Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Και στο μεταξύ, την ίδια ώρα που εμείς κοπανάμε τον λαθρεπιβάτη© στην Αριστερά Αλέξη Τσίπρα και τους κολλητούς του, ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε τι κάνει και με τι ασχολείται στην καλύβα του ψηλά στο βουνό ένας ακροκεντρώος που τον ψήφισε στις τελευταίες εκλογές (και ψήφισε και «Όχι» στο δημοψήφισμα!):




©Αλέκος Χαλβατζής εδώ ταιριάζει ο χαρακτηρισμός σου, Αλέκο· όχι στους «δικούς σου».




Ένας ακροκεντρώος: ξέρετε, ένας από αυτούς που απεχθάνονται τόσο την Αριστερά όσο και τη Δεξιά (με την προϋπόθεση βεβαίως βεβαίως ότι δεν θα «σφίξουν τα πράγματα» οπότε, αν δεν καταφέρουν να κρυφτούν σε κάνα υπόγειο, θα ζοριστούν αλλά στο τέλος θα τους πάρει πάντα δεξιά...), ένας από «δαύτους» τέλος πάντων, αφού μάς ζάλισε να τον παρακολουθούμε να πηγαινοέρχεται σαν εκκρεμές από την «υπερήφανη αντίσταση» στη «σώφρονα υποταγή» και τούμπαλιν, μάς λέει με όλη τη σοβαρότητα που ταιριάζει στον πολιτικό του χώρο, στην υψηλή αναγνωσιμότητα του blog του και στη διευθυντική επαγγελματική του θέση:

Η συμφωνία έκλεισε, το Grexit αναβλήθηκε. Στηρίζουμε απόλυτα τον πρωθυπουργό στις επιλογές του. Στηρίζουμε τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Ψηλά το κεφάλι, η ζωή συνεχίζεται!

Τι να μας κάνει εμάς τους αλητάμπουρες ο Τσίπρας; Ούτε για αφισοκολλητές δεν μας χρειάζεται πια! Είναι γνωστό ότι οι ακροκεντρώοι, εκτός από τα «δύο άκρα», απεχθάνονται και «το πεζοδρόμιο» καθώς και τις μαζικές λαϊκές συγκεντρώσεις όπως ο διάβολος το λιβάνι, δεν είναι;


4 σχόλια:

Гриша είπε...

Εεελα ρε λεφτ,
O συντροφος πρωθυπουργος εγινε λαθρεπιβατης τωρα ;;;

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Αυτό που κάνεις είναι πολύ άχαρο. Το χειρότερο είναι πως παραβιάζει και ανοιχτές θύρες. Το ιστολόγιο δεν αγόρασε σχεδόν κανένα στέλεχος της Αριστεράς με όλο το κόκαλο και τα ξύγκια του. Πολύ περισσότερο τον Τσίπρα. Για να μη σε πάω σε πολλά, για ρίξε μια ματιά μόνο εδώ. Εννοώ εκεί που προειδοποιούσαμε τους Συριζαίους πως ο Τσίπρας θα τους βάλει να φορέσουν γοβάκια! Αυτό είναι ένα από τα πάρα πολλά ποστ που δείχνουν ότι δεν πιπιλάμε το δάχτυλό μας.

Πώς να το κάνουμε, φίλε Гриша; Δεν είμαστε από τα παιδάκια που μασάνε, πάρτο απόφαση. Απλώς, προσπαθούμε να εξαντλούμε και την τελευταία πιθανότητα να συμβάλουμε στο σπρώξιμο των πραγμάτων προς θετική κατεύθυνση. Συνεπώς, μη χάνεις την ώρα σου άδικα με τέτοιες ανούσιες αντιπολιτευτικές τακτικές.


Τα λέμε

Гриша είπε...

Ποιας Αριστερας αδερφακι μου;Ακομα για στελεχη της Αριστερας τους μετρας αυτους;

Και ποια θετικη κατευθυνση; Ποια Θετικη κατευθυνση θα μπορουσε να υπαρξει με διαπραγματευση μεσα στην ΕΕ;

Εχεις παρει πρεφα οτι η βαση του μπλογκ σε εχει καλεσει σε απολογια ;;;

LeftG700 είπε...

Φίλε Гриша,


Ως sotsial-demokrat, δεν έχω καμιά αντίρρηση να εμφανιστώ ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής τής βάσης τού μπλογκ για να απολογηθώ. Να ένα από τα δεκάδες (μήπως εκατοντάδες; ή μήπως χιλιάδες, αν βάλουμε και τα σχόλια;) στοιχεία που θα καταθέσω:

Να καεί μέχρι λεπτό το μπουρδέλο το ευρώ;

Όπως καταλαβαίνεις, ούτε ο Βισίνσκι δεν θα τολμούσε να με καταδικάσει. Θα τον έπαιρνε στο τηλέφωνο ο Ιωσήφ και θα τον έκανε μισής πεντάρας! :-)


Τα λέμε (αλλά σου είπα: χάνεις τον καιρό σου...)