκο που καταρεει.Που το ξεφτιλιζουν και αυτοξεφτιλιζεται.....

ο Οργουελ είπε...

στον μπλαχιν (συνεχεια 3)

απορια ψαλτου.

ΓΡΑΦΕΙς 'Μιλάμε για συμμορία απατεώνων, για επαγγελματίες γκάγκστερ' !

Εγραψα οτι το ακυρο του κκε ειναι φυγομαχια και φοβια με ριζες. Δεν ειπα κατι πιο βαρυ, οχι γιατι δε μπορουσα. Δεν ξερω αυτα που λες αν τα τρωνε εδω μεσα οι φιλοι, αλλα, εχεις συναισθηση πως ακουγονται παρα εξω (εννοω στους αριστερους, οχι σε δεξιους και νεοναζι που θελουν να κρεμασουν την κυβερνηση)?

LeftG700 είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ


Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχει και πολύ νόημα αυτό που θα πω. Αλλά, ας το (ξανα)πω, έτσι, για τα πρακτικά:

Είναι κωμικοτραγική η προσπάθεια μερικών από τους φίλους τού ΚΚΕ να προσπαθούν να φορτώσουν το μουτζούρη τής ΧΑ στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή τα χρυσαύγουλα συντάσσονται με το ΟΧΙ (στα λόγια: δεν πάνε πολλές μέρες που ο αρχηγός τους είπε «έξοδος από το ευρώ θα είναι καταστροφή» —κι ας τους κάνω τη χάρη να μη τους θυμίσω ότι για τη σημαία τής ΕΕ έκοβαν φλέβες και λαιμούς οι νεοναζί τής Ουκρανίας...).

Για να μην ψάχνω για άλλα:

Μήπως μπορούν οι φίλοι τού ΚΚΕ να μας πουν, όταν οι βουλευτές «τού Κόμματος» ψήφιζαν το Δεκέμβριο «Παρών» και στις τρεις ψηφοφορίες για ΠτΔ, με τους βουλευτές ποίων άλλων κομμάτων συντάσσονταν;

Έτσι είναι: Η υπεράσπιση χρεωκοπημένων πολιτικών που κατέληξαν στην προδοσία οδηγούν στη γελοιοποίηση...


ΥΓ Ειδικά για τους φίλους τού ΚΚΕ που διατυπώνουν τέτοιες αστειότητες σε αυτό το ιστολόγιο:

Ας θυμηθούν τη λάσπη που έφαγε το κόμμα τους μετά την επίσκεψη της ΧΑ (με επί κεφαλής τον Κασιδιάρη) στους απεργούς τής Χαλυβουργίας κι ας θυμηθούν (ή ας μάθουν) πώς αντέδρασε και τι θέση πήρε αυτό το ιστολόγιο...

ελληνοφρενικος είπε...

Aν εννοεις εμενα το οτι ψηφιζει η χ.α. οχι φυσικα και δεν ενοχοποιει το συριζα αυτο.Εγω απλα λεω καποιος να βαλει στη θεση του τον κουλογλου.

ο Οργουελ είπε...

Αμα οι αλλοι ειναι προδοτες, δικαιολογειται η δικια μας υπαρξη και ολα τα λαθη μας, κτλ κτλ
και αντιστροφως αν οι αλλοι δεν ειναι προδοτες, εμεις τι ειμαστε?

κάποιος σύντροφος είπε...

το ΚΚΕ γνωρίζει πολύ καλά πως είναι δύσκολο να συνδυαστούν, όχι οριστικά, αλλά σίγουρα αυτή την στιγμή που μιλάμε 3 στοιχεία.

1) ένα ΟΧΙ και μάλιστα ένα μεγάλο ΟΧΙ
2)η σημερινή κυβέρνηση
3)η θέση της χώρας στην ευρωζώνη και την ΕΕ.

Ποια θα ήταν τα περιθώρια χειρισμών από Δευτέρα με ένα ΟΧΙ στο 70% και τον λαό στους δρόμους για την ΕΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ ? Μηδενικά.

είναι συνειδητή η επιλογή του να βλάψει το λαϊκό ηθικό και να κερδίσει το ΝΑΙ. Γιατί το ΚΚΕ δεν προσπαθεί απλά να αφαιρέσει κάποιο ποσοστό, ξέρει πολύ καλά πως λειτουργεί στον λαό το "ούτε το ΚΚΕ, που είναι σοβαρό, και το σεβόμαστε και έχει σταθερές απόψεις κατά της ΕΕ δεν είναι με το ΟΧΙ". Δεν είναι βέβαια σίγουρο ότι θα λειτουργήσει έτσι.

και φίλε leftg700, αν το λέει ο αγαπημένος μου Σ. Κουβελάκης "betrayal", εντός εισαγωγικών, κάτι σαν το "αντικειμενική" που έλεγες εσύ, κάνω την αυτοκριτική μου και το υιοθετώ.

https://www.jacobinmag.com/2015/07/syriza-default-debt-european-union-tsipras/

πέρα από τα μνημονιακά τομάρια, τα κανάλια (φοβερά πράγματα σήμερα, κόσμος στις ουρές των ΑΤΜ τα έβαζε με τα κανάλια, και δεν τον άφηναν να μιλήσει υπέρ της κυβέρνησης) εγώ προτείνω άγριο προγγάρισμα και κράξιμο στο ΚΚΕ όπου εμφανιστεί την Κυριακή με τα κωλόχαρτα του.

"κάποιος σύντροφος"

niko demo είπε...

ελληνοφρενικέ:

Μάθε ότι το ΚΚΕ,και αναφέρομαι στο ΚΚΕ από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα,έχει πολλές φορές ''λερώσει'' τα χεράκια του συνεργαζόμενο με ρεφορμιστές.

Ακόμα και με κόμματα ρεφορμιστικά-προεκλογικά-όπως το ΔΙΚΚΗ.

Αρα μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφτεί η ''φυσική'' απέχθεια,έτσι γενικώς,κατά του ρεφορμισμού.

Βέβαια,μόνο και στο βαθμό που μπορούσαν να ελέγχουν και να κερδίζουν από αυτούς τους ρεφορμιστές.
Αρα η δυνατότητα ελέγχου και αποκομής κέρδους είναι το ζητούμενο σε τέτοιες συνεργασίες και όχι η ''καθαρότητα'' ψυχής και χεριών.

Η ιστορία του ΚΚΕ είναι γεμάτη από επιτυχημένες (με την παραπάνω έννοια) ή αποτυχημένες συνεργασίες με ρεφορμιστές (με μικρότερη ή μεγαλύτερη επιρροή)

ΤΕΡΜΑ λοιπόν η υποκρισία για το ρόλο των συνεργασιών.

Στην προκειμένη περίπτωση η άρνηση στοιχειώδους συνεργασίας με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται για ιδεολογικού λόγους-που θαταν ανεπίτρετο αν δούμε και την ιστορία του παγκόσμιου κινήματος,αλλά με το φόβο μήπως το ΚΚΕ ζήσει και πάλι καταστάσεις τύπου 1991,όταν το ΚΚΕ διαλύθηκε (και ανασυντάχτηκε στη συνέχεια)


Επομένως,καμία συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ όχι για λόγους ιδεολογικής καθαρότητας ΑΛΛΑ από ΦΟΒΟ.

Και για να υπάρξει και η ανάλογη δικαιολογία στα μέλη και οπαδούς, ανεβάζουμε αυθαίρετα τον πήχυ και μετατρέπουμε το στρατηγικό μας στόχο σε τακτικό.

Αυτά ως προς το θέμα των συνεργασιών και συμμαχιών,στρατηγικού ή τακτικού χαρακτήρα.

Το βασικό ερώτημα όμως που αφορά πρωτίστως το ΚΚΕ παραμένει : Ποιο είναι το σημείο σύγκλισης όλων των αντιθέσεων σήμερα στην Ελλάδα; Ποια είναι η κυρίαρχη αντίθεση σήμερα;

dimK. είπε...

@ελληνοφρενικος
προφανως και θα το κανει σε χρονο dt
δεν εχω καμια αμφιβολια για τις προθεσεις της σοσιαλδημοκρατιας απο τον καιρο του..Καουτσκι!
Απλα τοτε ο συριζα θα ειναι εκθετος στα ματια ολου του λαου και φυσικα η αντιπολιτευση δεν θα τον αφησεισε χλωρο κλαρι.
Μετα απο ενα ΝΑΙ,που μαλλον δεν θα τοπει ολος ο συριζα αλλα ενα ευρωπαικο κομματι(Χρυσογονος,Μητροπουλος, Κουλογλου) θα διασπαστει.
Εκθετη κυβερνηση,διασπαση,ισως λιγο "καλυτερο" μνημονιο
Εγω μονο κερδη συνεχιζω να βλεπω ακομα και σε αυτο το υποθετικο σεναριο..εσυ?
@Γκρισα
εννοειται οτι δεν σε κατηγορω για ..φυγομαχια!
επειδη εγω αυτον το καιρο εχω χρονο,δεν σημαινει οτι ισχυει το ιδιο για ολους!

niko demo είπε...

ΚΚΕ και δημοψήφισματα :

Δημοψήφισμα κατά της βασιλείας , 1974 :

Το ΚΚΕ και πολύ σωστά ψηφισε ΟΧΙ,αν και κατά την νεοτροτσκιστική ομάδα Κουτσούμπα-Μαίλη-Κατροδαύλη θάπρεπε να ψηφισει άκυρο αφού βασιλευομένη δημοκρατία και προεδρευόμενη ένα και το αυτό.

LeftG700 είπε...

Φίλε niko demo (σε καλωσορίζω εδώ),


Για την ανάσυρση του δημοψηφίσματος για τη βασιλεία, ντουζ πουαν!!!


Τα λέμε

LeftG700 είπε...

Φίλε κ.σ.,


Έτσι είναι... Εγώ είμαι μικρός και τρελός ενώ ο Κουβελάκης είναι μέγας και τρανός... (έλα, σε πειράζω!)

Όχι μόνο δεκτή η αυτοκριτική, αλλά δεκτή μετά θερμών χειροκροτημάτων και δυνατών επευφημιών!


Τα λέμε

ελληνοφρενικος είπε...

Φιλε Dimk μπορει να ειναι λιγο καλυτερα(απο την μερια που το βλεπεις).Αλλα μην ξεχνας το μακροπροθεσμο κακο και ξεφτιλισμα της εννοιας αριστερα σε μεγαλες αποπολιτικοποιημενες μαζες.Θα ακουν αριστερα και θα σκεφτονται κωλοτουμπες ψεματα κλπ κλπ.Θα χασει δηλ.η αριστερα την ηθικη ανωτερωτητα που ειχε ολα τα χρονια.Αν δεν κανεις εντελως διακριτο το διαχωρισμο σου απο αυτο το τσιρκο θα σε παρει η μπαλα. Οσο για τον καποιο συντροφο που προτεινει τραμπουκισμους σε εκλογικα κεντρα,να ξερει πως η αντιμετωπιση των τραμπουκων θα ειναι αντιμετωπιση φασιστων-χρυσαυγητων.Μονο φασιστες θα μπορουσαν να προτεινουν τραμπουκισμο κομμουνιστων,εκει σας εφτασε το αντι-ΚΚΕ μενος σας.

κάποιος σύντροφος είπε...

μην είσαι τόσο προβλέψιμος ελληνοφρενικέ, κράξιμο είπα και όχι τραμπουκισμό, έχω τον τρόπο να εκφράζομαι, το θάρρος και τα επιχειρήματα να κάνω ρόμπα το μέλος του ΚΚΕ που θα μου ζητήσει να ψηφίσω υπέρ της ΕΕ, και άσχετα που θα είμαι ένας και αυτοί πολλοί, πίστεψε με χαμένος δεν θα βγω.

κατά τα άλλα τι εννοείς ? η αντιμετώπιση του ΚΚΕ στους φασίστες είναι "δεν τα βάζουμε μαζί τους για να μην γίνονται επεισόδια και γιατί ο φασισμός είναι καπιταλισμός, άρα δεν έχουμε λόγο να τα βάλουμε ειδικά με τους φασίστες".

τόσο σκληρά θα με αντιμετωπίσετε ?

"κάποιος σύντροφος"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Ανώνυμος (Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015 10:17:00 μ.μ.):


Μόλις είδα ότι γράφεις στα αρχίδια σου τους κανόνες σχολιασμού. Βρε κουτό, δεν ξέρεις ότι τα αρχίδια τού διαχειριστή είναι πάντα πιο μεγάλα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
LeftG700 είπε...

@Ανώνυμο (Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015 11:07:00 π.μ.):


Τράβα να μάθεις ανάγνωση και γραφή. Μέχρι να το πετύχεις, το μπούλο από εδω!