Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ε λοιπόν, μάγκες, ξέρετε κάτι; Οι «χαρωποί Left G700» σάς βαρέθηκαν!




Έρχεται ένας φρέσκος σχολιαστής οπαδός τού ΚΚΕ, που δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι γράφουμε πάνω από έξι χρόνια τώρα σ’ αυτό το κωλομπλόγκ, και μας ποστάρει το βιντεάκι τών Monty Python με τη μονομαχία-παρωδία τού Βασιλιά τής Αγγλίας με το Μαύρο Ιππότη, κοτσάροντας και την κοροϊδευτική λεζάντα «Εδώ μια αναπαράσταση της μάχης του LeftG700 και των λοιπών χαρωπών αριστερών εναντίον της πραγματικότητας...». Γίναμε τώρα και «χαρωποί αριστεροί»! Δεν ήμασταν όμως καθόλου «χαρωποί» όταν υπερασπιζόμασταν το κόμμα του («το Κόμμα», όπως προτιμούν να το γράφουν οι οπαδοί τού ΚΚΕ) τότε και τότε και τότε (λόγου χάρη· υπάρχουν κι άλλα πολλά, όρεξη να ’χει!). Όταν υπερασπιζόμασταν το κόμμα του ήμασταν «εντάξει παιδιά». Μετά «χαλάσαμε»!

Σας βαρεθήκαμε, ρε σεις! Εννοώ όλους εσάς που έρχεστε εδώ και αμολάτε την κάθε κοτσάνα σας, χωρίς να έχετε φροντίσει προηγουμένως να ‘‘ψάξετε’’ λίγο το blog, να δείτε ποιες είναι οι απόψεις μας, τι καπνό φουμάρουμε, βρε αδερφέ! Απλώς, βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει επειδή «χτυπάει το Κόμμα», κι όπως σάς έχουν φυτέψει στο μυαλό την ιδέα ότι το ΚΚΕ είναι «ιερό» και υπεράνω κάθε κριτικής, ιδίως από εκείνους που δεν είναι μέλη του ή στενές επιρροές, γράφετε ό,τι παπαριά σάς κατέβει στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή.

Δεν πα’ να γράφετε! Νομίζετε ότι επηρεάζετε κανέναν (εκτός από τους ήδη ‘‘σωσμένους’’); Τα λόγια σας μυρίζουν κομματίλα από χίλια μέτρα μακριά. Κομματίλα, αλλά καθόλου κομματικότητα. Και να κάτσω να με πηδήξει στον Άγνωστο Στρατιώτη όλη η Προεδρική Φρουρά τού Πάκη, αν καταλαβαίνετε τη διαφορά!


ΥΓ Δεν χρειάζονται σχόλια. Μόνο να βάλετε το χοντροκέφαλό σας να δουλέψει χρειάζεται!